Ieşirea Din MATRIX: ROBERT IONESCU - Cartea care ar putea salva Terra

marți, 12 mai 2015

ROBERT IONESCU - Cartea care ar putea salva Terra

This Book Can Save The Earth (2015)

De curând am descoperit un personaj interesant pe nume Robert Ionescu, un tip care are nişte idei pline de bun simţ legate de realitatea în care trăim. Simţim să-l promovăm deoarece rezonăm. Omul are multe idei pe care si le exprimă foarte frumos în videoclipurile urcate pe canalului său youtube, pe care vă invităm să-l exploraţi cu atenţie AICI.

Noua ne-a atras atenţia initial cartea acestuia intitulată "Cartea care ar putea salva Terra" şi filmuleţul dedicat acesteia, un clip ce conţine multiple explicaţii grafice deosebite, un concept care ne aminteşte de Proiectul VENUS al lui Jaque Fresco, dar si celelalte idei exprimate in canalul sau youtube merita explorate. Ne bucurăm să descoperim si romani care gandesc, care au initiativa, care se exprima extrem de articulat si plini de initiativa, oameni care daca ar fi mai ascultati, mai respectati , chiar ar putea schimba destinul acestei planete, insa ne-ar mira enorm sa se intample acest lucru in Romania, deoarece aici, poate mai mult decat oriunde in alta parte, "Nimeni nu este profet in tara lui". De aceea ne pleaca valorile si se duc in locuri unde se simt mai respectate, mai apreciate.  Ne bucuram sa vedem ca totusi, filmele lui de pe youtube sunt destul de vizionate si apreciate (pentru Romania).

Iată ce spune Robert despre cartea lui:

"Scopul acestei lucrări nu este de a se remarca prin frumusețea limbajului și plasticitatea stilistică.
Cum sugerează și numele său, această carte are o țintă precisă, aceea de a salva Terra.
În dialogul celor două personaje veți întâlni soluții concrete, venite spre întâmpinarea unei cauze pe care mulți o consideră deja pierdută.
Nu aveți în mână o altă carte de ecologie care dorește să educe oamenii, să planteze copăcei în peticul de gazon din fața casei, să recicleze gunoiul, să folosească becuri economice sau orice altă încercare patetică de a mai cârpi traista ruptă.
În cele câteva pagini, veți găsi planuri radicale, ce au puterea să schimbe destinul unei omeniri aflată pe marginea prăpastiei și să o introducă într-o epocă de aur, fără ca acest lucru să presupună războaie, genocid, crime, revoluții… și fără ca cei care conduc la ora actuală lumea, prin interese financiare majore, să se opună.
Dacă vreți să aflați cum se poate face asta… citiți această carte!"

DESCĂRCAŢI CARTEA DE AICI (varianta in engleza poate fi citită aici)

VEDEŢI FILMUL TRADUS AICI
ROBERT IONESCU - Solutii pentru salvarea Terrei

Dacă doriți filmul oferiți o donație! Mulțumim!

14 comentarii:

  1. Amagitor filmul din toate punctele de vedere.
    1. Cine e acel “cineva” care testeze pe altcineva daca poate sau nu sa procreeze?
    Ca unii sunt mai frumosi si altii mai urati, unii mai bolnavi altii mai sanatosi, unii mai inteligenti altii mai prosti e un motiv de oprire la libertatea de a fi fericit? E mai rau decat fascismul, comunismul si nazismul la un loc ceea ce propune acest imbecil ipocrit pe care sincer l-as scuipa in fata daca l-as intalni.
    Cea mai mare fericire in viata e sa poti sa ai un copil si toti suntem egali in fata divinitatii!
    Sa vina sa imi spuna cineva ca sunt urat si nu pot avea copil, ca nu seaman cu nustiu ce star de la hollywood luat drept frumusete absoluta?!
    Pe cine luam drept referinta de frumusete, inteligenta, sanatate? Asta e democratia viitorului? Sa ma f.. in ea.
    Doaca exista oameni bolnavi, saraci, mai slabi intelectuali, exista cu un scop precis.(probabil pentru a le testa compasiunea celorlalti mai bine inzestrari) Nu suntem noi divinitatea insasi sa decidem aceste lucruri, daca e nevoie de ei sau nu.
    Ori e eradicata toata populatia globului ori niciunul.
    2. Ca sa construiesti acele orase ai nevoie de cineva care sa se sacrifice, o tara care sa se industrializeze ca tie imbecilul sa-ti fie bine. Dar sa nu uitam ca palenta asta e un tot. Nu poti sa distrugi in punctul x fara sa existe repercusiuni in punctul y. Mama gaia vegheaza.
    Asta a vazut filmul elysium si s-a inspirat deacolo. Toata pul..ea bogata sa se lafaie in lux, in bula lor. Restul sa produca pentru ei. Nu poti sa creezi un oras atat de mare independent energetic, sa fie ecologic si sa su mai existe strazi. Oamenii vor sa exploreze mai mult decat tine oraselul lui. Vor sa mearga in alte orase. Alte tari. Daca s-ar putea si in alta galaxie.
    Vorbeste despre centre comerciale in interiorul cladirilor dar nu spune cum iti castigi banii ca sa cumperi ceva, avand in vedere ca in jurul blocurilor sunt paduri, munti, verdeata si muuulte parcuri. Poate imi explica putin si ce fel de economie vrea sa aplice. Poate a reinventat el economia.
    Nu exista nici o sursa ecologica de energie in afara de cea folosita acum 1000 de ani, cu calul la arat, la tras caruta...Ca sa produci magneti neodymium pentru eoliene trebuie sa se polueze excesiv chinezii care se pare ca au ~80% din rezervele de pamanturi rare de pe planeta asta. Ca sa produci panouri poluezi cu substrante chimice. Restul nu le mai luam in calcul.
    Orasele ecologice sunt o utopie. Oamenii ar trebui sa fie ecologici prin modul lor de a consuma.Sa fie minimalisti. Sa cumpere alimente strict necesare supravietuirii, sa se grupeze si sa umple naibi masina cand se duc la serviciu/in strainatate sau sa foloseasca mijl de transp in comun, nu fiecare cu masina lui.
    S-ar vedea o schimbare majora doar cu atat.
    Dar cum zicea. Oamenii nu se schimba! Omul si dracu. Interesul si iar interesul...personal, binenteles.
    Singura solutie ar fi sa apara dinozaurii din nou sa-i manance pe oameni. Ar mai echilibra ecosistemul.
    Sunt convins ca mama terra, o energie de neimaginat, s-ar regenera, ar inghiti asfaltul, ar impanzi toate orasele cu verdeata, ar distruge toate constructiile betonate prin cutremure, vulcani, uragane, asteroizi...Dar penrtu asta trebuie sa dispara specia homo erectus de pe planeta.

