Ieşirea Din MATRIX: aprilie 2014

luni, 28 aprilie 2014

Fabuloasa istorie străveche din Carpați - filmul care îți spune dacă teritoriul României de astăzi este Vatra Vechii Europe (28.04.2014)


"Este spațiul României de astăzi Vatra Vechii Europe? Filmul documentar "Fabuloasa istorie străveche din Carpați" răspunde cu probe clare acestei întrebări!
Realizat în colaborare cu mai mult de zece specialiști, majoritatea arheologi și istorici, filmul aduce în prim plan descoperiri arheologice extraordinare, unice, care plasează spațiul României de astăzi în topul locurilor cu cel mai mare potențial arheologic din Europa și din lume.

joi, 24 aprilie 2014

TREZIREA (24.04.2014)

AWAKENING 

''Desteptarea'' cuprinde o defalcare istorică care arata de ce lumea noastră avansată tehnologic încă are probleme sociale serioase si cauza principală a acestor probleme. Treziți-vă la lumea din jurul nostru, problemele cu care ne confruntăm, de ce ele exista, si cum le putem rezolva cu adevărat odată pentru todeauna. Faceti acest videoclip viral!"
SURSA: https://www.youtube.com

luni, 21 aprilie 2014

Nisargadatta Maharaj - Dialoguri

In data de 9.07.2011 va prezentam un documentar despre Nisargadatta Maharaj, o prezentare de Stephen Wolinsky, iar astazi va aducem la cunostinta o continare si/sau o completare la acel film, o serie de dialoguri traduse cu Nisargadatta.

“I am that” – o succesiune de cuvinte, atât de simple, atât de comune, dar care, la o scurtă introspecţie dezvăluie nevăuzutul, arată calea către iluminare, adică spre sinele adevărat, devine filosofie de viaţă şi viaţa însăşi.
Născut ca Maruti Shivrampant Kambli, acesta trăieşte o viaţă normală, are familie, în câteva cuvinte trăieşte o viaţă nu foarte diferită de a celor din jurul lui, începând cu 1897, văzând prima rază de soare într-un mic sătuc de lângă Mombai, Kandalgaon. În 1915 se mută la Bombay, urmându-şi fratele mai mare, pentru că în urma morţii tatălui său, era nevoie de suport financiar pentru cele necesare traiului. Acolo, reuşeşte să îşi deschidă câteva “chioşcuri” unde vinde în principal ţigarete şi se şi căsătoreşte în anul 1924 cu Sumatibai, cu care are trei fiici şi un fiu.
Totul se schimbă în momentul în care îl întâlneşte pe cele ce avea să îi devină guru Sri Siddharameshwar Maharaj, adept al filosofiei Advaita Vedanta sau nondualism. Această întâlnire porneşte o serie de transformări în persoana lui Maruti, proces care va se va finaliza, după moartea guru-lui său cu iluminarea şi cu transformarea în Nisargadatta Maharaj.

vineri, 18 aprilie 2014

Patch Adams si terapia prin ras (18.04.2014)

FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE

Astazi ne-am decis sa inauguram un nou capitol in evolutia blogului: prezentarea mai in detaliu a unor filme artistice, biografice sau cu valoare de documentar, care pe noi ne-au marcat sau ne-au influentat viata, contribuind astfel la formarea noastra ca oameni. Filmele au harul de a transmite intr-un mod diferit, un mesaj, adeseori mai facil, mai putin solicitant pentru mintea noastra care este uneori mai putin deschisa, receptiva la modul didactic, condensat, de transmiere a mesajelor in documentare.

sâmbătă, 12 aprilie 2014

CAFENEAUA COMPLEXITĂŢII (12.04.2014)

