Ieşirea Din MATRIX: aprilie 2016

vineri, 29 aprilie 2016

CINE A FOST IISUS? - La umbra unei îndoieli

Qui était Jésus?
 - L'ombre d'un doute (2011)

Asa cum am promis in articolul anterior, astazi continuam cu partea a 2-a a acelui articol despre sarbatorile Pascale, dar mai inainte un nou documentar facut de francezi de data asta, chiar de televiziunea nationala, France 3, despre contradictiile existente in Biblie pe marginea personajului de poveste Iisus.

Iata despre ce este vorba, pe foarte scurt, in acest documentar:

miercuri, 27 aprilie 2016

EFECTUL CORPULUI DE LUMINĂ - Secretele maeștrilor înălțați

THE LIGHT BODY EFFECT - The Secret Of The Ascended Masters (2007)

Nu am mai acordat prea multă importanță acestor sărbăutori pascale de foarte multă vreme, dar acum simțim să le băgăm un pic mai mult în zeamă deoarece au mai venit către noi câteva informații interesante pe marginea acestui subiect, de aceea vi le vom prezenta și vouă în cursul acestei săptămâni, în două articole exhaustive, niște idei cu care rezonăm mai mult decât cu altele.

În primul rând vrem să vă prezentăm un documentar foarte interesant pe marginea poveștilor despre Iisus, intitulat THE LIGHT BODY EFFECT. iar dupa acest film, prima parte dintr-un articol mai larg despre sarbatorile pascale.

Așadar, "The Light Body (Star Body sau Rainbow Body), Corpul de lumină, corpul stelar, corpul curcubeu, este numele dat corpului nostru spiritual extraordinar care este invizibil la care se face referire în nenumărate tradiții spirituale.  În acest video înregistrat in 13-14 iulie, 2007 la Mt. Shasta, CA, William Henry revelează informații vitale despre potențialul nostru interior și ce putem face pentru a urma calea maeștrilor ascensionați.

luni, 25 aprilie 2016

Inegalitate pentru toți

INEQUALITY FOR ALL (2013)

"Inequality for All" ( Inegalitate pentru toti ) este un film documentar regizat in anul 2013 de Iacob Kornbluth. Filmul examineaza inegalitatea veniturilor intre  saraci si bogati scotand in evidenta declinul economic din ultimii 20 de ani. Toate datele prezentate in documentarul Inequality for All au fost culese si analaizate de catre economistul american, autor si profesor Robert Reich.

Fostul secretar american al Muncii Robert Reich aduce un argument elocvent și pasional despre modul în care efectele devastatoare ale lărgirii inegalității veniturilor americanilor ( (așa-numita ”plajă bogați-săraci”adâncindu-se, clasa de mijloc devenind cât mai estompată), amenință nu numai clasa de mijloc, dar, de asemenea, însăși temelia democrației în sine.

Spre sfarsitul documentarului “Inequality For All”, in care apare profesorul Berkeley si Robert Reich, el spune povestea sfasietoare despre agresiunile din partea celorlalti colegi de clasa si cum boala sa Fairbanks l-a afectat. Copiii mai mari care l-au protejat i-au insuflat acestuia un sentiment de corectitudine iar acest concept a patruns adanc in activitatea sa ca economist.

duminică, 24 aprilie 2016

Întâlnire cu Joe Black - filmul de uichend

MEET JOE BLACK (1998)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend de suflet, emotionant, un film care ne aminteste ca moartea fizica poate surveni oricand, dar si ca o viata traita intens, total, ne va ajuta sa facem trecerea mult mai impăcati ...

Cum ai trai stiind ca maine sau in cateva zile vei muri? Care ar mai fi valorile vietii tale, pe ce te-ai focaliza, ce ai face in scurtul timp ramas pe pamant?

