Ieşirea Din MATRIX: DONAȚII/MULȚUMIRI

miercuri, 9 iunie 2010

DONAȚII/MULȚUMIRI



Dragii donatori si vizitatori ai blogului ,

Interesul vostru in ceea ce priveste blogul acesta, aprecierile voastre, atentia oferita, comentariile voastre, gandurile voastre bune, mai ales cele concretizate si intr-o donatie materiala mă bucura enorm, mă surprind extrem de placut si mă onoreaza.


Sustinerea voastra este extrem de importanta pentru mine. Genul acesta de feedback imi da putere sa contini, sa tin faclia aprinsa, sa trec mai usor peste momentele grele, amintindu-mi ca ceea ce fac conteaza pentru multi dintre voi (implicit pentru mine).


Daca simtiti sa contribuiti in alt fel decat prin bani ma puteti contacta aici in comentariu sau prin email, mess, facebook sau twitter , vorbim si vedem cu ce mă puteti ajuta. AICI  câteva idei.


EMAIL: freeyourmindandheart@yahoo.com 
sau iesireadinmatrix@gmail.com
FACEBOOK: http://www.facebook.com/IesireaDinMatrix
TWITTER: https://twitter.com/FYMaaaa
SKYPE: FYMaaa

  Va multumim din suflet pentru ca existati, pentru sufletul vostru care a simtit sa se ofere atat de frumos!

Dorim sa reamintim celor care citesc aceasta pagina care este ideea blogului:

ACEST BLOG ESTE PRODUSUL UNEI MUNCI COLECTIVE, DEPUSE CU PASIUNE, CU INTENȚIA DE A CONTRIBUI LA AJUTORAREA ROMĂNILOR DE PRETUTINDENI (ŞI NU NUMAI), DE A LE PREZENTA REALITATEA LUMII IN CARE TRĂIM. 

SUNTEM O ECHIPĂ A CĂREI PREOCUPARE ESTE ADUCEREA LA LUMINĂ A ACESTOR INFORMAȚII CENZURATE ȘI CARE S-A GÂNDIT SĂ OFERE ROMÂNILOR DIN ÎNTREAGA LUME O OCAZIE, SĂ PARTICIPE ȘI EI CUMVA, FIE ȘI CU O CONTRIBUȚIE MODESTĂ, LA ACEST PROIECT, PRIN CARE ECHIPA ACESTUI BLOG, SA-ȘI POATĂ PERMITE REZERVAREA DE TIMP ȘI ATENȚIE ÎN CONTINUARE, PENTRU ADAPTAREA, COLECTAREA, CATALOGAREA, COMENTAREA, ENCODAREA, ÎNCARCAREA PE NET ŞI NU ÎN ULTIMUL RÂND, TRADUCEREA CÂT MAI MULTOR DOCUMENTARE PREŢIOASE PE ACESTE TEME ALTERANTIVE (INVITAŢIE PE CARE O FACEM TUTUROR) .


PÂNĂ ACUM NOI AM FACUT-O (SI O VOM FACE ȘI ÎN CONTINUARE) DIN PURĂ PASIUNE ȘI VOLUNTAR, DAR AM CONSIDERAT TOTUŞI, CĂ UN ASTFEL DE AJUTOR ESTE POATE, CEL MAI EFICACE, UMAN, PRACTIC ȘI MODEST DE OFERIT, PENTRU CA ACEST PROIECT SĂ IA AMPLOARE ȘI SĂ ÎMBOGĂȚIM VIDEOTECA CU ALTE ZECI SAU CHIAR SUTE DE FILME SI DOCUMENTARE NOI, DE ACEAST FEL, SUBTITRATE ÎN ROMÂNĂ. 

DACĂ SIMȚIŢI CĂ ACESTE INFORMAȚII MERITĂ CUNOSCUTE ȘI POT AJUTA ACEASTĂ LUME, O ASTFEL DE OCAZIE ESTE LA ÎNDEMANA TUTUROR, AICI ŞI ACUM, OFERIND UN SUPORT CELOR CARE PUN LA DISPOZIȚIE ACEASTA PLATFORMA DE  EXPRIMARE, COMUNICARE ȘI INFORMARE.
MULŢUMIM DIN SUFLET!

Dacă fiecare dintre cei aproape 1000 de vizitatori/zi ai acestui blog, care simt că îi ajută aceste informaţii, ar oferi drept multumire, de fiecare dată când intră aici, măcar 10 bani (0.1 lei) sau un 5 lei/lună ajutorul lor ar fi minim, practic insesizabil pentru ei, însă pentru noi ar însemna enorm.

UN GEST MIC PENTRU VOI, UN AJUTOR URIAȘ PENTRU NOI!

O donaţie poate fi o modalitate mai profundă şi mai concretă de a mulţumi!

