Ieşirea Din MATRIX: aprilie 2015

joi, 30 aprilie 2015

ETAJUL 13 - filmul de weekend

THE THIRTEENTH FLOOR (1999)

Continuam astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALEcu un alt film de referinţă pentru noi, un film cu profunde înţelesuri la care ne raportăm şi-l evocăm adeseori. Este un film mai puţin cunoscut şi trâmbiţat, părând a fi unul mai de duzină aşa, cu buget mai redus şi actori mai la mâna a doua, însă de un impact colosal pentru cunoscători. Marele lui dezavantaj a fost că a apărut cam în aceaşi perioadă cu filmul Matrix, cu care a şi concurat pentru cea mai bună peliculă sf la acea vreme (în 2000). 

miercuri, 29 aprilie 2015

Medicine of Mind - Centru de Meloterapie

Centrul de Meloterapie si consiliere Medicine of Mind

"Muzica este o lege morala. Ea da suflet universului, aripi gandirii, avant inchipuirii, farmec tineretii, viata si veselie tuturor lucrurilor. Ea este esenta ordinii, inaltand sufletul catre tot ce este bun, drept si frumos .” (Platon)
Muzica este o minune a lumii deoarece trezeste spiritul , induce starea de libertate, patrunde in adancul fiintei si stimuleaza constiinta, indeparteaza frica, pesimismul si melancolia, imbunatateste calitatea somnului si creste creativitatea, reducand starile de stres si depresie. Acestea sunt doar cateva dintre efectele muzicii.
Terapia prin muzica (sau meloterapia) este o forma a psihoterapiei in care muzica este folosita ca mijloc de exprimare (in loc de vorbire). 

Sunetele au asupra noastră o putere de care, de multe ori, nici nu suntem conştienţi. Trăim într-o mare de sunete, prea adesea asurzitoare, stridente, stresante, patogene. Dar există şi sunete care, alese cu grijă, ascultate cu atenţie sau „emise” sub o supraveghere pricepută, au însuşirea miraculoasă de a face bine. De aici, s-a născut o veche artă/ştiinţă – cea a alinării suferinţelor prin muzică. Mult timp practicată de om, apoi în mare măsură uitată, azi redescoperită, dar niciodată dispărută, terapia prin muzică a devenit azi un captivant subiect de studiu în domeniul sănătăţii minţii şi a corpului, fiind investigată cu mijloace tehnologice performante, în speranţa desluşirii felului misterios în care muzica acţionează asupra noastră.

Meloterapia poate lua doua forme: o modalitate activa (prin practicarea unui instrument muzical) si o modalitate pasiva (prin ascultarea muzicii).
Scopul meloterapiei prin muzica este acela de a reduce stresul psiho-fiziologic, durerea, starile psihice negative. Este desigur foarte simplu pentru fiecare din noi sa practicam o asemenea terapie. Putem sa renuntam de exemplu intr-o anumita situatie la a lua un analgezic in favoarea ascultarii muzicii care ne place. Totusi, trebuie sa avem in vedere ca preferintele noastre sa fie in acord cu energia reala pe care sunetele respective o poarta in mod obiectiv. Sunetele pe care terapeutii acestui domeniu le folosesc sunt in general sunete pure ale caror efecte au fost studiate experimental.
Meloterapia ca stiinta bazata pe principii solide exista inca din cele mai vechi timpuri. Astazi ea este destul de bine expusa de principiile psihanalizei moderne. Repetivitatea armoniilor sonore creaza stari modificate ale constiintei. Este vorba in special de muzica pura, armonioasa, elevata. O muzica zgomotoasa gen rock, metal sau jazz induce chiar stari negative, depresie, angoasa pentru ca rezoneaza cu energii de joasa frecventa.
Amerindienii aveau asa numitele dansuri sfinte cu ajutorul carora vindecau bolnavii prin modulatii melodice repetate. La triburile africane vracii vindecau de asemenea in ritmul magic al tobelor. In Tibet sunetele scoase de clopote, mici trompete ori tobe speciale erau folosite pentru vindecarea migrenelor, a bolilor psihice ori dezechilibrelor metabolice.

