joi, 30 octombrie 2008

Secretele Dispărute Ale Lui Nikola Tesla (30.10.2008)

PHENOMENON 
- THE LOST ARCHIVES -
Lost Lighting: The Missing Secrets of Nikola Tesla
FENOMEN - ARHIVELE PIERDUTE
Iluminarea Pierdută: Secretele Dispărute Ale lui Nikola Tesla

Nikola Tesla a fost un binecunoscut inventator sârbo - american, fizician, inginer mecanic şi electric. El este cel mai bine cunoscut pentru munca sa revoluţionară şi prin numeroasele sale contribuţii în domeniul electricităţii şi al magnetismului la sfârştul secolului 19 şi la începutul secolului 20. O mare parte din invenţiile sale sunt foarte cunoscute în civilizaţia modernă oriunde este folosită electricitatea. Pe lângă descoperirile sale despre electromagnetism şi inginerie, Tesla este considerat un pionier în domeniile roboticii, balisticii, ştiinţa calculatoarelor, fizicii nucleare şi fizicii teoretice. Tesla considera cercetarea diferitelor întrebări ridicate de către ştiinţă drept cea mai nobilă metodă de îmbunătăţire a condiţiei umane cu ajutorul principiilor ştiinţei şi progresului industrial şi una care să fie compatibilă cu natura.
Însă multe dintre invenţiile sale ar fi putut schimba soarta omenirii în sensul eliberării noastre de monopolul companiilor energetice. Acest lucru nu putea fi acceptat de cei care deţin puterea în această lume şi cred că ăsta a fost motivul principal al denigrării numelui său.
Unii încă se mai străduiesc să pună în aplicare invenţiile sale ...

Într-un articol preluat de pe Yoghinii MISA Blog se spun următoarele

"Tesla reloaded - Energia electrica transmisa prin aer

Am putea scapa de cabluri si baterii
Transmiterea energiei prin aer, posibila

Cercetatorii de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) au anuntat ca se poate transmite electricitatea si fara fire, ei demonstrand acest lucru prin aprinderea unui bec care nu era conectat la nimic. WiTricity, adica electricitatea fara fir, merge deocamdata la distanta mica, de cativa metri, dar probabil ca acoperirea se va extinde.
Transmiterea eficienta a energiei prin aer este unul din visele omenirii: nu am mai avea nevoie de cabluri la care sa conectam mereu echipamentele electronice. si nici nu am mai avea nevoie de baterii.


Un progres remarcabil in aceasta directie a fost deja facut de catre un grup de cercetatori de la MIT, care au reusit sa alimenteze fara cablu, prin aer, un bec de 60W, de la cativa metri distanta, si asta cu o eficienta de 40%. Marin Soljacic este cel care a inventat sistemul. "Vroiam un sistem prin care bateria mea de la telefon sa nu se mai descarce niciodata", a povestit el. Detalii despre proiect au fost publicate de revista americana Science, dar o adaptare pe larg in limba romana se gaseste la adresa http://www.stiinta.info/ - un site unde un colectiv activ in domeniul stiintei comenteaza in limba romana ultimele descoperiri din intreaga lume. In esenta, solutia se bazeaza pe rezonanta electromagnetica si consta in transmiterea energiei de la o bobina la alta, prin intermediul inductiei magnetice. In fond, aceasta constructie de doua bobine sta la baza tuturor transformatoarelor electrice, care transmit energia electrica dintr-un circuit electric in alt circuit electric. Cercetatorii au pus insa un bec de 60W in serie cu cea de-a doua bobina rezonanta, pentru a-l alimenta cu energie de la prima bobina rezonanta, energie primita prin aer datorita legilor inductiei magnetice. Trebuie spus ca aceasta metoda de transmisie a fost incercata si de Tesla prin 1920, pentru a transmite energia in alt circuit electric. El nu a reusit insa in experimentele sale sa transmita energie la distante mari. Acest neajuns pare sa se fi rezolvat si singura problema a sistemului este ca, deocamdata, energia este disipata in spatiu, ceea ce inseamna ca foarte multa se pierde pur si simplu. Cu alte cuvinte, sistemul nu este tocmai economic.


