RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

luni, 31 august 2009

Lumea Spiritelor (31.08.2009)

SPIRITWORLD I (2007)

Continuăm astăzi să vă prezentăm un nou film din colecţia ENIGMA CHANNEL, produs de acelaşi Chris Everard.

"Un documentar care expune tehniciile magice folosite de societăţiile secrete, şamani, mediumi şi oameni de ştiinţă, pentru a vorbi cu morţii."
Shamanism & The Earth's Energy Grid, the Spiritual Shockwave of 911, Masonic Symbolism of the Twin Towers and One Dollar Bill, War as Ritual Sacrifice, The Psychic Ether Around Planet Earth, The Oujia Board, The Spirit Mediums of Bosnia, Trinity College Cambridge and the Occult, The Dark Mirror and Speculum of Dr John Dee, Ordo Templi Orientis, Rituals of the Golden Dawn Secret Society, Aleister Crowley and the Enochian System of Magick and 'Angel Keys', Analysis of Video Footage of Ghosts, Sir William Crookes and the Spirit World, Astrology, Psychics and the Invention of Television, Electronic Voice Phenomena, Lost 'Mojo' Spirits, John Logie Baird and the Fingerprints of Spirits, Ectoplasm, Psychic Surgery, The Hypnotic Power of Television, UHF Waves and Micro Waves scrambling the Ether, HAARP... This is a FOUR HOUR twin disc DVD. It is the world's most comprehensive motion picture documentary on the communication between the souls of the dead and mediums living in the physical world. The Bonus chapters include interviews with DAVID ICKE, JANET OSSEBAARD, NICK FRANKS and MONTAGUE KEEN. This documentary discusses the research of Carl Jung, Edgar Cayce, DragonLines and the Near Death Experience. It also explains the importance of using hallucinogenic plants to create a trance-like state in which the human mind expands it's capacity of psychic telepathy. This description text, images and packaging are © copyright Chris Everard, Enigma Motion Pictures and may not be cached, hosted or transmitted or stored or reproduced without prior written permission.
Din aceeaşi colecţie ENIGMA CHANNEL mai face parte seria de documentare "ILLUMINATI" (prima parte - click aici), a II - a parte (Conspiraţia Antichrist - click aici) şi a III - a parte (Ucişi de monarhie) şi seria "SECRET SPACE" (partea I - - The Illuminati Conquest Of Space şi partea a II-a - The Alien Invasion).

Iată şi câteva articole interesante legate de acest subiect:
1) SPIRITELE ÎN LUMEA NOASTRĂ  - Explicaţii privind lumea spiritelor, furnizate de Regele Lumii, Conducătorul Suprem al Shambalei
2) Psihometrie si spirite inferioare
3) De vorba cu spiritele

VEZI DOCUMENTARUL, TRADUS, AICI:

Prima parte - link 1 sau link 2

 

A II-a parte - link 1 sau link 2


A III-a parte - link 1 sau link 2

 
A IV-a parte - link 1 sau link 2

(toate partile)

duminică, 30 august 2009

Minţi luminate, în viaţă (30.08.2009)

LIVING LUMINARIES
On The Serious Business of Happiness (2007)
Despre Serioasa Preocupare Asupra Fericirii

"Living Luminaries on The Serious Business of Happiness: este un nou şi puternic documentar, care ne prezintă nişte viziuni pline de înţelepciune ale unora dintre cei mai de frunte şi mai inspiraţionali indivizi ai zilelor noastre.
Cercetarea tânărului nostru căutător de fericire îl duce pe acesta într-o călătorie a descoperirii unde el primeşte îndrumări şi intuiţii din partea:
  • Celor mai vânduţi autori: Marianne Williamson (O reîntoarcere la iubire, Illuminata), Eckhart Tolle (Puterea prezentului, Un nou pământ), Don Miguel Ruiz (Cele patru legăminte), Gary Renard (Dispariţia universului) şi Matthew Kelly (Cele 7 nivele ale intimităţii)
  • Liderilor spirituali şi religioşi: Nachum Shiffren ("Rabinul care face surfing"), Rev. Robert A. Schuller (de la Catedrala de Cristal), Venerabilul Lama Tibetan Chodak Gyatso Nupka, Michael Bernard Beckwith, Don Jose Ruiz, Rev. Mary Manin Morrissey şi Dr. Harry Morgan Moses.
  • Apărătorilor drepturilor civile: Geronimo Ji Jaga (Black Panther aka. Geronimo Pratt)
  • Gânditorilor contemporani şi luminaţilor învăţătorilor: Obadiah S. Harris, Ph.D. (de la Universitatea Cercetării Filozofice), Dr. Robert Frager, RabinulYitchok Adlerstein (de la Loyola University) şi Rev. Dr. William S. Epps
Schimbaţi-vă şi voi viaţa împreuna cu tânărul nostru şi însoţiţi-l pe acesta în călătoria sa ... " un articol tradus şi adaptat de pe site-ul http://www.livingluminariesfilm.com/luminaries.htm
Mai multe informaţii despre aceşti oameni extraordinari puteţi găsi pe site-ul http://www.livingluminariesfilm.com/luminaries.htm


miercuri, 26 august 2009

MARTURIILE UNUI MASON DE GRADUL 33 - Leo Zagami (26.08.2009)

Interviu cu Leo Zagami, fost francmason de grad 33 în cadrul lojii Propaganda Due

