Ieşirea Din MATRIX: aprilie 2012

luni, 30 aprilie 2012

Interviu cu Lilou Macé de Pablo Arellano (30.04.2012)

The Secret to Live Abundantly (2011)
(Secretul trăirii în abundență)

- un interviu dat de Lilou in Noiembrie 2011 in Merida, Mexic.

Traducerea este realizata de acelasi utilizator youtube inimos pe nume MagicInsights, care a tradus si celelalte interviuri realizate de Lilou Mace, de pe blogul nostru. Multumim!
„Carte nouă: "Am rămas fără bani şi mi-a plăcut"
Da, am scris "Am rămas şomeră şi mi-a plăcut" când am rămas şomeră prima oară ...

joi, 26 aprilie 2012

Hollywood şi maşina de război americană


Hollywood and the war machine (2010)


 "Am aflat, devreme în viaţă, că războiul îşi formează propria sa cultură. Iureşul luptei dă dependenţă puternică şi adesea letală, fiindcă războiul este un drog [...] Este comercializat de creatorii de mituri - istorici, corespondenţi de război, regizori, romancieri şi stat - fiecare dintre ei înzestrându-l cu calităţi pe care adesea le posedă: exaltare, exotism, putere, şansa de a ne depăşi condiţia mizeră în viaţă, fiind un univers bizar şi fantastic, care are o frumuseţe grotescă şi întunecată. Domină culturi, distorsionează amintiri, corupe limbaje şi infectează totul în jur, chiar şi umorul, care devine preocupat de perversiunile sumbre ale mizeriei şi ale morţii. Întrebări fundamentale, privind sensul sau lipsa de sens a locului nostru pe planetă, sunt abandonate, când îi privim pe cei din jur cum se scufundă în adâncile lui tenebre. Războiul expune capacitatea de a face rău, care se ascunde, superficial, în fiecare dintre noi şi de aceea, pentru atât de mulţi, este atât de greu să discute despre el, după ce a luat sfârşit."

Chris Hedges,
"War is a Force that Gives Us Meaning"

Un episod al emisiunii Empire a postului Al Jazeera - moderată de Marwan Bishara - era difuzat, în decembrie 2010, sub titlul "Hollywood and the war machine", încercând să examineze relaţia simbiotică dintre industria filmului şi complexul militar-industrial, demonstrând mecanismul psihologic pervers prin care iadul războiului este "purificat" de marele ecran şi transformat în darul lui Dumnezeu, fiindcă Pentagonul mituieşte, la propriu, studiourile de filme, pentru a mistifica realitatea şi a crea mituri eroice.

marți, 24 aprilie 2012

Pe urmele lui Vladimir Megre

VLADIMIR MEGRE
- Autorul Cartilor Cu Anastasia
(Seria „Cedrii Sunatori Ai Rusiei”)

Vă prezentăm astăzi în premieră pe internet, prima parte dintr-un un documentar tradus în limba română,  despre Vladimir Megre, însă înainte de asta iată câteva informații despre acesta: 

Vladimir Nikolaevici Megre, născut pe 23 iulie, 1950 în satul Kuznichi, raionul Gorodnyansky din regiunea Chernigov  - Ucraina), Autorul seriei Cedrii sunători ai Rusiei, era un cunoscut antreprenor. Şi-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei cu bunica sa, Efrosinia Verkuşa, doftoroaia satului (vraci).
În adoloscenţă, Vladimir a vizitat ocazional Părintele Feodorit (sau Teodorit), un preot din mănăstirea Troiţa Laurii lui Serghiev de lângă capitală. Mai târziu, Vladimir expune tabloul "Unicatul" pe care îl descrie şi în cartea a doua a seriei, înainte ca acesta să fie cunoscut în lume.
Vladimir îşi ia viaţa în propiile mâini de foarte tânăr şi lasă casa şi părinţii la 16 ani. Din 1974 locuieşte în Novosibirsk şi lucrează ca fotograf la un studio de servicii, numit Novosibirskoblfoto.

duminică, 22 aprilie 2012

Paradis sau Uitare - Creat de Proiectul Venus (22.04.2012)


Paradise or Oblivion (2012)