DONAȚII PRIN PAYPAL: https://www.paypal.me/FYMah 

De asemenea se mai pot face donaţii în contul deschis la 
ING RO77INGB0000999905256440 pe numele Stefan Mihai 
(vă rog efectuați transferul doar online, deoarece de la ghișeu mi se opresc 15 lei mie comision, ceea ce mi se pare mult)

Acum poți să-mi fi și PATRON!
(o modalitate mai simplă de a-mi susține visele)

MAI NOU ÎMI POȚI TRANSFERA CEVA BANI, INCREDIBIL DE IEFTIN, CHIAR ȘI GRATIS și în plus primești 10 Lire cadou dacă transferi mai mult de 50 de lire! PRIN tranferGo

Și mai nou, folosesc și Revolut , puteți să-mi transferați pe id-ul @stefanrmsv.

Acum că am introdus plata pentru filmele restricționate  sau eliminate doresc să precizez că procesul va fi unul manual deoarece nu am o platformă profesionistă automată gen Netflix sau HBO, așa că accesul la filme va fi oferit manual, la cerere, la fiecare film în parte pe care voi îl veți cere prin formele de contact de mai jos. Procesul este unul mai lent bineînțeles și va depinde dacă sunt acasa sau nu, în clipa aceea, să am acces la baza de date, dar vă pot promite că fac tot posibilul să vă ofer accesul la acele filme în cel mai rapid timp cu putință. 

Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Iata AICI si lista donatorilor care ne-au sustinut si ne sustin in aceste momente dificile, de criza (efortul lor este cu atat mai important si mai de remarcat).

Va imbratisez cu drag,
Ștefan
 Ieşirea din Matrix

39 de comentarii:

  1. Djasters:

    Imi cer scuze, cred ca am ramas un pic in urma, pentru ce anume se doneaza ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Scrie in coloana din dreapta, pe blog ;))...PROIECTE (sub chat si reclama de la emag)

    RăspundețiȘtergere
  3. Se doneaza pentru ce vezi aici, pentru ca se munceste pentru tine/noi si ai la ce sa te zgaiesti a moka. Asa... mai din cand in cand sa ne amintim ca in spatele a tot ce este pe internet, sunt oameni, care dau din timpul lor si mai ales din sufletul lor. Recunostinta se poate exprima in multe feluri, cu un multumesc sau, in discutia de fatza... in bani.
    Multumesc, fratilor!
    Laurentiu

    RăspundețiȘtergere
  4. O intrebare nevinovata am. Care este motivatia pastrarii anonimatului autorilor blogului?

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa simtim ca e mai bine pentru noi si spiritual si din orice alt punct de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  6. în cât timp credeţi că "bulgarele ăsta de zăpadă" va deveni o avalanşă? cand ei deţin mass...tot
    BAF™

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stim. Multe voci insa sustin ca punctul zero ar fi sfarsitul lui 2012. Speram si noi la un miracol.

    RăspundețiȘtergere
  8. As prefera sa donez prin intermediul unui SMS.

    Nu stiu ce costuri ar presupune pentru dumneavoastra, dar pentru mine ar fi mult mai simplu decat sa dau iar toate datele personale si toate elementele efectuarii tranzactiei, de ti se face si greatza de atatea detalii cerute.

    Un SMS de un euro ar fi.cred eu, cel mai preferat de donatori.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ne-am gandit la faza asta de la bun inceput insa companiile de telefonie nu ofera aceasta posibilitate oricui si oricum. Cel putin asa faceau acum 3 ani. In primul rand trabuie sa fi persoana juridica sau persoana fizica autorizata, iar comisionul oprit de respectivele companii era undeva la 75 %.. Insa ne mai interesam, poate in 3 ani s-a mai schimbat ceva.

    RăspundețiȘtergere
  10. cred ca ar trebui sa gasiti o metoda ca cititori sa poata dona...si fara a fi implicata banca...posta romana sau ceva de gen...cat mai simplu! va multumesc pt tot!:)

    RăspundețiȘtergere
  11. O sa ne interesam sa vedem cum putem sa facem cu posta. Poate va trebui sa inchiriem o cutie postala, desi aici la tara unde suntem acum nu am vazut asa ceva. O sa ne interesam.

    RăspundețiȘtergere
  12. si eu as don , dar prefer sa ocolesc banca . de ce nu inercati cu PAYSAFE CARD ,care se poate cumpara de la buticuri

    RăspundețiȘtergere
  13. Din cate ne dam seama, sistemul se aplica celor care au firma. Ei spun asa ”paysafecard works exclusively with commercially registered companies, whose web shop is available online with a valid URL address. An exisiting VAT number or a certificate of exemption from the tax office are also required to begin cooperation.” Asadar, noi nu ne calificam .