Mulţumim site-ului Semper Fidelis pentru punerea la share a acestui interviu cu acest aşa zis "insider" din lumea elitei oculte.
Interviul a avut loc în Oslo, Norvegia, în primăvara lui 2007.
Le mulţumim şi celor de la yogaesoteric.com pentru articolul de mai jos pe care-l preluăm în totalitate.
Referitor la masonerie, ni s-a reproşat din partea unuia dintre autorii blogului MISA că suntem prea călduţi şi că nu luăm taurul de coarne (sau mai bine zis, dracul de coarne) şi să dăm de pământ cu aceşti afurisiţi de masoni, care sunt consideraţi un fel de "ţapi ispăşitori" ai tuturor relelor de pe acest Pământ.
Simţim nevoia să repetăm ce le-am răspuns celor de la MISA legat de masonerie:
"Asta e parerea voastra si asta este unul dintre punctele de vedere cu care nu vom pica de acord prea curând cu voi si cu multi din cadru MISA ... sunteti prea radicali antimasoni si prea siguri de voi ca aveti dreptatea de partea voastra. Din punctul nostru de vedere gresiti ca sunteti asa de "fierbinti" sau de "reci" (in comparatie cu "caldutii" care suntem noi). Si cred ca faceti o greseala bagandu-i pe toti masonii in aceasi oala, pornind o vanatoare de vrajitoare. Poate ne inselam ... Poate aveti voi dreptate si noi poate suntem calduti, dar momentan, din cate am mai studiat si noi, masoneria este doar un brat al caracatitei oculte, iar capul (creierul) nu este la vedere ... poti acuza un brat ca face rau? Bratul este un instrument si taind acest brat se intampla ca in povestiile cu balaurul, alte 3 rasar in loc, deoarece cauza fundamentala a "raului" in lumea asta nu a fost eradicata : EGOUL sau mai bine spus Identificarea cu EGOUL, cu sinele fals, datator de senzatie de separare, dualism, impicit frica, lacomie, orgoliu, senzatie de superioaritate sau inferioritate , samd. Nici chiar Egoul nu poate fi considerat un rau absolut ... Nimic nu este bun sau rau absolut! Chiar si Satan, asa zisul mare malefic din spatele tuturor acestor organizaţii, personificarea "raului", daca exista, sufera tot din acest motiv ... se simte separat.
Francmasoneria este un simptom , nu o cauza a "raului" din lume, daca putem sa vorbim cu adevarat de un rau ... Deoarece, nu credem ca exista bine sau rau absolut, ci numai ceva ce functioneaza sau nu functioneaza in functie de scopul ales. Sau, orice rau poate fii integrat intr-un bine mai inalt. Sau, un rau este un bine prost facut ... sau, tot raul spre bine ... depinde cum privesti lucrurile.
Si francmasoneria, ca si MISA si ca si orice alta organizatie este formata din indivizi ... unii bine intentionati, altii mai putin bine. Noi nu suntem convinsi ca masoneria per general e rea, dar nici buna, chiar daca am citit asa de multe lucruri contra ei si am vizionat atat de multe materiale antimasonice. Si chiar daca ai desfiinta masoneria, vor aparea ale organizatii asemanatoare deoarece sentimentul elitismului separatist, si tot ce implica spiritul "masonic" va rezista si va imbraca alte forme. Exista loje si loje, indivizi si indivizi ... Ca sunteti de acord sau nu, francmasoneria, chiar dacă este aşa de "rea" pe cum se spune, este o expresie a necesitatii unei mentalitati mondiale de o asemenea factura care ii permite sa existe. Ea oglindeşte conştiinţa colectivă ... Intr-o lume in care dominatia egoului va inceta, astfel de organizatii de tip masonic vor disparea de la sine ... Mergeti la cauza "raului" , la radacina copacului si nu mai taiati frunzele copacului .. e o lupta cu morile de vant, cu aparentele."
Desi nu suntem de acord cu tonul generalist, radicalist şi anatemizant al acestui articol de mai jos, îl publicăm, deoarece reprezintă un punct de vedere ce merită cunoscut.
Etichetele de genul masoneria este sectă satanică, nu ne reprezinta, dar aşa sunt spuse de autorii articolului. In plus, astfel de etichete ni se par superficiale, intolerante, lipsite de compasiune si de o adânca repulsie. Credem ca atitudinea cea mai potrivita pe care ar fi bine sa o urmarim in fata tortionarilor nostrii este aceea lui Iisus ... plină de compasiune : "Iartă-i Doamne căci nu ştiu ce fac!". Iubeşte-ţi aproapele ca pe tine însuţi (acest aproape poate fi oricine, poate fi vecinul care este mason, pocăit, ţigan, rocker, satanist, manelist, violator, criminal, şamd). Iubeşte-ţi şi duşmanii pentru ca ei iti vor spune greseliile tale. Ce virtute este sa iubesti doar cand esti iubit? Si un animal poate face asta ... În realitate aceşti torţionari ai noştrii sunt nişte fiinţe care suferă, deşi nu par, iar puterea lor nu este asupra noastră, ci asupra corpurilor şi minţiilor noastre. Noi suntem în esenţă fiinţe spirituale, iar spiritul nu poate fi niciodată rănit, controlat, omorât. E problema noastră dacă reacţionăm cu atâta putere, durere şi suferinţă, identificându-ne astfel şi mai departe cu structurile efemere ale egoului, perpetuând şi amplificând mai departe, mizeria. Să arătăm noi că suntem puternici, să ne întărim spirtual, să ne amplificăm detaşarea şi încet încet puterea lor se va diminua de la sine.
Poate ne înşelăm, poate nu vedem noi adevărul cum trebuie, poate este chiar aşa cum zic creştinii ortodocşi şi misanii şi de aceea este bine să se ştie şi acest punct de vedere.
Ne bucurăm că acest tip Leo Zagami este musulman, deci iată că şi un musulman poate fii de bună credinţă. Suntem curioşi dacă blogurile ulta ortodoxe de genul Saccsiv, vor prezenta şi adevărul spus prin gura unui om de altă credinţă decât ei ;) Oare de ce nu pomeneşte nimic de sfânta credinţă ortodoxă? "Singura" adevărată ...
Totuşi figura acestui individ nu inspiră de loc încredere (ştim că nu e bine să ne luăm după aparenţe, dar e greu să nu o faci). Are figură de jmecheraş, de actor de filme porno sau de escroc dornic de faimă şi bani, dar asta e doar o impresie. Poate ne înşelăm.
Pare totuşi foarte informat şi controlat pe ceea ce spune. Actele pe care le prezintă în film la repezeală, pot fi sau nu adevărate . Dacă este un intrument al manipulării, putea foarte uşor să primească de la păpuşari nişte documente de genul acela. La un moment dat ne-a prezentat niste acte in care el are "cica" alt nume ... E posibil sa-i fi scapat acest aspect.
E bine că e dispus să meargă în justiţie.
Cum a ajuns el totuşi la gradul 33 de iniţiere, până la 37 de ani, este iar o întrebare.
Oare de ce nu pomeneşte nimic de misiunea spirituală a României? De ce nu spune că în jurul României se învârt toate conspiraţiile ... că noi suntem miezul din fanta ... Nu? ... ceva e în neregulă cu el.
Totodata, se pare ca nu este complet de acord cu David Icke, ca nu iese din teoria reptiliana (desi in tradita musulmana ideea unor fiinte reptiliene care poseda, este acceptata) ... deci nu este de acord cu teoria reptiliana, desi este una destul de plauyibila in multe aspecte. Deasemenea nu este de acord cu Alex Jones, deoarece acesta nu pomeneste nimic de sionisti si de Vatican. Pe cine sa mai credem ? Nu se vrea oare o discreditare foarte abila a acestor puternici conspirationisti de pe planeta?
În fine, dacă e veridic omul, îi mulţumim pentru curajul de a ieşi în faţă ... sper să fie acesta un îndemn şi pentru alţi laşi ascunşi pe după loje, să iasă în faţă. Ne mai bucuram si ca a pus accentul pe iubire, pe ideea ca teoriile conspiratiilor starnesc adesea frica, latura negativa din noi si nu aspectele pozitive. Ca e mai bine sa ne orientam catre iubire, catre cultivarea aspectelor frumoase in noi, a iubirii in suflet decat a incepe sa respingem, sa uram, sa ne contractam, sa devenim niste reactionari orbi.


Dezvăluiri despre Noua Ordine Mondială din vârful “Iluminaţilor” italieni

traducere de Daniel Petrescu

Leo Zagami a fost, până de curând, membru al Francmasoneriei, având gradul 33. Aparţinând aşa-zişilor “Iluminaţi” italieni prin tradiţia familiei sale, el a fost iniţiat în anumite secrete oculte încă din copilărie şi a fost membru în diferite loji secrete italiene şi britanice. Fiind un privilegiat al lojii Propaganda Due, ar fi trebuit să urmeze la conducerea acesteia, dacă nu s-ar fi retras din masonerie. Acest interviu ne introduce în lumea societăţilor secrete şi confirmă încă o dată, din interior, planurile “Iluminaţilor” de a instaura Noua Ordine Mondială, care se referă de fapt, la un stat global de tip fascist.

Datorită poziţiei şi educaţiei sale, Leo Zagami a avut acces la cele mai întunecate secrete ale Francmasoneriei şi “Iluminaţilor”. El a fost martor la ritualuri satanice de magie neagră, experimente de control mental şi tortură, care se petrec frecvent în interiorul lojilor masonice. El s-a hotărât să părăsească Francmasoneria şi a început să facă dezvăluiri zguduitoare privind adevărata faţă a acestei secte satanice.

A fost apoi hărţuit, ameninţat, răpit şi torturat. A început să îşi publice dezvăluirile pe Internet, iar pagina de web i-a fost închisă. A continuat însă să facă aceste dezvăluiri, pe care le publică acum pe pagina de web “Illuminati Confessions”.
În afară de intenţia sa de a face aceste dezvăluiri pentru ca planurile criminale ale Francmasoneriei mondiale să poată fi stopate, el consideră şi că aceasta este, în cazul său, strategia care îi oferă cele mai multe şanse de supravieţuire.

Vă prezentăm transcrierea unui interviu cu Leo Zagami postat pe Internet, accesibil de exemplu aici:

Noua Ordine Mondială, fascism deghizat
Leo Zagami: Numele meu este Leonard Zagami, am 37 de ani şi aceasta este povestea mea. Conform tradiţiei familiei mele, am devenit pe parcursul vieţii membru al mai multor societăţi secrete, fiind implicat în ceea ce se numeşte Noua Ordine Mondială.

Noua Ordine Mondială este, pentru anumiţi indivizi, o modalitate de a introduce în toată lumea fascismul, iar pentru a face aceasta ei vor să folosească mijloace tehnologice (de exemplu microcipurile) pentru a putea supraveghea întreaga populaţie şi pentru a controla toate aspectele vieţii noastre. Totul este în mâinile “Fratelui cel mare” – Big Brother – inclusiv poliţia, poliţia militară, serviciile secrete civile şi militare. În acest moment, toate aceste instituţii nu slujesc interesele naţiunilor, ci sunt în slujba corporaţiilor care se ocupă cu menţinerea acestei mari afaceri, împreună cu anumite familii importante şi anumite bănci care sunt implicate.

