Ieşirea Din MATRIX: iunie 2016

miercuri, 29 iunie 2016

CINE ESTE GEORGE SOROS? - Un Maestrul Păpușar


GEORGE SOROS - The Puppet Master (2015)

Dorim sa va prezentam astazi un documentar de aproape doua ore, de fapt o emisiune document, tradusa, realizata de postul FOX News Channel, un mega concern mediatic american, in care jurnalistul curajos Glenn Beck, face o investigatie foarte buna asupra controversatului miliardar George Soros, un om care pare prezent in tot ce misca in ultima vreme, in zona Americana si Europeana, un om al speculatiilor si unul dintre cei mai cunoscuti si influenti papusari, inclusiv in Romania.  Glenn Beck a fost bineinteles concediat in urma acestei emisiuni, insa mostenirea lui este de exceptie. Acestia sunt adevaratii eroi ai zilelor noastre.

luni, 27 iunie 2016

ZORAN JOSIPOVIC - Conectivitatea cerebrală globală

"Zoran Josipovic, profesor la Universitatea din New York a privit, din 2008 și până în prezent, în creierele a peste 20 de călugări și călugărițe care practică meditația în stil tibetan. Josipovic este interesat de cum ajung aceștia la o stare de ”non-dualitate”, de confundare cu lumea. ”Un lucru pe care am aflat că meditația îl face este acela de a dezvolta abilități adiționale, care te pot ajuta să duci o viață mai plină și mai liniștită”, a declarat doctorul Josipovic, citat de BBC News. ”Atunci când meditația induce o stare de confundare cu lumea, rețeaua neurologică se schimbă, deoarece se înlătură zidul psihologic dintre cei ce meditează și lume”, a adăugat Josipovic.

Creierul este alcătuit, potrivit profesorului Josipovic, în două rețele: una intrinsecă, sau default, și una extrinsecă. Partea extrinsecă a creierului intră în acțiune atunci când indivizii se concentrează pe sarcini externe, ca de exemplu turnatul unei cești de cafea. Cealaltă parte, cea intrinsecă, acționează atunci când oamenii reflectează asupra propriei persoane și a sentimentelor lor. Cele două părți nu funcționează simultan, ceea ce ne permite să ne concentrăm asupra îndeplinirii unei sarcini și să ignorăm elementele care ne-ar putea distrage. În urma cercetărilor sale, profesorul Josipovic a descoperit că cei avansați în ale meditației au capacitatea de a menține ambele părți ale creierului funcționale în timpul meditației. Asta ar putea fi o explicație pentru împăcarea acestora cu lumea. Inițial, cercetătorii au crezut că partea default intră în scenă doar dacă nu avem o sarcină asupra căreia să ne concentrăm. 

sâmbătă, 25 iunie 2016

Mamele lui Chico Xavier - filmul de uichend

As Măes de Chico Xavier (2011)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un al 3-lea film din seria inspirată de faptele și viața lui Chico Xavier, un film brazilian bazat pe fapte reale dramatice din viaţa a trei femei şi mame.

Pictoriţa Ruth (Via Negromonte) are un fiu ce se confruntă cu drogurile. Elisa (Vanessa Gerbelli) compensează absenţa soţului dedicându-se integral creşterii fiului lor, Teo (Gabriel Pontes). Tănâra profesoară Lara (Taina Muller) trece printr-o dilemă legată de o sarcină neplanificată și moartea bruscă a tatălui copilului nenăscut. Ele trăiesc experienţe puternice şi diferite, dar toate găsesc mângâiere şi speranţă alături de mediumul Chico Xavier.

Pierderea celor iubiți este mereu foarte dureroasă. Moartea este înspăimântătoare pentru majoritatea oamenilor, indiferent ce spun religiile sau diversele căi spirituale, iar moartea propriului copil este una dintre cele mai cumplite experiențe. Pe de altă parte există femei care nu doresc copii și vor să-i avorteze, iar filmul explică care e problema cu avortul.

Filmul este facut dupa niste carti scrise de jurnalistul ateu Marcel Souto Maior, despre  Chico Xavier, in special dupa cartea din 2004 - "Behind the veil of Isis" (Dincolo de vălul lui Isis), iar asta oferă din punctul meu de vedere un plus de credibilitate mesajului, deoarece jurnalistul ateu a plecat in investigatia lui sa-l demaste pe Chico si a sfarsit prin a deveni un cercetator onest al fenomenului spiritual si un om care crede in spiritualitate scriind pana in aceasta clipa 7 carti pe aceasta tema.

Prin poveștile prezentate, filmul ne arată că totul în viață are un scop, un sens, că nimic nu este întâmplător, iar asta este ceea ce Chico Xavier a demonstrat în întreaga lui viață. 


"The Mothers of Chico Xavier" este un film cu mesaj și dedicat "victimelor avortului" în special (conform mesajului de final al filmului), dar si celor care se drogheaza sau au de gand sa se sinucida. Bineinteles ca filmul este o lectie si pentru ceilalti oamenii, indiferent de religie sau credinta.