”Un documentar, creat de Proiectul Venus.
Acest documentar scoate la iveala simptomele negative cauzate de sistemul nostru actual. Această prezentare video pledează pentru un nou sistem socio-economic, care este actualizat până în prezent la nivelul de cunostiinte pe care le detinem, oferind munca de o viaţă a inginerului social, futurist, inventator Jacque Fresco, pe care el il numeşte o economie bazată pe resurse.

sâmbătă, 21 aprilie 2012

Sepp Holzer: Permacultura montană cu terase și paturi înălțate

Terrassen und Hügelbeete (2002) 
Farming with Terraces and Raised Beds 

Desi am vorbit de mai multe ori pe acest blog despre permacultura, poate nu multi ati inteles ce ar fi ea si ce legatura are cu iesirea din matrix, de ce vorbim despre ea. In primul rand este o alternativa la ce exista in prezent ( ca si agricultura si mod de abordare a asezarilor umane ca si sistem) si consideram ca permacultura este un mai buna, mai ecologica, mai sanatoasa, mai naturala, mai spirituala chiar ... Este un mod de viata in armonie cu natura, un mod de a fi care vindeca pamantul si pe noi insine!

DAR CE ESTE PERMACULTURA?

„Permacultura este o abordare a asezarilor umane si a proiectarii sistemelor agricole care imita relatiile gasite în natura.

Un sistem care se auto-sustine: Permacultura proiecteaza mediul astfel incat acesta sa se auto-sustina. Se bazeaza pe principii ecologice si biologice, folosind de multe ori modele care apar în natura, pentru a maximiza efectul si a minimiza munca. Permacultura isi propune sa creeze sisteme stabile, productive, care sa raspunda nevoilor umane si sa integreze armonios mediul cu locuitorii sai. Procesele ecologice ale plantelor, animalelor, ciclurile lor de hranire, factorii climaterici si ciclurile meteorologice sunt luate toate in considerare. Nevoile locuitorilor sunt asigurate prin utilizarea tehnologiilor pentru producerea de alimente, energie, adapost si infrastructura.

vineri, 20 aprilie 2012

Ceahlaul - Muntele sacru al Dacilor (20.04.2012)

RECLAMĂ

Drumul catre Cer al poporului care credea in nemurire a trecut si pe aici. Considerat de catre unii ca fiind Muntele Zeului Zamolxis, Ceahlaul este incarcat de taine. Luminile neobisnuite pe care oamenii locului spun ca le zaresc uneori – ziua sau noaptea – deasupra muntelui, intaresc misterul si ii cheama pe cautatorii adevarului la el…

Frumusetea acestor locuri este, fara indoiala, greu de descris in cuvinte. Misterul este, de asemenea, la fel de greu de deslusit si, tocmai de aceea, intrebarile sunt atat de numeroase… Ce stiau initiatii daci iar noi nici nu banuim?

Afla mai multe aici:

joi, 19 aprilie 2012

Emisiunile ”EDITIE FINALA” si ”LUMEA IN CARE TRAIM” (19.04.2012)

Din cand in cand avem placerea sa va prezentam cate o emisiune de pe la o televiziune sau alta, care consideram ca merita urmarite. Astazi vom readuce in prim plan o emisiune pe care v-am mai prezentat-o pe blog, dar si una noua, realizata de acelasi prezentator, Doru George Pascal, un jurnalist curajos (printre alte meserii pe care le practica), un cautator al Adevarului si un admirator al blogului nostru. Te felicitam Doru. Tine-o tot asa!
Prima emisiune se numeste EDITIE FINALA . Ea este difuzata la postul de televiziune TV Plus Suceava. Mai multe detalii despre aceasta emisiune si cateva editii de arhiva, pot fi vizionate aici. In aceasta emisiune Doru Pascal face ceea ce si noua ne-ar fi placut sa facem, dezbateri cu invitati pe marginea unor documentare ca cele de pe acest blog. Din pacate, invitatii sunt cam aceiasi si ne-ar fi placut o dezbatere mai activa, cu invitati din diverse medii (un preot, un om de stiinta, un istoric, un fizician, samd) sa existe o dezbatere mai adevarata, cu opinii pro si contra.
Difuzare:
Luni           Ora:       18.00 - 19.00
Marti         Ora:       14.00 - 15.00
Duminica  Ora:       18.00 - 19.00
Temele Abordate: Istorie veche , moderna si contemporana, Geopolitica, Stiinta, fenomenologie, Dezbatere pe marginea unor documentare free.
Segmente de public vizate: Elevi, Studenti, Intelectuali, Pensionari.
Invitati: Din mediul academic, Din zona colegii/licee, Din zona societati stiintifice.
O editie foarte interesanta a acestei emisiuni a fost cea in care s-a prezentat si comentat Secretul Din Spatele Societatilor Secrete (documentar pe care l-am prezentat si noi aici) . Alte referiri la aceasta emisiune am mai facut aici si aici
VEDEȚI AICI EMISIUNEA IN 3 PARTI:

