Ieşirea Din MATRIX: IN PREMIERA - Cu Carmen Avram - alte emisiuni interesante

luni, 26 noiembrie 2012

IN PREMIERA - Cu Carmen Avram - alte emisiuni interesante


Din cand in cand ne place sa promovam unele emisiuni din mass media principala pentru a incuraja si sprijini astfel de initiative. Astazi vom prezenta o emisiune careia i-am mai facut reclama de-a lungul timpului cand am vorbit despre Rosia Montana si Milionarii rusi din Siberia. Desi nu suntem intotdeauna de acord cu ce se spune in unele emisiuni, exista totusi in altele, niste idei interesante si credem ca, exista si intentii bune in spatele lor. Emisiunea se numeste ”In Premiera - cu Carmen Avram” .

Stim ca Antena 3 este o televiziune USL-ista si au inceput  sa ne cam enerveze cu pretentiile lor de obiectivitate si echidistanta, dar ce e al lor e pus deoparte, iar aceasta emisiune merita cunoscuta si promovata. De la trustul Intact mai apreciem emsiunea lui Oreste de la Antena 2 si ne mai uitam din ”gand in gand” la emisiunea lui Badea „In gura presei” (care in ultimii 4 ani a scazut tare in valoare din punctul nostru de vedere, dar care totusi mai pune punctul pe i uneori). Iar ca si distractie si relaxare, uneori mai urmarim emisiunea „Te cunosc de undeva” ...
Asadar, pentru inceput iata cateva emisiuni despre 21 decembrie 2012, ca sa vedeti cam ce fac unii sa se pregateasca de acest moment.

 GATA DE APOCALIPSA - ,,In premiera'' despre „SFARSITUL LUMII” (21 Oct. 2012) 

„Un caledar mayaş care se opreste pe data de 21 decembrie 2012 şi câteva sute de profeţi moderni au fost de ajuns pentru a stârni panica sfârşitului de lume. De la buncare, la stocuri de arme şi de alimente, milioane de pământeni îşi iau măsuri de precauţie pentru finalul acestui an. E psihoza, industrie sau frică reală? Vă lăsăm să trageţi propria concluzie. Preoţi vizionari au vorbit şi ei despre apocalipsă. Însuşi părintele Arsenie Boca, probabil cel mai iubit monah al secolului trecut, i-a avertizat pe români că s-au îndepărtat de Dumnezeu şi prin asta îşi vor atrage pedeapsa. Iar un cataclism nuclear, spunea părintele, nu este exclus. În acest moment, în România, există oameni care se pregatesc cum pot pentru sfârşitul lumii, care, se tem ei, va veni în luna decembrie.



GATA DE... INCEPUTUL LUMII  (28 Oct 2012) 

21 decembrie 2012 nu e sfarsitul, ci inceputul lumii. Asa spun cei din tabara optimista, care cred ca interpretarea catastrofica a calendarului maya e gresita si ca aceasta civilizatie nu anunta disparitia omului, ci intrarea lui intr-o era minunata. Biserica ne linisteste si ea: nici apocalipsa biblica nu e o amenintare, ci o mangaiere adusa de Dumnezeu, sufletului. 






 OTRAVA DIN GALANTAR - 18.11.2012

- pe subiectul alimentelor chimizate din supermarketuri si nu numai, cu precadere despre carnea de pui, lapte, produsele de tip mezeluri sau branzeturi.
Suntem peste 7 miliarde de oameni pe planeta si hrana insuficienta a impus ultraprocesarea alimentelor. Dar faptul ca avem destul, inseamna ca e si sanatos? S-a vizitat cu camera ascunsa mari magazine si s-au dus la analize cateva alimente, alese la intamplare. Ce s-a descoperit: antibiotice, pesticide, fosfor si sare in exces. 
In emisiune apar prof. dr. Gh. Mencinicopschi si dr. nutritionist Nicolae Hancu.



PUSTNICII ROMANIEI - Intre Cer si Pamant - 30.09.2012

De la nimic sfânt la totul pentru Dumnezeu. Ascunsă în păduri sau prin grotele munților trăiește o categorie aparte de români. Cei care s-au izolat de lume pentru a se dedica rugăciunii – oameni cu povești uluitoare și viață de sfinți. Vă invităm să-i cunoașteți pe pustnicii României, în premieră. 

