Ieşirea Din MATRIX: TUPAC - Reînvierea (Povestea Adevărată)

miercuri, 17 mai 2017

TUPAC - Reînvierea (Povestea Adevărată)

TUPAC - Resurection (2013)

Cotinuăm astăzi lista documentarelor biografice cu un alt om care a vorbit si cântat consistent și constant anti-sistem și care acum bineînțeles, așa cum ne-am obișnuit, este mort.

Despre ce este vorba, pe foarte scurt:

"Tupac Shakur si-a croit drum din ghetou, a luptat pentru faima si bogatie si a devenit cel mai bine vandut artist de hip-hop al tuturor timpurilor. A fost un om introspectiv si sensibil, care a vorbit cu vocea necenzurata a adevarului.

In timpul scurtei sale vieti, a reusit sa impresioneze milioane de oameni din toate colturile lumii. Influenta sa si rolul important pe care l-a jucat au cunoscut o curba ascendenta de la moartea lui socanta si prematura.

Acum, pentru prima data, Tupac isi spune dramatica poveste a vietii. Narat in intregime de el, acest film important este singurul realizat in colaborare cu mama lui, Afeni Shakur, si, de asemenea, singurul film in care sunt prezentate muzica si electrizantele concerte live ale lui Tupac.

Onest, impresionant si o adevarata sursã de inspiratie, acest autoportret intim scoate la iveala sufletul complex al controversatului artist.

Poet, profet si revolutionar... Acesta este TUPAC: POVESTEA ADEVARATA."
SURSA: http://www.cinemagia.ro

“Aceasta este povestea mea. O poveste despre ambitie, violenta, ispasire si dragoste.” 
Tupac

Despre viata lui Tupac (2Pac, Makaveli) s-a scris in extenso pe multe siteuri, iar filmele noastre de azi vor aprofunda in cele mai mici detalii aceasta poveste. Nu o sa mai scriu si eu despre asta, ci voi puncta doar ceea ce cred ca merita subliniat. Ca si articole de studiat despre viata lui recomand urmatoarele:

1) Articol Wikipedia despre Tupac Shakur
2) Biografie - Tupac Shakur - Legenda rap
3) Tupac Shakur

Notă: În videoclipul de mai jos, sunt extrase câteva din versurile lui Tupac, versuri care noi credem că i-au atras moartea prematură.



Mie personal nu-mi prea place muzica lui Tupac (decat cateva piese gen Changes, California love, Till the end of time, care au niste armonii mai placute), in rest mai putin conteaza ce-mi place mie atata timp cat el este idolatrizat si ascultat de atat de multi oameni. Si important este ca printre versurile cu teme comune (ghetou, prietenie, inchisaore, samd) baga si versuri ca cele din filmul de mai sus.

Iata mai jos cateva videoclipuri traduse cu Tupac:



În playlistul de mai sus există și un interviu oferit de 2Pac cu ocazia Crăciunului din 1992. Acolo descrie pe scurt ce Craciunuri a avut el pana la 21 de ani si ce viata de om sarac, apoi la final trage niste concluzii de bun simt despre ipocrizia sistemului american si despre lume in general,

De la Tupac vine si termenul Killuminati, foarte folosit in ultima vreme de multi adepti ai conspiratiei. In piesa cu acelasi nume face un apel la trezirea maselor, bineinteles.

De asemenea tot de la el vine si binecunoscutul logo Thug Life folosit adesea impreuna cu un joint, o spaca si ochelari, in diversele clipuri mai mut sau mai putin comice in care cineva, are o stare specifica genului Thug Life, un fel "dă  jmeker dă Bucale"sau mai degraba faze in care se sfideaza intr-un fel autoritatea, convenientele, sistemul, morala, ceea ce se asteapta de la tine ca bun cetatean [de exemplu in videoclipul de aici (Roby la angajare) de la final, sau aici (Politistul smecher) sau aici (Hotul Tampit)].

In ultima instanta, omul este un model pentru cei care inca sunt "jos", a fost un tip extrem de inteligent, profetic chair, un vizionar si a avut un bun simt nativ. Un om care s-a chinuit, a indurat si a reusit sa se ridice mult deasupra celor de conditia lui atat sociala cat si intelectuala. A fost un exemplu mult prea puternic pentru sclavetii din ghetouri, care in orice clipa s-ar fi putut unii in jurul lui 2Pac pentru o razmerita sau ceva. Asa ca era prea periculos sa fie lasat in viata.

Acum, in alta ordine de idei, exista bineinteles voci care spun ca 2Pac este viu. In aceasta directie cititi urmatoarele articole:

1) Deşi ar trebui să fie mort din 1996, un videoclip postat pe YouTube susţine că 2Pac trăieşte bine-mersi în Suedia!
2) Confesiuni pe patul de moarte! Un polițist aruncă bomba: Tupac nu e mort!
3) Uluitor! Tupac nu a MURIT! Trăiește în CUBA și se distrează cu Rihanna!


