Ieşirea Din MATRIX: Cine A Scris Biblia? (10.11.2008)

luni, 10 noiembrie 2008

Cine A Scris Biblia? (10.11.2008)

WHO WROTE THE BIBLE? (2004)


Aveti îndoieli legate de Biblie sau de autorii acesteia? Acest documentar s-ar putea sa vi le intareasca ...

"Teologul Robert Beckford a învatat Biblia din frageda pruncie si a crescut crezând ca este adevarata cuvânt cu cuvânt. Dar 20 de ani mai târziu, Beckford nu mai este sigur ca "Sfânta" Carte este cuvântul pur al Domnului, neschimbat de mâna omului. În opinia lui Beckford, sa aflam cine a scris Biblia conteaza mai mult în prezent decât în orice alt moment din istorie. Hotarât sa descopere adevarul, el porneste într-un "voiaj al descoperirilor", de la Geneza pâna la Biblia regelui Iacob si dupa aceasta. Este un drum care îl poarta de la Birmingham în Cisiordania, de la Ierusalim în Turcia si de la Roma pâna în America." - comentariu preluat de pe port.ro

Si poate si mai important decat cei care au scris Biblia sunt cei care au tradus-o, ce interese au avut si cui servea asta. Ca si la vot, stiti vorba aceea ... "nu conteaza cine voteaza ... contează cei care numără voturile". Să nu uităm că o versiune a Bibliei este tradusă sub sponsorizarea regelui King James I, care a fost un mare ocultist (parte a nobilimei negre după cum afirmă David Icke în cărţile sale). E suficient să pui o virgulă în plus şi se schimbă tot sensul , e suficient să traduci un singur cuvânt anapoda , cu sau fără intenţie, iar fraza capătă alt sens.

Exista si o povestioara pe tema asta:


"Un barbat era banuit pentru nu stiu ce mare nelegiuire. Dus in fata imparatului, sunt prezentate faptele, care il incriminau, el neputandu-si dovedi nevinovatia. Ca urmare imparatul dicteaza verdictul:



SA SE IERTE NU SE POATE, SA SE CONDAMNE LA MOARTE!
Un intelept de la curte, stiind ca individul era nevinovat, doar prin mutarea unei virgule a reusit sa il salveze pe barbat:

SA SE IERTE, NU SE POATE SA SE CONDAMNE LA MOARTE!"

Prin urmare o virgula poate salva viata unui om.

Daca doar printr-o simpla virgula nevinovata se poate modifica asa de mult sensul, imaginati-va ce multe pot fi modificate de schimbarea intelesului unor cuvinte sau traducerea gresita, cu intentie sau nu, sau prin eliminarea din text a unor cuvinte sau fraze.

Biblia a tot fost ciuntită de-a lungul timpului, ajustată, şlefuită, tradusă în fel şi chip, părţi sau chiar evanghelii scoase din ea (vezi evangheliile apocrife) în funcţie de interesele politice de moment sau de directia pe care se dorea data constiintelor maselor pe termen lung.

Acum ea este mai mult un melanj de păgânsim, creştinism, egiptologie, iudaism samd. O carte cu multa multa simbologie in ea si foarte foarte interpretabila.

In plus, personal sunt total impotriva Vechiului Testament care este oribil adeseori indemnand la xenofobie, omucidere, pruncucidere, viol, sexism si alte aberatii de acest gen. Dar despre asta voi vorbi alta data mai pe larg. Vechiul Testament in nci un caz nu trebuie luat ca atare, mott a mott.

Dumnezeul din Vechiul Testament nu este acelasi Dumnezeu din Noul Testament. Cele 2 Testamente nu ar mai trebui să fie puse împreună. Vechiul Testament este o carte de istorie cu diverse legende, plină de mitologie , o carte în care Dumnezeu este răzbunător, gelos, sau mai bine spus, mult mai aproape de chipul şi asemănarea omului. Noul Testament este cu totul altceva: aici găsim un Dumnezeu al iubirii nesfârşite, al graţiei şi compasiunii. Voi veni cu argumente in alt articol. Momentan bucurati-vă de documentar.

Lasati Bibliile si alte scrieri sacre deoparte. Inspirati-va din ele daca simtiti ca va ajuta, dar nu le ascultati orbeste. Ascultati-va inima, intuitia si simtul ratiunii. Dumnezeu ne-a dat tot ce ne trebuie ca sa intelegem calea catre mantuire. Sufletul nostru stie deja tot ce avem nevoie sa stim. Indiferent ca ne aflam pe o insula pustie din Pacific, cu sau fara Biblie, putem avea acces la eliberarea spirituală, la mântuire. Nu avem nevoie de nici o carte, de nici un preot sau dogma ca sa ajungem la Dumnezeu si sa fim fericiti, sa evoluam spiritual. Chiar si ateii o pot face deoarece viaţa în sine este o cale spirituală. Cultivati-va bunul simt si nu veti avea nevoie de altceva. Iubiti, iubiti si iar iubiti ...