    RăspundețiȘtergere
  2. 1) DIn punctul meu de vedere nu divinitatea decide cine sa traiasca si cine nu, ci tot omul. In prezent exista in actiune tehnici si tehnologii de eugenie umana foarte avanastae, puse la lucru (razboaie, vaccinuri, chemtrails, mancare otravita, chimicale peste tot, totul este otravit la maxim). Nu putem da vina pe divin pentru aceste masuri invazibe de sterilizare si reducere a populatiei ... Pentru mine personal nu este cea mai mare fericire sa fac un copil. Si mi se pare un pic exagerat sa mai doresti copil vazand in ce lume traiesti si in ce directie se indreapta. Poate nu sunt de acord 100% cu Robert insa ceva trebuie facut in aceasta directie sa nu se mai nasca copiii de-mpulea , de orice parinte, la betie, din viol, din oameni bolnavi psihic sau care nu ai nici cea mai mica idee despre parenting si care nasc copii poentru alocatie, pentru a fi sclavi sau sa cerseasca la metrou ... Este un subiect vast ce merita discutat si nu aruncat la gunoi. Nu suntem de acord cu teoriile fasciste cu rasa ariana si cu tehnicile eugenice (care deja se aplica cu sau fara voia noastra) ci cu un sistem in care sa punem si ratiunea in joc nu numai instinctele animalice.
    2)Si este mai bine cum se dezvolta orasele acum? Ceva trebuie facut.. Robert Ionescu are o vizune.Iti recomandam sa vezi si Proiectul Venus al lui Jaque Fresc ca sa vezi cum ar putea fi construite aceste orase. Nimeni nu este Mafalda, insa ceva trebuie facut si modul cum se dezvolta astazi urbea este abject. Nu am citit cartea lui Robert insa cred ca acolo este posibil sa existe o viziune mai larga decat ce ai putut gasi in acete 20 de minute de film. Si Robert spune ca panourile solare sunt nenecologice insa exista deja in dezvolatre tehnologii mai ecologice,si dispozitive facute din materiale biodegradabile, mai putin distrugatoare si incet incet se inlocuiesc sistemele vechi cu materiale noi.
    O schimbare nu se produce peste noapte, insa este nevoie de o viziune si un plan pentru a putea incepe ceva. Daca nu facem nimic si doar ne resemnam, negam orice initiativa si blamam pe oricine are intentia sa faca ceva in acesta directie, pai se duce dracului totu ... ca deja suntem aproape.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un copil da sens vietii. Fara copii esti ca si o planta care nu face flori. O planta care a consumat rezervele pamantului de pomana. Daca are rost sau nu sa faci copii in contextul actual e o cu totul alta poveste. Aici ramane la latitudinea fiecaruia. Oricum nu vad ce ti-ar lipsi acum sa faci un copil..Ai tot confortul din lume. Ai pampers sa-l schimbi, ai caldura centrala iarna sa nu moara de frig, ai lapte pentru el la orice ora. Scoala e aproape de casa daca locuiesti la oras. Dar pretexte poti gasi. Apropo si aia saraci cresc pe langa cei bogati, de multe ori chiar mai bine si ies din ei oameni mai de caracter care aduc contributie lumii asteia prin creatie, nu prin distrugere si dominare cum o fac copii instariti.

    Divinitatea nu crezi ca lucreaza prin oameni?!
    Uite..poate par nebun dar eu cred ca lumea asta e axact cum trebuie sa fie.
    Omul nu poate fi purificat decat prin crize sufletesti, emotionale, spirituale, prin suferinta fizica, foamete, boli, accidente, razboaie si pe urma moarte.
    Asa e omul construit. Daca ii e prea bine uita unde ii e locul, uita cine e cu adevarat, uita sa iubeasca cu adevarat, uita de ceilalti captat fiind de mirajul propriei bunastari.
    Razboaiele desi sunt cele mai tragice evenimente ce se pot intampla au un rol foarte benefic de echilibrare.
    Mi se pare ciudat ca toti sar ca arsi in fund cand vine si spune BOR-ul ca sustine familia si e impotriva comunitatilor LGBT dar ar fi complet deacord toti sa ne interzica cineva sa mai facem copii. Cum mai fug oamenii de responsabilitati!

    Nu e bine cum se dezvolta orasele acum, dar in ce spune el in film nu e decat o schimbare de arhitectura si peisagistica. Sunt multe alte aspecte demne de a fi luate in considerare.
    Mai degraba l-as aduce pe om cu 5000 de ani in urma decat sa-l tehnologizez.
    Tehnologia ne-a dezumanizat. Era tehnologica si industrializarea ne-au adus unde suntem intr-un timp foarte scurt raportat la vechimea civilizatiei, deci nu poti sa mai pui la indoiala ca nu epoca industriala e de vina pentru toata poluarea naturii si prostirea populatiei prin massmedia. Am vazut si proiectul venus si alte proiecte (care mi se par doar concepte de filme SF) iar in ceea ce priveste tehnologiile ecologice tin sa-ti spun ca sunt inginer electronist de profesie si am studiat foarte bine cu ce se mananca energiile regenerabile, ecologice. Nici macar vanturile pe care ti le dai nu mai sunt ecologice. Sunt pline de euri.