    RăspundețiȘtergere
  14. Salut ; ma numesc Cristian si nu pot sa donez prin paypal ca apare tot timpul mesajul asta desi introduc un numar;Please enter an amount greater than zero.
    Nu stiu ce are si de ce nu imi da voie sa ma loghez in cont ! daca aveti vreo idee?
    Great job with this blog!

    RăspundețiȘtergere
  15. Aveti cont si nu va lasa sa va logati? F. interesant. Nu avem nici o idee. Speram sa nu inceapa si Paypalu-ul sa faca figuri.

    RăspundețiȘtergere
  16. va salut,va multumesc frumos pentru munca voastra,fratilor..si eu as dori sa donez,dar m-am desprins de banci de cativa ani..poate reusiti o alta metoda..va multumesc,cu dragoste si recunostinta,Adi(Buzau).

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna Adi.
    Ar fi metoda prin posta, dar asta inseamna sa va dam noi adresa si numele nostru complet. Insa preferam pe cat posibil sa pastram anonimitatea.
    Daca ai alta solutie trimite-ne un email la freeyourmindandheart@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  18. sunteti tare dulci. si eu fac conspecte. multe. poate o sa va trimit, in felul asta vor fi mai citite decat la mine pe blog sau in grupul meu restrans de prieteni :) :D va imbratisez si voi reveni.

    RăspundețiȘtergere
  19. vroiam si eu sa va spun ceva, poate ca voi chiar aveti intentii bune cu chestia asta pe care o faceti dar daca chiar vreti sa ajutati lumea mai informati-va un pic pe subiect si o sa va dati seama ca e cam aberanta toata treaba asta si nu exista dovezi. mai mult de atat teoriile de genul asta le folosesc foarte mult oamenilor care vor sa profite de pe urma credulitatii altora. sincer nu ma intereseaza daca postati commentul asta, intentia mea nu e sa va atac, doar sa va atrag atentia ca lucrurile pe care le postati fac mai mult rau decat bine pentru ca tin oamenii in aceeasi credulitate fara dovezi in care religiile si culturile religioase incearca sa tina omenirea de atata timp. oamenii care ajuta intr-adevar cu ceva, cei care fac viata mai buna, inventatorii si oamenii de stiinta nu se pot lua decat dupa dovezi clare si concrete ceea ce credeti-ma e cu totul altceva decat cineva care vine si spune ceva. as putea sa spun orice, asta ar insemna ca e adevarat? in fine, daca sunteti niste oameni ok care chiar sunteti interesati sa ajutati lumea, ati putea sa mai studiati un pic problema sa vedeti daca am dreptate sau nu. daca va intereseaza doar sa faceti un ban, dati-i inainte cu teoriile. sunt o gramada de asa-zisi mistici care fac vanzari de milioane de dolari cum e coelho dar asta nu inseamna ca e onorabil sa faci asta. poate ar trebui sa va ganditi un pic. cu bine, sper sa nu va deranjeze prea tare mesajul

    RăspundețiȘtergere
  20. Nimic pe lumea asta nu este absolut bun sau absolut rau, absolut ajutator sau absolut neajutator.
    Nu stim la ce anume teorii te referi. Trebuie sa fii mai specific. Noi suntem doar niste mesageri care dorim sa prezentam o viziune alternativa la paradigma materialista reductionista a lumii in care traim.
    Si mai exista un AVERTISMENT mare pe acest blog, imediat cum intri, care te invitam sa-l citesti http://fymaaa.blogspot.com/p/avertisment.html . Sunteti liberi sa credeti sau nu, insa daca teoriile si argumentele prezentate sunt convingatoare va rugam sa le studiati, sa le cercetati mai in profunzime. Nu ne credeti pe noi pe cuvant. Asta e mesajul! Daca te simti prea tulburat de informatiile gasite aici , esti liber sa schimbi postul si sa pleci oricand doresti! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  21. Parerile vor fi impartite tot timpul...ideea e ca sunt mesaje care rezoneaza cu unele persoane si cu altele nu...eu unul sunt incantat de munca voastra si o apreciez...sunt unul dintre multi care informatiile voastre m-au ajutat in cautarile mele in a ma descoperi...asa ca tineti-o tot asa...bravo!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Exact ... Ne bucuram ca suntem pe aceasi frecventa de unda! Te imbratisam! Echipa FYMaaa

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. salut
    urmaresc ,, Iesirea din matrix ,, de la inceput ,nu am postat niciodata pe blog,am avut insa mereu un fel de recunostinta si respect pt oamenii care au facut ca acest lucru sa existe. informatia gasita aici m a ajutat pe mine si multi cunoscuti,sa vada lucrurile si in alt mod , alta perspectiva; Dumnezeu sau Universul sa va protejeze, indiferent cine ati fi voi. Fie ca toti cautatorii de lumina s o gaseasca intr un final .onu

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumim pentru urari si ne bucuram ca esti alaturi de noi!
    Cu drag,
    Echipa FYMaaa

    RăspundețiȘtergere
  26. Va multumesc pentru toata munca voastra! Asa cum spuneti in Avertisment, fiecare simte daca locul lui e aici sau nu. Apreciez in special ca promovati medicina Hamer, terapia Bowen, noua biologie a lui Lipton. Din experienta proprie, garantez ca toate acestea sunt lucruri adevarate!