O solutie studiata deja teoretic de cei de la MIT pentru a rezolva aceasta problema a fost construirea unui inel rezonator, care sa disipeze cat mai putina energie in aer. In acest scop, cercetatorii au folosit camp magnetic pentru a concentra energia astfel incat sa nu se mai piarda degeaba. De mentionat este si faptul ca sistemul WiTricity a functionat chiar cand au fost interpuse obiecte intre sursa si becul fara fire. Eficienta raportata de cercetatori este de 40%. Restul de 60% de energie se pierde fie in radiatie, fie in rezistenta electrica finita a bobinelor de cupru.

Campul magnetic poate dauna organismului uman
Aplicatiile acestor rezultate sunt nenumarate. Totusi, se asteapta ca intr-o prima instanta sa apara "statii de incarcare" WiTricity in fiecare casa. Odata veniti acasa nu trebuie decat sa asezam telefonul mobil sau laptopul in apropierea unei astfel de statii, si ele se vor incarca automat, prin aer. Desigur ca in acest caz marimea campului magnetic poate fi o problema, pentru ca aceasta poate dauna corpurilor umane. Pe de alta parte, folosirea campului magnetic este o alegere buna fata de campul electric, pentru ca el este mult mai putin nociv pentru organismul uman."

Acesta este un gen de invenţie a la Tesla.

Iată şi un articol din Revista Nexus Magazin din Romania , intitlulat

"Sistemul de transmisie a electricitatii fara fir realizata de Tesla"


Sistemul de Transmisie a Electricitatii Fara Fir Realizata de Tesla

Pentru mai multe detalii,

VEZI FILMUL AICI :
(în premieră pe ţară, cu subtitrare în limba română)


 Mai multe despre Tesla si energia gratuita puteti gasi studiind Categoria FREE ENERGY, in special, Categoria NIKOLA TESLA in particular si in special:

1) TESLA - Stăpânul fulgerului
2) Secretele disparute ale lui Nikola Tesla
3) Energia libera - cursa catre punctul zero 
 
Va invitam de asemenea sa cititi si urmatoarele carti:
2) TESLA - Biografia unui geniu - de Marc J. Seifer
5) Tesla si energia libera - de Commander X

marți, 21 octombrie 2008

BOICOTARE (21.10.2008)

http://celmaitaredinparcare.ro/wp-content/uploads/2008/02/no_gas.gif 

 BOICOTATI STATIILE PECO!

In ultima vreme pretul barilului de petrol s-a redus la jumatate, astfel ca de la 147 dolari in iulie 2008 a scazut la 70 $ si totusi, benzina si motorina au scazut cu doar 1000 de lei (10 bani).
E o bataie de joc pt ca guvernul tine taxele si accizele la fel de mari, iar statiile Peco nu vor sa renunte la preturile practicate, avand un profit urias. Daca ei isi bat joc de noi, haideti sa-i boicotam.

S-A DECIS CA IN ZILELE DE 27,28 29 OCTOMBRIE, TOTI SOFERII CARE VAD ACEASTA MIZERIE, SA FACA FRONT COMUN SI NIMENI, PENTRU NIMIC IN LUME, SA NU ALIMENTEZE MASINA SI SA NU CUMPERE NIMIC DIN STATIILE DE CARBURANTI. SPERAM CA PRIN ACEST MOD DE PROTEST SA-I PROVOCAM SI SA VEDEM O REACTIE POZITIVA A ACESTUI GUVERN SI ACESTOR SUPERCORPORATII PETROLIERE CARE CONTINUA SA ISI BATA JOC DE NOI!

