Ieşirea Din MATRIX: POARTA STELARĂ - ATLANTIDA & UNIVERS - Seriale Complete

vineri, 26 mai 2017

POARTA STELARĂ - ATLANTIDA & UNIVERS - Seriale Complete

STARGATE ATLANTIS (2004 - 2009) 
and
 UNIVERSE (2009 - 2011)

Acum aproape 1 an am publicat cele 10 sezoane ale serialului StarGate SG-1 insa, in foarte scurt timp, episoadele au inceput sa dispara, serverele sa pice ... Am reurcat seria pe un al 3-lea server (ceea ce este o munca foarte migaloasa si cronofaga, deoarece trebuiesc urcate separat subtitrarările pentru fiecare din cele 200 de episoade ale seriei), insa in curand au disparut si de acolo, asta in aproximativ 2 luni de la publicare si am cam simtit ca a fost cam SRL MUNCA ÎN ZADAR, așa că am renunțat sa ma mai agit in directia asta. Insa de curand am gasit un site foarte de ajutor, care m-a scutit sa mai postez de aiurea si StarGate Atlantis si StarGate Universe, deoarece acestia au urcat aceste serii pe 3 servere, au trafic, vizionari, deci au sanse mai mari sa ramana urcate la ei decat la noi, de aceea am preluat de la ei linkurile pentru aceste 2 serii pe care le publicam astazi. 

Deoarece am fost scutiti de corvoada urcarii si a seriilor Atlantis si Universe, am ales sa reurcam SG-1 pe alte 2 servere (momentan linkurile sunt in curs de actualizare) deoarece am vazut ca nu exista nicaieri in Romania si e pacat. Am observat ca nu exista niciun site online oficial care sa transmita acest serial (nici macar contra cost), ci doar niste site-uri obisnuite , dedicate filmelor online.

Probabil cunoasteti cu totii despre ce este vorba in aceste filme. Cei care nu stiu va invitam sa studiati articolul nostru anterior pentru Stargate SG-1 si articolul de la filmul initiator al odiseei.


Pe foarte scurt, Stargate Atlantis a început ca un punct de cotitură în serialul Stargate SG-1, căruia urma să-i succeadă după un nou film Stargate. Filmul a fost planificat să apară după al șaselea sezon, dar după ce Stargate SG-1 a fost reînoit pentru încă un sezon, filmul s-a transformat în episodul "Lost City" din Stargate SG-1 iar locația pentru Stargate Atlantis a fost mutată în galaxia Pegas. Aceasta a permis celor două seriale să se difuzeze în același timp în același univers, precum și realizarea de interconexiuni între seriale. Serialul este realizat în cea mai mare parte de aceași echipă care a contribuit la realizarea SG-1 și este produs în aceleași studiouri de televiziune.

Subiectul serialului urmărește adventurile "expediției Atlantis", o combinație de forțe militare și oameni de știință care călătoresc în galaxia Pegas în căutarea Orașului Pierdut Atlantis, lăsat în urmă de o rasă puternică, cunoscută ca Strabunii (Ancients în engleză). Căutarea orașului a fost subiectul pentru cea mai mare parte a sezonului 7 din SG-1. O dată ajunși în oraș, oamenii constată că galaxia Pegas este dominată de un inamic teribil, cunoscuți ca Wraith, de care trebuie să se apere în ciuda numărului copleșitor al acestora." SURSA


Iar Stargate Universe urmărește aventurile din zilele noastre ale unei echipe multinaționale de explorare aflate la bordul navei spațiale Destiny construită de rasa străbunilor (Ancient). Transportați pe Destiny într-un colț îndepărtat al universului și aflați în imposibilitatea de a reveni pe Pământ, membrii echipei sunt obligați să rămână pe navă și să se descurce singuri.

Filmul este intrerupt (anulat) din pacate dupa sezonul 2, datorita ratingului scazut. Stargate Universe intr-adevar nu s-a ridicat la nivelul SG-1 sau Atlantis, dar oricum ar fi fost era totusi, unul dintre cele mai bune seriale SF pe care l-am urmarit cu placere in ciuda lipsei de carisma a membrilor acelui echipaj sau a unei tente mai intunecate datorat petrecerii timpului pe acea nava antica.

Ideea gasirii capatului acestui Univers era ofertanta si eram extrem de curios ce descoperire a facut Rush (savantul echipajului) legat de acest aspect.

Ideea existentei unor civilizatii capabile sa creeze sisteme solare, planete sau chiar Universuri este iarasi una absolut minunata si mi-ar fi placut sa vad o intalnire cu una dintre aceste civilizatii.