    Eu doar imi expun o parere. Desigur ca daca e sa se schimbe ceva se va schimba.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lol...este parerea ta prietene. A nu face copil intr-o lume infestata de flori (n care in mare parte sunt buruieni) mi se pare o chestie de responsabilitate sociala. In contextul actual a face copil NO MATTER WHAT este o chestie de idiotenie crasa. Tot confortul din lume poate il ai tu ... vorbeste in numele tau. Tinand cont ca majoritatea populatiei planetei nu are acces la apa potabila, electricitate, internet, samd, a aduce pe pamant un alt suflet care sa se chinuie este un pic sadic , animalic si narcisistic. Dumnezeu ne-a dat minte si inteligenta sa o folosim sa nu mai procream ca dementii. Si din pacate dementii sunt cei care procreaza cel mai mult ducand incet incet la degenerare ... Nu stiu cati saraci ajung cu adevarat sa se manifeste cum spui tu , insa personal cred, din ce mai cunosc, ca saracia este cauza multiplelor tare pe care societatea le are. saracia cauzeaza boala, incultura, criminalitatea. Sigur din bube mucegaiuri si noroi, pot aparea nuferi stralucitori, dar marea majoritate moare in uitare, suferinta si anonimitate, carne de tun intr-o societate bolnava.
    Da Dumnezeu actioneaza si prin oameni , insa nu uita ca omul are si LIBER ARBITRU. Aici este o discutie mare.
    Consideram ca suferinta, nedreptatea si nemernicia existenta in lume la ora actuala, asa perfecta cum este in imperfectiunea ei, poate fi mai mica , mai redusa decat in prezent si nu trebuie neaparat sa o acceptam, ca asta e "VOINTA DIVINA" lol... Vointa divina implica oferirea de liber arbitru omului , iar ce vedem este in mare masura actiunea acestui liber arbitru al omului.
    In ce fel sustine BOR familia frate? Pe mine nu ma sustine cu nimic BOR sa-mi hranesc familia si sa traiesc pe acest pamant. Doar declarativ ... bleah ...
    Personal cred ca esti pesimist si destul de retrograd. Eu personal nu m-as intoarce in evul mediu insa fiecare e liber sa traiasca cum simte. De ce nu te intorci tu totusi in evul mediu sau in pestera, in epoca de piatra si renunti la aceasta minuata unealta numita internet si te opresti din a oferi comentarii folosind o tehnologie de care totusi te bucuri? Nu ti se pare ca esti un ipocrit?