Întrebare: Cum puteţi dovedi existenţa acestei Noi Ordini Mondiale?

Leo Zagami: Vă pot vorbi despre aceasta din experienţa mea personală. Am fost “iniţiat” pe data de 13 aprilie 1993, în Roma. Era o perioadă mai neobişnuită în acea perioadă în Italia, deoarece izbucnise un scandal al lojii P2 (Propaganda Due) şi întreaga francmasonerie era în criză. Marele maestru Giulliano di Bernardo, care acum este marele maestru al Academiei “Iluminaţilor” din Roma, tocmai părăsise Loja francmasonică italiană Marele Orient şi forma Marea Lojă Regulară a Italiei, care era singura recunoscută de Marea Lojă Unită a Angliei.

Eu am fost “iniţiat” de către prinţul Alliata di Monreale, care este un aristocrat italian şi a cărui familie avea legături de sute de ani cu familia mea. Decedat acum, acesta era Şeful Ordinului Masonic al Sabiei şi al Vulturului, din care am ajuns să fac si eu parte. Tot el m-a îndrumat către ceea ce urma să devină, în anul 1999, Loja Monte Carlo, un fel de Comitet Executiv Masonic. Acesta urma să reunească persoane aparţinând tuturor riturilor masonice şi societăţilor secrete, pentru a lucra deasupra tuturor, ca o suprastructură în structura “iluminaţilor”, cu baza în Monte Carlo. Ezio Giunchiglia, care era trezorierul lojii P2, avuse acest plan. Poziţia lojii P2 era foarte importantă, deoarece aceasta avea legături cu Banca Vaticanului şi cu domnul Marcincus, un personaj important, care era implicat în scandalul Băncii Vaticanului. De acest scandal, care a explodat acum mai bine de 20 de ani, era legat şi numele lui Roberto Calvi, care a sfârşit asasinat sub podul Blackfriars în 1982.

Propaganda Due este o lojă masonică de propagandă
Propaganda Due este o lojă veche, care există de mai bine de 100 de ani, încă de pe vremea lui Garibaldi. În anii ’60, ea a intrat sub conducerea lui Licio Gelli, care a primit-o de la CIA, cu scopul de a controla prin această lojă toate “vip”-urile italiene care nu doreau ca numele lor să apară pe lista masonică oficială. Propaganda Due folosea o listă de rezervă secretă, a cărei componenţă nu era făcută publică. Astfel, loja P2 avea ca membrii şi reprezentanţi ai Lojii Ecleziastice (loja francmasonică din interiorul Vaticanului).

În P2 activau mulţi membri ai Lojii Ecleziastice, iar loja funcţiona ca o monedă de schimb între iezuiţi şi planurile pe care le aveau americanii din CIA în cadrul operaţiunii Gladio (gladius=sabie, Gladio=operaţiune clandestină după cel de-al Doilea Război Mondial, promovată de serviciile secrete italiene si de NATO, pentru a contracara o eventuală invazie sovietică în Italia. În timpul Războiului Rece, aproape toate ţările din Europa Occidentală organizau operaţiuni de “rămânere în urmă” sub controlul NATO. Existenţa operaţiunii Gladio a fost recunoscută de fostul prim-ministru italian Giulio Andreotti în data de 24 octombrie 1990. Operaţiunea Gladio a fost acuzată de a fi intenţionat să influenţeze politica internă, prin folosirea “strategiei fricii”).

În cadrul P2 erau înscrişi scriitori, jurnalişti, muzicieni, oameni care puteau să promoveze scopul lojii în lume, deoarece aceasta, după cum îi spune şi numele, era şi este o lojă masonică de propagandă.

În templele masonice fotografia lui Bush şi imaginea lui Satan, sunt aşezate una lîngă alta

În lojile OTO (Ordo Templi Orientis) din Moscova, fotografia lui Bush şi imaginea lui Satan sunt alăturate, iar membrii acestui cult masonic le aduc omagii amândoura; s-ar putea spune că ei sunt fericiţi că George Bush este un personaj malefic.

Intenţia acestei secte satanice este aceea de a crea un imperiu, de aceea există şi salutul “Heil Imperium”. Când mergeam la diverse loji, oamenii obişnuiau să ne salute cu “Heil Imperium”, deoarece P2 devenise un imperiu. Deşi loja fusese distrusă de scandal, elementele care supravieţuiseră şi Comitetul din Monte Carlo erau în continuare foarte puternice, având în continuare foarte mulţi oameni implicaţi.

Săbiile masonice (prezentate în film) - Boaz (B) şi Iachin (Y) - le-am folosit pentru a primi primul şi al doilea nivel în masonerie. Mai există apoi simbolul compasului si al pătratului care semnifică uniunea părţilor sexuale masculine şi feminine. Mai jos se văd iniţialele MB; pătrăţelele din imagine reprezintă pavajul lojii Mach Benak (MB), care este ultima fază (n.n. mach benak înseamnă „carnea părăseşte osul”) în care este iniţiat un maestru mason pentru a recunoaşte alt maestru mason.

Aceasta este o sabie masonică ce poate fi folosită pentru diverse acţiuni în cadrul lojii, în timpul unei iniţieri. Mai există banderola şi emblema de Mare Ofiţer, căci eu am fost Mare Ofiţer în Londra, iar aceasta este medalia din Londra. Atunci când iniţiam un nou mason utilizam aceste accesorii. Dacă era suficient de supus, putea primi şi o medalie. Aceasta este o medalie pentru venerarea maeştrilor, de la reuniunea Marelui Orient al Italiei din data de 12 -13 noiembrie 1994.

Când ajungi la un grad înalt în masonerie afli de existenţa puterii oculte
Francmasonii încep la nivelul inferior, ca instituţie caritabilă. După ce treci de primele trei grade, intri într-un rit care poate fi Ritul Scoţian sau oricare altul, în funcţie de locul în care te afli în lume. Pe parcurs, atingi grade din ce în ce mai mari, alăturându-te şi având activitate într-o lojă mare, în calitate de ofiţer. Ajungând apoi Mare Ofiţer, conducător al unui întreg grup de francmasoni, devii tot mai conştient de faptul că începi să ai contact cu anumite forţe oculte din spatele scenei.

Ele influenţează politica, religia şi toate acele subiecte care nu ar trebui să fie discutate în francmasonerie, dar care, de fapt, sunt discutate în secret. Chiar şi în Ritul Scoţian, de la un anumit nivel în sus, este permisă abordarea temelor politice. Noi doream, în Comitetul de la Monte Carlo, să realizăm un echilibru între membrii organizaţiei Opus Dei, care exercită o influenţă specială în această epocă - mulţi dorind să li se asocieze - şi ceilalţi membri ai francmasoneriei şi ai altor societăţi secrete.

Opus Dei şi satanismul
Pentru mine, experienţa cu Opus Dei a fost destul de interesantă. Obişnuiam să particip la reuniunile “Iluminaţilor” care se ţineau la sediul central al Opus Dei în Bologna, Villa Leone. Propietarului, Carlo Maria Baserga, nu îi era frică să ne arate adevărata lui faţă, deoarece noi eram “băieţii cei răi”. Acesta era cunoscut ca fiind un excentric şi ieşea adeseori cu iubitul său cel tânăr, să ia prânzul.

Toate aceste întâlniri între satanişti şi luciferici aveau loc la sediul central al organizaţiei Opus Dei şi acest lucru mi se pare foarte semnificativ (n.n. Opus Dei este o organizaţie secretă din interiorul Bisericii Catolice).

În aceasta perioadă, organizaţia Opus Dei este mai puternică decât masoneria, mai ales în Italia şi mulţi francmasoni au legitimaţie dublă, pentru ambele grupări. Înscrierea în organizaţia Opus Dei este o afacere foarte bună, care aduce foarte mulţi bani, deoarece majoritatea membrilor ei sunt afacerişti.

Conflictele fac jocurile “iluminaţilor”
Eu, prin faptul ca mă expun în felul acesta, prin dezvăluirile pe care le fac, probabil că nu voi mai putea avea niciodată în viaţa mea o slujbă într-una din marile corporaţii. Este foarte greu pentru mine să-mi duc existenţa, deoarece mă finanţez singur, nu am pe nimeni care să mă susţină, în timp ce îi avertizez pe oameni asupra unui duşman pe care de obicei ei refuză să admită că există. Dacă eşti ocupat să ai grijă de familie, de copii, de slujbă, este dificil să te mai focalizezi şi asupra unei Conspiraţii Globale, este dificil să te opreşti, chiar şi numai pentru un moment, din ceea ce faci şi să te gândeşti la asta. Exact asta urmăresc ei: ca noi să nu gândim. Atunci când gândim, începem să devenim periculoşi.

