Ieşirea Din MATRIX: IN MEMORIAM - LOUISE HAY - Poţi să-ţi vindeci viaţa

vineri, 1 septembrie 2017

IN MEMORIAM - LOUISE HAY - Poţi să-ţi vindeci viaţa

Deoarece în dimineața zilei de 30 August 2017, Louise Hay, în vârstă de 90 de ani, a părăsit planul fizic , dorim să vă reamintim de opera ei care a schimbat în bine viața multor oameni. RIP!

YOU CAN HEAL YOUR LIFE (2007)
- FILMUL-

„Aproape orice boală poate fi vindecată prin practicarea atitudinii mentale potrivite."
Louise L. Hay

Poţi să-ţi vindeci viaţa, cartea cea mai bine vândută din lume pe tema autovindecării, a transformat viaţa a milioane de oameni. Foarte mulţi cititori au declarat că această carte le-a modificat definitiv percepţia asupra rolului pe care îl joacă mintea asupra stării de sănătate a corpului fizic şi asupra bunăstării psihice.

În această lucrare inspirată, autoarea de renume mondial Louise L. Hay îşi prezintă viziunea profundă legată de relaţia care există între minte şi corp. Ea explorează constrângerile la care conduc gândurile şi ideile limitative şi ne ajută să înţelegem astfel mai bine cauzele reale ale bolilor şi ale disconfortului.

Plin de idei şi de strategii care şi-au dovedit eficienţa pentru milioane de oameni din întreaga lume, acest ghid practic îţi va schimba în bine, pentru totdeauna, modul de a gândi."
SURSA: libris.ro

Filmul se bazează bineînţeles pe carte şi este prezentat de însăşi Louise Hay.

"Filmul oferă înţelegeri foarte profunde din povestea personală şi fascinantă a lui Louise şi dezvăluie privitorilor viziuniile ei despre aprecierea de sine, abundenţă şi cauzele metafizice din spatele bolilor fizice. De asemenea ne explică cum a aplicat aceste concepte vieţii ei emoţionale, spirituale şi profesionale.
În film apar şi Wayne Dyer (67), Greg Branden, Esther and Jerry Hicks, Louise Hays (80), Cheryl Richardson, Doreen Virtue, Candace Pert, Mona Lisa Schulz, Christiane Northrop, Gay Hendricks, and Leon Nacson (pe unii dintre ei îi ştiţi deja de pe blogul nostru), aceştia fiind nişte luminaţi în domeniul auto ajutorării, filozofiei, sănătăţii, spiritualităţii, care ne oferă viziunea lor în ceea ce priveşte succesul, fericirea şi nenunmăratele căi prin care oamenii îşi pot vindeca propriile vieţi." - Traducerea şi adaptarea de aici: http://www.amazon.com/

Cărțile scrise de Louise Hay, traduse în limba romana, pot fi cumparate de AICI
(TRANSPORT GRATUIT)

Vă invităm de asemenea să revedeţi :

1) WAYNE DYER - Schimbarea

VEDEŢI FILMUL TRADUS, AICI


Pentru a viziona acest film subtitrat FĂRĂ RECLAME oferiți-ne minim 5 lei DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) sau abonați-vă cu 25 lei sau 5 euro/lună la canalul nostru pentru acces la toate cele restricționate, , nelimitat (timp de o lună), sau cu 50 Euro (250 lei) / an sau 100 Euro/viață prin Paypal, Revolut (pe id-ul @stefanrmsv), TransferGo sau transfer bancar 

Mai multe detalii AICI

 

 FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE! 

(pentru fiecare în parte - detalii AICI )

 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 

freeyourmindandheart@yahoo.com sau iesireadinmatrix@gmail.com 

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.


Puteţi citi cartea AICI:
Poti Sa Ti Vindeci Viata Louise L Hay

La final, pentru  a avea o privire echilibrată legată de gândirea pozitivă și cea negativă, vă invit să citiți și articolul OSHO DEMONTEAZA MITUL GANDIRII POZITIVE.