Iata cateva idei despre film:

"Ziua de naştere a lui William Parrish este aproape. El va împlini 64 de ani. William a fost un om bun: un om de afaceri de succes şi un foarte bun tată pentru fiicele sale, Susan şi Allison. Ca pe fiecare alt om, moartea îl aşteaptă. Diferenţa este că moartea lui are formă umană şi se află în trupul unui tânăr bărbat care a murit în urmă cu doar câtvea ore înainte şi o cucerise pe Susan. Moartea, care are supranumele de Joe Black, îi spune lui William că îi va oferi mai mult timp de trăit dacă îi va arăta cum să fie uman. Joe şi Susan se îndrăgostesc, iar Joe îşi doreşte s-o ia pe femeie cu el, însă ea nu ştie cine este el cu adevărat.  " SURSA

Nota: William Perish (Anthony Hopkins) in acest film este totusi un personaj care si-a trait cu deplinatate viata, iar apropierea mortii nu-l sperie si nu-l face sa devina mult mai diferit fata de omul care era, ci doar un pic mai detasat si mai nostalgic. Poate si de aceea moartea a dorit sa-i ofere un avertisment si sa-l lase sa plece constient si total impacat. Chiar si ingerul mortii se indragosteste de viata ai carui reprezentanti Bill (William) si Susan l-au determinat sa imbrace un corp.

vineri, 22 aprilie 2016

Asasinarea lui Robert F. Kennedy


- The Robert F. Kennedy Assassination (2008)

Multi isi aminesc de asasinarea lui JFK si de mega conspiratia evidenta aflata in spatele acelui caz super musamalizat (unde este evident ca au fost cel putin 2 lunetisti), insa putini cunosc sau au auzit de cazul fratelui lui John și anume Robert (RFK), care la fel, a fost impuscat se pare tot de 2 indivizi, desi oficial se admite doar unul. Aceste crime odioase sunt niste pete uriase pe obrazul umanitatii si fac parte din pleiada de elefanti roz cu picatele si dragoni verzi din sufragerie, despre care nimeni nu vrea sa vorbeasca, ca si despre cazul 11 Septembrie. Bineinteles, cazul lui Robert nu a fost la fel de rasunator, deoarece acesta nu era inca presedinte si probabil americanii erau deja obisnuiti sa le fie ucisi lideri (vezi si asasinarea lui Marthin Luther King Jr. tot in 1968). 


Al doilea lunetist, asasinul real al lui Bobby Kennedy? 

miercuri, 20 aprilie 2016

A. H. Almaas - Știința, filozofia și viața spirituală


"A. H. Almaas este pseudonimul lui Ali Hameed Almaas, creatorul "Abordării Diamant a Realizării Sinelui". "Abordarea Diamant" este o învățătură contemporană ce a fost dezvoltată în contextul conștientizării atat a învățăturilor spirituale antice cat și profunzimea teoriilor psihologice moderne.    Ali Hameed Almaas a scris mai multe cărți despre realizarea spirituală, incluzând seria Diamond Heart, The Pearl Beyond Price, The Void, The Unfolding Now și The Point of Existence.  

El a fondat Ridhwan School, o școală de dezvoltare interioară dedicată realizării Adevăratei Naturi. Scopul (orientarea) școlii este îndreptată spre a ajuta pe elevi să devină conștienți de întruparea "esenței" lor și/sau esențialitatea naturii.    

Interviul cu A. H. Almaas , cuprinde următoarele întrebări :  

luni, 18 aprilie 2016

Mănâncă, Postește și Trăiește mai mult

EAT, FAST AND LIVE LONGER (2012)

Iată din nou că încet încet în mass media principală, încep încet încet, să pătrundă informații din ce în ce mai valoaroase, de data asta de la BBC HORIZON, un documentar excelent despre virtutiile postului negru cu apa, dar si despre efectele hormonilor de crestere asupra sanatatii noastre.

"Corpurile noastre functioneaza de obicei in modul “da-i bataie!” , iar celulele sunt impinse sa se divida catre IGF-1 (hormonul de creştere). Dar cand nivelul de IGF-1 scade, celulele noastre trec intr-un cu totul alt mod: corpul incetineste productia de noi celule, si se apuca sa le repare in schimb pe cele existente. Stricaciunile aduse ADN-ului au mai multe sanse sa fie reparate, si exact de asta piticii Laron si soriceii sunt protejati de bolile degenerative si batranete.

Ar putea dieta sa prezica sfarsitul imbatranirii ?
  
Michael Mosley si-a stabilit un obiectiv cu adevarat ambitios: vrea sa traiasca mai mult, sa se mentina tanar si sa slabeasca. El vrea sa faca anumite schimbari in viata sa de-a lungul implinirii acestui obiectiv. Si crede ca a gasit raspunsul – o idee veche: infometarea. Se poate oare ca noua stiinta din spatele acestei idei sa conduca la o viata mai lunga si mai sanatoasa? Michael a decis sa faca o calatorie de-a lungul Statelor Unite pentru a investiga cum putina foame te poate face mai tanar – si desigur –  sa incerce aceasta noua stiinta pe pielea lui." 