 Despre proiect:

De mic copil am fost fascinat de muzica si de tot ceea ce este sunet in jurul meu.Eram vrajit si incepeam sa dansez pierzandu-ma si devenind una cu unduirile muzicii.Ceva mai tarziu am simtit brusc dorinta de a deveni chiar eu un canal prin care muzica sa se manifeste.Asa am inceput sa compun muzica terapeutica.Acum visul meu este de a infiinta un centru de meloterapie si consiliere in care oamenii vin si se lasa purtati de sunetele magice ale muzicii sau isi creeaza singuri muzica alegandu-si un instrument sau mai multe cu care sa experimenteze singuri sau alaturi de meloterapeuti,infinitele beneficii ale muzicii.

Ce va oferi centrul:

-Explorarea si trairea naturii Tale Divine prin meloterapie individuala sau asistata
-Consiliere psihologica
-Masaj de relaxare pe muzica terapeutica
-Relaxare prin ASMR(Autonomous sensory meridian response)
-Sesiuni de meloterapie prenatala pentru viitoarele mamici
-Sesiuni de terapii pentru copiii cu dizabilitati

  Toti investitorii proiectului meu, vor AVEA posibilitatea pe VIATA:

- Sa depuna GRATS ORICE proiect pe platforma WeShare crowdfunding;
- Sa foloseasca GRATIS, back office-ul si instrumentele primite;
- Sa obtina aprobarea PROIECTULUI in maxim 24 ore;
- Sa obtina 2 Tipuri de finantare pentru Proiectul depus;
- Sa obtina procente DIN finantarile cunoscutilor îngrijire isi depun si EI Proiectul pe platformaWeShare Crowdfunding.
- Voi oferi gratuit muzica de relaxare si vindecare compusa de mine

Multumesc celor care mi-au vizitat proiectul si celor care il vor sustine spre materializarea lui!




Project By
Mihai Pana
                                      
SURSA: https://wesharecrowdfunding.com/MichaelFeather

Nota noastra: Despre prietenul nostru Mihai Pană am mai vorbit AICI. În completare dorim să mai adăugăm un citat, care simţim că i se aplică foarte mult şi lui Mihai:

"Cântăreţii şi muzicienii sunt unii dintre cei mai determinaţi şi curajoşi oameni de pe faţa pământului. Ei au de a face cu mai multă respingere într-un an decât majoritatea oamenilor într-o viaţă întreagă. În fiecare zi, ei înfruntă provocarea financiară de a trăi un stil de viaţă liber, lipsa de respect a celor care cred că ei ar trebui să-şi ia o slujbă adevărată şi propriile lor frici că nu vor mai munci niciodată. În fiecare zi ei trebuie să ignore posibilitatea că viziunea căreia ei şi-au dedicat viaţa este o iluzie. Cu fiecare notă, ei se încoredează fizic şi emoţional, riscând critica şi judecata. Cu fiecare an ce trece, mulţi dintre ei observă cum alţi oameni de vârsta lor au reuşit să atingă ţelurile predictibile ale unei vieţi normale: maşina, familia, casa, cuibarul, iar ei nu. De ce? Deoarece muzicienii şi cântăreţii sunt dispuşi să-şi dăruiască viaţa unui moment - acelei melodii, acelor versuri, acelui acord  sau interpretare care va tulbura sufletul audienţei.
Cântăreţii şi muzicienii sunt fiinţe care au gustat nectarul vieţii din acel moment de cristal în care ei au turnat din ei spiritul creativ şi au atins inima altora. În acele momente, ei au fost mai aproape de magie, Dumnezeu şi perfecţiune pe cât ar putea fi cineva. Iar în sufletul lor ei ştiu că acel moment merită o mie de vieţi."
 - David Ackert, LA  Times

marți, 28 aprilie 2015

KABIR HELMINSKI - Sufism, psihologie spirituală, non-dualitate


"Kabir Helminski  este co-director al Threshold Society (sufism.org), o fundație educațională non-profit care a dezvoltat programe care oferă o structură de practică și de studiu în sufism și psihologie spirituală. El a tradus mai multe volume de literatură sufi, printre care multe opere de Rumi și este autorul a două cărți despre sufism: Living Presence și The Knowing Heart . Cartea sa cea mai recentă este Love's Ripening, Rumi and the Journey of the Heart .   