VEDETI FILMUL "TUPAC : Resurection" TRADUS AICI


SERVER 2

BONUS

DOCUMENTAR - Ultimile 24 de ore din viata lui 2PAC

La final un articol care mi se pare interesant ce merita aprofundat si investigat de fanii conspirationisti ai lui 2Pac:


Teoriile Conspirației – Episodul 8: Tupac trăiește ?

"La începutul lui 2013, Afeni Shakur, mama lui Tupac, a spus că vrea să dea publicității toate materialele nelansate ale raperului mort.

Nu numai că acest gest a fost extrem de impresionant, la urma urmei Tupac a lansat mai multe albume post-mortem (6), decât atunci când a fost în viaţă (5). Vestea a trimis teoreticienii conspiraţiei hip-hop în sevraj. Reţelele de socializare şi forumurile (evident) au luat acest lucru ca pe un semn, acela că Zeul Hip-Hop-ului dirijează afacerile dintr-o peşteră din Cuba, şi că va reveni în glorie cândva în viitorul apropiat.

Deci, fără alte formalităţi, aici sunt unele dintre cele mai tari zvonuri legate de moartea lui Tupac.
Marion ‘Suge’ Knight spune că Tupac trăiește.

Şeful maniac de la Death Row Records, a fost acuzat că l-a omorât pe Tupac, apoi la rândul lui a acuzat pe alţii că l-ar fi omorât pe raper. Suge stătea pe scaunul din faţă al maşinii, lângă Tupac, când acesta a fost împuşcat. Acum însă, el crede că vechiul său coleg este în viaţă.

„Tupac trăiește. Tupac este în altă parte”, a declarat acesta unui post de radio. „Nimeni nu l-a văzut pe Tupac mort”.

Holograma sa de la Coachella, era de fapt chiar el în carne şi oase.

Uită de Imaginile Generate de Computer şi de tehnologia ultra-modernă. Teoreticienii cred că a fost chiar Tupac pe scenă cu Snoop în 2012 la concertul Coachella, pentru că Tupac a salut mulţimea cu strigătul „What’s up Coachella?„, un festival care nu exista la momentul presupusei sale morţi.
Arta războiului.

Nu cu mult timp înainte de moartea sa, Tupac a început să cânte sub numele Makaveli, o versiune intenţionat scrisă greşită a lui Machiavelli, după politicianul şi teoreticianul militar din secolul al 16-lea. Zvonurile spun, că după ce a citit Arta Războiului în închisoare, Tupac a decis să urmeze sfatul lui Machiavelli şi să-şi însceneze propria moarte pentru a păcăli şi surprinde inamicii. De asemenea, coperta albumului Makaveli din 2004, îl arată pe Tupac ca fiind Isus pe cruce, iar ca producător este listat Simon, care era de fapt, primul apostol care a asistat la Înviere.
Teoria celor 7 zile.

Aceasta este una dintre cele mai interesante teorii. Tupac a fost împuşcat pe data de 7, exact la 7 luni după ce a fost lansat albumul „All Eyez on Me”, dar a murit 7 zile mai târziu, pe data de 13 la ora 04:03 pm (4+3=7). A lansat un album post-mortem intitulat Don Killuminati: Teoria celor 7 zile, iar la momentul morţii sale avea 25 de ani (2+5=7). Teoreticienii spun că a plănuit totul, fără a da vreo explicaţie reală pentru obsesia sa cu numărul şapte.
Adidaşii.

În două videoclipuri lansate după moartea lui Tupac, acesta purta adidaşi care nu erau disponibili pe piaţă la momentul decesului său.
În videoclipul „Toss it Up„, Tupac poartă o pereche de Penny Hardaway, iar în „To Live and Die în LA„, acesta sare într-o maşină, încălţat cu o pereche de Jordan’s nelansați.
Ajută FBI-ul?

Aparent uciderea lui este falsă, orchestrată de FBI cu ajutorul unor persoane de la Hollywood, şi efectuată de oficialii corupţi din Las Vegas. Se presupune că trăieşte în programul pentru protecţia martorilor şi ajută în continuare FBI-ul cu ancheta lor împotriva celor de la Death Row Records.
A fost învinuit bodyguardul.

Un mit pretins de Suge Knight. Acesta susţine că Frank Anderson, bodyguardul lui Tupac ar fi trebuit să fie în maşină. Potrivit lui Frank, Tupac i-a spus să meargă cu altă maşină, şi să nu ia pistolul la el, pentru că e ilegal în Nevada să porţi armă. Acest lucru i-a determinat pe mulţi să creadă că Tupac nu a vrut ca Frank să fie prezent, pentru a-şi putea înscena moartea.

Mai puţin contează dacă Tupac a murit sau nu. Aș putea spune că Tupac nu a făcut muzică, mai degrabă a inventat o nouă religie!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...