Daca sustii ideea (si chiar daca nu o sustii), da mai departe.

vineri, 17 octombrie 2008

Descifrând Misterul Vieţii (17.10.2008)

Unlocking The Mystery Of Life (2003)
- Life's Origins, Evolution And
Intelligent Design -
Descifrând Misterul Vieţii
-Originiile Vieţii, Evoluţie şi Concepţie Inteligentă -

"Este viata pe Pamânt rezultatul unui cumul de factori (precum timpul, selectia naturala si sansa) care au favorizat independent aparitia acesteia? Oare diversitatea si originea organismelor vii pot fi explicate printr-o cauza inteligenta?
Unlocking the Mystery of Life exploreaza aceste intrebari si prezinta dovezi ce sustin o idee care ar putea revolutiona gandirea stiintifica - teoria "designului inteligent." - comentariu preluat de aici

Acest documentar analizeaza şi combate cu argumente ştiinţifice teoria evoluţionista a lui Darwin. Ei nu susţin creaţionismul neapărat ca nişte credincioşi dogmatici, ci spun doar că formele de viaţă existente pe pământ, de la cele mai simple, la cele mai complexe, pornind de la celulă la om, nu puteau fi rezultatul unor mutaţii genetice aleatoare, aşa cum susţine Darwin prin teoria evoluţionistă şi aduc numai dovezi ştiinţifice şi argumente de bun simţ.
Cum a apărut viaţa? Cred că nu a existat vreo altă întrebare care să mistifice omenirea mai mult decât aceasta. Descoperind misterul vieţii, este o călătorie fascinantă în interiorul unei celule vii, o lume microscopica elaborată, cu sisteme distincte care indică dovezi copleşitoare ale unui design inteligent.

Există o vie controversă între creaţionişti şi evoluţionişti. Mai nou, creaţionismul este condamnat de UE (citiţi aici). Ultimile descoperiri din genetică, biologie şi chimie tind să le contrazică pe ambele. Nu se aduce deloc în discuţie teoria evoluţionistă a lui Lamarck, prima teorie evoluţionistă, care susţine ereditatea caracterelor dobândite, care mai nou este luată din nou în vizor de epigenetică.

- preiau un comentariu personal de pe blogul Un Blogger Sceptik

Personal cred ca exista o combinatie de creationism si evolutionism.
Referitor la ceea ce se spunea ca functia creeaza organul, eu cred ca nu este o idee asa de absurda cum se spune aici (pe Un Blogger Sceptik) ci una foarte plauzibila. Mai degraba, nu functia, ci nevoia de functie creeaza organul. De ex, pestii avand nevoie sa respire oxigen si astfel sa evolueze catre amfibieni , aceasta nevoie , existenta ca program energetic, anterior existentei oragnului specific, ca o matrice mentala, informationala, a determinat aparitia organului executor al functiei numite respiratie.
De ex, s-a observat ca daca tinem o mana in ghips 6 luni ea incet incet prezinta semnele osteoporozei …de fapt organul nefolosit isi pierde functia. Relatia este si in sens invers.
Nevoia de o functie creeaza organul.
Daca iti acoperi un ochi, la un moment dat, nefolosit fiind vei orbi cu acel ochi. La fel si legat de creier ... daca nu-l mai folosim, incet incet anumite capacitati ale acestuia dispar. De ex, daca nu-l folosim pt memorare, incet incet memoram tot mai putin si o dam in cine stie ce alta boala gen Alzheimer sau chestii asemanatoare.
Ideea e ca organismele evolueaza in functie de adaptarile la mediul exterior, iar mutatiile genetice sunt rezultatul adaptarii la mediu, iar in cazul fiintei umane mediul este perceput de cele cinci simturi care sunt filtrate de creier, care interpreteaza si da comenzi in intregul corp. In cazul celulelor creierul lor este membrana si nu nucleul cum s-ar crede.
Determinsmul genetic este un mit, ADN-ul este supraevaluat. Genele se pot rescrie. In cazul fiintei umane Genele sunt un efect al mintii, al prejudecatilor noastre, al credintelor noastre.
In acest sens va recomand sa vedeti filmele lui Bruce Lipton, un medic embriolog care a clonat celule musculare umane.
Documentarul (conferinta) Where Mind And Matter Meet, facut de Bruce Lipton, l-am pus deja pe blog aici (vi-l recomand din suflet). Voi mai pune în curând şi alte documentare care vin în sprijinul acestor argumente.
Ca o concluzie consider atat dogma creationista incompleta , dar si cea evolutionista la fel de incompleta. Cele doua se combina. Merg mana in mana.
Legat de introducerea sau scoaterea darwinsimului ( a teoriei evolutioniste) din scoli si a introducerii fortate a religiei ortodoxe ca materie de studiu mi se pare o aberatie la fel de mare. La religie ar trebui sa se predea toate religiile, pentru ca un copil sa faca comparatie si sa aleaga constient, nu numai o anumita dogma limitata. La fel si legat de evolutionism. Sa se prezinte toate teoriile nu numai una. Si creationismul si darwinsmul si lamarkianismul si alte teorii care explica evolutia. Copilul trebuie sa fie liber sa aleaga sa i se trezeasca simtul critic si sa i se dezvolte aptitudinea de a gandi si singur (acest lucru nu este stimulat (incurajat) de sistem … oamenii care gandesc si pun la indoiala sistemul de credinte oficial acceptat sunt periculosi).