Notă: În completare vă rugăm cu căldură, să studiați și celelalte articole și documentare care dezbat exact același subiect, de pe blogul nostru, ca să nu mai bătem noi apa în piuă:

1) POSTUL NEGRU CU APĂ, O NOUĂ TERAPIE?
2) Secretul longevitatii si al vindecarii numeroaselor boli
3) Dr André Gernez si dr. Pierre Delahousse ne vorbesc despre cancer, scleroza in placi, Alzheimer, diagnostic, celule stem samd dintr-o perspectiva stiintifica neconformista


VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI
Mănâncă, Postește și Trăiește mai mult


Si mai multe, gasiti in categoria PURIFICARE ȘI POST NEGRU, pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS.

sâmbătă, 16 aprilie 2016

Culoarul Morții - filmul de uichend

THE GREEN MILE (1999)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un film de weekend de suflet cu o incarcatura emotionala deosebit de puternica.

The Green Mile” este o adaptare pentru marele ecran a celebrului roman- foileton al lui Stephen King, publicat în 1996. Actiunea se petrece în anul 1935, în sectorul condamnatilor la moarte al unei închisori din sudul Statelor Unite si dezvoltã povestea uimitoare a unui gardian despre relatia neobisnuitã ce se înfiripã între acesta si unul dintre condamnati, posesor al unui har magic, pe cât de misterios, pe atât de miraculos.

Câstigãtorul a douã premii OSCAR, Tom Hanks, interpreteazã rolul lui Paul Edgecomb, gardianul sef care relateazã prin flashback o întâmplare misticã de pe vremea când lucra în penitenciarul Cold Mountain si avea sub supraveghere un grup de criminali condamnati la moarte pe scaunul electric.

Michael Clarke Dunkan, la primul sãu rol principal, îl interpreteazã aici pe John Coffey, un prizonier masiv, înalt de peste 2m, condamnat pentru uciderea brutalã a douã fetite. Firea lui blândã, naivã, si puterile paranormale cu care este înzestrat, contrasteazã puternic cu înfãtisarea sa, strecurând în mintea lui Edgecomb îndoieli despre vinovãtia lui Coffey.

joi, 14 aprilie 2016

Mooji Video Satsang și Bhajans - 17 aprilie


„Dacă e tăcere pentru un 'tine', va fi și haos pentru același 'tine'. Tăcerea nu aparține nimănui. Ea e sinonimă cu Sinele. Tăcerea este pentru Sine ceea ce parfumul este pentru floare.”
~ Mooji, din cartea White Fire  

marți, 12 aprilie 2016

Secretele Fizicii Cuantice

BBC - THE SECRETS OF QUANTUM PHYSICS (2015)

Iată în sfârșit și un documentar de la o televiziune mare, din mass media principală, de la postul BBC, un film documentar exceptional in care profesorul de fizica Jim Al-Khalili efectueaza o serie de demonstratii pentru a ajunge la cele mai halucinante concluzii din știință în modul cel mai oficial și concret cu putință, prin rezultate științifice imbatabile, indubitabile.

In primul episod (Coșmarul lui Einstein) este analizata disputa dintre Niels Bohr si Einstein pe marginea fenomenului de interconexiune cuantică pe care Einstein la denumit ca fiind "spooky" (fantomă) deoarece depaseste limitele impuse de teoria relativitatii si anume, viteza luminii in primul rand si in al doilea rand se demonstreaza efectul observatorului si al masuratorilor asupra fenomenelor observate.

Practic, atat lumina dar si atomii devin particule atunci cand sunt observate si masurate, astfel demonstrandu-se inca odata ca universul pe care-l vedem este asa deoarece noi ca si observatori credem ca este asa.

sâmbătă, 9 aprilie 2016

1984 - O Mie Nouă Sute Opt Zeci și Patru - filmul de weekend

Nineteen Eighty-Four (1984)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un film de weekend care chiar dacă este destul de slăbuț comparativ cu romanul, nu poate să lipsească de pe acest blog. Totodată o să prezentăm și o recenzie a cărții lui Orwell.

"1984 este un film britanic științifico-fantastic în regia lui Michael Radford, bazat pe romanul cu același nume a lui George Orwell. Filmul îi are în rolurile principale pe Richard Burton și John Hurt.