Iluminaţii au făcut experimente de-a lungul anilor, în special în ceea ce priveşte controlul minţii şi "strategia fricii". P2 este o lojă foarte importantă, deoarece aplică această strategie a fricii (fiind implicată şi în afacerea Gladio). Această operaţiune (Gladio) este o operaţiune care s-a aflat în spatele conflictului aparent dintre comunişti şi fascişti, aşa cum alte conflicte ulterioare dintre comunişti şi Europa Occidentală au avut rolul de a ascunde alte jocuri murdare ale “iluminaţilor”. “Iluminaţii” inventează întotdeauna conflicte pentru a-şi ascunde propriile jocuri de interese. Astăzi este vorba despre conflictul dintre creştini şi musulmani, mâine probabil vor inventa un conflict între pământeni şi extratereştri.


Întrebare: Daţi-mi câteva exemple de francmasoni care sunt activi în politica mondială.
Leo Zagami: George H. Bush, tatăl, împreună cu fiul său, George W. Bush, ambii iniţiaţi în ordinul Skull & Bones, John Kerry, iniţiat în acelaşi ordin. Kissinger, care aparţinea lojii P2 din Monte Carlo şi care este în continuare o persoană foarte influentă. Gordon Brown (n.n. primul ministru al Marii Britanii) şi Tony Blair (n.n. fostul prim-ministru al Marii Britanii). Se hotărâse ca Gordon Brown să fie prim-ministru, când eu eram la Loja Kirby. În octombrie-noiembrie 2003 eu deja ştiam că Gordon Brown va deveni prim-ministru. Masonii s-au folosit de Tony Blair o perioadă de timp, atât cât au avut nevoie, pentru ca apoi să se debaraseze de el, înlocuindu-l cu altcineva, care li se părea mai potrivit. Loja Kirby este o lojă fondată de Banca Angliei şi de aceea majoritatea membrilor ei sunt bancheri. Am aparţinut şi acestei loji o perioadă de timp.

Masoneria engleză şi Noua Ordine Mondială
Mentorul meu, prinţul Alliata mi-a spus că din cauza faptului că francmasoneria italiană este divizată în mai multe ramuri, cel mai bun lucru pe care l-aş putea face, ar fi să merg în Anglia şi să devin membru al Marii Loji Unite a Angliei, pentru a-mi stabiliza poziţia.

Loja Kirby 2818 are o istorie lungă şi bogată. A fost o experienţă interesantă pentru mine să mă alătur acestei loji pentru o vreme. Chiar dacă am fost şi membru al unor loji italiene pentru perioade mai mari de timp (cum ar fi Loja Minerva, Loja Garibaldi), totuşi am considerat experienţa mea în Londra ca fiind una dintre cele mai importante. Acolo am aflat despre faptul că Noua Ordine Mondială are în Londra unul din cele mai importante centre ale sale.

Aceasta este diploma mea de Mare Maestru Absolut de grad 33 al Ritului Egiptean Antic şi Primitiv, de gradele Memphis95 şi Misraim90, diplomă semnată de Dr. Nicholai Friswhol cu ocazia oratoriului de la Oslo.

Ordinele “cavalereşti” şi serviciile secrete
Cei care manipulează totul sunt de obicei familiile de “iluminaţi” pe care le susţine Vaticanul. Cei care vor să înfiinţeze Noua Ordine Mondială sunt “cavalerii” recunoscuţi de Vatican: Cavalerii Sfântului Graal, Cavalerii de Malta, Cavalerii Sf. Ion. Aceşti “cavaleri” fac toţi parte din serviciile secrete americane, CIA, MI6, MI5 în Anglia. Cei care aparţin şi serviciilor secrete au “loialitate dublă”; deşi ar trebui să fie loiali ţării lor, ei fac totuşi jurăminte de loialitate faţă de “Ordinul Sfânt” din care fac parte. Aceste “Ordine Sfinte” sunt sub controlul Papei şi al numeroşilor lideri ai săi.

Există multe ordine cavalereşti în afara Vaticanului, care controlează multe ramuri ale aristocraţiei: în Anglia - Ordinul Regal al Jartierei, care conţine membri ai tuturor liniilor genealogice aristocratice europene, care sunt toate, mai mult sau mai puţin, înrudite între ele; în Austria, de exemplu, există Ordinul Cavalerilor Teutoni.

Putem spune că toate aceste ordine cavalereşti funcţionează ca o structură invizibilă militară, pe care o pot vedea numai cei care cunosc semnificaţia diferitelor simboluri folosite în francmasonerie tocmai în acest scop. Francmasoneria înglobează oameni din toate aceste ordine cavalereşti şi ea a luat fiinţă ca o necesitate de a implica şi nivelurile mai joase ale societăţii vestice în structura piramidală a Iluminaţilor.

Aşa se explică faptul că în Marea Britanie există aproape 500.000 de francmasoni, deci nu putem vorbi de o societate de elită, ci de o mare societate cu O Singură Elită, care există în centrul ei şi care o conduce.

Citiţi şi:
Illuminati-i şi sinistra aristocraţie neagră a planetei
Propaganda Due (P2): O lojă francmasonică ilegală conduce Italia din umbră
ORDINUL «SKULL & BONES» («Cap de mort»)"

VEDEŢI INTERVIUL, TRADUS, AICI:


DOWNLOAD RAPID

vineri, 21 august 2009

DINCOLO DE LIMITE - Emisiunile 2 si 3 (21.08.2009)

DINCOLO DE LIMITE 

Astăzi ar fi trebuit să vă prezentăm 3 emisiuni noi, dar din păcate, vă vom prezenta doar două şi anume, emisiunile din 7 şi 14 august 2009, deoarece astăzi nu se difuzează nici un episod nou. Realizatorii acestei emisiuni au dorit să poată fi consecvenţi şi să poată scoate săptămânal câte o ediţie, dar din păcate şi resursele lor de timp, bani, sănătate şi echipă (resursele umane) sunt limitate şi fac şi ei ce pot. Se pare că formatul emisiunii le permite însă, să fie flexibili şi să se adapteze ritmului vieţii cu schimbările ei inerente.
Ni s-a comunicat că săptămâna viitoare va fi sigur emisiune şi se pregăteşte şi o ediţie specială. Nu ştim ce înseamnă asta, dar oricum ar fi, staţi cu ochii pe programul televiziunii din Piatra Neamţ, Actual TV şi verificaţi care este mişcarea. Emisiunea poate fi urmărită atât live, pe internet direct, de pe site-ul Televiziunii Actual TV , sau, cei din zona Piatra Neamţ, care doresc, o pot urmări şi la televizor, de la ora 21 în fiecare vineri si in reluare duminica de la ora 19 si deasemenea mai poata fi vizionată, pe blogul Dincolo de limite - Beyond The Limits http://www.dincolo-de-limite.blogspot.com/ si pe blogul nostru (atunci cand vom fi in fata calculatorului sa putem mentiona asta) ... În măsura timpului disponibil vă vom ţine şi noi la curent cu noile apariţii şi alte noutăţi legate de această emisiune.
Le mulţumim şi pe această cale realizatorilor emisiunii, în special lui Gabi Vasilescu pentru reclama care ne-o face prin nominalizarea blogului nostru la sfârşitul emisiunilor, desi aportul nostru este doar de natura inspiratională, deci practic, nesemnificativ.

În emisiunea din 7.08.2009 se prezinta doua cazuri foarte mediatizate si care au produs multe dispute si teorii ale conspiratiei: ZONA 51 si NASA STS-75. Despre cazul NASA STS-75 şi nu numai, se discută pe larg în documentarul EVIDENCE - The Case For The NASA UFO's. 
EPISODUL II - AREA 51 & STS 75

Dincolo de limite - Area 51 si STS-75 from Gaby S on Vimeo.
În emisiunea din 14.08.2009 sunt prezentate mai multe teorii si profetii legate de evenimentele posibile din anul 2012 .
EPISODUL III - Despre 2012


Dincolo de limite - Despre 2012 from Gaby S on Vimeo.

joi, 20 august 2009

ECKHART TOLLE - Ultima Iluzie (20.08.2009)

Touching the Eternal - The Last Delusion (2002)

Continuăm astăzi seria conferinţelor lui Eckhart Tolle cu una din seria Touching The Eternal (Atingând Eternul), susţinută în retragerea din 2002 din Rishikesh, India.

