Ieşirea Din MATRIX: Secretul longevitatii si al vindecarii numeroaselor boli - pe urmele Laronilor in Ecuador

sâmbătă, 6 decembrie 2014

Secretul longevitatii si al vindecarii numeroaselor boli - pe urmele Laronilor in Ecuador


„SECRETS DE LONGÉVITÉ” 
- sur la piste des Laron en Equateur (2012)


 Un alt documentar excelent, realizat de televiziunea franceza ARTE, un documentar la fel de solid in argumente si dovezi stiintifice cum a fost si cel cu "Postul negru cu apa" realizat de acelasi post tv.   

Ni se demonstreaza prin metode absolut stiintifice, ca la nivel fizic exista o corelatie extraordinara intre existenta hormonilor de crestere secretati de hipofiza in corpul nostru, in perioada adulta, si multe dintre bolile  prezentului: Cancer, Diabet, Alzheimer, Parkinson, Dementa Senila, Schizofrenie, Psoriazis, Charcot, Arteroscleroza, Scleroza in placi. Par a fi niste boli fara legatura insa unii le incadreaza pe toate la categoria Boli Degenerative.

Într-o vale retrasă din sudul Ecuadorului, dr Jaime Guevara întâlnește intr-o zi o populație de bărbați și femei mici, cu o medie de 1.20 de metri inaltime, care nu au nici diabet , nici cancer, nici multe alte boli ale "civilizatiei". Desi erau mici ca inaltime aveau un exces de hormoni de crestere in corp, insa datorita unei anomali genetice numita sindromul Laron ei nu au posibilitatea celulara de asimilare a acestor hormoni. Se pare ca o alimentatie bazata pe produse de origine animala si stresul cotidian ar determina un aflux sporit de hormoni de crestere in corpul uman, iar asta in viata adultului poate fi devastator.

Doar cei care ori au activ sindromul Leron sau cei care isi reduc sau chiar inhiba secretia acestor hormoni de crestere din hipofiza (blocand specific secretia) pot avea o viata fara riscul bolilor enumerate mai sus. El a publicat observațiile sale , dar nimeni nu l-a crezut ... Doar Valter Longo, care desfasoara activitati de cercetare legate de imbatranire la Universitatea din Los Angeles. Scopul lui Valter: sa impinga limitele longevitatii la maxim. Acesta studia o drojdie care trăiește de zece ori mai mult decat in mod normal . Raportat la om , acest lucru ar echivala cu opt sute de ani mai mult ...

Reducerea hormonilor de crestere ar determina in conditii de viata normale, fara stresul cotidian (la care sunt expusi mici laroni din Ecuador de ex)  o longevitate crescuta. Drumurile acestor doi oameni se intalnesc, iar acesta este începutul unei mari aventuri științifice.


Pe Valter Longo l-am mai intalnit si in documentarul despre postul negru, mentionat si mai sus. De la Quito la Los Angeles , la Tel Aviv , filmul urmează pas cu pas o cale de cercetare revoluționară în înțelegerea și prevenirea unor boli cum ar fi cancerul, diabetul si altele considerate incurabile.

Noi ne intrebam daca nu cumva este vorba si de faptul ca in majoritatea produselor animaliere existente pe piata exista acesti hormoni de crestere in exces cu care sunt stimulate animalele sa creasca? In documentar nu se spune asta, dar putem face legatura. De asemenea se stie din Studiul China ca produsele de origine animaliera au o importanta decisiva in proliferarea cancerului. Iar acesti Leroni nu sunt singurele fiinte care nu au bolile "civilizatiei". Exista triburi izolate prin Amazon, Africa sau Australia care nu au aceste boli.

 Acest documentar este doar un aperitiv. Zilele urmatoare va urma un articol pentru toate bolile enumerate mai sus, care explica exact acelasi lucru ca in filmul de astazi, insa din prisma lucrarilor lui Andres Gernez, Doctorului Sec. 20, un medic care a ajuns prin studii paralele, insa separate in timp si spatiu la acelasi concluzii inca de prin anii 80.

Multumim site-ului abcul.sanatatii.ro pentru traducerea acestui material excelent.

VEDETI DOCUMENTARUL Secretul longevitatii , TRADUS AICI
Secretul longevitatii - pe urmele laronilor din Ecuador

In completare studiati si:

ACTIVAREA TELOMERAZEI - Viitorul Medicinei Anti-îmbătrânire (si posibil in multe alte boli)

2 comentarii:

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...