Cea de-a doua emisiune interesanta se numeste ”LUMEA IN CARE TRAIM” 
Realizator: Doru George Pascal
Difuzare:
Marti         Ora:  14.00 - 15.00
Joi             Ora:  19.30 - 20.30
Duminica  Ora:  11.00 - 12.00
Temele emisiunii fac referire la :
Aici puteti vedea o arhiva a acestei emisiuni.

Una dintre cele mai interesante editii ale acestei emisiuni a fost cea in care au fost invitati Oreste si Doru Bem, intitulata ”Atunci cand spiritul va domina materia”.

VEDEȚI AICI CELE DOUA  PARTI ALE EMISIUNII:

miercuri, 18 aprilie 2012

S.N. LAZAREV - Înregistrare video anexă a cărţii Diagnosticarea Karmei. Vol. 11 (17.04.2012)

Consultaţie, 23 Aprilie 2006

”DVD-ul prezintă informaţii valoroase cu privire la investigarea trecutului, modificarea viitorului, tehnici de refacere a echilibrului sufletesc într-un moment de disconfort, probleme determinate de o concepţie rigidă despre viaţă, sistemul de priorități în viață și relațiile dintre oameni, tema unității, ierarhia valorilor umane, dependența comportamentului uman de nivelul spiritual si intelectual. Comportamentul corect al femeii în familie si atitudinea acesteia catre sot. Sentimentul de zbor al sufletului. Critica si autoinvinuirea - agresivitatea indreptata catre Dumnezeu. Criticarea  propriei persoane, mania, mustrarea de constiinta, sentimentul rusinii - indicatori ai pierderii sentimentului iubirii.” 


”Mulţi cititori care au lucrat asupra propriei persoane folosind anexele video observă acţiunea deosebită a acestora în comparaţie cu informaţia expusă în cărţi. Şi mulţi se întreabă care anexă video este de preferat să fie vizionată. Din punctul meu de vedere această întrebare este asemănătoare următoarei: „În ce clasă să intru mai întăi? Poate că direct în clasa a zecea?"
        Lucruri destul de simple pentru mintea noastră, se acceptă uneori greu de către conştiinţa şi emoţiile noastre.
        Douăzeci de ani m-am ocupat serios de aceste studii, pentru ca să încep să prezint informaţia sub forma înregistrărilor video. Simplitatea la prima vedere a expunerii poate induce în eroare cititorii. De aceea consider că cei care doresc să realizeze progrese lucrând asupra propriei persoane, trebuie să studieze cu seriozitate toate anexele video ale acestor materiale.

Cu respect
Autorul (Lazarev)”

luni, 16 aprilie 2012

Proiectul 10:10:10 - Pastilă sau percepţie ?


PROJECT 10-10-10 (2011)


"Ultimul lucru pe care aş vrea să-l sugerez este că e normal să aruncăm cu reţete în stânga şi-n dreapta, fără a înţelege, de fapt, natura problemei. Insomnia, de exemplu, este un simptom, nu o boală. La fel ca şi durerea. Nu are nici o logică să prescrii analgezice unui pacient, înainte de a afla ce anume provoacă durerea."
 
