RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

marți, 6 decembrie 2016

Miko Peled - Adevărul despre sioniști și Israel (6.12.2016)


An honest Israeli Jew tells the Real Truth about Israel (2012)

Miko Peled (născut în 1961 în Ierusalim)  este un activist israeliano - american, autor și instructor de karate. El a scris o singură carte care a făcut vâlvă și este numită "The General’s Son: Journey of an Israeli in Palestine" (FIUL GENERALULUI - Călătoria unui Israelian în Palestina) și a călătorit foarte mult în lume unde ține discursuri despre experiența sa. 
Miko Peled a crescut într-o familie proeminentă de sioniști din Motza Illit. Bunicul lui, Avraham Katsnelson, este unul dintre cei care au semnat Declarația de Independență a Israelului. Tatăl lui Miko, Mattityahu Peled, a luptat în războiul din 1948 și a fost general în războiul din 1967. Însă observând anumite neconcordanțe între povestea oficială și realitatea din teren, a făcut o investigație despre crimele de război ale israelienilor, investigație care a fost ignorată de cabinetul Israelian,  iar acesta a decis să devină activist al păcii și un lider proeminent al dialogului dintre israelieni și palestinieni.
El a condamnat armata Israeliană pentru invazia Cisiordanei (WEST BANK), a Gazei și a Înălțimilor din zona Golan, numind-o "o cinică campanie de expansiune teritoriala". El a fost bineînțeles marginalizat și rejectat pentru asta și pentru dorința lui de a exista o soluție amiabilă între 2 state. El a decedat în 1995 și mulți palestinieni l-au numit "Abu Salam" (Tatăl păcii).
Miko Peled a mers pe urmele tatălui său, devenind mai întâi membru al forțelor speciale israeliene, unde a și câștigat bereta roșie, dar a regretat această decizie și a devenit medic. Degustat de invazia israeliana din Liban din 1982 a renunțat complet să mai sevească Israelul.  A plecat mai întâi în Japonia, apoi a ajuns în San Diego, California, unde a devenit un activist pro-palestinian și un apărător al drepturilor omului, un anti-sionist remarcabil.
El a preluat acum mostenirea tatalui sau si cere crearea unui singur stat intre Palestina si Israel, o forma de sanctuar posibila numai daca Israelul renunta la ideea dominarii iudee a acestei intregi regiuni si a resurselor sale, pentru terminarea “apartheid-ului Israelian”.
Deci iată încă un iudeu care "se urăște pe sine" (vorba sioniștilor) un iudeu care pentru adevăr riscă totul și pentru asta îl considerăm un alt mare erou al zilelor noastre.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:În completare vă invităm să citiți și aceast articol (declarație) făcută de Miko Peled , intitulată: ÎNCĂ UN PLAN DE PACE – dacă n-ar fi îngrozitor de penibil, ar fi chiar amuzant

De asemenea pentru mai multe lămuriri în problema sionistă, cercetați cu atenție categoria SIONISM de pe blogul nostru (pe care o puteți explora mai ușor în CUPRINS).


BONUS:
Mike Malloy - discuta despre cum este sa fii in pielea palestinienilor

Niciun comentariu:

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...