Ieşirea Din MATRIX: Ascensiunea lui Jupiter - filmul de weeknd

luni, 4 mai 2015

Ascensiunea lui Jupiter - filmul de weeknd


JUPITER ASCENDING (2014)

Continuam astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film interesant, un film care se doreşte a lega şi decripta multe dintre misterele existenţei şi evoluţiei omenirii, a prezenţei extraterestre pe acest pământ. Teoriile emise suna destul de interesant, însă departe de adevăr, din punctul nostru de vedere, deoarece, ca de obicei, partea spirituală, energetică, ocultă este lăsată deoparte, punându-se accent doar pe aspectele fizice vizibile şi pe tehnologie.
Dăm totuşi atenţie acestui film deoarece este făcut de fraţii Wachowski, autorii trilogiei Matrix şi a filmului V de la Vendetta, alte două filme de referinţă din viaţa noastră, pline de adevăr şi inspiraţie. Suntem astfel tentaţi să credem că ei cumva vor să ne ofere într-un fel mascat, un mesaj sau poate, cine ştie, un adevăr.

Atenţie, cei care nu aţi văzut filmul, mai jos vom analiza unele din ideile prezentate in film, asa ca mai bine vedeti filmul inainte si dupa aia cititi ce am scris despre el.

Asadar, rasa umana a ajuns sa fie stapana universului cunoscut si are o vechime de cateva miliarde de ani. Liderii acestei rase conducătoare (dinastia Abrasax) traiesc zeci de mii de ani cu ajutorul unei substante extrase din oameni (un lichid luminos albastrui, ce poate simboliza sufletul). Pentru un tub de lichid se folosesc 100 de oameni. Acest lichid este cea mai importantă substanţă din univers şi toată lumea se bate pentru ea. Planetele sunt cultivate cu oameni care după ce au atins o anumită maturizare sunt recoltate (oamenii de pe acea planetă sunt ucişi) regulat. Recoltarea este asemănătoare cu ceea ce am văzut prin alte filme cu micii cenuşii, cu tot felul de dispozitive care taie, înţeapă, străpung, torturând victimele. 

Aici apare dilema etică a personajului principal care îşi refuză descendenţa regală pentru a apăra omenirea de pe Pământ. Deci cumva elita omenirii era atât de lipsită de suflet şi de lacomă că era capabilă de genocid , doar ca ei să poată trăi liniştiţi. Ce convenabil pentru arhonii acestui univers care chiar fac asta ... o frumoasă răsucire de situaţie.

Rasa "supremă" are bineînţeles subordonaţi din diferite rase extraterestre printre care remarcăm în ordinea ierarhică şi reptilienii şi micii cenuşii. Micii cenuşii, ca şi în scrierile lui Corrado Malanga sunt şi ei nişte servitori, modificaţi genetic, dar destul de diabolici şi urâţi, care se ocupă cu răpirea persoanelor de pe pământ, cărora le şi injectează nişte cipuri în cap şi în plus au capacitatea de a deveni invizibili şi de a-şi schimba înfăţişarea, la voinţă. Sauroizii sunt un fel de lideri militari, cu o înălţime de 3-4 metri, foarte puternici şi periculoşi. 

La un moment dat apar pe un lan de cereale urma sub forma unor vestite cercuri din lanuri, ale unei navete extraterestre care avea capacitatea de a deveni invizibilă. Draguta explicatia. 

Liderul dinastiei Abrasax este Balem şi tot el este stăpânul crescătoriei de oameni de pe Pământ. Remarcaţi extraordinara asemănare între numele demonului Baal, unul dintre zei evreieşti din vechime, frate cu Iahve, cu Moloch şi cu Satan, zei aflaţi în competiţie pe domeniul de sclavi , numit Pământ.

Se încearcă şi oferirea unei explicaţii a apriţiei îngerilor, aceştia fiind de fapt nişte experimente genetice, combinaţii între oameni şi animale (implicit păsări, de unde şi aripile acestora), 

Interesantă este şi apariţia numelui Jupiter şi a planetei Jupiter în toată această mixtură de idei. În film sediul lui Balem era în iadul din mijlocul ciclonului (petei roşii de mărimea Pământului) de pe Jupiter. Poate nu întâmplător au făcut această trimitere. Se încearcă cumva demonizarea "Marelui Benefic" (după cum este supranumită planeta Jupiter, cea mai mare din Sistemul Solar)? Ce părere aveţi? Mulţi spun că Saturn este asociat cu Satan. Poate că fiecare planetă este domiciliul unui astfel de personaj "pitoresc".

O altă descoperire interesanta .... ati auzit de Sabaoth Abraxas? Sabaoth inseamna Dumnezeu în ebraică ... sau este o altă denumie a acestuia ...Dar sabaoth este considerat și YHWH (Iehova) ... Cine este acest Abraxas? Va suna cunoscut numele? 

 Iata ce zice wikipedia in engleza de acest Abraxas : Abraxas (Gk. Abraxas, varianta formată Abrasax, ΑΒΡΑΣΑΞ) este un cuvânt de semnificație mistică în sistemul bazilidelor gnostice, fiind aplicat "Marelui Arhon" (Gk., Megas archōn), principelui celor 365 de sfere Gk., Ouranoi). 

Iar wikipedia in romana zice asa: Abrakax (numit și Abraxas sau Abrasax) este un zeu din Asia Mică, care stăpânea cele 365 de spirite, atribuite fiecărei zi a anului. Numele său se află la originea cuvântului considerat magic, abracadabra (cuvântul original este de fapt "AvrahKadabra" , care înseamnă "creez din nimic").

Însumând cifrele care corespund literelor componente ale uneia din variantele numelui, adică

α = 1; β = 2; ρ = 100; α = 1; ξ = 60; α = 1; σ = 200
obținem:

α + β + ρ + α + ξ + α + ς = 1 + 2 + 100 + 1 + 60 + 1 + 200 = 365
adică numărul zilelor anului.

Un tip de amulete grecești (numite în latină gemmae abraxeae) cu imaginea acestei divinități au circulat și pe teritoriul Daciei după secolul al II-lea d.Hr. Acesta este reprezentat adesea cu cap de cocoș, cu trup uman, iar membrele inferioare sub formă de șerpi." 

Deci un zeu cu cap aviar, picioare reptiliene si corp uman (deci un hibrid). unii zic ca ar fi demon si Dumnezeu ...deci frate cu YHWH ... V-ati amintit unde ati mai auzit de Abraxas? Ei bine, in filmul Jupiter Ascending, familia conducatoare a intregului Univers, familie umana care culegea loosh-ul, esenta vitala, sufletul oamenilor la recoltare, se numea Abrasax. Pam pam ... 

În final, pe lângă faptul că o familie de ruşi îşi câştigau existenţa pe teritoriul american spălând veceuri, fiind servitorii umili ai acestora (o altă înţepătură indirectă a americanilor la adresa ruşilor), suntem cumva încurajaţi să credem că indiferent de destinul nefericit pe care-l avem, putem fi în realitate nişte regi şi regine aşa că mai bine ne acceptăm soarta cum o fi, bună rea, să o îmbrătişăm total şi să vedem partea pozitivă din tot şi toate, deoarece lucrurile pot fi mult mai rele. 

Trăgeţi singuri concluziile.

VEDEŢI FILMUL TRADUS, AICI 
HD 720p

 link 1 - TOPFILMEONLINE

link 2 - FILMEONLINE

link 3 - NETFLIX


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...