Dr. Judith Owens
Brown Research Center


Project 10-10-10: Pill or Perception, în regia lui Darren Manden şi Theresa Grainger, este un documentar provocator şi în mod cert neconvenţional, lansat în toamna anului 2011, care redeschide controversa generată de concepţiile holistice aplicate în medicina umană şi în practica spirituală, desigur, reliefând, prin interviuri dinamice şi inspirate, corelaţia dintre minte şi trup, respingând teoria subversivă a predeterminării genetice şi reiterând, dacă mai era nevoie, necesitatea stringentă a abandonării paradigmei chimico-farmaceutice actuale în "tratarea"  stării de boală, în favoarea unei educaţii timpurii privind efectele complexe ale mediului social şi ale percepţiilor noastre asupra mediului, în menţinerea stării de sănătate pe termen lung.

joi, 12 aprilie 2012

CUM A DEVENIT IISUS UN HRISTOS (12.04.2012)

HOW JESUS BECAME A CHRIST:
 The Hidden Years (2006) 
(Anii Ascunși) 


Vă  prezentam astazi al doilea documentar din seria DEEP DECEPTIONS realizata de Miceal Ledwith. Primul film al seriei, intitulat  DEEP DECEPTIONS (2005) - Science and Spirit - Vol. 1 - The Great Questions in the Hamburger Universe (Știință și Spirit - Marile Întrebări în Universul Hamburgher) il puteți vedea aici.
 Dr. Miceal Ledwith, L.Ph., L.D., D.D., LL.D (Dumnezeu stie ce inseamna toate aceste distinctii), este un fost membru distins al Comisiei Teologice Internaţionale timp de 17 ani, este deci, un fost om de la varful ierarhiei Bisericii Catolice, preot catolic, profesor de teologie si presedinte de colegiu teologic pentru mai mult de 25 de ani in Irlanda, deci unul dintre cei mai distinsi catolici din lume, care se "converteste" la invataturile "Şcolii de Înțelepciune Străveche a lui Ramtha" , fiind un membru foarte vechi al acestei scoli. Miceal Ledwith mulţumeşte cu recunoştinţă pentru anii de învăţătură, inspiraţie şi bogată înţelepciune de la învăţătorul lui, Ramtha cel Iluminat, care continuă să-i influenţeze în mod profund înţelegerea miilor de surse istorice legate de alte noţiuni înţelepte fundamentale, privind ceea ce este necesar ca să devii un Christos.  
Asadar, va prezentam o alta verisune a interpretarii textelor Bibliei, venita din partea unui individ care zeci de ani a trait indoctrinat in viziunea catolica, este un foarte bun cunoscator al Bibliei (ni se pare si normal) si care face o pledoarie mai de bun simt referitoare la crestinism, Iisus, Biblie, samd. 
Documentarul nu este nou si chiar a circulat pe net o buna bucata de timp, insa noua ne-a scapat prezentarea mai pe larg a acestui film (el fiind totusi  prezent in lista pe scurt a Documentarelor cu subtitrari inca de la inceputurile blogului nostru). De curand am observat ca partea a 2-a a filmului disparuse de pe net, asa ca am profitat si de acest aspect si de faptul ca este Pastele duminica, sa vi-l prezentam.
Pana una alta, ca de obicei,  cerem OPRIREA MACELARIRII MIEILOR! Opriti aceasta barbarie si traditie salbatica. Va invitam sa cugetati mai adanc la aceasta sarbatoare.

Iata un articol interesant despre aceasta traditie a Pastelui:

  “Adevărate şi false tradiţii. Masacrul satanic al mieilor. 
Oul şi Învierea, prin viziunea strămoşilor noştri, traco-geţii” 