VEZI FILMUL AICI:

joi, 16 octombrie 2008

911 - MAREA ILUZIE (16.10.2008)

9/11: THE GREAT ILLUSION
(End Game Of The Illuminati, Our Choice:
Fear Or Love?

11 Septembrie 2001 : MAREA ILUZIE
(Jocul Final Al Illuminaţilor, Alegerea Noastră : Frică sau Iubire?)


Am gasit un articol foarte interesant pe siteul depindedenoi.ro , un articol numit " Ajuta Lumea! - O strategie in 7 pasi " . Cititi acest articol. Nu pot să ma gândesc la un comentariu mai bun pentru acest film documentar.

Cei care inca mai credeti in teoria oficiala legata de 11 sept 2001, sunt curios ce argumente aduc sa explice doveziile si intrebarile ridicate de acest documentar.
Acest important film va ajuta deschiderea ochilor pritenilor si familiilor dvs. către marea iluzie pe care mass media a creat-o in jurul atacurilor din 11 Septembrie 2001. Povestirea faptelor intarite de dovezi vizuale, imagini semnificative si o muzica originala va determina pe cel care va vizioana sa puna deoparte celealte explicatii si sa treaca mai departe catre o mai mare intelegere a Noii Ordini Mondiale.

"This is one of the best 9/11 films I've ever seen. It covers the broad spectrum of facts exposing the globalists' orchestration of 9/11."
-- Alex Jones

VEZI FILMUL AICI :
(cu subtitrare în română şi în premieră pe ţară, ca de obicei, bineînţeles :p)

PARTEA I


PARTEA A II-AACTUALIZARE (1.11.2010)