De asemenea, continuăm şi seria sfaturilor spirituale (Episodul 7) pe care acest învatator spiritual le dă căutatorilor de adevăr, sfaturi luate de pe blogul lui George Enea (rEvolutia Interioară):

"• In fiecare dimineata ne trezim din somn, si din visele noastre si intram in starea careia noi ii zicem trezire. Un suvoi continuu de ganduri, majoritatea din ele repetitive, caracterizeaza starea obisnuita de veghe. Atunci ce se intampla cand ne trezim spiritual? NE TREZIM DIN IDENTIFICAREA CU GANDURILE NOASTRE! Toti cei care nu sunt treziti spiritual se identifica total cu gandurile mintii si se misca datorita lor. Este vorba de vocea neincetata din capul lor. Dar gandirea este compulsiva! Nu te poti opri, sau asa se pare, ca nu poti. Este si o patima pentru ca ea creeaza dependenta. Tu nu mai vrei deloc sa te opresti, nici atunci cand suferinta generata de zgomotul neincetat al mintii devine de nesuportat.

• In starea obisnuita de veghe, voi nu folositi gandurile ci ELE VA FOLOSESC PE VOI. S-ar putea spune ca voi SUNTETI POSEDATI DE GANDURI. Ele sunt de fapt o conditionare a mintii colective care exista de mii de ani. Voi nu vedeti niciodata lucrurile asa cum sunt ele cu adevarat, ci distorsionate si reduse la etichete mentale, concepte, judecati, opinii si tipare reactive. Identitatea de sine este redusa la o poveste pe care TINETI MEREU SA O SPUNETI IN MINTE. ,,Eu si povestea mea” – in starea de netrezire, ea este tot ce viata reprezinta pentru voi, totul este redus la acest lucru –atunci nu mai puteti fi fericiti mult timp, pentru ca nu mai sunteti voi insiva. Asta inseamna oare, ca nu mai gandesti atunci cand esti trezit spiritual? Nu, bineinteles ca nu.

• De fapt, vei putea sa folosesti gandurile mult mai eficient decat inainte, dar vei realiza ca este ceva adanc in fiinta ta, o liniste vibranta, vie, care este mai vasta decat gandirea. Este constiinta insasi, fata de care mintea ganditoare este doar un aspect. Pentru multi oameni prima indicatie a unei treziri spirituale este aceea ca deodata devin constienti de gandurile lor. Si ajung sa fie MARTORI la ele si la spusele lor. Nu se mai identifica deloc complet cu mintea si astfel incep sa simta ca este o profunzime in ei, de care nu stiau inainte.

• Pentru majoritatea oamenilor, trezirea spirituala este un proces gradual. Rareori se intampla deodata. Dar adeseori se petrece datorita unei suferinte intense. Asta a fost si in cazul meu. Multi ani, viata mea a alternat intre depresie si o anxietate acuta. Intr-o seara m-am trezit intr-o stare de intensa si groaznica frica, mult mai intensa decat am trait pana atunci. Viata imi parea fara sens, arida si ostila. A devenit asa de insuportabila, ca deodata mi-a venit un gand in minte: ,,nu mai pot trai cu mine insumi, deloc”. Gandul s-a repetat de mai multe ori. Deodata, m-am retras din gand si am privit la el, asa cum era. Astfel am devenit constient de ciudatenia acestui gand: ,,daca nu mai pot trai cu mine insumi, trebuie sa fie doi de mine – Eu si mine cu care nu mai pot trai? Nu a mai fost nici-un raspuns la aceasta intrebare, si toata gandirea s-a oprit. Pentru un moment in interiorul meu s-a lasat o liniste completa. Deodata m-am simtit absorbit intr-un vartej de energie. M-a apucat o frica intensa, iar corpul meu a inceput sa tremure. Am auzit cuvintele ,,nu rezista”, ca venind din pieptul meu. M-am simtit absorbit intr-un gol. Si deodata, toata frica a disparut, si M-AM LASAT SA CAD IN NEANT. Dupa asta nu mi-am mai amintit nimic din ce s-a intamplat.

• Dimineata urmatoare m-am sculat ca si cand tocmai atunci m-am nascut pentru prima data in aceasta lume. Totul parea proaspat, dar din totdeauna la fel – si aveam un sentiment intens de viu. O liniste vibranta mi-a umplut toata fiinta. Plimbandu-ma prin oras in aceea zi, lumea imi parea ca si cand, chiar atunci ar fi venit in existenta, complet lipsita de trecut. Eram intr-o stare de uimire,… de pacea pe care o simteam in interior si de frumusetea pe care nu o mai vazusem pana atunci, chiar si in mijlocul traficului.

• IMI PIERDUSEM OBISNUINTA DE A ETICHETA SI INTERPRETA PERCEPTIILE MELE – SI NU MAI AVEAM DELOC NICI-UN COMENTARIU MENTAL! In aceea zi, am perceput si am interactionat cu lumea in modul acesta: PRIN LINISTE, nu prin zgomotul mintii. Pacea pe care am simtit-o in aceea zi, cu mai mult de 20 de ani in urma, nu m-a mai parasit, cu toate ca variaza in diferite grade de intensitate. De atunci nu mai am nici-un preconcept care sa ma ajute sa inteleg ce mi s-a intamplat. Dupa aceea, am realizat ca suferinta acuta care m-a cuprins in atunci, trebuie sa fi fortat constiinta mea sa se retraga din identificarea cu sinele nefericit, suferinta ,,micului eu” care in fond nu este decat O FICTIUNE A MINTII.

• ACEASTA RETRAGERE TREBUIE SA FI FOST ATAT DE COMPLETA ASTFEL INCAT SUFERINTA IN SINE S-A SFARSIT ca si cand ai scoate dopul de la o jucarie umflata cu aer. Ceea ce a ramas a fost natura mea adevarata - acel intotdeauna prezent ,,eu sunt”,… constiinta fara limite in prima stare a ei de identificare cu forma. Ii poti spune si pura trezire sau prezenta.

• In povestea vietii personale se pare ca a fost o conexiune intre suferinta intensa si cresterea experientei spirituale. Este, la toata lumea, o legatura intre suferinta traita si intensitatea cu care apare nevoia unei cresteri spirituale? – Da, acest lucru se pare ca se intampla in majoritatea cazurilor. Cand esti prins si captiv intr-un cosmar, motivatia ta de a te elibera va fi mult mai mare, decat cel prins intr-un vis relativ placut. Dar la toate nivelele, evolutia apare ca un raspuns la o situatie critica, nu rareori o viata amenintata, cand structurile vechi, din interior sau din exterior, sunt daramate sau nu mai lucreaza deloc.

• La nivel personal, aceasta inseamna adeseori experienta pierderii a ceva anume: moartea cuiva drag, sfarsitul unei relatii, pierderea unei posesiuni, casa voastra, statutul social, sau caderea structurilor externe din viata voastra care va furnizau un sentiment de securitate. Pentru multi oameni,… bolile, pierderea sanatatii - reprezinta o situatie critica ce impinge spre trezire. Cu boala grava, vine si trezirea la ADEVARATA MOARTE, MAREA PIERDERE A TOT CE AVETI!

• Pentru multi oameni, PIERDEREA este perceputa ca o pierdere a sensului vietii. Cu alte cuvinte, viata pare sa fie atunci fara nici-un sens. Pierderea sensului vietii este adeseori parte din suferinta care vine odata cu pierderea psihica, dar acest lucru se poate intampla si acelora care au castigat tot ce lumea aceasta a putut oferi, si care au reusit in ochii lumii – si deodata ei realizeaza ca succesul lor,… sau posesiunile sunt goale si nu ii pot implini. Ceea ce lumea si cultura le spune este important pentru ei, pentru ca sunt indemnati sa incerce sa posede cat mai mult, ceea ce pana la urma le da un fel de apasare dureroasa in suflet, adesori insotita de o mare confuzie mentala.