Dintre cei 12 apostoli, Sfântul Apostol Andrei a avut, de departe, misiunea cea mai uşoară, în ce priveşte încreştinarea traco-geţilor, din Dobrogea: traco-geţii erau singurul popor din Europa care credea, cu desăvârşire, în nemurirea sufletului – şi ştia despre ÎNVIERE!!!(aveau modelul Zalmoxis – cel înviat/înălţat, după trei ani de scufundare sub pământ…).
Trebuie să spunem însă, de la început, că, şi la sat, şi la oraş, Biserica de Zid (instituţională), iar nu Biserica lui Hristos - perpetuează, în mod ciudat (şi deloc spre cinstea ei!), pe lângă tradiţiile autentice, închinate Paştelui-Învierii – şi tradiţii false, tradiţii care nu ţin nici măcar de păgânismul tracic! Paştele n-are, nici în clin şi mânecă, ceva cu mâncarea şi băutura!!! Paştele este, exclusiv, bucurie spirituală!!! N-are nimic de-a face cu PÂNTECELE!!! Aminteam, în articolul nostru, din numărul dublu (9-10), din aprilie 2003, al revistei CONTRAATAC: Nu-l confundaţi pe Hristos cu abatorul!, că măcelărirea mieilor, de Paşte, este o crimă oribilă, un păcat strigător la cer şi, totodată, unul contra Sfântului Duh (păcat de care “păstorii turmei”-clerul, dacă nu neapărat stimulator, măcar un complice asiduu! – va avea de dat seamă, din greu, pe cealaltă lume!!!) – păcat prin care Hristos este răstignit, de lăcomia pântecelui nostru – practic, la infinit! Şi demonstram că obiceiul păgân al sacrificării mielului, de Paşte-Pesahul evreiesc, precum şi cel, tot atât de păgân, al sacrificării porcilor, de Crăciun - ţin de cu totul alte zone de spiritualitate, decât de cea creştin-românească, şi trimit la demoni, iar nu la Dumnezeu-Hristos:
a-porcii, de Crăciun, sunt masacraţi, ca “restanţă” a păgânilor greci şi romani (saturnaliile…), care se închinau, astfel, lui Chronos-Saturn, iar
b-mieii masacraţi de Paşte sunt “restanţă” a primitivilor evrei, închinători lui Yahweh-Adonai cel veterotestamentar – dar şi “restanţă” de la păgânismul grecesc! Leviticul ebraic menţionează, pentru sărbătoarea Ispăşirii, sacrificiul unuia din doi ţapi de jertfă – în urma operaţiei de MAGIE SIMPATETICĂ: ţapul ispăşitor, ţinut la uşa Tabernacolului, era atins de toţi membrii comunităţii, apoi, fie înjunghiat, fie alungat în deşert, fie aruncat într-o prăpastie. Dar, într-o primă fază a mozaismului, ţapul ispăşitor (înlocuit, în timp,cu mielul!!!) era JERTFĂ CĂTRE DEMONUL AZAZEL (DEMONUL DEŞERTULUI!! - cf. Leviticul, 16, 5-10. Aceeaşi menţiune, privind infernalitatea sacrificiului sângeros – de data aceasta, strict al mielului – e făcută şi în legătură cu sărbătorile dionysiace, ale grecilor: “Ei (închinătorii lui Dionysos) aruncau, în hău, un miel, pentru a-l domoli pe Pylaochos, paznicul porţilor infernale”(cf. Séchan Louis şi Pierre Leveque, LES GRANDES DIVINITÉS DE LA GRÈCE, Paris, 1966).
Ierarhii vechi ai Bisericii Creştine, mult mai atenţi la autenticitatea creştin-religioasă decât cei de azi, mult mai silitori în a calma furia “restanţelor” păgâne din mentalul popular, şi mult mai puţin dispuşi a ceda DEMAGOGIEI BURŢII POPORULUI (îndemnând şi arătând, ferm, spre Spirit-Duh!!!), exasperaţi de rezultatele strict culinare şi de măcel, ale identificării lui Hristos cu mielul – AU INTERZIS, ÎN ANUL 692, LA CONCILIUL DE LA CONSTANTINOPOL, CA ARTA CREŞTINĂ SĂ-L MAI REPREZINTE PE HRISTOS CU CHIP DE MIEL, SAU ÎNCONJURAT DE SOARE ŞI LUNĂ, CI DOAR CU ASPECT OMENESC!!!…Dar de atunci au trecut cam mulţi ani, şi oamenii Bisericii (deh, oameni şi ei…) au căzut la pace, se pare, cu demonii Pântecelui…Şi astfel, măcelul oribil al mieilor continuă, într-o veselie tembelă şi terifiant-criminală – sporind astronomic păcatele noastre, în loc să ne apropie, prin Paşte, de Mântuire…
…Cu amărăciunea stăruind în suflet, să depăşim aspectele infernale ale “tradiţiei”(?) pascale – şi să ajungem la simbolul pascal fundamental: OUL. În mentalul arhetipal românesc, el este izotopic semantic cu RUGUL şi cu ROATA SOLARĂ (ciclicitatea vieţii cosmice) :”De Paşti, în Muntenia şi Banat, până în sec. XIX, se aprindeau ruguri în curţile bisericilor, în noaptea Învierii. Rugurile transsimbolizau ritul funerar străvechi de tranziţie de la moarte la viaţă, de la întuneric la lumină, de la iarnă la primăvară.(…) Cel mai elocvent spectacol era acela al azvârlirii, de pe dealuri, seara, a unor roţi de lemn, înfăşurate cu paie şi îmbibate cu păcură, cărora li se dădea foc. ROŢILE DE FOC străbăteau în viteză dealul, lăsând în urma lor o dâră de scântei. Tinerii însoţeau în fugă roţile de foc, strigând, cât îi ţinea gura: <