 Ajuta Lumea! - O strategie in 7 pasi


Dragi prieteni,
Daca cititi aceste randuri, participati si contribuiti deja la trezirea in masa a constiintei oamenilor.
O trezire fara precedent se preconizeaza in viitorul apropiat si depinde de noi, de fiecare individ in parte, sa facem ca aceasta trezire sa aiba loc cat mai curand.
Ce inseamna trezire?
Oamenii sufera in prezent de un anumit “autism spiritual”, sunt prinsi in aceasta “matrice” a lumii contemporane si isi traiesc viata conform unor tipare create in mod artificial.
Mai mult decat atat, intreaga lume ste condusa din umbra de liderii unor organizatii secrete, aceste “Secret Societies”, care formeaza asa numita “elita” a omenirii.
S-au facut multe investigatii pentru a se descoperi cine sunt acesti lideri din umbra si care este motivul pentru care vor sa domine lumea. S-au publicat sute de carti si mii de articole pe internet si, cu toate acestea, oamenii sunt orbi si surzi la aceste realitati.
Fiecare dintre noi traim in cadrul unor tipare mentale, emotionale, comportamentate corespunzatoare nivelului de educatie, inteligenta, experienta. Daca in viata noastra se petrece ceva ce este complet in afara acestor tipare proprii, noi pur si simplu nu percepem acel fapt sau eveniment. Este un aspect cunoscut si dezvoltat in psihologie: anumite evenimente creeaza o trauma psihica ; deoarece aceasta trauma le violenteaza sistemul de credinte si valori, oamenii aleg uneori sa refuleze acea trauma si de aceea nu-si mai amintesc nimic de acele evenimente.
Acesta este elementul cheie pe care se bazeaza societatile secrete si liderii lor. Actiunile lor sunt atat de socante, incat pentru noi sunt imposibil de sesizat.
V-ati fi putut gandi vreodata ca evenimentele de la 11 septembrie 2001 au fost puse la cale de americani? Poate ca ati primit pe email cateva prezentari cu poze si argumente serioase pentru a proba acest lucru, caci au circulat cateva astfel de prezentari. Nu-i asa ca vi s-a parut imposibil de crezut?
Aceasta dovedeste ca suntem atat de puternic inoculati cu aceasta lipsa de reactie, de “adormire”, care ni se transmite in mod repetat prin mass media, incat nu mai vedem si nu mai auzim decat ce ni se permite sa vedem si sa auzim. Ne-am indepartat foarte mult de la valorile esentiale ale crestinismului – adevar, iubire, altruism, credinta – am ramas fara coloana vertebrala si mergem incotro bate vantul.
E trist ca vantul bate acum intr-o directie nefericita. Chiar daca nu cred in profetii, tot mai multi oameni incep sa se ingrijoreze de lumea in care traim si sa isi puna problema daca nu cumva acele profetii - privind sfarsitul lumii ca urmare a decaderii spirtuale a omenirii - sunt chiar autentice.
Cand cititi aceste randuri, oricat de sceptic ati fi, intrebati-va subcontientul, acel nivel profund al fiintei voastre: sunt oare acestea adevarate? Si verificati-le personal, multe dintre ele pot fi usor obtinute daca exista o preocupare adecvata.
Veti afla pe acest site informatii cutremuratoare, socante si veti fi tentati sa alegeti varianta usoara si sa spuneti: “Prostii”. E o chestiune de alegere personala. Unii sunt atat de resemnati incat spun: “Ce pot sa fac eu, atat de neinsemnat, pentru a ajuta?”. Altii spun, precum cei rai din Star Trek: “Rezistenta e zadarnica”. Iar altii spun: “Eu am o viata buna, de ce trebuie sa-mi fac probleme?”.
Aceasta “elita” autoaleasa a lumii controleaza bancile, mass mesia, guvernele, tehnologia de ultima ora si mintile multor oameni. Vi se pare corect?
Aici este punctul in care credinta trebuie sa devina firul calauzitor. Credeti in Dumnezeu? Daca da, credeti ca El, Creatorul, vrea ca familiile noastre, cultura, traditiile, valorile, lumea intraga sa fie dominata, controlata de o mana de oameni materialisti, egocentrici si care vad 90% din populatia lumii ca pe o turma?

Ignoranta si refuzul sunt sentinte la moarte.
Ar putea fi locuri in care sa te retragi, sau in care sa emigrezi pentru a fi in siguranta. Dar ele nu vor fi in siguranta pentru mult timp, daca nu facem ceva sa oprim aceasta monstruasa masinarie operata de “elita” si care ne submineaza in fiecare zi viata si “sacrifica” generatii dupa generatii sub pretextul Creearii Noii Ordini Mondiale. Ce Noua Ordine Mondiala, mai buna, se poate crea prin razboi, dezinformare, manipulare si dictatura acestei “elite”?
Daca stiti, in adancul sufletului, ca exista acea forta creatoare, Dumnezeu, atunci stiti ca acest mars tiranic catre Noua Ordine Mondiala nu este ceva ce Dumnezeu vrea. Acest cosmar este creatia acelor reprezentanti ai rasei umane care au uitat de conexiunea cu spiritul si care au facut alegeri gresite.
Si daca va spuneti acum ca Noua Ordine Mondiala e un concept prea abstract, raportati-va la Uniunea Europeana, care este un pas important catre crearea Noii Ordini Mondiale: Tratatul Constitutional European prevede pentru UE un singur presedinte, un singur guvern: CONTROL ABSOLUT!
Depinde de noi, individual, sa ne analizam si sa decidem daca ne focalizam viata pe iubire si adevar, justitie si luam pozitie pentru aceste valori, ori alegem sa ne dam batuti, sa renuntam la suveranitatea noastra spirituala, in favoarea acestor maestri ai inselaciunii.
Daca intr-adevar credem in Dumnezeu si decidem sa ne exersam aceasta trezire spirituala, atunci avem in fata noastra o munca imensa. Datorita faptului ca un procent foarte mare de oameni isi ascund capul in nisip cand ne referim la evenimentele de la 11 septembrie, inseamna, o data in plus, ca avem foarte mult de lucru.