VEDEȚI FILMUL TRADUS,  AICI

Dacă doriți filmul în CALITATE HD 720p, FĂRĂ RECLME, oferiți o donație!

Despre CHICO XAVIER si pericolele spiritusmului si ale CHANNELING-ului gasiti mai multe in categoria dedicata lui CHICO (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS).

joi, 23 iunie 2016

ETERNUL IUDEU



Der Ewige Jude (1940)

Dorim sa va prezentam astazi un documentar realizat in anii 40 de aparatul de propaganda nazist despre iudei, intitulat "Der Ewige Jude" in care ni se prezinta anumite lucruri stiute la vremea aceea despre asa zisi evrei, pe care nici macar iudei nu vreau sa-i numesc, deoarece asta ar implica ca ei au o religie iudaica in care cred, ceea ce nu este cazul pentru majoritatea acestor parveniti din triburi khazare, asa zisii iudeii ashkenazi. Am explicat pe larg care ar fi in conceptia noastra diferentele dintre termenii iudeu, evreu, jidov in articolul "CUNOAŞTERE INTERZISĂ: Evreii, iudeii, jidovii si Istoria Imperiului (K)hazar - Jack Otto" de aceea nu o sa mai repetam aici.

luni, 20 iunie 2016

Virgiliu Gheorghe, Andrei Dîrlău – Fața nevăzută a homosexualității


ATENȚIE POZELE DE MAI JOS SUNT GRAFICE!
(Copii sub 18 ani nu au voie să le vadă, deși lor, homosexualilor, le este permis pe stradă să facă orice în fața copiilor)

Dorim să abordăm astăzi un subiect foarte contondent, spinos care naște numeroase dispute, un subiect pe marginea căruia nu ne-am exprimat direct până acum, dar simțim să o facem macar în articolul de astăzi, poate singurul pe care-l vom dedica acestuia. Am preferat pana acum sa nu le acordam atentie si energie sa le dam cu Ignore homosexualilor si celor care promoveaza diversitatea, CUR-cubeul, insa in ultima vreme au devenit tot mai agresivi, tot mai vocali asa ca macar intr-un singur articol ne vom exprima opinia pe marginea subiectului.

Eu personal am o doza maxima de toleranta fata de acesti indivizi care par tulburati din perspectiva mea, sau poate care nu au trecut complet prin fazele de dezvoltare a sexualitatii si au ramas blocati in zona homosexuala a acestei dezvoltari. Sau poate sunt suflete de femeie in corp de barbati si barbati in corp de femeie (daca e sa ne luam dupa teoria reincarnarii ar putea fi cazul cand o femeie foarte feminina se reincarneaza in corpul unui barbat, pentru a invata si lectia barbatului, neaceptandu-si complet sexualitatea, sa devieze). Multi dintre ei par posedati de entitati sexuale demoniace care-i indeamna sa faca ceea ce fac. Poate nu intamplator, in marile sfere de putere, intre elitele lumii, homosexualitatea este foarte prezenta.

sâmbătă, 18 iunie 2016

ORAȘUL ASTRAL - O călătorie spirituală


ASTRAL CITY: A Spirtual Journey (2010)
aka NOSSO LAR (CASA NOASTRĂ)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film din seria  inspirată de scrierile lui Chico Xavier, mai exact de cartea cu numele Nosso Lar (Casa Noastră) . 


Francisco Cândido (Chico) Xavier a fost cel mai respectat medium din Brazilia, o poziţie de mare autoritate morală într-o ţară unde circa 32 de milioane de persoane au convingeri spiritiste. A publicat 450 de cărţi, al căror autor nu s-a recunoscut niciodată a fi, spunând că el doar a reprodus ceea ce îi dictau spiritele. Şi-a cedat toate drepturile de autor, începând cu prima sa carte.

joi, 16 iunie 2016

SHAUNA SHAPIRO - Despre Re-percepere, meditația mindfullness


"Shauna Shapiro este profesor de Psihologie asociat la Universitatea Santa Clara cu peste 20 de ani de experiență în practica meditației. Shauna și-a început studiul psihologiei și meditației la Universitatea Duke, a primit doctoratul în psihologie clinică din partea universității din Arizona. 

De-a lungul timpului, ea a condus cercetări clinice pentru a demonstra efectele pozitive ale meditației “mindfullness” asupra trupului și minții și a publicat peste 70 de articole pe acest subiect. Este de asemenea co-autor al carții “Arta și știința conceptului de mindfullness”. În prezent, Shauna ține numeroase prelegeri și conferințe precum și programe de training pe tematica practicii conceptului de mindfullness în psihologie, sănătate, educație și wellness. A fost invitată să țină prelegeri pentru regele Thailandei, Centrul danez pentru Dezvoltarea resursei umane, Consiliul Mondial al Psihoterapiei și multe alte instituții importante.    

sâmbătă, 11 iunie 2016

CHICO XAVIER - In Slujba Vietii Eterne - filmul de uichend


CHICO XAVIER (2010)


Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un film care va fi inceputul unei serii de filme inspirate de viata si scrierile lui Chico Xavier.