Milioane de metri cubi de pădure se taie ilegal în România, sub ochii neputincioși ai autorităților. În munți, legea se face cu arma în mană, așa că până și pădurarii se tem să-i oprească pe hoți. Versanți întregi au ajuns un cimitir de vreascuri și bușteni lăsați să putrezească, pentru că statul e incapabil să-i oblige pe cei care taie, să reîmpădurească. Între timp, străinii cumpără la noi păduri pe care le protejează, considerându-le o avere. Dar fac bani frumoși din lemnul pe care românii îl taie fără milă.
Vă invităm să urmăriți o anchetă despre jaf, inconștiență și lipsă de viziune.




In Numele Fecioarei - FENOMENUL MEDJUGORJE - 16 oct 2011

Când nu mai au sprijin de la semenii lor, oamenii se întorc cu fața spre cer, așteptând ajutor de la Dumnezeu. În fiecare an, zeci de mii de români iau calea Herțegovinei, unde, de 30 de ani, se vorbește despre apariții ale Fecioarei Maria. Medjugorje a ajuns deja un fenomen planetar. Povestea a pornit de la șase copii care susțin că au văzut-o pe Fecioară, atrăgând în satul lor peste 40 de milioane de pelerini. Fenomenul e încurajat de biserica locală, însă Vaticanul amână să dea un verdict asupra aparițiilor. Urmăriți un material despre fenomenul Medjugorje, în premieră. 




ISTORIE SFARAMATA - 4 NOV 2012

Vestigii de 2000 de ani folosite la constructia unor vile moderne, paznici pensionari, turişti inconstienţi, autorităţi nepăsătoare şi hoti care scot din ţară, bogaţii de milioane de euro. E combinaţia distructivă care duce la dispariţia celui mai important monument al românilor: Sarmizegetusa. 







Între miracol şi ştiinţă - 4 NOV 2012

Am distrus sistemul medical românesc, aşa că oamenii îşi pierd tot mai mult încrederea şi se îndreaptă disperaţi spre tratamentele alternative. Tămăduitorii moderni sunt luaţi cu asalt de oameni care nu mai ştiu unde să-şi caute salvarea.”








SURSA: http://inpremiera.antena3.ro/emisiuni
TOATA ARHIVA EMISIUNILOR ”IN PREMIERA” POATA FI VAZUTA AICI .

3 comentarii:

  1. Ar trebui creata si o rubrica (speciala) cu marea sperietoare legata de data de 21.12.2012: cum ca Pamantul se cutremura, 3 zile de intuneric, alinierea planetelor (poate in capul lor!), vin cei din Pleiade (ET's), samd, mai pe sleau -> propagarea minciunii & diversiunii.

    Trebuie mentionati toti (!), care-si spun: profeti, prezicatori, ezoteristi, channel-eri... si alte astfel de specimene ce-si aroga tot felul de denumiri sofisticate, continuand cu acele edituri, SRL-uri anonime ce se ocupa cu "ghidarea", "inaltarea" omului spre mai bine... ptr. ele, dpdv financiar. Nu ptr. omul de rand!

    Toti acesti escroci, persoane retrograde cu metalitati de tip Ev Mediu, de unele grupuri diversioniste, ar trebui reamintite publicului - cine sunt, documentarele (sau secvente), materialele acestora specificand acea data fatidica, "profetica".

    Un mic exemplu relavant: anul 1999 pentru cine isi mai aduce aminte!
    Prin tot felul de publicatii, materiale video (VHS's), "zburdau" tot felul de "profeti" cu mesaje identice ("apocaliptice", "tulburatoare") ca si acum.
    S-a intamplat ceva de atunci???

    RăspundețiȘtergere
  2. Excelenta selectia...am redistribuit "Otrava din galantar",nu de alta dar sa nu fiu singurul "otravit in cunostinta de cauza"...:)
    Cred ca e timpul sa ne reeducam obiceiurile,inclusiv cele alimentare.
    Faceti o treaba minunata!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...