VEZI FILMUL TRADUS, AICI:
(cu subtitrare în limba română)


19 comentarii:

  1. Pentru o mai buna intelegere a mesajelor din Biblie ar fi interesant de vizionat filmul de mai jos (2 parti) .Autorul, Miceal Ledwith a studiat cu adevarat din surse putin accesibile noua: Biblioteca Vaticanului:

    http://video.google.com/videoplay?docid=5739584448240624455&hl=ro


    http://video.google.com/videoplay?docid=5014377835686246317&hl=ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Religia a fost creata de specia reptiliana, care din totdeauna a condus omenirea. De altfel si Vaticanul este sub dominatia reptilienilor. Cu toate ca suna a stintifico-fantastic, ei chiar exista si traiesc printre noi dar nu-i putem vedea pentru ca ne sunt superiori in puteri psihice si ne pot manipula cu usurinta mentalul, de altfel, o si fac.
    Ca sa trec la afirmatii mai generale, reptilienii au facut modificari genetice asupra stra-stra-mosilor nostri, pentru o mai usoara manipulare. Noi, rasa umana, am fost creati ca mana de lucru, SCLAVII, lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta e o speculatie David Icke -ianistă.
    Dacă te interesezi mai mult în ceea ce-l priveşte pe David Icke ai să vezi că şi el a fost jucat pe degete şi manipulat să mearga într-o directie care îi discreditează tot mesajul anterior şi pe bune acum, cine să creadă frate în shape shifting şi toate bazaconiile alea cu iz de desene animate combinate cu un muppets de graoză. Eu i-am citit cărţile lui Icke, i-am văzut conferinţele, dar din momentul găselniţei cu reptilienii o cam dă în bară şi face muulte conexiuni forţate. Corelaţiile cu anunaki, Nibiru, Tiamat, cu fratia babiloniana, cu merovingienii, cu cele 13 linii de sânge , cu nobilimea neagra sunt frumoase, dar extrem de fortate, chiar daca par documentate. Iar Arizona Wilder marea preoteasă a lui peşte prăjit e tot un instrument de manipulare care i-a zăpăcit pe mulţi inclusiv pe Icke. Eu cred în posedare, cred în transferul de conştiinţă, cred că pot exista, poate la nivel subtil entităţi demonice, vampirizante care posedă corpuri cu o frecvenţă de vibraţie corespunzătoare nivelului lor de vibraţie, prin rezonanţă, dar de la posedare până la shape shifting, băut de sânge ca să-şi menţină forma şi alte hidoşenii d'astea e cale lungă. Cred că a vazut prea multe SF/uri ... d'alde They Live sau serialul V (1984) ai alte SFuri cu creaturi reptiliene, ca nu sunt putine. Poate există entităţi astrale demonice pe care mulţi le-au perceput în vise, sau la nivel subtil. Dar de la atsral, de la subtil la planul fizic e cale lungă. Hai să fim cu bun simţ.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare ca autorul uita de un singur lucru: oare Dumnezeu ar lasa ca acest izvor al revelatiei sa fie corupt?
    Pe deasupra, neaga si rolul Sfantului Duh, Care doar inspira pe aghiograf (scriitorul cartii sfinte)si nu anuleaza libertatea acestuia de a transpune in scris ideile, pe cat a putut el pricepe si percepe prin descoperire dumnezeiasca. Daca traducatorul ar fi o simpla unealta in mana lui Dumnezeu, nu e asa ca s-ar anula libertatea omului? Am fi roboti, nu niste persoane rationale, cu libertatea de a alege...
    Revenind la ce am spus mai devreme, referitor la caracterul inspirat al Sfintei Scripturi, acest lucru este limpede, dovada stand versetul de la 2 Timotei 3,16 :"Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu si de folos spre învătătură, spre mustrare, spre îndreptare, spre înteleptirea cea întru dreptate, astfel ca omul lui Dumnezeu să fie desăvarsit, bine pregătit pentru orice lucru bun» Dovezile pot continua..se pare ca nu ati citit despre manuscrisele de la Qumnran, care sunt foarte graitoare..ele reprezinta copia fidela a textului originar.
    Si mai e ceva.Oamenii incearca sa explice rational ceea ce este mai presus de minte;sa spuna protestantii cum pot explica rational Intruparea Logosului, ramanand in acelasi timp si Om si Dumnezeu..Va rataciti nestiind Scripturile, iar daca le stiti, cautati sa dati le sensuri precum va convine,uitand de rugaciunea si inchinarea in Duh si in adevar, departand din sanul Bisericii si pe altii cu ereziile voastre!!Pt toate vom da socoteala!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Care autor frate?
    Suntem eretici tocmai din cauza unor inchistati in dogma ca tine frate. Iesi frate din evul mediu, din inchistarea mintii tale, din propria conceptie legata de Dumnezeu. E a ta si numai a ta. Nu trebuie sa imbratisam cu totii credinta ta. Chiar si cei care citesc Biblia se impart in enshpe mii de secte si fiecare crede ca are dreptatea suprema. Sunteti jenant de penibili ... Iubeste-ti aproape-le ca pe tine insuti si nu mai judeca pe altii, ca vorba lui Iisus, cu masura in care judeci vei fi judecat. Din cauza fanatismului religios a unora ca tine multi oameni se indeparteaza de orice credinta si devin atei. Nu mai suntem in perioada inchizitiei frate ... si tu tot rational incerci sa explici ceea ce e mai presus de minte, asa ca las-o balta. Canta la alta masa! Oameni ca tine ma forteaza sa iau atitudine contra si nu numai pe mine ...

