Ieşirea Din MATRIX: februarie 2017

luni, 27 februarie 2017

Zoketsu Norman Fischer - Despre zen, budism, timp, iluminare


Zoketsu Norman Fischer este un poet și preot budist Zen. Timp de mulți ani el a predat la Centrul Zen San Francisco, cea mai veche și cea mai mare dintre noile organizații budiste din Occident, unde a servit ca co-stareț între 1995 - 2000. El este în prezent un profesor Senior Dharma acolo, precum și director fondator și spiritual al Fundației Zen în fiecare zi, o organizație dedicată adaptării învățăturilor budiste Zen pentru cultura occidentală.

sâmbătă, 25 februarie 2017

MOANA - Vaiana


MOANA (2016)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend care cel putin noua ni s-a parut sublim, cel putin in partea de final.
Este un desen animat deosebit de frumos, cu peisaje superbe, umor, eroism si mult mult suflet.

Dar despre ce este vorba (atente la spoilere):

"Adesea criticată pentru modul cum fixează standardul feminin de frumuseţe (talia neverosimilă din Frozen, de exemplu) sau comentează pe seama obligaţiei femeilor de a-şi forma o familie, compania Disney compensează cu Moana, care va fi cu siguranţă pe gustul copiilor, dar îi va cuceri şi pe părinţii îngrijoraţi că fiicele lor visează, datorită animaţiilor Disney, la prinţul din poveste în stare să le salveze de cruzimea lumii înconjurătoare cu eficientul lor sărut. Pe lângă că refuză categoric povestea de dragoste, Moana chiar reechilibrează rolurile, oferind o eroină ce înfruntă cu dârzenie provocările vieţii şi este încontinuu conştientă că succesul depinde exclusiv de propriile-i puteri.

joi, 23 februarie 2017

Cancerul este Vindecabil Acum


Cancer Is Curable Now (2011)

"Industria cancerului este o industrie de multe miliarde de euro. Acest documentar combină informațiile de la mai multi experți din întreaga lume, aceștia făcând un front comun pentru a spune adevărul despre cancer, și modul în care acesta poate fi vindecat.

Pot spune cu mâna pe inimă că această boală, Cancer(ul), nu mai este o boală, este o adevărată industrie, o industrie de 100 de miliarde de euro. Cancerul este curabil, așa cum dezvăluie Marcus și Sabrina Freudenmann, în acest documentar, ce a apărut în anul 2011. Documentarul cumulează o cantitate de informații de la mai mult de 30 de experți în vindecarea holistica și medicină naturistă, care și-au folosit toată pasiunea și priceperea în domeniul tratamentelor alternative de cancer, printre ei regăsindu-se medici, oameni de știință, cercetători și scriitori dinîntreaga lume.

luni, 20 februarie 2017

CALOGERO GRIFASI - 4 interviuri revelatoare

Va prezentăm astazi 4 interviuri cu Calogero Grifasi, traduse in limba română care in total se apropie de 6 ore (de vizionare). 

Primul interviu este cel din Argentina (Interviu realizat de Pablo Cano si Silvana Cano - Human Etheric in 2016), al 2-lea este cel oferit lui Grisel Santa (Noiembrie, 2016), al 3-lea este realizat de de Stop Mensonges (Mai, 2016), iar al 4-lea interviu este o sesiune de "Întrabari si Raspunsuri" dedicate grupului de facebook  CALOGERO GRIFASI din Romania, de aceea vom prezenta intrebarile din el, insa de vizionat raspunsurile, va fi posibil doar pentru cei care vor intra pe pagina de facebook a lui Calogero pentru Romania.

Despre Calogero am vorbit pe larg in articolele dedicate acestuia din categoria CALOGERO GRIFASI de pe blogul nostru (categorie pe care o puteți explora mai ușor în CUPRINS).

vineri, 17 februarie 2017

DOCTOR STRANGE - filmul de weekend


DOCTOR STRANGE (2016)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend absolut fabulos, un film aflat poate în top 5 în topul preferințelor noastre din toate timpurile, un film care vazut la cinema 3D ni s-a parut urmatorul pas in cinematografie ca efecte insa nici mesajul nu e lasat mai prejos. Am asteptat varianta HD, iar astazi avem placerea sa vi-l putem prezenta la rezolutie 1080p.

Dar despre ce este vorba (atentie la spoilere):

"Odată cu „Doctor Strange”, putem spune fără rezerve prea mari că Marvel s-a autodepășit, întrucât filmul despre unul dintre cei mai mari vrăjitori din acest univers se debarasează de anumite clișee întâlnite până acum în filmele cu super-eroi, fiind însă și primul dintre ele, lucru care, e drept, se datorează și faptului că vorbim deja de magie, în care se justifică realmente folosirea CGI.

miercuri, 15 februarie 2017

John Hagelin - Despre timp, percepție, conștiință, unificare, diversitate


Pe John Hagelin l-ati putut cunoaste pe larg in cadrul articolului John Hagelin - Este Conştiinţa câmpul unificat ?, dar și în articolul: "Schimbarea de paradigmă s-a produs! - Demascarea Falsei Filozofii A Ştiinţei Moderne". De asemenea a aparut in documentarele din seria "What the Bleep Do We Know" si in filmul "Despre produsele Modificate Genetic".

Dr. John Hagelin este fizician, specializat în cuantică, de trei ori candidat la preșidenția SUA (1992, 1996 și 2000) din partea Natural Law Party și, în același timp, director al mișcării Meditația Transcedentală.

luni, 13 februarie 2017

Ceremonia satanista de la inaugurarea Tunelului Gotthard Base


"Liderii europeni, inclusiv cancelarul german Angela Merkel, președintele francez François Hollande, premierul italian Matteo Renzi, premierul din Liechtenstein Adrian Hasler și cancelarul austriac Christian Kern au participat la inaugurarea celui mai lung tunel din lume, care parcurge o distanță de 57 km sub Alpii Elvețieni.