Rezistenta fata de tirani este obedienta fata de Dumnezeu”

Strategia in 7 pasi
1. Rugaciunea
Adanceste-te cat mai mult in profunzimea sufletului tau si conecteaza-te la sinele tau divin, forta creatoare a universului. Cere claritate, ghidare si putere. Aminteste-ti ca puterea rugaciunii este mai mare decat puterea urii. Daca exista un timp care e cel mai potrivit pentru a ne pune deoparte egoismele si a cere ajutor, acum este acel timp.
2. Fiti constienti de jocul fortelor ascunse
Membri ai Iluminati, Francmasoneriei, Skulls and Bones si alte societati secrete, aceste persoane din elita cu minti deformate, au creat aceasta mare iluzie, au creat aceasta extraordinara frica, prin care noi suntem privati de a vedea actiunile lor teribile si au creat-o cu un succes incredibil.
11 septembrie 2001 nu este punctul culminant al dramei, este abia dinceputul. E foarte probabil ca si alte evenimente Hegel-iene sa aiba loc – Problema – Reactia – Solutia. Filozoful german a creat prima data aceasta trilogie: creeaza o problema ( 9/11), asteapta reactia la ea (ura impotriva teroristilor) si apoi vino cu solutia (razboiul impotriva Irakului). Daca vom continua sa vegetam, ca si pana acum, “solutii” noi vor fi fabricate si vor veni la noi ca ”de la sine intelese”.

3. Strangeti cat mai multe informatiiFrancis Bacon: “ Cunoasterea este putere”
Informatiile din acest articol sunt doar cateva dintre multele disponibile, la fel de teribile si de socante.

4. Impartaseste cu ceilalti descoperirile tale
Prieteni, familie, colegi, toti cei cu care aveti o relatie de suflet trebuie sa stie despre aceste lucruri. Acesta este un foarte bun start. Unii dintre ei nu vor putea primi informatiile, dar fiti siguri ca, in fiecare zi, tot mai multi si mai multi oameni se trezesc si realizeaza minciunile care le sunt inoculate, manipularea si probele fabricate cu care “elita” isi justifica actiunile.
Fiecare dintre noi este capabil sa realizeze aceasta raspandire a informatiilor. Asta ne cere timp si energie, dar bucuria de a vedea si alti oameni trezindu-se este o rasplata foarte mare.
Sa ne cream web site-uri, grupuri de discutii, chiar televiziuni. Sa alocam timp si resurse pentru asta, fiecare dupa propriile posibilitati. Sa NU ne subestimam! Depinde de NOI toti ce viitor vom avea cu totii si numai impreuna putem reusi sa-l facem mai bun.
Sa spunem NU manipularii si controlului mintii!
5. Inceteaza sa mai fii partas la jocul lor
Suficienta este cuvantul cheie. Nu traiti pe credit. Arma numarul 1 cu care ei ne controleaza , ne fac sclavi, este puterea financiara: BANII.
Nu le mai cantati in struna. Politicieni, tirani, dictatori, toti vor sa fie mereu in centrul atentiei. Mass media noastra este plina de “vedete”. Inchideti televizorul. Cu adevarat este un aspirator de minti. Incetati sa spirjiniti aceasta “biserica a Hollywood-ului “
Acum e timpul pentru ca oamenii sa devina suverani pe destinul lor, sa isi creeze propriul sistem de comunicare, scoli, afaceri, economii bazate pe dezvolatre durabila si pe valori divine. “Trebuie ca oamenii sa fie ceea ce sunt nascuti sa fie: Liberi si Independenti!” (J.F. Kennedy)
Focalizati-va atentia pe lucrurile cu adevarat bune ale vietii, ca valori autentice traditionale. Cumparati produse fabricate in Romania.
6.Iubiti-i pe toti si serviti-i pe toti”!
Acesta este pasul extern pe care trebuie sa-l faceti. Eliminati frica si manifestati dragostea, pentru voi insine, prieteni, familie, si chiar dusmani. Ajutati-i pe cei mai putin norocosi decat voi. Traiti in prezent, detasati-va de rezultatele actiunilor voastre, cu multa credinta in Dumnezeu.
Dovediti curaj, putere, intelepciune.
7. Bucurati-va de viata!
Mergeti afara, in natura, respirati adanc, petreceti timp cu prietenii, familia, jucati -va si, mai ales, radeti. Este ceea ce ei incearca sa va opreasca sa faceti.