>(…) (cf.Romulus Vulcănescu, Mitologie română, EA-RSR, Buc., 1987).
Oul conţine “germenele începând cu care se va dezvolta manifestarea(…) oul se leagă de geneza lumii(…) este o realitate primordială(…) oul este imaginea lumii şi a perfecţiunii(…) reprezentare a puterii de creaţie a luminii (…)el succede haosului, ca un prim principiu de organizare(…) Oul apare şi ca unul din simbolurile înnoirii periodice, a naturii – ilustrează mitul creaţiei periodice(…) renaştere şi repetiţie, ca la Mircea Eliade, dar şi realitate primordială(…). Ouă din lut, descoperite în morminte din Rusia şi Suedia, dar şi în România, au fost interpretate ca embleme ale nemuririi şi ca simboluri precreştine ale Învierii(…) Oul filosofico-alchimic: vatră a universului(…). Clocitul, în alchimie şi în buddhism, este simbolul concentrării spirituale şi al forţei de îmbogăţire a spiritului” – cf. Jean Chevalier/Alain Gheerbrant, Dicţionar de simboluri, vol. II – Editura Artemis, Buc., 1995 (a se vedea Coloana De Ouă, sau de Romburi, a olteanului Brâncuşi – cunoscută şi sub numele de Coloana Infinitului: atât oul reluat, cât şi romburile, ca imagini, reluate ritmic, ale Bradului Vieţii şi Bradului Morţii – trimit la viziunea spiralată infinit, a ciclurilor existenţiale, la strămoşii noştri traco-geţi).
René Guénon uneşte simbolismul OULUI cu acela al GROTEI-UTER: “Ceea ce este conţinut în OUL LUMII e realmente identic cu ceea ce este conţinut simbolic în inimă şi în grotă, ca echivalent al acesteia din urmă. Este vorba aici despre acel germene spiritual care, în ordinea macrocosmică, e desemnat de tradiţia hindusă ca HIRANYAGARBHA, adică, literal, embrionul de aur – or, acest germene este adevăratul Avatara primordial – şi locul naşterii lui Avatara, ca şi al corespondentului său microcosmic, este reprezentat tocmai prin inimă sau grotă”(cf. R. Guénon, Simboluri ale Ştiinţei Sacre, Humanitas, Buc., 1997). În definitiv, GRota Bethlehemică şi GRaalul conţin aceeaşi entitate divină: HRISTOSUL…Grupul GR (ca şi grupul KR) – a se vedea cuvântul CRAI!) sugerează, ba chiar trimite la – REGALITATEA SPIRITULUI (cf. Vasile Lovinescu, Interpretarea ezoterică a unor basme şi balade populare româneşti, Gnosis, Buc., 1993 – şi Mitul sfâşiat, Institutul European, Iaşi, 1993).
Mioriţa, cea atât de tembel interpretată şi condamnată, oferă surprinzătoare soluţii, pentru problema Învierii, la traco-geţi (sau geto-daci, cum doriţi…): într-o variantă ardelenească a mult-hulitei Mioriţe – Magul-Păstor le spusese celor apropiaţi că VA ÎNVIA (iată, stimate domnule Octavian Paler, adevărul despre “nesimţirea”, în faţa “pericolului” MORŢII, a păstorului şi a românilor, în general…: păstorul traco-get ŞTIA CĂ VA NEMURI-ÎNVIA!!!): “Oile, păscând, / Să le-aud plângând,/ Cum plâng şi jălesc,/Eu să vă-ndrăgesc./De v-o veni dor,/EU AM SĂ MĂ SCOL” – s.n.– la fel, şi într-o variantă moldovenească: “Şi mama purta,/În traistă ducea/Apă-nvietoare,/Buruieni tămăduitoare/Şi mi-l oblojea/Şi mi-l descânta,/DE MI-L ÎNVIA” – s. n.(cf. Adrian Bucurescu, Dacia secretă, Arhetip, Buc., 1997).
Traco-geţii se pare că-l identificau pe “ciobanul” mioritic cu Apollon – iar “dalbii pribegi” (dublul Zalmoxis!) – pot fi interpretaţi (ca şi Călăreţii Gemeni!) ca fiind Apollon şi Artemis: “Tânărul cioban fusese ucis în ajunul zilei a şaptea din săptămână; pentru geţi, ziua a 7-a era sfântă şi o numeau SAMBATIS – <>. Şi fiindcă de Sambatis nu era îngăduit să-i îngroape pe cei morţi, urma ca el să fie înmormântat a 3-a zi după moarte. Numai că veghetorii, treziţi de cântecele cocoşilor, nu au mai găsit trupul lui Apollon. Odată cu păstorul dispăruse şi sora lui bună, Artemis. (…)”(cf. A. Bucurescu, op. cit.). Adică, Cosmica Maică a Vieţii - Învietoare…Cei doi Zalmoxis pleacă spre MiazănoapteNORDUL=ZONA DIVINĂ A COSMOSULUI-CREAŢIE. Iată de ce se produce întreaga feerie finală, din Mioriţa – cu “Soarele şi Luna”, cu “Păsărele mii/Şi stele făclii”… Umbra lui Hristos se aplecase, de mult, asupra traco-geţilor, prin “arhanghelii” lor zeieşti – Apollon-Artemis…Şi să mai spună “prietenii” noştri (ca şi proştii noştri…) că nu suntem Neam Sfânt – dacă nu chiar şi ALES…
prof. dr. Adrian Botez”
SURSA: http://revistacontraatac.wordpress.com