    RăspundețiȘtergere
  5. Un copil da sens unuia fara sens personal, fara imaginatie si cam trist ... Copilul nu il faci ca sa-ti dai tie sens. Esti o fiinta foarte trista Razvane de iti gasesti sens in copil ... il compatimesc pe copilul tau, daca ai unul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cornel...daca mata gandea ca si tine tu nu mai scriai comentariul tau idiot in care ma judeci fara sa ma cunosti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am multe motive sa fiu nemultumit ca m-am nascut intr-o societate de scalvi indobitociti, care fac copii pe banda rulanta, care se imultesc ca animalele fara ratiune, netinand cont ca in ritmul actual de inmultire si degradare sociala, nu ar face decat sa ofere un climat de suferinta sigura pentru copiii lor ... Mi se pare sadic sa aduci un copil pe lume acum. Daca nu ma nasteam nu era mare filozofie. Nu-mi aduc aminte sa fi cerut sa ma nasc, iar daca ar fi sa o iau de la capat, in niciun caz nu as alege Pamantul, mai ales Romania. Si nu nu sunt recunoscator mamei ca m-a adus pe lumea asta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nicaieri nu scrie ca viata pe pamant e un lux, un rai, ca te-ai incarnat aici ca sa nu mai poti de bine. Ce sens ar avea sa traiesti intr-o lume perfecta? Apropo tu esti perfect sa meriti oameni perfecti in jurul tau?
    Despre care societate vorbesti? cea romaneasca, sau te referi la societatea globala?
    Daca omul nu are bani isi face un copil. Nu ti se pare pur logic conform gandirii umane? Omul mereu a vrut sa aiba ceva in proprietate, un bun material fie ca e o vila a lui, o masina sau un caine pe care sa-l poarte in lesa. (Legat de articol, eu nu vad cum ar accepta un bogatas sa stea la un loc cu niste saraci in blocurile expuse de autorul videoclipului. Cel bogat tot timpul va dori sa aiba o casuta separata fata de restul, sa se distinga clasele sociale mai bine.)
    Daca nu ii lasi omului accesul la imbogatire materiala, gaseste altceva mai la indemana...sa faca copii. Iti garantez ca majoritatea isi vad copiii ca pe un bun personal. Iti poti da seama usor dupa modul posesiv de a-i trata.

    In loc sa va consumati energia in incercarea de a schimba lumea mai bine v-ati chinui sa ajungeti la o mai buna acceptare a realitatii, a lumii asa cum e ea.
    Asta nu inseamna ca nu trebuie sa fii o fiinta echilibrata, cumpatata, dorinica de a acumula cat mai multe cunostinte, experiente.
    Asta inseamna doar ca fiecare are nivelul lui de dezvoltare. Lasa-i timp!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma refer si la societatea globala , dar la societatea romaneasca in special. Pe Pamant mai exista oaze de civilizatie mai avansate (Elvetia, tarile Scandinave, Luxemburg si alte cateva) unde fiinta umana se simte un pic mai respectata si mai sustinuta sa existe , in rest sclavie pe fata, iar in Romania sclavie crunta, bataie de joc cat cuprinde. Nu doresc neaparat o societate perfecta, ci mai buna, mai putin abjecta si mai putin plina de cretini, hoti, tradatori de neam si tara, de mizerie si boala ... se pate si mai bine si nu trebuie sa acceptam ca legumele cre(s)tine societatea asa cum este ca e "Vointa divina". Vointa divina ne-a dat LIBER ARBITRU.
    Si faptul ca majoritatea parintilor ii vad pe copii ca pe niste bunuri e ok pt tine? Un astfel de parinte nu ar trebui sa aiba dreptul sa nasca un copil daca e atat de handicapat mental si imatur emotional. Pur si simplu mi-ai sustinut argumentatia, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Apropo...crezi ca prima jumatate a secolului 20 a fost mai propice aducerii pe lume a unui copil?

    Mereu gasim sa ne plangem de vremurile actuale fara sa aruncam o privire in istorie.

    Vremurile se schimba, candva erau razboaie mondiale, pandemii de gripa, sclavagism serios (munca de dimineata pana cand se culca stapanul, fara sa fii platit ), revolutii peste revolutii.

    Acuma ne plangem ca alimentele sunt cum sunt de parca cineva ne forteaza sa cumparam parizer, mancare de la kfc, pateuri, cipsuri... (in loc sa cumparam niste cartofi, un pui si niste oua de la o batranica care saraca nu se mai ajunge cu pensia), ne plangem ca unii se inmultesc fara logica, ne plangem de politicienii pe care comunitatea noastra ii alege, ne plangem de prea multa comoditate, ca nu ne permitem sa ne construim vila unde sa ne crestem copii dupa ce natia noastra a inlaturat un sistem care dadea dreptul fiecarui om la o locuinta sperand la un capitalism de care habar nu aveau cum are sa fie.
    Cine e de vina pentru toate astea?
    Nu tu, parintii sau bunicii tai? Acuma nu ai decat sa tragi.

