Ieşirea Din MATRIX: STRĂVECHI EXTRATEREȘTRI - Demontarea

luni, 15 mai 2017

STRĂVECHI EXTRATEREȘTRI - Demontarea



ANCIENT ALIENS DEBUNKED (2012)

În spiritul obiectivității, dorim să vă prezentăm documentarul de astăzi pentru a mai potoli și echilibra un pic spiritele înfierbântate ale talibanilor ideii extratereștrilor antici. Așa cum am spus la fiecare sezon publicat de noi, v-am avertizat că printre informațiile de bun simț și argumentele foarte puternice în sprijinul acestei ipoteze există și lucruri îndoielnice, minciuni chiar, dezinformări, exagerări sau pur și simplu, ignoranță sau interpretări greșite, mai mult sau mai puțin intenționate.

Eu personal tind să cred că sunt strecurate intenționat aceste picături de otravă, tocmai pentru a se discredita întregul demers. Repet ce am spus dățile trecute:

"Ce si-au spus "băietii destepti"? Vor "gandacii de bucatarie" informatii? Dati-le sa zacă!

Insa printre aceste informatii strecurati si minciuni, multe minciuni, care actioneaza ca picaturile de otrava, niste picaturi menite sa distruga totul, tot esafodajul, toata constructia. 

Din pacate in felul acesta se discrediteaza si informatiile exceptionale, deosebit de bune pe care aceasta serie de documentare o surprinde. Cand faci de ex. un mix de 70 - 80% adevar cu 20 - 30% minciuna, adevar spus pe jumatate, dezinformare, ce obti? Un adevar trunchiat intentionat sau nu, mai este adevar?"

In filmul de astazi sunt analizate 17 argumente aduse de seria Ancient Aliens în sprijinul teoriei extratereștrilor antici (din cele cateva sute deja prezentate in cele 11 sezoane de pana acum - deja a inceput si al 12-lea) ...

Unele analize scot în evidență ridicolul absolut al unor așa zise dovezi, însă altele mi se par neobiective sau forțate. A combate dovezile aduse de cei din Ancient Aliens cu dovezile gasite pe wikipedia pe marginea unui anumit subiect, ori de a folosi doar presupunerile dogmei stiintei centrale pe marginea unui subiect, mi se pare gresit. Daca oficialitatile spun ceva pe marginea unui subiect, asta nu inseamna ca acela este adevarul absolut.

De exemplu, 1 singur exemplu, de dovada analizata chiar in primul episod, dedicat locatiei Puma Punku: cei din seria Ancient Aliens spun ca acele constructii sunt facute din granit si diorit, iar Chris White, producatorul documentarului de azi, spune sunt facute din Andezit si gresie rosie (avand ca dovada un text din wikipedia) ... Pe bune? De ce l-as crede pe Chris White si nu pe Giorgio Tsoukalos?

Deci eu nu am de unde sa stiu care e adevarul caci si sursele studiate pe net dau informatii contradictorii. Pe cine sa credem? Macar Erich von Däniken a fost la locație si a vazut, a trimis mostre la analiza ... Chris White a fost? Nu cred. De aceea chiar si filmul de astazi poate fi si o magarie, deci grija mare la ce spune si acest tip, Chris White (un demontator celebru de idei alternative - el a demontat si seria Zeitgeist, in special partea religioasa si pe Jordan Maxwell, David Icke si altii). 

Unele dovezi aduse de Chris White sunt evidente, clare, de  bun simt, insa altele nu.

Personal tind sa cred ca exista si o influenta extraterestra in trecut, dar nu toate dovezile aduse in sprijinul acestei idei, tin. Eu cred de exemplu, ca substantele psihotrope, entheogene (din ciuperci, cactusi, arbusti, plante, liane, samd) consumate de oamenii din trecut ar fi putut deschide portile perceptiei, ar fi putut pune oamenii acelor timpuri in contact cu alte taramuri, paralele, interidimensionale sau chiar cu civilizatii extraterestre sau din alta vibratie sau densitate, conexiunea cu sinele nostru mai inalt samd, care ar fi putut sa le ofere un plus de inteligenta si creativitate, aceasta putand fi si explicatia pentru multiplele picturi sau reprezentari ale unor asa zise entitati ce seamna cu niste extraterestrii. Sigur, exista si unele reprezentari cum ar fi sculptura acelui individ cu casca de cosmonaut sau de scafandru de prin America de Sud, care nu pot fi explicate asa.

Si mai cred in ideea unor civilizatii avansate disparute gen Atlantida si Lemuria (Mu) si cate-or mai fi fost in indelungata istorie a Pămantului. O parte din megastructurile megalitice din antichitate ar fi putut sa fie facute de aceste civilizatii.

Deci este posibil ca aceasta serie sa inceapa deja sa starneasca repulsie pe marginea subiectului. A inceput deja al 12 -lea sezon, iar aceasta avalansa de dovezi si dezinformari poate fi toxica. Ar putea sa fie de fapt un preambul pentru o dezvaluire partiala a adevarului despre extraterestrii, adevar pe care vi l-am prezentat din toate unghiurile in categoria EXTRATERESTRII.

Nu treceti dintr-o extrema in alta sau din lac in put. Ramaneti deschisi oricarei interpretari si oricarei idei. Analizati probele existente fara avea idei preconcepute pe marginea niciunui subiect. Nu acceptati complet, din prima, gogosile oferite, dar nici nu le respingeti din start cu scepticism. Vedeti ce si cum. Unele pot fi reale.

VEDETI FILMUL TRADUS AICI:

Link 1 - Dintr-o Bucata
Ancient Aliens Demontat

Pentru a viziona acest film subtitrat (dintr-o bucată) oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (la acest film),  prin Paypal, Revolut (pe id-ul @stefanrmsv), TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

Link 2 - Playlist cu fiecare episod in parte 

4 comentarii:

  1. Contraargumente mai mult decat slabe ca sa nu zic altceva

    RăspundețiȘtergere
  2. Ale cui? Ale mele aduse filmului si Extraterestrilor antici sau ale lui Chris White?

    RăspundețiȘtergere



  3. Ale lui Chris White , bineinteles
    scuze pentru ambiguitate ,


    Numai bine .

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar fi prins bine sa argumentezi mai in extensa ... macar 1 exemplu sa fi scos din cele oferite de Chris White si sa spui de ce este slab si asta nu pentru ca-i iau apararea lui White, ci pentru ca merita apreciat efortul acestuia de a dovedi intr-un film de 3 ore ceva. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...