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI - link 1:



sau AICI - link 2



DOWNLOAD RAPID

luni, 9 aprilie 2012

David Wilcock - Investigatiile Campului Sursa (9.04.2012)

THE SOURCE FIELD INVESTIGATIONS (2011) 
- The Hidden Science and Lost Civilizations Behind the 2012 Prophecies (Știința Ascunsă Și Civilizații Pierdute De Dincolo de Profețiile Anului 2012)

In 23 August 2011, David Wilcock a publicat cartea  cu numele din titlu. Din pacate nu este tradusa in Romania insa un fan al blogului a tradus conferinta de prezentare a cartii. Iti multumim Christian M pentru efortul depus la traducerea acestui film. 
Iata cateva idei esentiale ale cartii si ale conferintei:

"O examinare provocatoare a profetiilor antice si cum par ele sa se puna in rand cu ultimele descoperiri din fizica cuantica, si intrebarea, daca ambele domenii indica o noua era a constiintei."

"Wilcock conclude ca vechii egipteni, mayasii, hindusii, si altii, au lasat indicatii, care ar putea revela secretul anului 2012, si ca data insasi nu indica un eveniment apocaliptic, ci inceputul unei ere noi, inaugurand o inalta stare de constiinta"

"Wilcock demonstreaza ca aceasta tranzitie va fi ghidata de un camp viu de energie, si ca acest camp, pe care el il numeste "campul sursa", este baza fundamentala a spatiului, timpului, energiei, materiei si biologiei, si ar putea fi cristalizarea unei constiinte unite si simbiotice, in care toti vom putea patrunde."

"Autorul furnizeaza o gama larga de dovezi, care confirma aceasta afirmatie, citand o duzina de studii stiintifice si martori de baza, si se scufunda in legaturile mistice intre ADN, energie si lumina..."

"Multe din informatiile date de Wilcock sunt de ultima ora: de ex. ideea ca principiul holografic se potriveste cu notiunea, ca timpul, de fapt, exista in 3 dimensiuni..."

"In esenta, teoriile lui Wilcock se sprijina pe ideea, ca omenirea poate sa intampine aceasta era de transcendere, prin exprimarea reciproca a iubirii si bunatatii - un efort merituos, indiferent de crezurile fiecaruia fata de 2012".


