Ieşirea Din MATRIX: ADOLF HITLER - Cea Mai Mare Poveste Nespusă Vreodată (până acum n.n.) - COMPLET

duminică, 14 iunie 2020

ADOLF HITLER - Cea Mai Mare Poveste Nespusă Vreodată (până acum n.n.) - COMPLET

Acest film a fost publicat incomplet pe blog în 22.08.2016, dar acum a apărut subtitrarea pentru versiunea completă a filmului și am zis că merită reamintit. Pe fondul reizbucnirii conflictelor așa zis rasiale, în care fascismul și nazismul sunt frecvent invocate, mai ales de așa zișii apărători ai democrației și drepturilor omului, teroriștii de la ANTIFA, este bine să vedem istoria și din altă perspectivă. Poate nu este adevărul ultim, dar cu siguranță este unul care să echilibreze propaganda oficială. Mulți etichetează acest film că e propagandă anti-holocash, revizionistă. Poate așa este, dar orice om poate studia argumentele aduse în film, să-și crească discernământul. Ne-analizând ce au și alții de spus pe acest subiect, rămâi neinformat sau dezinformat.  Părerea mea.

The Greatest Story NEVER Told 
- The Untold Story of Adolf Hitler (2013)

Din seria ISTORIA ESTE SCRISĂ DE ÎNVINGĂTORI, o poveste care echilibrează versiunea propagandei oficiale.

"De la mijlocul secolului 20, lumea a auzit doar o singură parte a unei povești incredibile. Povestea unui băiat dintr-o familie obișnuită, a cărui ambiție a fost să devină un artist, dar care în schimb a devenit un rătăcitor. Destinul lui totuși nu a fost să eșueze într-o uitare așteptată, ci să se înalțe la cele mai înalte culmi ale puterii, pentru ca într-un final să devină poate, unul dintre cei mai influenți oameni care a existat vreodată.  Acum, pentru prima dată, acest documentar se dorește a fi ceea ce mulți spun că este: Cea mai mare istorie nespusă vreodată, un documentar de 6 ore jumătate!
Acest documentar zguduitor face o cronologie a ridicării Germaniei din înfrângerea din Primul Război Mondial, încercarea comuniștilor de a prelua Germania, Hiper-inflatia din timpul republicii Weimar, mizeria și șomajul răspândite la scară largă și ridicarea la putere a lui Adolf Hitler.

Ne sunt de asemenea dezvăluite aspectele mai personale legate de Hitler, cum ar fi fondul familial, lucrările lui de artă și zbaterile lui din Viena și ceea ce l-a motivat pe el să ajungă la putere, cu adevărat.  Există foarte multă istorie ascunsă de restabilit printre care enumerăm Rezerva Federală, Pearl Harbour, brutalitatea sovietică, trădări din toate taberele.

Știm noi cu adevărat costurile războaielor? Chiar deținem toate faptele? Urmăriți acest serial și descoperiți adevăratele cauze ale Celui De-al Doilea Război Mondial. Cercetați pe cont propriu, nu mai înghițiți o istorie scrisă doar de învingători și apoi decideți ceea ce alegeți să credeți.  Gândiți diferit!„"

Traducerea si adaptarea de AICI

Pentru a viziona acest film subtitrat oferiți-ne o  DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) prin Paypal, Revolut, TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 
sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.


Acestea sunt cele 27 de capitole prezentate în film:



In completare studiati si:

1) ETERNUL IUDEU
2) CUNOAȘTERE INTERZISĂ 
3) ISTORIA INTERZISA A ROMANIEI din preistorie pana in prezent

11 comentarii:

  1. Istoria, da, e scrisa de invingatori!
    E si un film, american, cu o America dupa razboiul castigat de Hitler!...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa gandeste un om care se identifica cu mintea sa. Si care prin istorie intelege cronica aceea scrisa de om pe pietre, piei si hartie. Adevarata istorie este scrisa de marile spirite, acelea ce-si lasa urmele pasilor in constiinta colectiva. Deschizatorii de drumuri, Modelele pe care le urmam. Cand ramanem mici, cu ochii in cartile de istorie, repetam istoria, pentru ca suntem incapabili sa facem ceea ce ne-au recomandat deschizatorii de drumuri sa facem, facand abstractie de numicii pe care ii numim politicieni sau false valori. Tot timpul au fost false valori. Dar ca acum, sa ni se vare pe gat prin TV si internet...
      In plus, oamenii deprinsi a trai numai in mintea lor sau mintea colectiva sunt adevarate enciclopedii de citate din altii si cunostinte din diverse domenii. Dar fara a aplica ce scrie in citate. Ca si cum mi-as pune pe cap o cutie tapetata in interior cu decupaturi din ziare si as crede ca aceea este realitate. Realitatea este dincolo de cutie, dincolo de cuvinte.
      Dumnezeu nu e politician. Politicianul este " celalalt". Cand oamenii incep sa se identifice cu mintea lor se cheama ca-si fac chip cioplit si isi taie singuri legatura cu Dumnezeu. Straturi, multiple straturi informationale tapeteaza peretii inchisorii in care singuri se inchid oamenii. In cutiută, Marele Sforar ne proiecteaza filme si ne invita la circ. Circul are de toate pentru toti si pentru toate gusturile. Chiar si discursuri patriotice menite a-si indemna parintii sa-si ofere copiii ca sacrificiu pe altarul zeilor nebuni ai razboiului.

      Ștergere
    2. Dle Vasile, cineva a spus odata ca limba romana este limba Paradisului. Pentru ca exprima realitatea. Are si niste teorii matematice ca sa demonstreze asta. Pe mine matematica ma depaseste...Dar stiu ca are dreptate si fara sa mi-o demonstreze. Cred ca orice limba exprima realitatea. Dar numai pentru copii. Oamenii mari s-au deprins a filtra Adevarul prin mintea lor distorsionandu-l. Pentru mine ca roman basmele, proverbele, zicatorile, folclorul reprezinta fulgii de nea căzuți din cer, informatie curata, revelata. Pentru ca strabunii, nefiind atat de culti ca noi traiau in alta realitate. Intr-un univers paralel celui in care ne-am mutat noi, cu cățel si cu purcel, cu copii si case. Am cazut in materie. Am decazut din drepturile ceresti.
      Stiti binecunoscutele versuri " Vecinul meu prăsește ciori, vecina mea prăsește farduri"?
      Cu siguranta le stiti si cu siguranta imi veti da detalii despre autorul versurilor, numele trupei care a compus melodia...etc
      Doar ca...Nu vedeti realitatea actuala ascunsa in cuvinte. Multi pe net si la TV prăsesc ciorile negre ale gandurilor trimitandu-le in astralul colectiv si intunecand cerul din care fulgi de nea nu mai cad decat pentru copii. Si multi prăsesc farduri, acoperind realitatea de zi cu zi din Romania si din lume. Asta este cazul curentului new age care a venit cu multe cuvinte de iubire presarate in roz bombon peste realitatea de zi cu zi. In loc de fulgi albi cad din cer, informational, bombonele roz chimic ce ne provoacă tuturor greață. Ca si crestinismul ce l-a inlocuit pe Iisus cu un zeu inchipuit. Un zeu care le indeplineste dorintele materiale. Asa a ajuns Hristos in constiinta oamenilor un fel de sluga ce sta la cheremul tuturor in timp ce omenirea sta cu burta la soare doldora de informatie, dogme, ritualuri si alte forme goale, lipsite de valoare. Fara valoarea Adevarului, vorbele cad din cer direct in capul cugetatorilor si vorbitorilor. Ca grindina��.
      Ne-am construit o banca cu vorbe. Fiecare om depune la banca vorbe. Cand are nevoie sa se salveze dintr-o situatie neplăcută merge la banca si retrage o vorba din creditul sau. Cat de departe ajunge un om imbracat in vorbe?
      Nu prea departe...Vorbele nu tin nici de cald si nici de foame in timpuri de restriste...De aceea nu iesim din karma si repetam istoria. Prasim prea multe vorbe si prea multe farduri. Acestea au format un cer fals intre noi si Dumnezeu. Cand dam cu capul de pragul de sus ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute. Dar Dumnezeu nu este acolo! Raspunsurile vin din cerul fals