    BIBLIA, în special prin VECHIUL TESTAMENT (sunt câteva pasaje şi în Noul Testament) e RESPINGĂTOARE, PRIMITIVĂ, SÂNGEROASĂ şi IDIOATĂ
    pentru că:

    1) CEI CARE MUNCESC ÎN ZIUA DE SABAT (Sâmbăta), încălcând astfel a 4a poruncă, TREBUIESC OMORÂŢI !

    În EXOD 20 cu 8-9 ni se spune:

    8 Adu-ţi aminte de ziua de odihnã, ca s-o sfinţeşti.
    Exod 31.13-14;Lev 19.3-30;Lev 26.2;Deut 5.12;
    9 Sã lucrezi şase zile, şi sã-ţi faci lucrul tãu.
    Exod 23.12;Exod 31.15;Exod 34.21;Lev 23.3;Ezec 20.12;Luc 13.14;

    Iar în EXOD 31 cu 15 ni se spune:

    15 Sã lucrezi şase zile; dar a şaptea este Sabatul, ziua de odihnã, închinatã Domnului. Cine va face vreo lucrare în ziua Sabatului, va fi pedepsit cu moartea.
    Exod 20.9;Gen 2.2;Exod 16.23;Exod 20.10;

    Dacă în ISAIA 40 cu 8 şi în PETRU 1 24 - 25 ni se spune că:

    8. Iarba se usuca si floarea se vestejeste, dar cuvantul Dumnezeului nostru ramane in veac!

    Şi în Psalmi 19 cu 7 ni se spune că:

    7 Legea Domnului este desãvârşitã, şi învioreazã sufletul...
    Ps 111.7;

    Dacă este aşa de perfectă şi nepieritoare înseamnă că ar trebui să nu se schimbe niciodată. Nu-i aşa? Tu crezi că ar trebui ucişi cei care muncesc de sabbat? Oare asta e cartea pe care o ridicăm în slăvi atât? Asta citim noi copiilor noştri şi pe asta se jură în tribunale? Să fim serioşi? ... Cine mai crede porcăriile astea!


    2) TOŢI CEI CARE NU CRED ÎN DUMNEZEU sau mai bine zis în DUMNEZEUL CREŞTIN, BIBLIC, TREBUIESC OMORÂŢI !

    Prima poruncă spune :
    Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.

    ÎN DEUTERONOMUL 17 cu 2 – 7 se spune:

    2 De se va afla la tine, în vreuna din cetăţile tale, pe care ţi le va da Domnul Dumnezeul tău, bărbat sau femeie, care să fi făcut rău înaintea ochilor Domnului Dumnezeului tău, călcând legământul Lui,
    3 Şi se va duce şi se va apuca să slujească altor dumnezei şi se va închina acelora, sau soarelui, sau lunii, sau la toată oştirea cerească, ceea ce eu n-am poruncit;
    4 Şi ţi se va vesti şi vei auzi aceasta, să cercetezi bine şi de se va adeveri aceasta şi se va fi făcut urâciunea aceasta în Israel,
    5 Să scoţi pe bărbatul acela sau pe femeia aceea care au făcut răul acesta la porţile şi să-i ucizi cu pietre.
    6 Cel osândit la moarte să moară după spusele a doi sau trei martori; iar pe spusa unui singur martor să nu fie osândit nimeni la moarte.
    7 Mâna martorilor să se ridice asupra lui, ca să-l ucidă înaintea tuturor, şi apoi să se ridice mâna a tot poporul. Pierde deci răul din mijlocul tău.