• Acum intrebarea care apare este: care este adevarata conexiune intre suferinta si trezirea spirituala? Cum poate una sa duca la cealalalta? Cand te uiti cu atentie la natura suferintei umane vei afla un ingredient esential in mai toate felurile de suferinta si acesta este - DIMINUAREA CONSTIINTEI DE SINE! Sa luam spre exemplu, boala. Ea te face sa te simti mai mic, fara nici-un control, fara ajutor. Se pare ca pierdeti autonomia, si se poate sa deveniti dependenti de altii. Ajungeti mai mic, vorbind la figurat. Orice PIERDERE majora are un efect similar: unele din formele care au reprezentat o parte importanta din ceea ce ati fost voi – o persoana, o posesiune, un rol social,…va lasa, o pierdeti si voi suferiti pentru ca v-ati identificat cu acele lucruri, persoane, si astfel vi se pare ca pierdeti ceva din voi – o parte din voi. In realitate, desigur, ceea ce simtiti ca o diminuare sau o pierdere a sentimentului de sine, este de fapt PIERDEREA UNEI IMAGINI despre ceea ce credeti ca sunteti, o imagine care este agatata in minte. PIERDEREA DIZOLVA IDENTIFICAREA CU FORMELE GANDURI care ti-au dat tie sentimentul de sine. Dar acest sentiment de sine este de fapt fals – este o fictiune mentala. Este mintea egotica sau cum I s-a spus – micul eu.

• A te identifica cu o imagine mentala care spune cine esti tu, inseamna sa fii inconstient si netrezit spiritual. Aceasta STARE DE NETREZIRE CREEAZA SUFERINTA, dar si suferinta creeaza posibilitatea trezirii. Cand nu mai rezistati la diminuarea eului ce vine odata cu suferinta - cand toate rolurile pe care le-ati jucat si care reprezinta de fapt starea de netrezire – SE TERMINA,…atunci deveniti umil, simplu si real. Si paradoxal in clipa CAND SPUI ,,DA” ACELEI MORTI PENTRU CA ,,ESTE CEEA CE ESTE”, atunci realizati ca sentimentul de sine mental, acopera adevarul a ceea ce sunteti voi cu adevarat,… acel sine,.. nu definit de trecutul vostru, ci acel sine care este LIPSA TIMPULUI! Si cand ceea ce credeti ca sunteti se dizolva dintr-o data, ATUNCI VA CONECTATI LA VASTA PUTERE care este esenta fiintei voastre nemarginite. Iisus i-a spus: ,,viata eterna”. In budism, uneori i se spune ,,realitatea vesnica”. Acum, oare,… aceasta inseamna ca daca nu ai experimentat suferinta intensa in viata ta,… nu mai este nici-o posibilitate de trezire? Mai intai, motivul pentru care cautati o invatatura spirituala, sau un invatator este acela ca, impartasiti deja suferinta, si de aceea procesul de trezire a inceput.

• Un invatator sau o invatatura nu sunt esentiale pentru trezirea spirituala, ci doar se economiseste timp. Apoi, umanitatea ca intreg, a trecut deja printr-o suferinta inimaginabila, mai mult auto-inventata; secolul XX atingand culmea cu ale lui orori inimaginabile. Suferinta colectiva a fost adusa in fiintele umane pana cand, aceasta prea multa suferinta a chemat nevoia de eliberare care este trezirea spirituala. Nu mai este necesara mai multa suferinta. Acum, pentru multi oameni, asta inseamna ca au seferit destul. Nu mai vor sa sufere. SFARSITUL SUFERINTEI este deasemenea si scopul fiecarei invataturi spirituale adevarate. Fii recunoscator ca suferinta te-a adus la aceasta intelegere:,, NU MAI AM NEVOIE SA MAI SUFAR DELOC!”

• Sa ne angajam complet in momentul present? – identificarea cu gandurile si emotiile care vin, creeaza un fals sentiment de sine mental, conditionat de trecut: micul eu si istoria lui. Acest sine fals nu este niciodata fericit si nu se simte implinit pentru mult timp. Aceasta este starea obisnuita a oamenilor – de neliniste, frica si insuficienta, de neimplinire. Acest eu fals, spune ca el cauta fericirea si totusi, tot el creeaza un continuu conflict si nefericire. Priviti la lupta din jurul vostru, intre natiuni, religii, triburi. Ei au nevoie de dusmani, pentru ca numai acestia le furnizeaza sentimentul de separare de care identitatea lor colectiva depinde. Falsul sine traieste in principal prin memorie si anticipare. TRECUTUL SI VIITORUL SUNT PRINCIPALA LUI PREOCUPARE.

• Momentul present, in cel mai bun caz este ceva… ce se sfarseste repede, sau un pas spre viitor, si toate astea, pentru ca viitorul promite implinire, si salvare, intr-o forma sau alta. Problema este ca viitorul nu vine niciodata. Iar viata este intotdeauna, acum! Orice s-ar intampla, orice experimentati, sunteti, ganditi sau faceti – totul se intampla numai acum! PREZENTUL ESTE TOT CEEA CE ESTE! Si daca voi pierdeti continuu, momentul acesta de acum, si ii rezistati sau nu va place de el, atunci incercati mereu sa fugiti de clipa aceasta, sau o reduceti la ceva ce trece repede,… atunci voi pierdeti esenta vietii voastre, si deveniti CAPTIVI IN VISUL LUMII IMAGINILOR, CONCEPTELOR, ETICHETELOR, INTERPRETARILOR SAU JUDECATILOR! – ce sunt toate continutul conditionat al mintii pe care l-ati luat ca fiind voi insiva. Si astfel va rupeti, si cadeti, tocmai de starea de implinire a vietii ce este numai acum – CEEA CE ESTE, ASA CUM ESTE, NUMAI IN ACEST MOMENT!

• CAND SUNTETI NEALINIATI CU CEEA CE ESTE ACUM, VOI SUNTETI NEALINIATI LA VIATA INSASI!

Multumesc enorm Forumului Unique pentru aceste materiale!"

VEZI CONFERINŢA TRADUSĂ, AICI:

Prima Parte - Sesiunea de dimineaţă - link 1
  SAU AICI - link 2 
A II-a Parte - Sesiunea de după amiază - link 1  SAU AICI - link


 (ambele parti)

In completare va invitam sa studiati categoria ECKHART TOLLE, pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS si sa cititi urmatoarele carti scrise de Tolle:
1) PUTEREA PREZENTULUI - Ghid de dezvoltare spirituala
2) PUTEREA PREZENTULUI - Ghid practic. Invataturi esentiale, meditatii si exercitii din Puterea Prezentului 
3) UN PAMÂNT NOU 
4) LINIŞTEA VORBEŞTE 
5) SECRETUL LUI MILTON
 
Daca simititi ca demersul intelectual este insuficient si ca nu puteti avansa in cunoasterea de sine doar cu recomandarile lui Tolle, va recomandam un curs de Vipassana (click aici pentru detalii), unde veti experimenta cu adevarat , in fiinta voastra, efemeritatea structurilor egoului, printr-o cufundare in clipa prezenta ca niciodata inainte.
Specificăm că anul acesta cursul s-a ţinut deja în Romania, la Vila Cristina din Moroieni, în perioada 4 - 15 august 2009. Dar, pentru cei care cunosc limba engleză şi doresc cu adevărat să participe la un astfel de curs, există şi alte locuri şi centre de meditaţie Vipassana în Europa (http://www.dhamma.org/en/bycountry/eu/) unde sunteţi bineveniţi, dar important este să vă faceţi înscrierea cât mai din timp. De exemplu, în perioada 15 - 26 septembrie se desfăşoară un curs în Bulgaria (http://www.dhamma.org/en/schedules/noncenter/bg.shtml).

P.S. Dacă aveţi probleme în vizionarea acestui film, din stagevu, daţi click aici
http://fymaaa.blogspot.com/2009/06/pentru-functionarea-filmelor-din.html

luni, 3 august 2009

Departe de lumea dezlantuita si de balciul desertaciunilor ...

Va anuntam ca intre 3 si 17 august 2009 vom fi intr-o zona fara internet si de aceea, raspunsurile la comentariile dvs. vor veni dupa acea data ... Multumim pentru intelegere.