duminică, 26 aprilie 2015

RĂZBOI PRIN TELECOMANDĂ - Viitorul confruntărilor prin roboţi teleghidaţi

Remote Control War (2011)
- The future of unmanned combat

„Implicarea în luptă a primei armate de roboţi, în Irak, este ultimul pas făcut pe o cale periculoasă – intrăm ca nişte somnambuli într-o ‚minunată lume nouă’ în care roboţii decid pe cine, unde şi când să ucidă. Deja, Coreea de Sud şi Israel folosesc armate de roboţi ca grăniceri, iar China, Singapore şi Marea Britanie se numără printre acele ţări care folosesc, din ce în ce mai mult, roboţii militari. Cel mai mare jucător rămâne, totuşi, SUA: roboţii fac parte integrantă din proiectul sistemelor de luptă ale viitorului, în valoare de 230 miliarde dolari, un plan de dezvoltare masivă a vehiculelor autonome care pot lovi din aer, de sub apă şi terestru. Congresul şi-a stabilit drept ţel ca o treime din numărul vehiculelor terestre ale armatei să fie telecomandate până în 2015. Peste 4.000 de roboţi sunt în serviciu în Irak, în prezent, iar alţii în Afganistan. Şi acum sunt, cu toţii, înarmaţi.”

Noel Sharkey
Profesor de inteligenţă artificială şi robotică
la Universitatea din Sheffield

joi, 23 aprilie 2015

CETĂŢEANULPATRU - Povestea lui Edward SNOWDEN


CITIZENFOUR (2014)     

"Citizenfour" este un documentar care a luat premiul Oscar in acest an, un film in care ni se prezinta portretul lui Edward Snowden, fost analist al Agenţiei Naţionale pentru Securitate (NSA), care a publicat zeci de mii de documente secrete. Filmul prezintă zilele tensionate pe care Snowden le-a trăit într-un hotel din Hong Kong, întâlnirile cu jurnaliştii care au publicat detalii despre NSA şi despre spionajul electronic efectuat de Statele Unite ale Americii, căruia i-ar fi căzut victime şi lideri politici ai lumii, precum preşedintele Braziliei, Dilma Rousseff şi cancelarul german Angela Merkel.

marți, 21 aprilie 2015

NOI NU VACCINĂM - un documentar despre mitul și realitatea campaniilor de vaccinare

WIR IMPFEN NICHT (2014)

"V-ati injecta de bunăvoie copilul cu una din substanțele următoare: otrava celulară și neurotoxina numită aluminiu, sau neurotoxina cancerigenă numită formaldehidă? Sau eventual compuși organici de mercur precum Thimerosal? 

Sau o grămadă de microorganisme modificate genetic și cultivate pe celule embrionare sau pe piure de țânțari?

Chiar nu vreți?

Atunci, la urmatorul rapel, cereți de la medic prospectul și întrebați medicul despre ingredientele și adjuvanții vaccinurilor!

 VEŢI AVEA UN ŞOC!

"Protecție față de boli periculoase? Vaccinarea este considerată cea mai bună metodă de prevenție a medicinei moderne. Cu toate acestea, tot mai multe dovezi arată că relația beneficiu-risc la vaccinuri nu arată deloc în favoarea beneficiilor.

luni, 20 aprilie 2015

EXMATRICULAT - Inteligenta Nu Este Permisă

Continuam astazi seria de reluari a unor documentare care, cel putin pe noi, ne-au marcat, insa din pacate, au trecut prea putin remarcate sau observate de voi, desi sunt niste informatii deosebit de importante. Stim ca prea putini dintre voi aveti obiceiul de a va uita in urma desi exista informatii deosebit de importante acolo.  De aceea ni se pare binevenita readucerea in atentie a unor documentare care chiar merita mai multa atentie. In plus, venim cu informatii noi, actualizari ce merita mentionate, lucruri care la vremea postarii nu se stiau sau nu aparusera. Ordinea reluarii filmelor este una data de data publicarii pe blogul nostru sau a unei importanţe pe care o simtim noi la un moment dat. Reluam incepand cu 2008, documentarul de astazi fiind unul publicat initial in 17.04.2009, apoi ne apropiem incet incet de anul curent. Ne-am bucura sa existe printre voi oameni care nu au vazut inca, acest documentar important.


EXPELLED - No Inteligence Allowed (2008)

PROBLEMA:

Libertatea de a provoca în mod legitim ortodoxia "marii ştiinţe" ... fără a fi persecutat pentru asta.

