RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

marți, 31 mai 2016

O perspectivă cosmică asupra istoriei pământului - interviu cu Sal Rachele (31.05.2016)

A Cosmic Perspective On The Earth's History - Interview with Sal Rachele (2016)

Va prezentam astazi un interviu foarte interesant cu Sal Rachele , realizat de Revista Cosmos, in care se aduc in discutie urmatoarele idei si se raspunde la urmatoarele intrebari:

"Îmbunătăţirea capacităţilor intutive şi psihice. Cum au început în cazul lui Sal? 
Ce e de preferat, o abordare holistică sau reducţionistă? 
Cum să ne îmbunătăţim discernământul? 
Lucrător în Lumină vs Luptător al Luminii. 
Energia EM scalară şi Marele Soare Central. 
Ultimele noutăţi în domeniul spiritualităţii. 
Influenţe ale ADN-ului asupra societăţii în următoarele decenii. 
Reptilienii şi codul genetic. 
Progresul spiritual şi România. 
Nivelul conştiinţei/vibraţiei în România şi în lume. 
Globalizarea şi schimbul puterilor mondiale. 
Drama de pe Pământ şi creuzetul din zona României.
Ultima carte care o să urmeze? 
Avem nevoie de un lider spiritual?" SURSA

Se mai vorbeste de cele 3 rase predominante de extraterestrii (Orionienii, Siriusienii si Reptilienii, in special cei din constelatia Alpha Draconis) care blocheaza evolutia mai rapida a umanitatii (se aduc in discutie si alte rase mai putin importante, cum ar fi micii cenusii din Zeta Reticuli), dar totodata se spune faptul ca avem totusi liber arbitru sa evoluam mai repede daca vrem sa o facem si ca principalul obstacol este credinta noastra ca suntem neputinciosi in fata fortelor ostile (Archoni, iluminati, reptilieni, samd). La un moment dat Sal vorbeste despre David Icke ca si cum acesta nu ar aduce in discutie faptul ca si noi suntem raspunzatori si nu  numai victime in afta acestor forte ostile, ceea ce nu este adevarat, David Icke a specificat de nenumarate ori atat in cartile lui cat si in conferintele lui acest aspect, deci la faza asta Sal ori nu este informat, ori este rautacios.

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS AICI - link 1 sau AICI - link 2Mai multe despre Sal Rachele gasiti studiind categoria SAL RACHELE (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS)

2 comentarii:

Dana H spunea...

adica cei din Orion si Sirius sunt rase malefice?
puteti face o lamurire in acest sens?
care ar fi rasele benefice si care cele malefice?

Multumesc anticipat,
Dana

FreeYourMind spunea...

Da de Orion auzisem si eu ca ar fi razboinice. De Sirus am inteles ca ar fi mai multe sisteme selare in jurul Sirius , nu mai stiu care daca alfa - Sirius e benefica si beta Sirius malefica sau ceva de genul...dar vorba lui Sal, nu putem baga toti reprezenatntii unei specii un aceasi oala ...raul si binele depind de perspectiva. Mai multe sunt scrise prin cartile lui. Nu va pot lamuri eu prea bine.

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...