Sa ne auzim cu bine!

sâmbătă, 1 august 2009

MÂNCAREA CONTEAZĂ (02.08.2009)

FOOD MATTERS (2008)

La sugestia vizitatorilor blogului am descoperit acest documentar interesant, cu traducere şi ne grăbim să vi-l facem cunoscut. Multumim traducătorilor!

"Fie ca mâncarea să vă fie medicament şi medicamentul să vă fie mâncare" - Hippocrate. Acesta este mesajul părintelui fondator al medicinei moderne, mesaj care are un ecou puternic în noul şi controversatul documentar Food Matters.

Cu mâncăruri sărăcite nutriţional, aditivi chimici şi cu tendinţa noastră de a ne baza pe medicamente farmaceutice pentru a trata ceea ce este în neregulă cu corpurile noastre prost hrănite, nu este de mirare că societatea se îmbolnăveşte tot mai mult.
Food Matters expune "industria bolii" o afacere de triliarde de dolari la nivel global şi oferă oamenilor câteva soluţii verificabile ştiinţific, pentru a preveni boliile şi a le trata, în mod natural.

"Accesul la informaţii mai bune, determină oamenii în mod
invariabil, să facă alegeri mai bune pentru sănătatea lor ..."


Cea mai importantă idee care iese în evidenţă în acest film , este aceea că noi nu numai că ne vătămăm corpurile cu alimente nepotrivite, ci şi că ne putem trata boli cronice cum ar fi şi cancerul în faza terminală, cu ajutorul mâncării, suplimentelor şi produselor de detoxifiere, idee susţinută de mai mulţi experţi în nutriţie şi vindecare pe cale naturală, intervievaţi în acest film.

Unul dintre scopurile acestui film este de a ne ajuta să ne schimbăm modul de a gândi, indus de sistemul de credinţe al medicinii noastre moderne şi al centrelor de sănătate. Intervievaţii punctează faptul că nu toate problemele necesită atenţie medicală majoră, costisitoare şi ne spun multe terapii alternative care pot fi mult mai eficiente, mai economice, mai puţin vătămătoare şi mai puţin invazive decât tratamentele medicale convenţionale. " - un articol tradus şi adaptat de pe site-ul oficial al filmului http://www.foodmatters.tv

În acest sens vă recomandăm 2 articole preluate din Revista NEXUS Magazin, articole care ne arată clar, modul în care alimentaţia generează două dintre marile probleme de sănătate ale oamenilor din ziua de azi: OBEZITATEA şi BOLIILE DENTARE.

OBEZITATEA - O Noua Epidemie Mondiala
BOLILE DENTARE - O Plaga a Societatii Moderne

Vă mai recomandăm să vizionaţi şi următoarele articole şi documentare:
SUPER SIZE ME
THE FUTURE OF FOOD
CODEX ALIMENTARIUS 1 şi 2
DESPRE POSTUL NEGRU ŞI DETOXIFIEREA COLONULUI


VEDEŢI DOCUMENTARUL, TRADUS, AICI:
Şi ne fereşte de cel rău ... (01.08.2009)

DELIVER US FROM EVIL (2007)

În urma unor discuţii avute cu unii dintre vizitatorii blogului de factură ortodoxă, pe numele Saccsiv, (care ne-au şi oferit o rubrică specială pe blogul lor, dând dovadă de o surprinzătoare deschidere la dialog faţă de noi şi pentru asta le mulţumim, deoarece ne fac şi reclamă în acest fel) ne-am gândit că este necesar să readucem în discuţie problematica separatismului religios, a fanatismului şi a lipsei de bun simţ.
Am analizat pe larg in comentariile oferite pe acel blog aceste probleme şi vă rugăm şi pe voi să vă daţi cu părerea la discuţia de acolo dacă simţiţi să o faceţi.

Am simţit nevoia să ne întărim argumentaţia de acolo şi cu alte informaţii interesante.

Iată un documentar care ne prezintă povestea adevarata a celor mai cunoscuti preoti pedofili ai istoriei moderne a Bisercii Catolice, a victimelor acestora si a familiilor acestora, deasemenea atitudinea pasiva a bisericii catolice americane si nu numai, in fata acestor aberatii ale naturii.

Pe site-ul http://topfilm.ro/deliver-us-from-evil-2006/ am gasit urmatorul comentariu:
"Un film scris si regizat de Amy Berg
Intriga Filmului:

Trecand de la o parohie la alta, in California de Nord in 1970, parintele Oliver O’Grady a castigat rapid increderea si respectul fiecarei congregatii.O’Grady era insa un pedofil periculos, pe care ierarhia Bisericii, cunoscandu-i predilectia, timp de 30 de ani i-au permis sa abuzeze de nenumarati copii. Regizorul Amy Berg expune coruptia profunda a Bisericii Catolice si mintea tulburata a omului pe care l-au adapostit.


Premii: Nominalizat la Oscar
Data Lansarii: 22 Februarie 2007
Durata Film: 101 minute"
Cum este posibil ca nişte oameni aşa zis "numiţi de Dumnezeu", intermediarii dintre "Dumnezeu" şi omul de rând, să facă aşa ceva? Este foarte posibil, deoarece adevărul este că nu Dumnezeu le oferă această investitură, ci ei între ei, oamenii se autoproclamă unii pe alţii papi, preafericiţi, sfinţi, cardinali, preoţi şamd, având impresia că vai, ei se aleg în numele lui Dumnezeu. Au impresia că Dumnezeu vorbeşte prin gura lor (adeseori numai prin gura lor, aşa de sfinţi se simt) şi au impresia că au adevărul suprem de partea lor (de exemplu, recent, Papa Benedict a declarat că singura religie creştină veritabilă este cea catolică). Ortodocsii se simt ei miezul din "fanta", diversele secte la fel, fiecare având impresia că au monopolul pe adevăr şi astfel separatismul religios se propagă mai departe, separatism care este o mare plagă a umanităţii, el fiind cauza multor belele şi conflicte aramate de pe acest Pământ.

Realitatea a dovedit nu odată că de la teoria religioasă creştină la practica ei este o prăpastie uriaşă şi se pare că nici măcar o minimă etică şi morală, o minimă decenţă nu poate fi menţinută. Să fie doar omul neputincios să aplice această teorie sau pur şi simplu teoria este imposibil de pus în practică fără să o iei razna? Rămâne să vă răspundeţi singuri la aceste întrebări.

“Practice what you preach and preach what you practice” se spune în engleză sau “practică ceea ce propovăduieşti şi propovăduieşte ceea ce practici", altfel eşti fals şi ipocrit am putea spune. Daca preotimea şi marii propovăduitori ai creştinismului ar face aşa, multe dintre problemele de imagine ale creştinismului nu ar exista.

Expresia “fă ce spune popa şi nu ce face popa”, expresie deja împământenită pe la noi, este o scuză jenantă care încercă să scuze preoţimea de rând, care este adesori, incapabilă să trăiască în spirtul "sfintei" scripturi şi fac de ruşine aşa zisul ” Duh al lui Dumnezu” şi împuternicire “divină” cu care se presupune că au fost investiţi! Aşa că este normal să socoteşti ca fiind nişte invenţii ale minţii omeneşti toate aceste investituri şi titluri de nobleţe şi sfiinţenie pe care oamenii şi le dau între ei, în aşa zisul “nume al lui Dumnezeu”.