Dezbaterea pe tema evoluţiei este tulburatoare şi poate unii se vor întreba :"Oare asta nu a fost deja stabilit cu anii în urma?!" Raspunsul la aceasta întrebare bagă în "ceaţă" in aceasi masura : "Da ... şi nu".

vineri, 17 aprilie 2015

CORRADO MALANGA - PNL (Ceea ce nu v-au spus)

PNL - CIO CHE NON VI HANNO DETTO (2009)

Va prezentam astazi alte informatii fascinante venite de la Corrado Malanga, insa inainte de a le parcurge , va invitam sa treceti prin celelalte informatii despre Corrado si scrierile sale de la noi de pe blog, deoarece ne-am straduit sa le prezentam intr-o ordine, dupa modul cum au si aparut in mod natural si in calea lui Corrado, dand astfel o mai mare cursivitate mesajului. Lucrurile devin din ce in ce mai complexe, iar pentru a le intelege este nevoie sa intelegeti primii pasi facuti in aceasta directie. Asadar, inainte de a merge mai departe cu noile informatii, studiati cu atentie categoria CORRADO MALANGA de pe blogul nostru (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS).

Astazi mergem mai departe in procesul de autoexplorare si eliberare cu un articol si un nou film tradus.

miercuri, 15 aprilie 2015

JOHN PRENDERGAST - Dialoguri despre Non-Dualitate

"John  J. Prendergast este nativ din San Francisco, a primit diploma de licență la UC Santa Cruz, masteratul și Ph.D. de la California Institute of Integral Studies. Este licentiat în Marriage and Family Therapist, căsătorit și tatăl unui fiu adult. Deține un cabinet de psihoterapie privată în San Rafael și a fost profesor de psihologie la California Institute of Integral Studies.

Interesul său în "spiritualitate", a precedat studiile sale formale în psihologie. A început o practică  de meditație regulată în 1970 și a avut o carieră scurtă ca un profesor de Transcendental Meditation înainte de a părăsi această organizație.

Un vis neașteptat cu Sri Nisargadatta Maharaj, pe  care nu-l cunoştea, s-a întâmplat cu o lună înainte de moartea sa în 1981. Acest lucru l-a determinat să citescă dialogurile sale celebre din cartea "Eu sunt acela", ceea ce a devenit un moment de schimbare a vieții şi în orientarea şi investigația sa spirituală față de sine .  Doi ani mai târziu s-a întâlnit cu Jean Klein, un medic European și muzicolog, care a fost un maestru al Advaita Vedanta și al Shaivismului Kashmirian. A studiat îndeaproape cu Jean până la moartea sa, 15 ani mai târziu.   În 2001 a început să studieze cu Adyashanti, a cărui prezență și învățături au fost un catalizator esențial pentru o serie de deschideri profunde care continuă să se manifeste. 

Alte invatatori importanti pentru el au fost Sri Ramana, Byron Katie și Mata Amritanandamayi (Ammachi).

duminică, 12 aprilie 2015

101 Contradictii Biblice


Hristos este o stare de spirit si un apelativ ce desemneaza o calitate a omului Iisus, nu este numele lui Iisus. E ca si cum am spune ca numele lui Stefan al III-lea (numit si Cel Mare - si Sfant, apelativ adaugat f recent dupa canonizarea voievodului) este de fapt "si Sfant" ... lol. Asadar cand spuneti "Hristos a inviat" e ca si cum ati spune "si Sfant" a facut nu stiu ce ... La fel si in cazul lui Buddha ... Numele lui e de fapt Gautama Siddharta. Apelativul de Buddha este dat tuturor celor de pe calea spirituala de dinaintea lui Gautama si de dupa el, care au trait revelarea sinelui. Hristos, ca si Buddha, sunt niste denumiri ale unei stari de spirit nu sunt numele lor real si asa cum nu putem spune "si Sfant" a facut nu stiu ce, la fel nu putem spune nici de Hristos.

