Ieşirea Din MATRIX: CRANIILE - Societatea Secretă - Filmul de weekend

vineri, 19 ianuarie 2018

CRANIILE - Societatea Secretă - Filmul de weekend


THE SKULLS (2000)
A secret society so powerful it can give you everything you desire ... At a price.

Continuăm astăzi lista de FILME DE SUFLET cu un film care arată jocul murdar pe care-l fac societățile secreto-discrete și cum o mână spală pe alta.

Despre este vorba pe foarte scurt:


"Toby este acceptat în The Skulls (Craniile), grupul secret si exclusivist al Universitãtii Yale. Totusi, cel mai bun prieten al sãu, este ucis în momentul în care este prins dînd târcoale locului de întâlnire al acestui grup iar Toby îsi dã seama ca acolo se întâmplã lucruri ciudate. Toby va lupta sã rãzbune moartea prietenului sãu si sã rãmânã în viatã."

Notă: Mulți dinte cei care se alătură diverselor culte, societăți, grupări sau sindicate ale cabalei fac diverse jurăminte care pot fi mai puternice decât alte loialități.

De exemplu un judecător care este mason, este mai loial masoneriei și fraților lui decât statului. Deși în teorie nu este așa, ei afirmând sus și tare că datoria față de țară primează, nu statul te-a făcut judecător cu adevărat, nu statul te recompensează și te ajută la greu, ci frățiorii masoni. Așa că deși în teorie se spune ceva, realizezi că în realitate, ești loial și supus unor grupări care nu-ți dau 1000 de Euro salariu/lună, ci poate 100 000 de euro salariu/lună, să joci cum spun ei. Cui ați fi loial? Oare nu celui care vă apreciază mai mult?

Ești ajutat, dar ține-ți gura și acoperă matrapazlâcurile fraților tăi și eventualele infracțiuni sau crime ... Adică, îngroapă-ți sufletul, înghite-ți vocea conștiinței și fă ce zice maestrul ierarhic superior.

Și așa îți vinzi sufletul pentru un pumn sau găleată, de arginți, arginți care chiar și de-ar fi un vagon, tot n-ai ce face după moarte, care începe să se instaleze în clipa în care începi să faci astfel de compromisuri. Deci în viața ta fără suflet ești lipsit cu adevărat de viață, exiști, dar nu te bucuri cu adevărat, faci sex, dar n-ai iubire, ai de toate, dar te simți mai sărac decât oricând.

După film găsiți câteva informații despre tenebroasa societate Skull and Bones (adevăratul nume al societății secrete de la Yale).

VEZI FILMUL TRADUS AICI
Calitate HD 720P

Pentru a viziona acest film subtitrat FĂRĂ RECLAME oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) sau abonați-vă la canalul nostru pentru acces la toate cele restricționate, nelimitat prin Paypal, Revolut (pe id-ul @stefanrmsv), TransferGo sau transfer bancar 
Mai multe detalii AICI

 FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE! 
(pentru fiecare în parte - detalii AICI )

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

Skull and Bones
 – Istoria tenebroasă a unei societăți secrete impenetrabile

"Cu membri puternici și ritualuri misterioase, societatea secretă Skull and Bones (Craniul și Oasele) este dintotdeauna asociată cu tainele bine păstrate și teoria conspirației.

În 1918, la adăpostul întunericului, Prescott Bush, student al Universității Yale, a profanat mormântul liderului amerindian Geronimo. Ajutat de câțiva conspiratori, Prescott Bush a luat craniul și două oase din scheletul celebrului lider al indienilor Apache și le-a dus la sediul Universității Yale.

Aici, craniul o oasele au devenit emblema celei mai misterioase societăți secrete din istoria Americii. Prescott Bush, tatăl președintelui George H. W. Bush și bunicul lui George W., a fost membru al acestei organizații.

Membrii Skull and Bones sunt aleși din elita conducătoare
skull and bones-societati-secrete-logoEmblema Skull and Bones este formată dintr-un craniu și două oase încrucișate, 
alături de numărul 322

Alături de mai mulți colegi, a fost membru al unui club de elită de la Universitatea Yale, cunoscut sub numele de Societatea Skull and Bones. De-a lungul istoriei, unele dintre cele mai cunoscute personalități americane au fost Bonesmen („oameni ai oaselor”, în traducere liberă, adică membri ai societății secrete).

Membrii organizației erau aleși pe sprânceană din rândul celor mai buni studenți de la Yale. În plus față de bărbații din familia Bush – ambii foști președinți au călcat pe urmele lui Prescott în timpul petrecut la universitate – printre membrii societății s-au regăsit sute de oficiali guvernamentali.

Printre aceștia, secretarul de stat John Kerry și oameni din industria de divertisment, precum actorul Paul Giamatti (absolvent Yale, a negat că ar fi făcut parte din societate). Totuși, în afară de absolvenții notabili și de câteva zvonuri și legende, nu se cunosc prea multe despre această organizație tenebroasă.