    IAR ÎN DEUTERONOMUL 13 cu 13-18 se spune:

    13 Nişte oameni rãi au ieşit din mijlocul tãu, şi au amãgit pe locuitorii din cetatea lor zicînd: Haidem şi sã slujim altor dumnezei!" - dumnezei pe cari tu nu-i cunoşti -
    1Ioan 2.19;Iuda 19;2Imp 17.21;Deuteronom 13.2.6;
    14 sã faci cercetãri, sã cauţi şi sã întrebi cu deamãnuntul. Dacã este adevãrat, dacã lucrul este întemeiat, dacã urîciunea aceasta a fost fãcutã în mijlocul tãu,
    15 atunci sã treci prin ascuţişul sãbiei pe locuitorii din cetatea aceea, s-o nimiceşti cu desãvîrşire împreunã cu tot ce va fi în ea, şi sã-i treci chiar şi vitele prin ascuţişul sãbiei.
    Exod 22.20;Ios 6.17-21;
    16 Sã strîngi toatã prada în mijlocul pieţei, şi sã arzi de tot cu foc cetatea şi toatã prada ei, înaintea Domnului, Dumnezeului tãu: sã rãmînã pentru totdeauna un morman de dãrîmãturi, şi nici o datã sã nu fie ziditã din nou.
    Ios 6.24;Ios 8.28;Isa 17.1;Isa 25.2;Ier 49.2;
    17 Nimic din ce va fi blestemat ca sã fie nimicit cu desãvîrşire, sã nu se lipeascã de mîna te, pentru ca Domnul sã Se întoarcã din iuţimea mîniei Lui, sã Se îndure de tine, sã te ierte, şi sã te înmulţeascã, dupã cum a jurat lucrul acesta pãrinţilor tãi,
    Deuteronom 7.26;Ios 6.18;Ios 6.26;Gen 22.17;Gen 26.4-24;Gen 28.14;
    18 dacã vei asculta de glasul Domnului, Dumnezeului tãu, pãzind toate poruncile Lui pe cari ţi le dau astãzi, şi fãcînd ce este plãcut înaintea Domnului, Dumnezeului tãu.
    Deuteronom 12.25-32;

    În LEVITICUL - A TREIA CARTE A LUI MOISE 24 cu 16 se spune :

    16. Hulitorul numelui Domnului sa fie omorat neaparat; toata obstea sa-l ucida cu pietre. Sau strainul, sau bastinasul, de va huli numele Domnului, sa fie omorat.



    3) AR TREBUI OMORÂŢI FOARTE FOARTE MULŢI OAMENI, MILIARDE, PENTRU MOTIVE IDIOATE, ABSURDE, IEŞITE DIN MINŢI BOLNAVE !

    Este suficient să citiţi LEVITIC 20 de la 9 la 27
    9. Cel ce va grai de rau pe tatal sau sau pe mama sa sa fie dat mortii, ca a grait de rau pe tatal sau si pe mama sa si sangele sau este asupra sa.
    10. De se va desfrana cineva cu femeie maritata, adica de se va desfrana cu femeia aproapelui sau, sa se omoare desfranatul si desfranata.
    11. Cel ce se va culca cu femeia tatalui sau, acela goliciunea tatalui sau a descoperit; sa se omoare amandoi, caci vinovati sunt.
    12. De se va culca cineva cu nora sa, amandoi sa se omoare, ca au facut uraciune si sangele lor este asupra lor.
    13. De se va culca cineva cu barbat ca si cu femeie, amandoi au facut nelegiuire si sa se omoare, ca sangele lor asupra lor este.
    14. Daca isi va lua cineva femeie si se va desfrana cu mama ei, nelegiuire face; pe foc sa se arda si el si ea, ca sa nu fie nelegiuiri intre voi.
    15. Cel ce se va amesteca. cu dobitoc sa se omoare si sa ucideti dobitocul.
    16. Daca femeia se va duce la vreun dobitoc, ca sa se uneasca cu el, sa ucizi femeia si dobitocul sa se omoare, ca sangele lor este asupra lor.
    17. De va lua cineva pe sora sa, dupa tata sau dupa mama, si-i va vedea goliciunea si ea va vedea goliciunea lui: aceasta este rusine si sa fie starpiti inaintea ochilor fiilor poporului lor. El a descoperit goliciunea surorii sale; sa-si poarte pacatul lor.
    18. Barbatul care se va culca cu femeie in timpul curgerii ei si-i va descoperi goliciunea, acela a descoperit curgerea sangelui ei si ea si-a descoperit curgerea sangelui sau: amandoi sa fie starpiti din poporul lor.