Evenimentul istoric a fost umbrit de ceremonia de deschidere, care a conținut elemente satanice și explicit sexuale.

sâmbătă, 11 februarie 2017

Ultimele Dorințe - filmul de uichend


THE BUCKET LIST (2007)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend de suflet, o tragi-comedie plină de substrat care ne îndeamnă să reflectăm mai mult la ce facem cu viața noastră și că niciodată nu e prea târziu să visăm și să ne ducem la împlinire visele.
Despre ce e vorba?

vineri, 10 februarie 2017

SPAȚIUL LIBERTĂȚII - Documentar despre Sri Mooji în Rishikesh


SPACE OF FREEDOM (2016)
"Filmul documentar despre satsang cu Sri Mooji în Rishikesh

"Ce e satsang? Ce e fericirea? Ce e libertatea? Există ceva neschimbător? Care e rolul unui guru în căutarea adevărului? Acestea sunt niște întrebări la care documentarul „Spațiul Libertății” încearcă să răspundă cu ajutorul lui Sri Mooji și al altor căutători intervievați. Documentarul a fost filmat în 
Februarie și Martie 2015 în Rishikesh, India, pe parcursul a 5 săptămâni de Satsang Deschise cu Sri Mooji. Conține înțelepciunea neîntrecută a Maestrului, minunate imagini și o muzică ce atinge inima.

Film de Žiga Stanovnik and Tomo Glažar

marți, 7 februarie 2017

SADHGURU & NASSIM HARAMEIN - Legătura dintre spiritualitate și știință

Sadhguru este unul dintre misticii actuali pe care-l simțim ca fiind unul dintre cei mai reali, lucizi si simpatici învățători spirituali. I-am mai dedicat cateva articole pe care le puteti studia in categoria SADHGURU, iar astazi dupa articol, gasiti un filmulet in 3 parti prin care se face legatura intre stiinta si spiritualitate printr-un colaj intre ceea ce spune Sadhguru si Nassim Haramein.

PROBLEMA IDENTIFICARII CU MINTEA

"Căutător: Mintea noastră chiar e împotriva noastră tot timpul – și dacă da, de ce?

duminică, 5 februarie 2017

SOSIREA - Primul Contact

ARRIVAL (2016)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend de suflet, care surprinde prin starea transmisa atat de muzica cat si de mesajul pacifist.

Despre ce este vorba (atentie spoilere):

"Canadianul Denis Villeneuve continuă în forţă un deceniu început în stil mare cu Incendies/Scorched şi, după succese precum Prisoners şi Sicario, oferă o nouă surpriză plăcută cu inteligentul SF Arrival/Primul Contact. Cu siguranţă un candidat serios la Oscarurile de la anul, filmul tratează inedit o premisă familiară: sosirea pe Terra a unei civilizaţii extreterestre, evident mult mai dezvoltată tehnologic decât omenirea.

După nenumărate filme în care un prim contact cu extratereştrii se sfârşeşte prost, iar cele două rase îşi împart imediat rolurile de invadatori şi invadaţi, Arrival schimbă abordarea şi explorează următoarea premisă: ce-ar fi dacă, în loc de o bătălie pe viaţă şi pe moarte, un prim contact între oameni şi vizitatori ar fi unul paşnic, concentrat pe comunicare? Intră în scenă Louise Banks (Amy Adams, foarte bună), expert în lingvistică ce primeşte o misiune aparent imposibilă: să găsească mijloace de comunicare cu fiinţe a căror istorie nu coincide absolut deloc cu a noastră.

joi, 2 februarie 2017

DE LA DICTATURĂ LA DEMOCRAȚIE - Cum să porneşti o revoluţie

Deoarece momentele actuale din Romania o impun simtim sa readucem in atentia oamenilor care merg la proteste (si nu numai) anumite metode, modalitati pentru a preintampina metodele clasice de preluare, deturnare si spargere a unor manifestatii. 
Degeaba sunt 100 000 de mii de oameni care protesteaza daca nu stiu sa se protejeze de 30 de ghertoi cu petarde, sau nu stiu cum sa preintampine stimularea unui raspuns violent ghidat si dirijat tocmai din partea fortelor de ordine. Daca manifestatia nu devine una mai constienta, risca sa devina o masa de oi de manevra, iar anumiti "ciobani" impreuna cu cativa "caini" (caci de asta a fost vorba aseara) pot prelua cu usurinta, din nou, ca de obicei ... fraiele. 
Acest documentar a fost publicat pe blogul nostru prima data in 5.04.2012, insa cred ca trebuie vazut si revazut. De asemenea, cititi si cartea de la final.



HOW TO START A REVOLUTION (2011)

"Întotdeauna vor flutura două drapele americane: unul pentru cei bogaţi şi altul pentru cei săraci. Cât timp flutură drapelul celor bogaţi, înseamnă că totul se află sub control, dar când flutură drapelul celor săraci, asta se traduce prin pericol, revoluţie şi anarhie."

Henry Miller  

How To Start A Revolution este un nou film, lansat în luna septembrie 2011, în regia unui amator deocamdată, Ruaridh Arrow, ce ne prezintă povestea unui cărturar nominalizat la premiul Nobel, Gene Sharp, expertul mondial în materie de revoluţii nonviolente, a cărui operă a furnizat, unei noi generaţii de lideri revoluţionari, "armele" paşnice necesare înlăturării unor regimuri opresive, în baza unei strategii ce cuprinde 198 de etape.
gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...