    Deaia esti tata. Sa iti educi copilul sa treaca prin greutati. Sa il faci puternic. Nu sa zici...Aaaa..poi viata acuma e prea grea...deabia fac eu fata...ce sa mai concep un copil.
    Daca bunicii mei si a altora gandeau asa cand mi-au facut parintii pe timpul razboaielor, tin sa-ti spun ca acuma nu mai exista o generatie de oameni, cel mai probabil nici urmatoarele. Daca iti doresti sa dispara rasa umana de pe planeta discutam in alta parte. Poate punem la cale cu Putin de un al 3-lea razboi mondial, bazat pe cat mai multe bombe atomice. Pacat doar de natura!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu stiu daca era mai propice, cert este ca eram mult mai putini, de vreo 6 ori mai putini, la inceputul secolului 20.
    Vorbeste in numele tau pritene, nu ma cunosti si nu stii ce fel de viata am si ce fel de decizii iau pentru a putea trai in aceasta lume.
    Mi-as dori sa te vad traind in Gaza, Somalia sau Afganistan, sau mai nou in zona de razboi din Siria, la mana ISIS sau prin gropiile de gunoi ale Romaniei ca tigan, si atunci sa oferi texte de filozof de fotoliu. Ideea e ca majoritatea parintilor au facut copii inconstienti, fara sa-i doreasca , neavand pic de educatie sexuala, pic de constiinta, exact ca animalele. In plus multe religii si chiar si sitemul (vezi decreteii anilor 70) i-au impins pe oameni sa se reproduca ca chiorii. Nu doresc sa dispara rasa umana de pe planeta ci sa se implementeze un sistem rational si de bun simt de aducere a copiilor pe acest Pamant si nu din orice futai sau sex neprotejat intamplator sa dam nastere ... Daca strabunii nostrii erau mai rationali, poate era si o societate mai curata si mai aproape de un ideal si de ce nu, cu mai putini oameni.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bine punctat Cornel ... Multumim pentru comentarii si argumentatie.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce gluma... Razvan Ionescu... ce gluma?!?
    Omul doreste sa gaseasca un bogat care sa ii puna ideile in aplicare si asa sa poata sa avanseze si el pe scara sociala, pentru a putea intra in randul oamenilor ceva mai bogati!!!
    Sanatate taica si noroc! Bafta!
    Terra nu are nevoie de interventia stupida a unuia care se crede buricul universului (a se citi rasa umana). Ea a ''trait'' si inainte de a aparea buricul universului, si va trai si daca acesta va disparea!!!
    Ca o va face precum Marte, Saturn Venus sau orice alta planeta mai cunoastem noi si care nu este ''infestata'' de buricul universului... so be it!

    RăspundețiȘtergere
  14. D-l "Anonim", nu ai inteles esenta si scopul Creatiei, tot ce vezi in Univers (si ce nu vezi) are un singur scop: "Omul", sau mai bine spus "experienta umana", crearea planetelor, a stelelor a avut ca scop desfasurarea experientei umane, ele sunt scena si decorul.Terra a trait si traieste pentru oameni, pentru a gazdui experientele umane. Si inca ceva: Omul chiar este "buricul" Universului, fiindca este Divinul (Dumnezeu) in forma umana.Si chiar daca "forma" umana va dispare de pe Terra, Ea (Terra) va astepta revenirea omului, pentru a avea experiente impreuna.
    Referitor la celelalte planete pe care le-ai numit: Venus, Saturn si Marte, te indeli amarnic daca crezi ca nu sunt populate cu fiinte umane, numai ca venusienii sunt fiinte aflate in dimensiunea 5, martienii si-au distrus atmosfera si au ramas o mica parte care traiesc in orase subterane

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...