Şi, ca să nu ne mai legăm de săracii preoţi care sunt şi ei oameni de rând (deşi nu sunt, că vorba aia, se consideră slujitorii lui Dumnezeu), oameni cu păcate ca tot omul, vă prezentăm în continuare un articol în 3 părţi, preluat din Revista Nexus Romania (din 3 numere consecutive), un articol extrem de documentat despre istoria crimelor papalităţii. Da, "sfinţii" papi. Nu este firesc să te întrebi dacă nu este ceva în neregulă cu credinţa catolică creştină atâta timp cât a au apărut aceste aberaţii, implicit la vârful piramidei, unde se presupune că e "sfântul sfinţilor" şi anume Papa ( în concepţia creştinului catolic)? Dacă nici Papa nu poate fi un exemplu al sfinţeniei creştine, atunci cine poate fi? Poate că nimeni, cu adevărat ... totul fiind un joc de imagine, atent orchestrat, pentru a menţine omenirea într-o stare de frică şi vinovăţie perpetuă şi dependentă de aceşti aşa zişi "intermediari divini" care să-i ajute să se salveze. Iar aceasta dependenţă să fie de fapt o "mega afacere" din care se câştigă miliarde şi miliarde de dolari şi implicit se realizează şi un eficient control al maselor de oameni prin frică si lacomie religioasă şi vinovăţie (prin păcat, prin frica de Dumnezeu, implicit de biserică şi de "reprezentanţii lui Dumnezeu" pe Pământ, frica de iad si promisiunea raiului). După ce stai şi analizezi un pic dovezile şi vezi cam cum merg lucurile în lumea asta, aceste idei ni se par nişte speculaţii de bun simţ şi multe dovezi indică exact în această direcţie ...
Nu odată am ajuns la concluzia "politicienii sunt preoţii lumii vizibile, iar preoţii politicienii lumii invizibile" dându-şi mâna peste ţară şi făcând astfel, cel mai adesea inconştient, jocul arhitecţilor controlului, cei care au gândit acest sistem politico-religios aşa cum este. Credeţi că întâmplător Papa Benedict cere o Nouă ordine Mondială? Credeţi că întâmplător Biserica Romană Ortodoxă a permis, prin înalţii săi oficiali, introducerea microcipurilor în paşapoarte? Chiar credeţi că le pasă de noi, muritorii de rând? Şi în biserică şi în politică acelaşi ego este omniprezent, aceaşi politică a propriului interes şi burdihan este cea care mişcă lucrurile. Textele sunt pentru proşti ... noi ne facem de cap, îşi spun mulţi preoţi!

ISTORIA CRIMELOR PAPALITATII 1 din 3


Istoria Crimelor Papalitatii 2 Din 3

Istoria Crimelor Papalitatii 3 Din 3

Şi ca să fim şi mai obiectivi relativ la creştinism, vă prezentăm şi unele penibilităţi ale minunaţilor noştrii intermediari între noi şi Dumnezeu, preoţii creştini ortodocşi. Iată cum înţeleg unii dintre preoţii noştrii ortodocşi să o dea la întoarsă cu scriptura şi să facă ce le trece prin cap. Ăştia cică sunt "unşii" şi "aleşi" de Dumezeu să ne fie intermediari în faţa lui (ei ne ajută să ne salvăm) :

http://www.youtube.com/watch?v=cYddydbYkJI

http://www.youtube.com/watch?v=4ja2rBVSNtI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=e-dlJE7MJ90


http://www.youtube.com/watch?v=f1KBA0a-rr4

http://www.youtube.com/watch?v=N4UiBTiBJAU&feature=related


http://www.antena3.ro/stiri/romania/preotul-porno-sustine-ca-a-fost-drogat-si-filmat-de-niste-necunoscuti-imagini-interzise-minorilor_56069.html

http://stiri.kappa.ro/actualitate/preot-filmat-sex-vezi/stire_159554.html


http://www.gandul.info/planeta-nebunilor/politist-batut-preot-beat.html?3938;953972


http://www.adevarul.ro/articole/2005/un-preot-beat-s-a-urcat-la-volan-si-a-intrat-cu-masina-intr-un-stalp.html

http://www.ziare.com/Un_preot_beat_a_dat_foc_bisericii-295821.html

http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-04-30&id=26819

http://www.ziaruldeiasi.ro/national-extern/un-preot-beat-nu-a-fost-primit-la-slujba~ni380

http://www.newsreport.ro/articole/NoComment/4117330/Preot-beat-pulbere-filmat-in-timpul-unei-slujbe-de-cununie-VIDEO.html

http://www.hotnews.ro/stiri-presa_regionala_arhiva-1725467-preot-beat-omorit-batrina-fugit-inapoi-bar.htm

http://www.arges.tv/fapt-divers/3383-preot-beat-intrat-masina-pom.html

http://www.news20.ro/articol_Un-preot-din-Cernavoda-face-sex-pe-Internet_-Scuza-lui_-_eram-beat-si-nu-stiam-ce-fac__8010.html

http://www.ziare.com/Un_preot_homosexual_filmat_in_plina_partida_de_sex-323857.html

http://www.antena3.ro/etichete/preot_homosexual/

http://www.google.ro/search?q=preot+homosexual&hl=ro&rlz=1W1ADBR_en&start=10&sa=N
http://www.stirilocale.ro/arges/Preot_hot_a_fugit_cu_banii_parohiei_IDN57523.html


http://www.indexstiri.ro/un-preot-a-furat-banii-bisericii-pentru-a-si-face-operatii-estetice.html

http://www.roportal.ro/stiri/stirea-1164619.htm

http://www.ziaruldeiasi.ro/local/focsani/preot-prins-la-furat~nid9g

http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/ro/features/setimes/newsbriefs/2009/05/28/nb-10

http://www.ziaruldeiasi.ro/local/preotul-regizor-de-filme-porno-alergat-de-fotografi-prin-zapada-pina-la-briu-din-jurul-tribunalului~ni3vgf

http://2008.informatia.ro/Un_preot_din_Arges_este_acuzat_de_viol-256335

http://www.realitatea.net/un-preot-ortodox-grec--condamnat-la-11-ani-pentru-ca-a-violat-doi-minori_406051.html

http://www.indexstiri.ro/preot-de-80-de-ani-condamnat-pe-viata-pentru-violarea-unei-fete-de-10-ani.html

http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=1132&Itemid=29

http://www.youtube.com/watch?v=tAXv_IJoRsQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=bKULdsr1iBM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=9UHCcIgkVdY&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=Ikz2wzgICy8&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=lSnbOcSUPAg&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=S5riRSWIYwI&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=qN8FqJa1_QU&feature=related

Ţineţi cont că aceştia sunt doar "hoţii" prinşi, căci cei neprinşi sunt , încă, "negustori cinstiţi". Câţi or fi mai fi , Dumnezeu ştie ...

Dincolo de toate aparentele contre pe care le avem ca si ideologie, credinta, viziune cu crestinii, sincer le spunem: va respectam credinta si libertatea de cuget, in masura in care si voi o respectati pe a noastra. Va acceptam asa cum sunteti, va iubim asa cum sunteti si ceea ce conteaza este sa fiti fericiti in credinta voastra si sa nu faceti rau altora prin credinta voastra care implicit va coordoneaza comportamentul.
Cineva cu minte mai putina , citind Vechiul Testament s-ar simti indreptatit sa ne omoare daca nu credem in Dumnezeul lui, de fapt in ideea pe care o are el despre Dumnezeu … aici e problema. De asta am simtit sa ne legam de crestini si crestinism.
Si totodata, nu ni se pare corect sa platim taxe la stat obligatoriu, pentru sustinerea bisericii ortodoxe si pentru nici un alt cult sau religie in care nu credem cu totul. Daca simtim sa o facem, o facem, ca asa simtim si e credinta noastra , dar nu sa fim obligati.
Atata timp cat voi ca si crestini va pastrati bunul simt si nu faceti altora ceea ce voua nu vi-ar place sa vi se faca, e ok. Nici voua nu va convine sa platiti taxe la stat pentru masonerie, suntem convinsi de asta, asa ca nu ne faceti noua celor care nu credem neaparat in crestinismul ortodox, ceea ce masoneria va face voua.
Si daca tot dam bani la stat pentru preoti si biserica atunci macar sa fim respectati si sa nu ni se mai ceara bani cu duiumul pentru orice botez, cununie, inmormantare (daca omul simte sa va dea in plus pentru serviciile prestate asta e alta discutie, dar nu sa cereti ca nesimtitii) … Cerem sa se vada un pic de decenta in preotimea de rand, caci multi nu mai au pic de bun simt …
Nu avem nimic in esenta cu crestinismul, deoarece credinta noastra este ca si prin crestinism se poate ajunge la Dumnezeu , ci doar cu fanatismul, separatismul si lipsa de bun simt a unora dintre crestini si din unele idei biblice, o plaga existenta peste tot, nu numai la crestini.

Pentru o mai buna documentare referitoare la fanatism, extremism, şi separatism, va invitam sa studiati si articolele :
Fanatismul, cauza tuturor relelor şi
Spiritualitate VS. Religie

VEDEŢI DOCUMENTARUL DE ASTĂZI, TRADUS, AICI:
SAU AICI

Dacă aveţi probleme în vizionarea acestui film, din stagevu, daţi click aici
http://fymaaa.blogspot.com/2009/06/pentru-functionarea-filmelor-din.html


DOWNLOAD RAPID

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...