În 1984, lumea este divizată în trei părți: Oceania, Estasia și Eurasia. Aceste trei superputeri se află în stare de război. Winston Smith, simplu funcționar în serviciul lui Big Brother (Fratele cel Mare), va comite o crimă prin gândire, precum și prin povestea de dragoste pe care o trăiește cu o tânără femeie, Julia. Winston trăiește într-un apartament foarte modest.

 Descoperim că societatea din Oceania este împărțită în trei categorii: Partidul interior, Partidul exterior și Prolii (proletarii); Prolii trăiesc în zone speciale. Stăpânul Oceaniei este Big Brother, pe care nimeni nu l-a văzut, însă al cărui portret este afișat pe toate zidurile și pe toate teleecranele. Fața lui Big Brother este următoarea: poartă o mustață mică, care amintește de mustața lui Hitler, fața sa pare să liniștească, dar în același timp arată o anumită severitate. Acasă, oamenii au instalate tele-ecrane, un fel de televizoare care pot urmări, vizual și sonor, tot ceea ce se petrece în fiecare locuință și, la nevoie, să-i aducă pe oameni la ordine (tele-ecranul funcționează ca o video-conferință).  Opozantul politic al lui Big Brother este Emmanuel Goldstein, care pretinde că războiul nu există și că acesta nu servește decât la menținerea regimului. Restricțiile sunt foarte dure în privința alimentelor, libertăților și mișcărilor oamenilor; aceste restricții sunt mai blânde față de proletari, care sunt considerați drept animale." SURSA: https://ro.wikipedia.org

vineri, 1 aprilie 2016

Mincinosul Mincinoșilor - filmul de uichend

LIAR LIAR (1997)

Deoarece astăzi e ziua păcălelilor ne-am gândit să continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un film de weekend super comic, dar plin de mesaj, un film care ne arată modul în care oamenii mint încontinuu pe cei din jur, dar în primul rând se mint pe ei înșiși. 

Dar mai întai cateva cuvinte despre film, pentru cei care nu l-au vazut inca:


"Fletcher Reede (Jim Carrey) este un avocat obsedat de munca lui care își câștigă existența mințind pe toată lumea. Acest prost obicei l-a transformat într-un om prosper, dar îl îndepărtează în timp de soția lui Audrey (Maura Tierney) și începe să-i afecteze și relația cu fiul său, Max (Justin Cooper).

Deși Fletcher i-a promis de mai multe ori lui Max că va veni la aniversarea lui de opt ani, în momentul în care apare ceva important la muncă, uită cu desăvârșire de petrecere. Într-un târziu sună acasă și se scuză într-un mod atât de penibil, încât chiar și fiul lui iși dă seama că tatăl său este cel mai mare mincinos de pe pământ.

PROPAGANDA - documentar nord coreean

PROPAGANDA (2012)

"În aprilie 2012, în timpul unei vizite în țara natală, Sabine Chang, o emigrantă sud-coreeană stabilită în Queensland, SUA, a fost abordată de un cuplu nord-coreean, care i-a înmânat un DVD cu un documentar realizat în Coreea de Nord, țară cunoscută ca fiind o republică socialistă (comunista), dar pe care mulți o percep ca pe o dictatură absolutistă. Cei doi au rugat-o să traducă documentarul și să-l posteze pe YouTube, pentru a beneficia de o audiență internațională.

„Deși aveam mari îndoieli în privința conținutului filmului, le-am promis că le voi respecta dorința, protejându-le, în același timp, identitatea", spune Sabine. 

Dar când am ajuns acasă și l-am vizionat am rămas uimită de calitatea documentarului și de acuratețea informațiilor transmise. Acum, după ce l-am tradus, nu mă consider deloc complice la intenția lor de a răspândi o anumită ideologie. Am decis să-l postez pentru că faptele și imaginile expuse sunt cât se poate de adevărate și toți oamenii ar trebui să-l vadă, să ia aminte și să-l dea mai departe”. Înainte de a-l publica, Sabine Chang a fost sfătuită de un jurist să blureze fața prezentatorului, precum și câteva elemente din film.

Urmăriți acest documentar! Deși puterea regimului socialist de la Phenian constă, practic, tot în propagandă, percepția nord-coreeană asupra propagandei capitaliste este uimitor de justă." 

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...