Sa ne TREZIM aici si acum! Sa-i ajutam si pe ceilalti sa se trezeasca.
Sa cream impreuna viitorul! Depinde de NOI!
Articolul ca a fost inspirat din filmul 9/11 The Great Illusion de George Humphrey.


Pentru mai multe informatii, în limba engleză, accesati site-ul www.fearorlove.com." - sursa
http://www.depindedenoi.ro/noi/proiecte/ajuta-lumea-o-strategie-in-7-pasi.html

miercuri, 15 octombrie 2008

DOCUMENTARE TRADUSE (lista pe scurt) 15.10.2008 - 18.08.2015

DOCUMENTARE CENZURATE, INTERZISE, OCULTE, INTERESANTE, ȘOCANTE, IMPORTANTE, TRADUSE, ONLINE
(lista pe scurt, dar nu scurtă)

Vom expune aici lista documentarelor importante, din punctul nostru de vedere, cu subtitrare, dar fără descrieri, ca să fie mai uşor de găsit.
Pe larg, o parte le gasiţi aici, în DOCUMENTARE TRADUSE (cu descriere).
În măsura timpului disponibil, încet încet, o sa urmarim sa le punem pe toate pe servere online, cu tot cu subtitrare, dar vă invitam si pe voi să o faceti deoarece fiecare gest de genul acesta mănâncă timp. Daţi o mana de ajutor va rog si apoi vom face trimitere direct la linkul dvs. (puteţi să ne lăsaţi un comentariu ca să ştim ce a mai apărut nou).

marți, 14 octombrie 2008

CONTACTUL A ÎNCEPUT (14.10.2008)

CONTACT HAS BEGUN (2008)

Mulţi aşteptăm să vedem ce se întâmplă azi 14 oct 2008, zi în care se presupune că extratereştrii ar trebui să-şi facă apariţia, deși eu nu cred în date fixe. Am comentat pe larg subiectul în Scrisoarea Extratereştrilor aşa că nu o mai fac şi aici.

Acest documentar vine ca o completare fericită la documentarul "Evidence : The Case For the NASA UFO's " aducând în discuţie şi latura spirituală, metafizică a OZN-urilor.
Pentru unii dintre noi contactul a început de mult ... se va întâmpla asta şi la nivel de masă?
Ce bine ar fi .... vedem azi ce şi cum.

"Contact Has Begun" este un documentar despre ineditele experiente ale lui James Gilliland, un cautator care a reusit sa intre in legatura cu fiinte extraterestre. El vorbeste despre transformarea sa spirituala ce a aparut odata cu cercetarea fiintelor venite din alte lumi, despre experienta avuta in apropierea mortii (Near Death Experience), despre zecile de ore de filmari ale unor OZN-uri ce au fost surprinse pe parcusul a mai multor ani, despre imoralitatea conducatorilor lumii si despre schimbarile ce vor avea loc pe intreaga planeta in viitorul apropiat. Aceste schimbari, spune Gilliland, ne vor afecta atat la nivel de umanitate dar si pe fiecare dintre noi in parte, individual. Acest film transmite un mesaj care va schimba lumea asa cum o stim.

Mesajul final al filmului este semnificativ si unul drag noua:

Contactul a inceput. Restul DEPINDE DE TINE. " - un articol de pe siteul depindedenoi.ro


VEZI FILMUL TRADUS AICI:

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...