    20. Cel ce se va culca cu matusa sa descopera goliciunea unchiului sau; sa-si poarte amandoi pacatul si fara copii sa moara.
    21. De va lua cineva pe femeia fratelui sau, uraciune este, ca a descoperit goliciunea fratelui sau: fara copii sa moara.

    27. Barbatul sau femeia, de vor chema morti sau de vor vraji, sa moara neaparat: cu pietre sa fie ucisi, ca sangele lor este asupra lor".

    sau DEUTERONOMUL 21 18 – 22 unde se spune:

    18. De va avea cineva fecior rau si nesupus, care nu asculta de vorba tatalui sau si de vorba mamei sale si acestia l-au pedepsit, dar el tot nu-i asculta,
    19. Sa-l ia tatal lui si mama lui si sa-l duca la batranii cetatii lor si la poarta acelei cetati si catre preotii cetatii lor sa zica:
    20. Acest fiu al nostru este rau si neascultator, nu asculta de Cuvantul nostru si este lacom si betiv".
    21. Atunci toti oamenii cetatii lui sa-l ucida cu pietre si sa-l omoare. Si asa sa starpesti raul din mijlocul tau si toti Israelitii vor auzi si se vor teme.
    22. De se va gasi la cineva vinovatie vrednica de moarte si va fi omorat, spanzurat de copac,

    sau ISAIA 13: 15 + 16

    15. Oricine va fi aflat va fi străpuns şi oricare va fi prins va cădea de sabie.
    16. Copiii lor vor fi zdrobiţi înaintea ochilor lor, casele lor vor fi jefuite şi femeile lor necinstite.


    Sau OSEA 14:1

    1. Pustie să ajungă Samaria, fiindcă s-a răzvrătit împotriva Dumnezeului ei! Să cadă în ascuţişul sabiei, pruncii ei să fie ucişi şi femeile care i-au zămislit să fie spintecate!

    Sau NUMERII 31: 17 - 18

    17. Ucideţi dar toţi copiii de parte bărbătească şi toate femeile ce-au cunoscut bărbat, ucideţi-le.
    18. Iar pe fetele care n-au cunoscut bărbat, lăsaţi-le pe toate vii pentru voi.


    4) BIBLIA ESTE DISCRIMINATORIE SEXUAL (SEXISTĂ) ŞI ASTA E RESPINGĂTOR

    Exemplele sunt numeroase, dar puteţi citi:
    CORINTENI 1 cu 14 (34 -35):

    34. Ca in toate Bisericile sfintilor, femeile voastre sa taca in biserica, caci lor nu le este ingaduit sa vorbeasca, ci sa se supuna, precum zice si Legea.
    35. Iar daca voiesc sa invete ceva, sa intrebe acasa pe barbatii lor, caci este rusinos ca femeile sa vorbeasca in biserica.

    Sau TIMOTEI 1 cu 2 (11 + 12)

    11. Femeia sa se invete in liniste, cu toata ascultarea.
    12. Nu ingaduiesc femeii nici sa invete pe altul, nici sa stapaneasca pe barbat, ci sa stea linistita.


    5) BIBLIA ÎNCURAJEAZĂ SCLAVIA ŞI ASTA ESTE RESPINGĂTOR

    LEVITICUL 25:44 - 46
    44. Iar ca sa-ti ai robul tau si roaba ta, sa-ti cumperi rob si roaba de la neamurile dimprejurul vostru.�
    45. Puteti sa va cumparati si din copiii strainilor, care s-au asezat la voi, si din neamul lor, care este la voi si care s-a nascut in pamantul vostru; pot sa fie averea voastra.�
    46. Puteti sa-i dati mostenire fiilor vostri dupa voi, ca orice avere, vesnic sa-i stapaniti, ca pe robi. Iar asupra fratilor vostri din fiii lui Israel si unul asupra altuia, sa nu domniti cu cruzime …

    EXODUL 21:20 - 21
    20. Iar de va lovi cineva pe robul său sau pe slujnica sa cu toiagul, şi ei vor muri sub mâna lui, aceia trebuie să fie răzbunaţi;
    21. Iar de vor mai trăi o zi sau două, ei nu trebuie răzbunaţi, că sunt plătiţi cu argintul stăpânului lor.