"Filmul de astazi este unul biografic despre celebrul medium Chico Xavier, care a contribuit mult la dezvoltarea spiritismului creştin în Brazilia, atât moral, cât şi material. 

El închidea ochii şi punea pe hârtie poeme, articole şi mesaje - aşa zisa scriere sub dictare spiritistă, denumită şi "psihografie". (Psihografia poate fi inspirată, semi-conştientă şi mecanică, după gradul de conştienţă al mediumului pe parcursul scrierii spiritiste. (pentru detalii citiţi Cartea Mediumilor, de Allan Kardec.) Cărţile lui Chico au consolat numeroşi oameni, au răspândit pacea, au stimulat filantropia creştină, având o imensă influenţă benefică asupra poporului brazilian. Pentru admiratorii săi fervenţi a fost un sfânt. Pentru increduli, un personaj curios ce îi punea pe gânduri. În 1981 a fost propus la premiul Nobel pentru pace.

Mai mult decât traseul unei vieţi particulare, pelicula ne prezintă câteva experienţe tipice trăite de un medium modern. Regăsim aici câteva teme universale, ingenios puse în contrapunct de regizor, cum ar fi: 

joi, 9 iunie 2016

LARKEN ROSE - Statismul, cea mai periculoasă religie


Statism: The Most Dangerous Religion (2011)

Statismul intr-un sens politic, este credinta ca statul ar trebui sa controleze politica economica sau socială sau pe ambele pana la un anumit punct. Statismul sa spunem asa este opusul anarhismului, iar un individ care sustine o interventie minimala a statului este libertarian.

luni, 6 iunie 2016

Rupert Spira - Mințile noastre sunt ca vârtejuri în râul Conștiinței


"Rupert Spira este unul dintre cei mai cunoscuți îndrumători spirituali la ora actuală. Și-a început căutarea spirituală la 15 ani în 1975 prin descoperirea lui Rumi și imediat după aceea a pășit pe calea sufismului, învățând dansul sacru, rugăciunea și meditația în ordinul dervișilor rotitori Mevlevi.

La scurt timp l-a întâlnit pe primul lui maestru, Dr Francis Roles, care era discipol al lui Shantananda Saraswati, Shankaracharya nordului Indiei. Prin ghidarea Dr-ului Roles el a învățat meditația cu mantra-e și a făcut primii pași în sistemul clasic al Advaita Vedanta sau al Non-Dualismului. Aceasta a fost baza interesului și practicii sale pentru următorii 25 de ani.

duminică, 5 iunie 2016

JOHN CARTER de pe Marte

JOHN CARTER (2012)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend foarte spectaculos, epic, care a trecut credem noi, prea putin remarcat prin mediul cinefililor pasionati de SF desi e comparabil prin spectaculozitate si efecte cu majoritatea filmelor de gen foarte vestite gen Avatar, Jupiter Ascending samd.

Dar mai intai cateva cuvinte despre film (atentie, spoilere):
"Inspirată din romanul “A Princess of Mars” al autorului Edgar Rice Burroughs, primul volum dintr-o serie de 11 care a fost publicat în anul 1912, fantezia SF “John Carter” îl are în centrul acţiunii pe eroul cu acelaşi nume, un veteran al Războiului Civil, care a luptat de partea Confederaţiei şi care s-a ascuns din calea indienilor apaşi într-o peşteră, fără să ştie că este vorba despre o poartă a timpului şi că va fi teleportat pe planeta Barsoom (Marte). Deşi iniţial planeta Marte se asemană cu Terra în ceea ce priveşte condiţiile de mediu, subţierea atmosferei şi secarea oceanelor au transformat-o într-o regiune aridă şi neospitalieră, iar conflictul de proporţii epice dintre Red Martians şi Green Martians a adus-o în pragul distrugerii. John Carter este luat prizonier de către Green Martians, creaturi barbare de culoare verde, cu patru braţe şi cu o înălţime de peste 3,5 metri, dar reuşeşte să evadeze şi îi ajută pe Tars Tarkas, prinţesa Dejah Thoris şi poporul lor de Red Martians să îşi înfrunte duşmanii. Dându-şi seama că poate înclina balanţa victoriei într-o parte sau în alta datorită forţei lui superioare şi că în mâinile sale stă salvarea planetei Barsoom, John Carter se îndrăgosteşte de frumoasa Dejah Thoris şi luptă alături de ea.

joi, 2 iunie 2016

CARNISMUL - Psihologia Consumului De Carne



Carnism: The Psychology of Eating Meat (2012)


"Se estimează că peste 70 de MILIARDE de animale sunt ucise ANUAL, la nivel global, pentru carne, lactate şi ouă.  Peste 200 de MILIOANE pe ZI. Peste 140.000 pe MINUT. Peste 2.000 pe SECUNDĂ. Numărul nu include animalele marine, ci numai pe cele terestre. Numărul nu include animalele ucise în fermele de blană sau piele, în laboratoarele experimentale, în grădini zoologice, în circuri, în vânătoare, în sporturi sângeroase sau în abuzuri.
gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...