vineri, 10 aprilie 2015

MARINALEDA - Pământul tuturor, pământul utopiei împlinite

MARINALEDA  - A Terra de Todos (2012)
The Land Of Utopia

Se pare ca revolutia anarhista spaniola si utopia traita de Spania in anii 30 (vedeti AICI, articolul si documentarul despre asta)  nu a fost stinsa in intregime, Marinaleda fiind orasul care dovedeste acest lucru cu prisosinta. Marinaleda este un oras fara somaj, fara crime, fara politie, unde chiria costa 15 euro pe lună.

luni, 6 aprilie 2015

ANIMALE SUNT PERSOANE FRUMOASE - Noi nu suntem stăpânii planetei


ANIMA ... le ... Oare intamplator cuvantul animale contine termenul ANIMA? Anima inseamna si însufleţit ... cu suflet. Se pare că animalele nu numai că sunt inteligente, dar au şi suflet. Daca nu ati perceput sufletul animalelor, evident nu ati fost iubit de un catel sau o pisica sau un calut sau o vacuta cu adevarat.

sâmbătă, 4 aprilie 2015

Război Făcut Cu Uşurinţă - Cine Beneficiază cu Adevarat din Războaie

Continuam astazi seria de reluari a unor documentare care, cel putin pe noi, ne-au marcat, insa din pacate, au trecut prea putin remarcate sau observate de voi, desi sunt niste informatii deosebit de importante. Stim ca prea putini dintre voi aveti obiceiul de a va uita in urma desi exista informatii deosebit de importante acolo.  De aceea ni se pare binevenita readucerea in atentie a unor documentare care chiar merita mai multa atentie. In plus, venim cu informatii noi, actualizari ce merita mentionate, lucruri care la vremea postarii nu se stiau sau nu aparusera. Ordinea reluarii filmelor este una data de data publicarii pe blogul nostru sau a unei imprtante pe care o simtim noi la un moment dat. Reluam incepand cu 2008, documentarul de astazi fiind unul publicat initial in 23.12.2008, apoi ne apropiem incet incet de anul curent. Ne-am bucura sa existe printre voi oameni care nu au vazut inca, acest documentar important.

WAR MADE EASY  -
How Presidents and Pundits Keep Spinning Us To Death (2007)
Cum Preşedinţii şi Învăţaţii (liderii religioşi) Continuă Să Ne Trimită Învârtindu-ne (ca pe titirezi) Către Moarte

Un documentar despre mass-media si despre cum inteleg ei sa prezinte evenimentele. Axat in special pe cum lucreaza presa cu stirile de razboi, incepand de la Lyndon Johnson la George W. Bush.

Un documentar care prezinta pe scurt, metodele folosite pentru a porni si sustine un razboi.

Filmul este narat in limba engleza de actorul şi activistul politic Sean Penn.

War Made Easy expune tiparul de 50 de ani al minciunilor guvernamentale şi al zăpăcirii mediatice care a târât SUA şi nu numai, în războaie după războaie din Vietnam până în Irak şi mai nou se preconizează un conflict cu Iranul sau China. Filmul "exhumează" extraordinare dovezi foto şi video de arhivă care dezvăluie distorsiunile oficiale şi exagerările făcute de liderii politici, de la Lyndon B. Johnson la George W. Bush, revelând prin detalii uluitoare, cum ştirile americane şi internaţionale, au împrăştiat fără discernământ şi poate, premediat, mesajele pro război ale succesivelor administraţii presidenţiale.

"War Made Easy" oferă o atenţie specială paralelelor dintre războiul din Vietnam şi cel din Irak. Ghidat de meticulosul cercetător şi critic de presă Norman Solomon, prin analizele sale dure, filmul ne prezintă exemple tulburătoare ale propagandei şi a complicităţii mass mediei din prezent împreună cu înregistrări rare ale liderilor politici şi ale ziariştilor de elită din trecut în care sunt incluşi Lyndon Johnson, Richard Nixon, Secretarul Apărării Robert McNamara, senatorul disident Wayne Morse, şi corespondenţii de ştiri Walter Cronkite şi Morley Safer.

Munca lui Norman Solomon a fost numită de Los Angeles Times ca fiind “brutal de convingătoare”.

Alte dovezi grăitoare ale minciunilor vehiculate în mass media şi pe buzele politicienilor de frunte ai guvernului SUA şi nu numai, minciuni care au târât de zeci de ori, lumea în conflicte armate, pot fi descoperite în aproape toate documentarele legate de 11 Septembrie 2001 (ceea ce a determinat intrarea în cel mai absurd, abject şi criminal război din toate timpurile, războiul contra terorismului) în special în documentarul The Power Of Nightmares dar şi în documentarul The Pictures That Fooled The World (Yugoslavia Death Camp Hoax).