    TIT 2:9 (Noul Testament)
    9. Slugile să se supună stăpânilor lor, întru toate, ca să fie bine-plăcute, neîntorcându-le vorba,

    Aşadar cumpărarea şi vindera sclavilor este in regulă. Să baţi sclavii este în regulă. Sclavii trebuie să fie loiali în întregime.


    În fine, sunt zeci de alte exemple şi este respingător să ştii că există milioane de propovăduitori ai acestor lucruri, aparţinând diverselor secte, atârnaţi de biblie ca de un colac de salvare, în toată lumea. Par a fi nişte idioţi spălaţi pe creier , aflaţi într-o bulă de idei iluzorii. Nu pot să cred că ei au citit biblia de sunt aşa de convinşi.

    Am impresia că asta e cartea dracilor, a sataniştilor şi nu a lui Dumnezeu ( o carte a rasei draconiană , ariană, reptiliană care stăpâneşte lumea asta de milenii prin marea lor putere, banul, ochiul dracului..nu?), a oamenilor cu sânge albastru, a reptilelor umane care ucid cu sânge rece, poartă războaie, adeseori câştigând prin vicleşuguri împuţite, folosindu-se de orice mijloc pentru a câştiga şi organizând vânători de vrăjitoare, îndeamnă la xenofobie spirituală şi rasism. Şi au şi justificare ... Ei cred în Dumnezeul lor care prin Biblie (Vechiul Testament în special) îî îndeamnă la cele mai mari ORORI. Paradoxal e că, preoţii care cred orbeşte în Biblie se pare că-l slujesc pe dracul, de care ei se tem atât de mult. Dar asta e părerea mea ...

    Să revenim la Bun Simţ ... să scoatem cel puţin Vechiul Testament din Biblie, sau să nu mai fie asociată cu aceasta. Dumnezeul din Vechiul Testament este alt Dumnezeu decât cel din Noul Testament. Pentru oricine are ochi să vadă şi un dram de minte este evident.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand am citit TOBIAS- Seriile Noul Pamant Cap.8 Partea a 4-a COPIII PIERDUTI ALE LUI CHRISTOS, am avut o revelatie: seamana ce scrie Rudolf Steiner in legatura cu frazele FERICIRII din Biblie asa ca am pus toate frazele pe hartie si acuma totul se intelege altfel, mai clar. Sa transcriu si aici pentru a gasi mai usor:

    BIBLIA: Matei 5.3 "Ferice de cei saraci in duh,caci a lor este imparatia cerurilor!"
    R.STEINER In "Evanghelia dupa Matei(conferinta a 8-a) scrie:"Daca am vrea acum sa descriem ce se petrece cu Omul EU-lui, atunci ar trebui sa aratam pentru fiecare corp ;fizic, eteric, astral si Eu, cum ar fi insufletit in sine , intr-un mod nou prin propozitia: Fericiti sunt cei care cersesc duh pentru ca ei vor gasi in sinea lor imparatia cerului."(deci cerseau duh:intelepciune,cunostinta,povata si tarie, saraci in duh, parca are alt inteles) ".Este pronuntat noul adevar pentru corpul fizic.
    TOBIAS : Ati inceput sa aduceti energia christiana a constiintei Christului in trupul vostru.Acum samanta din sinea voastra incepe sa germineze.Aveti ajutoare.Acum vreti sa stiti, cereti intelepciune, dar voi stiti, n oi , cei din partea asta a valului stim de la voi si va reamintim, va admiram si va iubim!(cap.8 Canalul Mileniului 15 .01.2ooo).
    Am scris numai prima fraza din care reiese ca poate sa fie greseala si din traducere.
    Si sunt mai multe nelamuriri: De exemplu Evanghelia dupa Matei 1:1-17 Cartea neamului lui Iisus Hristos descrie neamul de la Avraam pana la Iisus .De la David continua pe linia lui Solomon, fiul lui David(Matei 1:6) in care tatal lui Iosif era Iacov, iar Evanghelia dupa Luca 3:23-38 Cartea neamului lui Isus Hristos. Descrierea incepe de la Iisus fiul lui Iosif, fiul lui Eli si merge pana la David, dar prin fiul lui Natan(Luca 3:31). Nu stiu daca in acest caz se poate spune:" nu cerceta aceste legi," e scris in Biblie, nu e interpretarea cuiva.Preotii nu raspund la asta. Eu am gasit in Stiinta spirituala a lui Steiner .

