Ieşirea Din MATRIX: VIAȚA SUPREMĂ

sâmbătă, 4 martie 2017

VIAȚA SUPREMĂ


THE ULTIMATE LIFE (2013)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend de suflet, emotionant, plin de mesaj si invataminte , o continuare a filmului THE ULTIMATE GIFT, postat acum ceva vreme pe blogul nostru.

Despre ce e vorba:

"„The Ultimate Life” este continuarea filmului de succes „The Ultimate Gift” din anul 2007. Acolo, miliardarul decedat Red Stevens îl instruieşte postum, prin intermediul unor casete video, pe nepotul lui rebel Jason cum să trăiască o viaţă bună şi cu însemnătate. „The Ultimate Life” preia evenimentele de la trei ani distanţă faţă de cele din filmul precedent şi ni-l prezintă pe Jason (interpretat acum de către Logan Bartholomew) străduindu-se să managerieze cu succes fundaţia bunicului său.


El are de fucă şi cu rudele sale lacome care i-au intentat mai multe procese în încercare de-a pune mâna pe o bucată cât mai mare din averea generoasă pe care a lăsat-o în urmă Red. De asemenea, relaţia lui Jason cu asistenta medicală pe care a întâlnit-o în primul film, Alexia, nu trece prin cele mai bune momente şi el face tot posibilul să salveze această relaţie, să iasă cu bine din procesele în care este implicat fără voia lui şi să reuşească să ducă mai departe învăţăturile bunicului său.

Cu toate acestea, o bună bucată din film este atribuită lui Red, în vremea tinereţii sale, şi ne sunt prezentate imagini din acea perioadă pe măsură ce Jason citeşte jurnalul său pentru a se inspira ce să facă mai departe. Inspirat de Andrew Carnegie, Red (Drew Waters) ajunge dintr-un copil sărac ce locuia în Louisiana măcinată de criza financiară într-un miliardar respectabil. Lucrând în Texas, el îşi găseşte ca prim mentor un fermier, însă după sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, Red ajunge să pătrundă pe piaţa petrolieră, devenind astfel un magnat, însă odată cu acumularea banilor el realizează că pierde ceva mult mai important: familia!"


Notă: Este un film școală care ne amintește că sufletul și iubirea sunt cele mai importante in viata noastra. Iar daca le ai pe acestea ai tot ceea ce este necesar sa depasesti orice obstacol.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...