Ieşirea Din MATRIX: CALOGERO GRIFASI - 4 interviuri revelatoare

luni, 20 februarie 2017

CALOGERO GRIFASI - 4 interviuri revelatoare

Va prezentăm astazi 4 interviuri cu Calogero Grifasi, traduse in limba română care in total se apropie de 6 ore (de vizionare). 

Primul interviu este cel din Argentina (Interviu realizat de Pablo Cano si Silvana Cano - Human Etheric in 2016), al 2-lea este cel oferit lui Grisel Santa (Noiembrie, 2016), al 3-lea este realizat de de Stop Mensonges (Mai, 2016), iar al 4-lea interviu este o sesiune de "Întrabari si Raspunsuri" dedicate grupului de facebook  CALOGERO GRIFASI din Romania, de aceea vom prezenta intrebarile din el, insa de vizionat raspunsurile, va fi posibil doar pentru cei care vor intra pe pagina de facebook a lui Calogero pentru Romania.

Despre Calogero am vorbit pe larg in articolele dedicate acestuia din categoria CALOGERO GRIFASI de pe blogul nostru (categorie pe care o puteți explora mai ușor în CUPRINS).


AICI gasiti transcriptul interviului din Argentina (pentru a va deschide apetitul sa aflati mai mult), iar la final intrebarile de la interviul pentru grupul de facebook al lui Calo. (Multumim Otilia Mazilu si Aniela Ze Sase Tri).

VEDEȚI CELE 3 INTERVIURI TRADUSE AICI (PLAYLIST)


Interviul 4 este primul interviu Calogero Grifasi pentru grupul român. Iată întrebările:

Dragos Peter Coroset Am observat ca regresia practicata de dumneavoastra are efect imediat la unele persoane,dar poate avea un efect peste cateva luni la alte persoane. Dar daca trece si acel timp si problema persista?
Armencea Liana rezolvarea problemei ezoterice prin eliminarea de entitati este un proces ireversibil? avand in vedere ca deja stii cum sa te protejezi totusi pot sa mai apara chiar daca tu nu le dai acceptul?

___Protectie/frecvente

Carmen-Florizeta Ilie Drosou Cum putem sa ne ridicam frecventele, in mod constient fireste, astfel incat sa ne cream o protectie impotriva acelora ce ne fura energia ? Cum sa oprim acest lucru ? Multumesc mult, apreciez efortul tau si faptul ca ai provocat o adevarata " trezire" in sufletele noastre.
Radvanszky Alina Cum ne protejam de entitatile care vor sa se foloseasca de noi prin intruziuni si implanturi?
Naty Cri Multumesc pentru aceasta oportunitate.Intrebarea mea este care este modalitatea de a ne ridica si a ne mentine frecventele ridicate?
Roxana Catalina Alupoaie In materialul video cu Barbara, demonstratie la cursul tinut de Calogero, ei vorbesc despre a-si face Barbara protectii, despre Claudia ca are o sfera mare de protectie in jurul ei. Ce sint aceste protectii si cum si le fac? Cum se protejeaza Calogero, incit sa nu il manipuleze nimeni , nici ziua, nici in timpul somnului, noaptea? Si, cum putem face sa ne crestem vibratia si sa o mentinem? multumesc!
Olaru Marius Se spunea in timpul unui video ca energiile pe care cei de "dincolo" le papa sunt fie joase ca frecventa(provenind din tensiuni, emotii negative, frici, frustrari, etc...) sau energii "gourmet"....care desi sunt mai inalte ca frecventa, de ex. provenind din adunari religioase, intalniri spirituale, etc... totusi reprezinta si ele "papa bun"... :)...Cum trebuie sa fie energia noastra si la ce frecventa trebuie sa o aducem, in asa fel incat sa nu mai fie asimilata deloc de "aceia"....sa ramana pur si simplu a noastra, pt uzul personal, sa fie de neasimilat...Si daca se poate da o metoda /sfat pentru a realiza aceasta treaba:)..
Badea Edy Marcel Prin voință, fără a folosi hipnoză, putem fi liberi de orice entitate consumatoare de energie?
Adriana Bendis Hathors Care-i calea Omului constient, al zilelor noastre, sa poata fi independent energetic din toate punctele de vedere (viata, hrana, empatie)?
Layla Carmen Am observat ca in fiecare sesiune intrebi prin care parte a corpului iese spiritul/sufletul in momentul mortii corpului sau a unei entitati ce a posedat un corp ! Intrebare : de ce pui aceasta intrebare,ce inseamna fiecare alt loc de iesire (piept, cap, picioare... )? Multumesc!
Ofelia Aldea Este posibil sa traiesti karma altcuiva in loc de a ta? Daca da, de ce se intimpla asta?
Adi Buna Energie Judecata de apoi. Credinta ca la un moment dat vei fi judecat, rasplatit sau pedepsit, pentru tot ceea ce ai facut in viata este o idee bine inradacinata in subconstientul colectiv. Cat este de real acest concept?
Aurelia Asan Care este diferenta intre Spirit, Suflet si Sine? Multumesc!
Violeta Ciobotaru De ce, daca sufletul nu are varsta si are acces la toate informatiile acumulate de el cat si la totalitatea informatiilor din univers, atunci cand se comunica cu sufletul/partea inconstienta a unui copil acesta pare sa aiba nivelul informational al unui copil?
Mihai Ambrozie Cum au aparut/ au luat nastere sufletele? Tinand cont ca ele exista in afara timpului si spatiului asa cum il percepem noi am putea spune ca ele nu au inceput si nu au sfarsit?

----Religie

Raisa Scurtu Buna ziua. Daca dupa o sedinta de hipnoza in care se anuleaza toate pactele cu varii entitati, se scot implante, cipuri, etc, persoana continua practice rugaciuni colective sau individuale, se redeschid canalele pt entitati?.. pentru care anume? Cuvintele incluse in rugaciuni sunt coduri de acces pt entitati? Este de preferat sa se renunte la practicile religioase? Multumesc.
Dragos Peter Coroset Am observat ca regresia practicata de dumneavoastra are efect imediat la unele persoane,dar poate avea un efect peste cateva luni la alte persoane. Dar daca trece si acel timp si problema persista?
Armencea Liana rezolvarea problemei ezoterice prin eliminarea de entitati este un proces ireversibil? Avand in vedere ca deja stii cum sa te protejezi totusi pot sa mai apara chiar daca tu nu le dai acceptul??
Ada Puni Buna Calo, imi pun aceiasi intrebare pe care ti-ai pus-o si tu in interviul cu Grisel Santa: Daca inainte de a intra in sistemul de control, cand eram conectati cu toata informatia, si cand nu aveam filtre, am hotarat totusi sa venim in acest sistem stiind ca o data intrati ne-ar fi foarte greu sa iesim, de ce am facut-o, totusi? Daca vointa noastra era libera si nemanipulata? Ma intreb daca ai ajuns la vreo concluzie in legatura cu aceasta cautare? Multumesc.

VEDEȚI RĂSPUNSURILE AICI.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...