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu am crezut niciodata despre aberatiile bolnave ale jidovilor din biblie. Au distrus omenirea. tot ei au creat coranul si tot asa este falsificat si au distrus milioane de musulmani, care si-au facut circumcizia transformandu-se in barbari. Moda este luata de la jidanii acestia care au genotipul uman intre pork si maimuta. Toata tevatura si amenintarile facute de fascistul cercel sunt din cauza ca ei vor sa extermine poporul roman. Au terminat cu fasia Gaza si acum incep cu Romania. O poveste foarte veche plina de ura si crime la adresa poporului Roman. Din cauza tehnicilor subliminale folosite de televiziune si a hipnozei in masa prostii s-au dus la taere. Printre acesti prosti se afla si sora mea pentru care daca i se intampla ceva, sa stiti ca nici in mormant acest derbedeu-criminal-satanist de cercel nu va avea in veci liniste./ Va rog sa va ganditi foarte bine la declansarea unei actiuni juridice in instanta de judecata la nivel national, mobilizati avocati, juristi, pentru ca acesti derbedei politici care aduc substante nocive ca sa fie ucisi romanii, SUB PAZA ARMELOR, SA INFUNDE PUSCARIILE. VA ROG SA DECLANSATI URGENT ACTIUNEA. VAD CA NICI UN POPA NU SE ABATE DE LA REGULILE MASONICE SI TOTI NE INVATA SA FIM CERSETORI. EI ISI APARA FUNCTIILE , NU AU AJUTAT NICIODATA POPORUL ROMAN CARE SE ZBATE IN FOAME SI MIZERIE.
    VA ROG DECLANSATI ACTIUNE PENALA IMPOTRIVA ACESTOR CRIMINALI SI CU SIGURANTA SCAPAM DE DERBEDEI. NE-AM SATURAT. VA SPUN SINCER CA M-AM SATURAT DE ACSETI CRIMINALI. PANA NU ESTE PREA TARZIU SA NE FACEM DREPATE SINGURI.

    RăspundețiȘtergere
  8. BIBLIA DERBEDEILOR JIDANI NE SPUNE CA ESTE BINE SA TRAIASCA TATAL CU FIICA, E BINE SA UCIZI, E BINE SA-L IGNORI PE dUMNEZEU ADEVARAT NU CEL AL JIDANILOR GROPARI.
    PASTELE MAMII VOASTRE DE HULIGANI CRIMINALI, NE DISTRUGETI POPORUL SI NE AMENINTATAI?
    PENTRU CE? CA V-AM DAT VOUA JIDANI INFECTI SI BOLNAVI IN SANGE DE GUNOI, MANCARE, V-AM DAT ACOPERIS SA VA CULCATI PE PAMANTUL TARII MELE, V-AM PUS HAINE PE VOI CA ATI VENIT CA SALBATICII CA SA UCIDETI PRUNCII? PENTRU CE , GUNOAIE DEPRAVATE CE SUNTETI? VOI CARE VA PUNETI CURVELE LA TELEVIZOR SA STEA CU BURTILE GOALE INAINTE DE A FATA GERMENII VOSTRII AI PROSTITUTIEI SI CARE SE PREFAC CA FAC VACCIN?
    CE CAUTATI LA NOI IN TARA , NU V-ATI SATURAT CATE CRIME FACETI LA FIECARE 90 ZILE SI FARMECELE LA LUNA NOUA ASA CUM INDEMNATI VOI IN TALMUDUL VOSTRU BABILONIAN.
    INDEMANTI POPOARELE LA FRATICID, UCIDETI DE DRAGUL DE A UCIDE, VA CUFURITI PRIN TOATE TARILE SI NOI, SUNTEM OBLIGATI SA VA SUPORTAM?
    PENTRU CE? SA NE UCIDETI POPORUL?
    VOI CARE ATI FALSIFICAT ISTORIA DACIEI SI ATI PUS PAMANT PESTE DACI SA NU VORBEASCA SI L-ATI DECLARAT PE EROU CA FIIND ULTIMA STARPITURA? VOI SUNTETI STARPITURILE LUMII! vOI OBLIGATI POPOARELE SA SE INCHINE LUI LUCIFER!PASTELE MAMII VOASTRE DE CERSETORI SI PARAZITI!

