Ieşirea Din MATRIX: Allan Pease - De ce barbatii nu asculta si femeile nu stiu sa se uite pe harta (5.12.2011)

luni, 5 decembrie 2011

Allan Pease - De ce barbatii nu asculta si femeile nu stiu sa se uite pe harta (5.12.2011)

ALLAN PEASE 
- Mr. Body Language


"Sa acordam zilnic cel putin cincisprezece minute studierii si interpretarii gesturilor altora si, totodata, sa ne straduim sa ne cunoastem indeaproape gesturile proprii" este un fragment din cea mai vanduta carte scrisa de omul care este supranumit "Mr. Body Language".

Numele sau este Allan Pease. Nascut in Melbourne, in 1952, Allan Pease si-a inceput cariera foarte devreme. La varsta de 10 ani castiga bani vanzand bureti de vase din usa-n usa. La 17 ani era numarul 1 in vanzari, pe plan national, la o companie care vindea oale si cratite. Patru ani mai tarziu realiza o mare performanta: era omul care, in primul an de munca, reusise sa vanda asigurari de viata in valoare de 1 milion de dolari.
Prin discursurile sale la diferite intalniri a iesit la iveala si talentul sau: Allan Pease este un foarte bun vorbitor in public. Acest prim succes l-a facut sa scrie prima sa carte: "Limbajul trupului" - care a fost un bestseller (vandut in peste 12 milioane de exemplare in intreaga lume).
In 1990 a intalnit-o pe cea care avea sa-i devina sotie, Barbara. Patru ani mai tarziu, o frauda din partea unui prieten apropiat il lasa fara nimic.
1994 a fost un an nefericit pentru Allan Pease - tot atunci descoperea ca are cancer la tiroida. A fost operat si a reusit sa mearga mai departe. Impreuna cu sotia sa a inceput o actiune in justitie pentru a recupera banii pierduti in urma fraudei, dar, in scurt timp, si-au dat seama ca acest lucru nu avea sa-i ajute cu nimic. Au decis sa schimbe ceva in viata lor si atunci au schimbat locul: s-au mutat in Anglia. Dupa trei ani de studiu asupra relatiei barbat-femeie, s-a "nascut" un alt bestseller, "Why Men Don't Listen & Women Can't Read Maps". In scurt timp, Allan Pease a devenit celebru, cu numeroase aparitii in emisiuni de succes, la radio sau la TV, in toata lumea.
Anul 2000 a fost, din nou, un an tragic. Era diagnosticat, pentru a doua oara, cu cancer, de data aceasta la prostata. Doctorii i-au spus ca mai are doar trei ani de trait, dar el si sotia lui au refuzat sa creada acest pronostic. A ales, pur si simplu, sa traiasca. A facut tot ce se putea, a studiat si, peste doi ani, a scapat de blestemul cancerului si acum este mai sanatos ca niciodata.
Azi activeaza in cadrul propriei firme de training, cu baza in Australia, si tine seminarii in peste 30 de tari. A scris numeroase carti impreuna cu sotia sa, Barbara, traduse in 50 de limbi si vandute in peste 20 de milioane de exemplare. Dintre acestea, cateva au fost traduse si in limba romana: "Intrebarile sunt de fapt raspunsuri" - exista si AUDIOBOOK-ul, , "Enciclopedia limbajului trupului", "El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna ed.3 ", "Limbajul vorbirii - arta conversatiei", "Limbajul trupului - cum pot fi citite gandurile altora din gesturile lor (182 de ilustratii)", „Limbajul trupului in mediul de afacerii” "Cat De Compatibili Sunteti. Manualul relatiilor", "Abilitati de comunicare" , "De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda” exista de asemenea si Audiobook-ul aici, „De ce barbatii au nevoie de sex, iar femeile de dragoste ",„De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare”.
 SURSA: http://www.eva.ro/


VEDEŢI FILMULEŢUL TRADUS, AICI:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...