      Ștergere
  2. Va multumim pentru disponibilitatea de a ne oferi atat de multe materiale interesante si greu de gasit. Faptul ca oferiti si traducerea materialelor facut in alte tari, pentru ca accesul usor la text si comentariu este foarte util.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant articol. Multumesc! Urmaresc cu drag site-ul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un documentar excelent, de exceptie. Multumesc cu recunostiinta.
    Oare putem sa ne consideram corecti, impartiali, obiectivi, urmarind, acceptand doar o singura varianta , cea a propagandei evreesti, ce a implementat de peste 60 de ani , doar ura in constiinta omenirii fata de poporul german ? De ce ar trebui sa acceptam fara a analiza ambele variante ? Inclusiv cea scunsa intentionat? In acest caz, nu ne mai putem considera nici corecti, nici impartiali, nici obiectivi, ci doar subiectivi pentru ca asa vrea elita, pentru ca ne obliga!?!sa credem doar ce vor ei : MINCIUNA SI MANIPULAREA.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un documentar excelent, de exceptie. Multumesc cu recunostiinta.
    Oare putem sa ne consideram corecti, impartiali, obiectivi, urmarind,
    acceptand doar o singura varianta , cea a propagandei evreesti, ce a implementat de peste 60 de ani ,
    doar ura in constiinta omenirii fata de poporul german ? De ce ar trebui sa acceptam fara a analiza ambele variante ?
    Inclusiv cea scunsa intentionat? In acest caz, nu ne mai putem considera nici corecti, nici impartiali, nici obiectivi,
    ci doar subiectivi pentru ca asa vrea elita, pentru ca ne obliga!?!sa credem doar ce vor ei : MINCIUNA SI MANIPULAREA.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un documentar excelent, de exceptie. Multumesc cu recunostiinta.
    Oare putem sa ne consideram corecti, impartiali, obiectivi, urmarind,
    acceptand doar o singura varianta , cea a propagandei evreesti, ce a implementat de peste 60 de ani ,
    doar ura in constiinta omenirii fata de poporul german ? De ce ar trebui sa acceptam fara a analiza ambele variante ?
    Inclusiv cea scunsa intentionat? In acest caz, nu ne mai putem considera nici corecti, nici impartiali, nici obiectivi,
    ci doar subiectivi pentru ca asa vrea elita, pentru ca ne obliga!?!sa credem doar ce vor ei : MINCIUNA SI MANIPULAREA.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un documentar excelent, de exceptie. Multumesc cu recunostiinta.
    Oare putem sa ne consideram corecti, impartiali, obiectivi, urmarind,
    acceptand doar o singura varianta , cea a propagandei evreesti, ce a implementat de peste 60 de ani ,
    doar ura in constiinta omenirii fata de poporul german ? De ce ar trebui sa acceptam fara a analiza ambele variante ?
    Inclusiv cea scunsa intentionat? In acest caz, nu ne mai putem considera nici corecti, nici impartiali, nici obiectivi,
    ci doar subiectivi pentru ca asa vrea elita, pentru ca ne obliga!?!sa credem doar ce vor ei : MINCIUNA SI MANIPULAREA.

    RăspundețiȘtergere
  8. Exceptional. Daca s-ar putea traduce si celelelte doua documentare ale lui Dennis Wise, New World Order: Communism by Backdoor si The Secret Masonic Victory of WW2. Multumiri.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...