7 comentarii:

  1. Va multumesc mult pentru acest film dar si pentru tot ceea ce faceti pentru noi toti. Am asteptat de mult timp acest film. Toate aprecierile mele si ganduri de multumire.Va urmaresc de aproximativ 2 ani si ceva in fiecare zi. Nu am comentat nimic pina acum si imi cer scuze.
    Sinteti deosebiti si spun asta deoarece cred ca sinteti mai multi in spatele acestui site. Multa inspiratie in continuare si imi sitteti de foarte mare ajutor de cand v-am descoperit si in viitor. Multe multumiri sincere . Din Atena cu simpatie Iannis.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Iannis. Nu ai pentru ce sa-ti ceri scuze. Esti culmea! 99,9% dintre cei care urmaresc acest blog nu lasa nici un comentariu si nici nu e necesar (desi ne-ar bucura un feedback), asa ca iti multumim si noi pentru aprecieri. Mai bine mai tarziu decat niciodata. In spatele acestui site stau toti cei care contribuie intr-un fel sau altul, direct sau indirect, la traducerea acestor materiale, la crearea acestor filme si carti extraordinare. Noi doar le grupam, mai traducem si noi una alta, le encodam si urcam pe colo colo si ne mai dam si noi cu parerea din cand in cand. Nu e mare jmekerie ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. :)...Si eu multumesc si felicitari pentru ceea ce faceti.
    Cred ca este nevoie si de un feedback cu cuvinte de apreciere de la cei care va tot viziteaza si va tot citesc (nu ca ati avea nevoie de incurajare, doar pentru verificarea aprecierii pentru munca voastra...).

    RăspundețiȘtergere
  4. nu pot sa aduc cuvinte decat de lauda la adresa d-voastra.va urmaresc si eu de aproape 1 an si tot ce am vazut la voi mi se pare extraordinar.filmul este ceva ce asteptam de mult. tot ce va rog daca ar putea sa-mi explice si mie mai pe larg cum si cat ar trebui sa ne concentram pt a vedea unele rezultate.sper k m-am exprimat binisor.mereu am fost pasionat de puterile care le dobandim ,am mai studiat si alte carti si filme dar nik concret pana acum.poate nu inteleg sau nu am cautat unde trebuie.puteti sa ma ajutati cu ceva concret ? va rog foarte mult.inca o data felicitarile mele pt munca care o depuneti

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu cat te concentrezi mai intens si ai o credinta mai puternica in ceea ce faci, cu atat apar rezultatele mai repede. Important este sa fii perseverent in practica ca sa se poata rescrie si programarile subconstiente care te lucreaza din interior. Pentru multe tehnici , un termen mediu este undeva la 3 luni pentru rezultate vizibile. La ce fel de tehnica te referi?

    RăspundețiȘtergere
  6. ma refer la faptul ca fiecare dintre noi cred ca se concentreaza in felul lui propriu daca imi permit sa spun asa.am urmarit unele documentare si am citit carti dar credema k eu unul nu inteleg nik din toate astea .cred k nu reusesc din cauza ca nu stiu tehnica corecpunzatoare si corecta. nu cred ca e sufiecient sa-i spui unei persoane sa se concentreze atat timp cat nu i se spune si cum sa o faca .incep sa cred ca asa ceva nu exista din cauza ca inca nu am intalnit pe nimeni care sa abtina rezultatete .toti care sustin asa ceva i vad numai in documentare si in carti sau reviste.mi se pare ciudat.inainte eram mai incantat sa cred ca exista o putere in interiorul nostru dar acum sincer va spun ca nu mai cred in asa ceva .am vrut doar sa ma indrumati spre cineva care stie cum se face corect ca eu unul de 1 an si ceva incerc si credetima ca este mai rau k inainte nici vorba sa fie macar un pic mai bine.ori nu exista asa ceva ori nu execut corect.am mai vazut k la uni la fel k la mine nu apar rezultate nici dupa multi ani de concentrare si asta ma face sa cred k nu exista k este doar o pierdere de vreme sa cred in asa ceva.vroiam doar sa vad o carte de exemplu sau un documnetar sau o adresa orice unde sa vad ca se explica ceva mai concret cum trebuie sa inveti sa te concentrezi adica in ce fel si cum si to ce este legat de o asemenea tehnica.ceva concret.multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti recomandam sa incerci tehnica Vipassana. Sa mergi la un curs de 10 zile. Acolo poti intelege ce inseamna minte linistita, concentrare, prezenta, detashare, efort corect, ecuanimaitate, samd. Acolo vei intelege unde gresesti si de ce nu ai avut rezultate pana acum. Este nevoie de rabdare, perseverenta si un program riguros. Este de mare ajutor si purificarea fizica si schimbarea stilului de viata. Despre Vipassana gasesti cate ceva aici http://fymaaa.blogspot.com/2009/07/practica-vipassana-in-inchisorile.html si aici http://fymaaa.blogspot.com/2009/06/vipassana-arta-de-trai-10062009.html .
    Daca ceva nu ai experimentat inca asta nu inseamna ca nu exista.
    Teoria este sterila fara o practica.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...