Alte articole si documentare de DAVID WILCOCK, de pe blogul nostru:
1) DRUMUL CATRE INALTARE (un interviu oferit celor de la Proiectul Camelot).
2) THE 2012 ENIGMA

P.S. Ceea ce este interesant este ca site-ul lui David Wilcock http://divinecosmos.com este in continuarte blocat de majoritatea firmelor de internet din Romania.
P.P.S.  Cateva informatii preluate de pe blogul GEORGE VALAH:
  

- „NASA uimita de un camp energetic imens ce exista ca doua baloane in centrul galaxiei noastre!

NASA Mystified By Enormous Energy Field 
(NASA uimita de enormul camp energetic)


Inca o dovada ca NASSIM  HARAMEIN a avut dreptate (n.n). 

NASA “urmareste” schimbarea cosmica ce are loc prin intrarea Sistemului Solar in Centura Fotonica!









Is NASA Tracking The Cosmic Shift?
(Oare NASA urmareste Schimbarea Cosmica?) ” - SURSA : Blogul George Valah

P.P.P.S.. Apropos de aceasta centura fotonica, va mai amintiti filmul STAR TREK  Generations din 1994, in care era vorba de o banda energetica extrem de potenta care translata constiinta umana in alte dimensiuni? Este posibil ca inca de pe atunci se fi stiut de aceasta centura fotonica, iar in film ni se prezinta o varianta hollywoodizata a ei.

sâmbătă, 7 aprilie 2012

TULBURAREA AFECTIV BIPOLARĂ - Seria a II-a (Este trezirea spirituala o boala psihica?) - 07.04.2012

Bipolar Affective Disorder 
Episoadele 12-23

 In 13.11.2011 v-am prezentat primele 11 episoade ale acestei serii foarte interesante de filmulețe care abordeaza problematica tulburării afective bipolare (tab). Conform site-ului sfatulmedicului.ro, tab este: ”... o afectiune psihiatrica caracterizata prin tulburari emotionale. Exemple: tulburarea maniaco-depresiva, tulburarea afectiva sezoniera” si se  poate trata asa: ”In tratarea tulburarilor depresive majore, psihoterapia in asociere cu tratamentul medicamentos cu antidepresive este mai eficienta decat oricare din aceste tratamente aplicate izolat.”
Daca ar fi dupa sistem, toti maestrii iluminati ar trebui bagati la spitalul de nebuni si indopati cu pastile pana ar deveni niste legume.  Mai nou, pentru sistem, pe langa cei care urmaresc cu obsesie sa  manance sanatos, cei care iubesc si cei care cred in teoria conspiratiei , potrivit OMS, sufera de o boala psihica sau alta. Noi am spus-o de la inceput ca suntem nebuni in comparatie cu standardele sistemului ... acum e oficial ;).

marți, 3 aprilie 2012

DACĂ UN COPAC CADE - O poveste despre Frontul pentru Eliberarea Pământului

IF A TREE FALLS (2011)
A Story Of The Earth Liberation Front


"... teroristul cuiva,
 este luptătorul pentru libertate al altcuiva.

Care sunt criteriile după care ești numit terorist ? Care sunt criteriile după care ar trebui să fii acuzat de terorism? Este cumva un ecologist radical care dă foc biroului gol al unei corporații de exploatare a lemnului, comparabil cu teroriști de seama lui Timothy McVeigh sau Osama bin Laden ? Ei bine, documentarul de astăzi o să ridice astfel de întrebări și o să vă facă să reflectați asupra ușurinței cu care sistemul uzitează de termenul terorist, etichetând astfel tot ce se află în antiteză cu politicile lui.

Regizat de Marshall Curry și Sam Cullman, If a Tree Falls: A Story of the Earth Liberation Front a primit până acum și câteva premii și a fost nominalizat și la Premiile Oscar de anul acesta, pentru Cel Mai Bun Documentar. Chiar dacă asta îi va motiva suficient pe unii să îl urmărească, ar trebui să adaug pentru cei care nu acordă prea multă importantă acestor premii, de multe ori pe bună dreptate, că este un documentar despre Frontul pentru Eliberarea Pământului, oragnizație care a fost etichetată de către FBI ca fiind cel mai periculos caz de terorism intern.
gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...