    RăspundețiȘtergere
  27. Hammer, Lipton , Rife, Reich, Bechamp, Nessens formeaZA ECHIPA COMPLETA.Despre terapia Bowen stim mai putine, insa promovam orice terapie alternativa despre care am auzit ca ar avea efecte.
    Iti multumim si noi pentru aprecieri!
    Cu drag,
    Echipa FYMaaa

    RăspundețiȘtergere
  28. multumim pentru tot ce faceti si sper din tot sufletul ca noi cei ce beneficiem de aceste informatii vitale existentei noastre ,sa ne redescoperim ca personae si sa putem sa privim in interiorul nostrum si nu in exterior(cum am procedat pana acum) MULTUMESC !

    RăspundețiȘtergere
  29. Va multumesc si va respect enorm pt.munca depusa .Am sa fac o donatie ca ste foarte greu sa muncesti gratis.Zile cat mai luminoase !!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Multumim ... dupa ce trimiteti donatia sa ne lasati un mesaj daca se poate, unde ati trimis, ca sa vedem ca e totul in regula. Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna!La pagina cu donatii pentru Paul Marian s-a strecurat o greseala la contul in lei.Puteti sa corectati, va rog? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  32. Cu modestie anunt ca am contribuit cu 25 lei in contul ING.

    RăspundețiȘtergere
  33. Salut Sorin,

    nicio modestie ... pentru mulți dintre noi 25 de lei se simt la buget, iar eu sunt unul dintre aceia. Deci este o contribuție importantă și contează mult pentru noi.

    Mulțumim din suflet.

    Timp de 1 lună ai acces la toate filmele de pe blog, inclusiv cele restrictionate. Dacă dai peste vre-unul din ele, contactează-ene aici, în email sau prin celelalte forme de contact și-ți oferim accesul la acel film.

    Te îmbrățișăm,

    Ștefan Mihai

    RăspundețiȘtergere
  34. DA, AR FI FIREC,CA NOI ROMÂNII SĂ AJUTĂM FIECARE,CUM ŞI CÎT POATE ,SUSŢINEREA MUNCII VOASTRE, DECI ŞI EU MĂ GÎNDESC FOARTE SERIOS CE AM DE FĂCUT PENTRU CA MUNCA VOASTRĂ SĂ AIBĂ CONTINUITATE. ŞI VOI POSTA ACEST APEL ENTRU CA OAMENII CARE VIBREAZĂ LA ACEST APEL ŞI SÎNT CONŞTIENŢI CĂ FĂRĂ SPRIJINUL LOR O ASTFEL DE ACTIVITATE VA ÎNCETA , SĂ FIE UMPIC MAI ALTRUIŞTI. AM REŢINUT CONTURILE ÎN CARE SE POT FACE DEPUNERI, DAR CUM BINE ZICEA UN AMIC DE-AL NOSTRU, AR TREBUI GĂSITĂ O MODALITATE DE A FACE ACESTE TRANSFERURI DE BANI FĂRĂ IMPLICAREA BĂNCILOR,INSTITUŢIILOR . CRED CĂ AŞA E MAI BINE PUSĂ BATISTA PE ŢAMBAL. DEJA POSTURILE DE TELEVIZIUNE DIN ROMÂNIA AU ÎNCEPUT O ASIDUĂ LUPTĂ DE INTIMIDARE A CELOR CARE NU POT FI DE ACORD CU MEDIA OFICIALĂ ŞI MULTE CONTURI Q AU FOST DEJA ŞTERSE DE PE PAGINILE DE SOCIALIZARE.

    RăspundețiȘtergere
  35. Fără intermedierea băncilor ar fi varianta BitCoin , deja oferita sau direct în mână. Prin poștă nu pot deoarece ar trebui să dau adresa și nu vreau să mă expun. Dacă aveți drum prin Brașov, puteți să-mi dați direct în mână.

    RăspundețiȘtergere
  36. Spune și mie cum mai pot vedea filme, că din lene nu am priceput nimic. Că doar nu o să stau să trimit e-mail când vreau să văd un film. Că doar nu organizez seară de filme. Și dacă vreau să văd un film, vreau să-l văd acum, nu peste o oră sau o zi. Găsește soluția să pot vedea filmele când doresc. Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...