Ideea de fond in toate filmele este ca orice fel de magie, putere paranormala, capacitate extrasenzoriala este o stiinta inca neinteleasa si asta ni se arata in tot filmul (telechinezie, teleportare, transfer de constiinta, posedare, calatorit in timp, clarviziune, dedublare, mind control, telepatie, puteri fizice sporite, nemurire, inaltare spirituala si multe multe altele) toate merg mana in mana cu tehnologia, pot fi amplificate sau blocate cu ajutorul tehnologiei.

Sigur ni se arata si limitele acestei tehnologii (in cazul procesului de inaltare spirituala de ex.), insa in majoritatea tehnologiei antice poate parea magie. Ideea e de bun simt caci acest progres il vedem si in ziua de azi. Cu siguranta, celor de acum 100 de ani, un smatphone, un laptop, o casca bluetooh samd le-ar parea Voodoo. Deci magia ar putea fi o stiinta sau o tehnologie neinteleasa inca.

Aceasta tema a planetelor crescatorie sau ferma de oameni (de suflete) apare tot mai des in ultima vreme, iar in clipa aceasta tind sa cred ca intr-adevar, Pamantul este doar o crescatorie de "animale" bune de stors de energie, de vlaga, pentru niste paraziti-pradatori (gen Wreith sau Orai), iar recoltarea este posibil sa fie facuta "cand se reintorc zeii" sau poate ca este deja facuta chiar acum , in prezent si suntem niste "baterii" care hranesc continuu aceste entitati parazite care colcaie in jurul nostru, in spatiul energetic invizibil. 

Ideea existentei unui oras pierdut in gheata Antarcticii nu este una chiar asa de absurda, ba dimpotriva in ultima vreme apar tot mai multe dezvaluiri conforma carora, acolo chiar exista niste artefacte tehnologice extrem de avansate si se prespune ca de fapt acolo ar fi fost de fapt Atlantida (denumirea de Antarctica suna foarte asemnator cu Atlantida si cred ca nu intamplator). Mai multe dezvaluiri despre ce este posibil sa se fi gasit in Antarctica puteti gasi in infromatiile primite prin intermediul lui Corey Goode aici si aici (de ex.). Acelasi Corey Goode ne spune ca Stargate Atlantis este inspirat si din povestea exploratorilor pamanteni de diverse nationalitati, care ar colinda galaxiile in lung si in lat chiar in acest moment.

Sigur intregul univers StarGate prezinta o istorie alternativa deformata, dar cine are ochi de vazut, urechi de auzit si un minim de cunostinte pe marginea subiectului, poate face niste conexiuni fascinante.

Ideea unor civilizatii avansate disparute nu este chiar asa de usor de indepartat si exista foarte multi cercatatori dedicati gasirii acestora, insa unul dintre cei mai neobositi este Graham Hancock care in documentarul QUEST FOR THE LOST CIVILISATION, aduce niste argumente extrem de pertinente pe marginea subiectului, informatii care le actualizeaza cu cele din cartea MAGICIANS OF THE GODS.

Sunt enorm de multe lucruri de spus si de analizat despre aceste serii de documentare si poate vom mai vorbi despre asta cand vom aprofunda si aspectele Conspiratiei Stargate si numeroasele ramificatii ale acesteia cu increngatura New Age, pentru a mai echilibra un pic lucrurile.

Vedeti  mai jos cele două seriale.  Toate filmele universului STARGATE pot fi vazute AICI.


STARGATE ATLANTIS
(2004 - 2009)


    SEZONUL 1








SEZONUL 3










SEZONUL 5










STARGATE UNIVERSE  
(2009 - 2011)




SEZONUL 1


SEZONUL 2



6 comentarii:

  1. Un subiect potrivit și necesar pentru a fi cunoscut de majoritatea. Deși SF, conține multe adevăruri știute, unele doar bănuite, dar majoritatea în curs de revelare. Recomand o vizionare relaxată pentru a înțelege cât mai multe din ceea ce transmite aceste seriale. Felicitări echipei Ieșirea din Matrix pentru subiectele oferite, mi se pare necesară continuarea subiectului de azi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru tot ce ne ofera acest blog, pentru munca depusa si lumina adusa! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cam infantil. Sunt prea putine personaje cheie care stiu si fac tot. Daca va interesaza un SF pur, tare, gen Arkadi & Boris Strugatki - "Picnic la marginea drumului", vizionati "The lost room" in 6 episoade. Satisfatie 100% pana la finalul filmului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lost Room l-am vazut, dar parca ramane in coada de peste, lasand loc de urmare... mi s-a parut neterminat, parca asa imi amintesc. Nu m-a dat pe spate ...probabil ca si eu sunt infantil ca-mi place Atlantis :)
    Calauza l-am vazut acum vreo 20 de ani ... mi s-a parut un pic cam abstract si intunecat pentru gusturile mele , dar o sa-l revad.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...