Fondată în 1832, la 131 de ani de la înființarea Universității Yale, Skull and Bones a fost înființată după ce unele societăți secrete ale vremii au intrat în conflict cu ocazia unei ceremonii de premiere. Pentru a depăși conflictul, mai mulți membri din societățile Linonia, Frații întru Unitate și Calliopeea s-au desprins și au format societatea Craniul și Oasele.

William Huntington-Russel și Alphonso Taft au preluat sarcina de a organiza societatea și, împreună cu alți 12 membri, au pus bazele unui așa-zis grup inaugural. Din 1832, în fiecare primăvară, societatea alege 15 noi membri.

De la începutul anilor ’90, sunt acceptate și femeile. Printre candidați se regăsesc lideri ai studenților din campus și nume importante (copii ai unor personalități) de pe urma cărora societatea consideră că ar putea trage foloase în viitor.

Ritualul de inițiere – o enigmă

skull and bones-societati-secrete-mormantulSupranumit Mormântul, sediul este la fel de misterios precum organizația: 
o clădire sumbră, fără ferestre
Procesul de inițiere în societatea secretă este înconjurat de mister. Potrivit unor speculații, acesta implică practici oculte, magie neagră și chiar sacrificii de animale.

Ca toate societățile din universitate (la Yale există șapte astfel de organizații), Skull and Bones are și ea un sediu central. Cunoscut drept Mormântul, clădirea Skull and Bones este un edificiu gotic, fără ferestre, situat chiar lângă campus, unde membrii se adună pentru întâlniri și evenimente.

Mormântul ar fi, de asemenea, locul de odihnă al oaselor lui Geronimo (după ce au fost furate de Prescott Bush), al craniului fostului președinte Martin Van Buren și al revoluționarului mexican Pancho Villa.

Societatea secretă Skull and Bones are în proprietate și Insula Căprioarei, un petic de pământ folosit ca refugiu, un loc în care membrii pot merge în weekend „pentru a reînvia prieteniile vechi”. Pe fondul secretomaniei și elitismului promovate de societate, Skull and Bones și membrii săi sunt de multă vreme subiectul teoriilor conspirației.

Skull and Bones este în centrul puterii

Printre cei mai influenți membri ai Skull and Bones, trei președinți: 
William Howard Taft, George H. W. Bush, și George W. Bushskull and bones-societati-secrete-presedinti
Unii susțin că organizația s-a aflat în spatele asasinării lui Kennedy, că a fost responsabilă de crearea bombei nucleare, că este sponsorizată și influențată de Illuminati sau chiar că exercită controlul absolut asupra agenției de spionaj americane, CIA.

Cu toate acestea, indiferent cât de bizar sună aceste terorii, ele nu sunt tocmai departe de adevăr atunci când vine vorba de membrii organizației. Să ne uităm la fapte.

În diferite perioade de-a lungul istoriei, membrii societății Skull and Bones controlat cele mai mari averi din SUA: ale familiilor Rockefeller, Carnegie și Ford. De asemenea, unii membri au avansat fulgerător în carieră și au ocupat funcții înalte în Consiliului pentru Relații Externe și în corporații puternice din domeniul mass-media.

Și, bineînțeles, cel mai important aspect: organizația „a dat” trei președinți ai Statelor Unite (William Howard Taft, alături de cei doi Bush, George W. și tatăl său). De fapt, ambii candidați la alegerile prezidențiale din 2004, republicanul George W. Bush și democratul John Kerry, erau, la momentul respectiv, membri ai societății secrete Skull and Bones.

Nimeni – niciodată – nu vorbește

În videoclip, ambii contracandidați sunt întrebați despre aparteneța lor la Skull and Bones. 
Niciunul nu răspunde.
În pofida teoriilor conspirației și acuzațiilor care li se aduc, „oamenii oaselor” au păstrat o tăcere de… mormânt despre ceea ce se petrece în sanctuarul lor. Și Kerry, și Bush au fost întrebați despre activitatea lor în cadrul acestei societăți, în timpul alegerilor din 2004, dar nici unul nu a dezvăluit nimic.

„Este secret”, a răspuns sec Kerry, fără a dezvolta subiectul. La rândul său, Bush a spus că „este atât de secret, încât nu pot spune mai nimic despre asta”.

Motivul acestui comportament ar putea fi că membrii societății complotează, într-adevăr, pentru a controla politica mondială, sau că în Mormânt chiar nu se întâmplă nimic demn de menționat. De ce această atitudine? Se bucură membrii, pur și simplu, să fie în centrul unor teorii nebunești?

Sute de cărți, filme documentare și emisiuni de televiziune au încercat să afle mai multe despre cum funcționează Skull and Bones, dar secretomania membrilor acestei organizații secrete a învins de fiecare dată.

Poate că singura modalitate de a afla ceva despre Skull and Bones este să te înscrii la Universitatea Yale și să încerci să devii membru al acestei societății…" SURSA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...