Nu mai puneţi botul la tot ce se vehiculează în presă oameni buni, nu vă mai lăsaţi înrolaţi în războaie din care au de câştigat tot cei care ne asupresc, tot superbogaţii care devin şi mai bogaţi, iar noi devenim tot mai îngrădiţi, mai lipsiţi de libertate. Fără forţa militara care să le servească interesele, elita oculta nu poate funcţiona.

Mulţumesc lui pr0patr1a pentru traducerea acestui film şi pentru efortul său de a-l face public la festivalul de film de la Bistriţa [mu:vi] fest.

Vezi documentarul TRADUS AICI

In completare studiati categoria MILITARE, (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS), in special: 

NOTA NOASTRĂ: Vedem tot mai mulţi indivizi luand partea uneia sau alteia dintre tabere: NATO sau RUSIA (cu aliatii BRICS), iar cea mai buna metoda de a explica celor care vor sa inteleaga mai mult despre lumea in care traiesc, ne-a venit din filmul STARGATE. Pamantul e stapanit de foarte foarte mult timp de diversele rase de extraterestrii care dupa cum spun unii, ne folosesc ca ferme de maimute infricosate, care ii hranesc pe acestia cu energie, singura diferenta dintre film si "realitate" este ca acesti stapani din umbra sunt chiar in umbra (ARCHONI),  nevazuti, misteriosi.

Rusia este  subordonata unui stapan Goa'uld (sa spunem APOPHIS), SUA lui BAAL, ISRAEL lui Iahweh, tarile UE lui Anubis, CHINA lui RA, samd ...  si probabil, toti acesti goa'ulzi se subordoneaza ierarhic, ORILOR (care chiar se hranesc cu rugaciunile, emotiile si gandurile adeptilor lor). Exista un aparent conflict de interese si de suprafata intre acesti stapanitori, insa in realitate este o lupta pe sfera de influenta si pe numarul de sclavi subordonati. Ei se lupta intre ei pentru propriile lor interese, iar oricum o dam noi, masa de sclavi, tot prost picam. Important e sa ramanem sub control, nu conteaza sub care stapan. Ca picam sub papucul lui Anubis, sau a lui Baal, sau al lui Apophis , e aceasi mancare de peste. Sclavi vor fi sclavi indiferent sub care stapan. Din cand in cand acesti stapani de sclavi se intalnesc secreto-discret, la intruniri gen Bilderberg, CFR, Comisia Trilaterala si hotarasca peste capul prostimii ce vor ei si cum vor ei punand planeta la cale.

Razboaiele impusca 100 de iepuri dintr-o data: pe de-o parte se mai rarefiaza numarul de sclavi masculi in floarea varstei, puternici, care are putea constitui un pericol in caz de rascoala, apoi complexul militar industrial merge mai departe facand arme pe banda rulanta, banciile fac banul gros imprumutand statele sa cumpere acest armament, prostimea e tinuta in frica razboiului, iar alte libertati si drepturi ale omului sunt spulberate. Incet incet lantul gros al sclaviei devine tot mai strans. Asa ca ESTE PENIBIL sa tot alegeti intre doua rele. Trezirea fratilor ... nicio tabara nu e mai buna decat alta ... Nu mai puneti botul la propaganda niciuneia dintre parti.

joi, 2 aprilie 2015

HENRY STAPP - Un interviu pe tema non-dualitatii



Henry P. Stapp, este fizician cuantic la Universitatea Berkeley din California, lalaboratorul Lawrance Berkeley. A scris articole pe tema “Dualismul interactiv cuantic” așa că, uneori, se consideră un dualist. 
Henry P. Stapp concluzionează în lucrarea “Mind, Matter and Quantum Mechanics” (Springer-Verlag, Berlin, 1993) că fizica cuantică oferă un ansamblu de cunoștințe capabile să dezlege unele dintre misterele Conștiintei, propria conștientizare, conștientizarea faptului că existăm și că suntem Conștienți. 

Interviul cu Henry Stapp , cuprinde următoarele întrebări :
gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...