    RăspundețiȘtergere
  9. Prea multa ura e in tine..., nu uita ca ura duce la suferinta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Yo man, un popa-babuin homortodox chinuit de ura impotriuva evreilor? Asta va uraste de moarte si incearca sa va asmuta impotriva evreilor caci altfel nu poate. Sun Tzu spunea: "daca nu-i poti convinge, umple-i de confuzie". Popaciunilor, vremea voastra se stinge. A, si mai am un mesaj pt. voi: Evreii si Masoneria salveaza Romania!
    Muahahahahahahaaha

    RăspundețiȘtergere
  11. Cine seamana vant va culege furtuna,.....intelepte si adevarate cuvinte. Omul nu are nevoie de nimic,...de absolut nimic. Pe toate le are inca de la nastere. Tatal Creator a facut omul PERFECT. Dar nu l-a facut robot. Asadar,....treaba cu viata asta omeneasca este cat se poate de simpla,...totul se rezuma la.....A IUBI. A IUBI TOTUL......pentru ca El,....Tatal nostru Creatorul este pretutindeni. Toata cunoasterea trecuta,prezenta si viitoare se afla ascunsa in fiecare dintre noi. Noi,oamenii suntem asemenea diamantelor brute. Suntem stralucitori numai daca este indepartata din noi zgura,...mizeria pe care noi insine am acumulat-o in existenta noastra trecuta. Marile incercari ale acestor zile prin care trece omenirea sunt menite de a pregati oamenii pentru MAREA SCHIMBARE ce se va petrece in viitorul apropiat. Cei buni vor deveni si mai buni,...cei rai vor fi si mai rai. Lumea se indreapta accelerat spre Lumina. Dar mai inainte este necesar ca cei care vor face parte din lumea viitorului,...sa fie trecuti prin teribile incercari,...toate menite de a-i face apti sa faca fata unei Lumi cu muuuult Superioare celei de azi. Depinde de fiecare dintre noi faurirea propriului destin. Iubire sau.....ura? Lumina sau....intuneric? Alegerea ne apartine.

    RăspundețiȘtergere
  12. In Sfarsit.. Eu tot am zis ceea ce simteam ,intre 4-6 anisori l-am vazut pe Iisus , ceea ce , pot spune , mi-a tinut la credinta ..dar , cand le-am zis (exact cand l-am vazut) printilor mei , ei (nu l-au vazut) si .. unul dintre ei sau amandoi (nu mai tin minte) mi-a(u) zis , sa merg la el , dar mie mi-era frica. Oare de ce mi-era frica.. in fine.. vreau sa cunosc si eu adevarul pentru ca de biblie , istorie.. biserica , am fugit, nu mi-a placut, desi vorbeam de Iisus cand eram mic.. in sfarsit mai intalnesc si oameni, pe unda mea, care inainte sa creada ceva cauta argumente.. Eu , consider ca sunt la-nceput de Drum.. si ma bucur ca m-am opus cu incapatanare educatiei.. intr-n fel , am fost copilul cel bun , cel rau (cand cum..) Parintii mei erau dezamagiti ca nu reuseau sa ma educe cum vroiau. .. Good Luck All!

    RăspundețiȘtergere
  13. @7 aprilie 2010, 20:58
    Anonim spunea...@ Eu cred ca te-anvatat prost Tatal.. trebuie sa acceptam? Eu nu sunt pocait si probabil nu ma voi pocai niciodata.. asta nu inseamna ca sunt baiat rau.. Frate Meu a zis ca sunt un Sfant. Cert este ca nu sunt dar sunt prea bun..

    RăspundețiȘtergere
  14. Parerea mea la ora asta.. sunt scarbit deja.. eu cred ca Dumnezeu este inventia Evreul.. dar totusi sa nu uitam ca omul a aparut de undeva, nu a aparut din nimic.. eu nu am fost din start de acrod cu Biblia cand am citit ceva de genu: daca iei o palma , intoarce si obrazul celalalt sa mai iei una sau cum e? ok, prefer sa merg in continuare pe instinct.. eu am zis: nu sunt criminal ,.. de ce am nevoie de o Biblie sau de o Biserica? Eu Sunt Templul Meu!

    RăspundețiȘtergere
  15. santem in sec 21 ar trebui sa stit ce e cu voi cine sunteti,admin nu merge playerul,am mai trimis un comentariu lung da nu merge,aiurea.

    RăspundețiȘtergere
  16. Da, se pare ca ne-au eliminat filmul din google video. O sa-l urcam pe un alt server cat de curand posibil.
    Comentariile lungi nu sunt acceptate de server, DIN PACATE. Exista un numar limita de caractere. Incearca sa-l divizezi in bucati mai mici.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am uract filmul pe un alt server de unde se si poate downloada.

    RăspundețiȘtergere
  18. Fiecare a introdus ce a vrut in Biblie si cand a vrut : imparai, scribi, traducatori, preoti, calugari...fiecare ca sa ii avantajeze afacerile, biblia a fost si este o afacere.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...