"Cafeneaua Complexitatii este un eveniment saptamanal, organizat pentru a comunica publicului larg domeniile de interes si directiile de cercetare ale Centrului pentru Studii Complexe. Cafeneaua Complexitatii creeaza un loc de interactiune propice dezbaterilor multidisciplinare prin atmosfera nonformala si diversitatea profesionala a participantilor.
Despre invitati: Vorbitorii invitati pe scena Cafenelei Complexitatii sunt oameni de stiinta, profesori, artisti, antreprenori, care impartasesc valorile si viziunea noastra despre lume.
Unde ne intalnim:  Cafeneaua Complexitatii are loc in fiecare luni, de la ora 19:30 in inima complexului studentesc Regie, in incinta Club 24.
Acces: Dezbaterile sunt deschise si accesibile publicului larg. Deoarece  Cafeneaua Complexitatii este un proiect organizat pentru comunitatea CSC si cu sprijinul ei, incurajam participarea la eveniment in baza unei donatii. Fondurile colectate din donatiile de participare ne permit sa continuam acest proiect si sa asiguram independenta lui.
Parteneri: Intalnirile beneficiaza de transmisie in direct prin internet si sunt inregistrate video cu sprijinul  GPSS  folosind tehnologia Vydio.
Istoricul intanirilor poate fi gasit aici: Intalniri la cafenea sau pe canalul nostru YouTube/CSCRomania.
Parteneri: Calea Europeana, QQinfo, Club 24"

VEZI AICI UN MIC PLAYLIST CU DOUA DINTRE EDITIILE MAI INTERESANTE:

luni, 7 aprilie 2014

Fata in fata cu necunoscutul (7.04.2013)


Va prezentam astazi o alta emisiune interesanta de la postul 6TV, un post TV ce devine aproape in toatalitate un post dedicat spiritualitatii, misterelor, ezoterismului, dezvoltarii personale, tratamentelor alternative, un post tv izvorat dintr-o necesitate reala si ii dorim o viata cat mai lunga! Emisiunea se numeste "Fata in fata cu necunoscutul" si este moderata de Lucian Iordanescu. Emisiunea este saptamanala si poate fi vizionata si online direct pe site-ul http://6tv.ro/. Din cate se pare, toate emisiunile acestui post sunt inregistrate si puse in arhiva canalului youtube a acestui post.
Celelate articole dedicate acestui post tv pot fi vizionate explorand categoria 6TV.

VEDETI AICI primele 4 emisiuni:

joi, 3 aprilie 2014

TVR Cluj - Stiinta si Cunoastere - Interviul complet cu Miceal Ledwith din 2014

Va prezentam astazi cel de-al doilea interviu realizat de Cristian Muresan cu Miceal Ledwith. Deoarece in urma primului interviu au aparut si mai multe intrebari decat raspunsuri, acest al doilea interviu se doreste a fi mai clarificator. Dupa cum se poate observa din randurile publicate de Cristian pe marginea acestui interviu si el a fost provocat sa-si redefineasca limitele prejudecatilor mentale. El tot spune ca stiinta clasica nu a demonstrat una sau alta, desi chiar el prezinta in emisiunile sale  nenumarate dovezi ale faptului ca stiinta nu a fost lasata sa demonstreze una sau alta, sau multe lucruri au fost demonstrate de stiinta, dar nu sunt facute public. Cand stiinta clasica ii convine e ok, cand nu-i convine nu e ok ... Ni se pare cel putin curioasa limitarea lui Cristian pe marginea subiectului OZN si extraterestrii, lipsa lui deschidere in aceasta privinta, chiar obtuzitate. De asemenea din cate am observat, Cristian pare a fi un ateu destul de convins. Poate ne inselam si am interpretat gresit parerile lui pe marginea acestui subiect. Ne mira faptul ca nu lasa in mintea lui macar o portita acestei posibilitati, efortul lui fiind parca de a demonstra ca nu exista niciun Dumnezeu sub nicio forma. De asemenea, bineinteles respinge ideea unui diavol sau a unor prezente demonice. A respinge complet aceste posibilitati ni se pare o inchistare mentala surprinzatoare din partea unui om care se doreste a fi mai open mind.

Desi nu odata am avut controverse cu Cristian Muresan pe margina unor diverse subiecte, apreciem munca extraordinara de pionierat pe care o face, cautarea lui care pare destul de sincera si ii uram sa gaseasca raspunsurile pe care le cauta. Si poate nu in ultima instanta il rugam sa-si puna mintea la incercare cu vreo 10 sedinte de ayahuasca sau LSD sau ciupercute mexicane, cactusi peyote, sau poate niste iboga, salvia divinorum, DMT sau scopolamina care sa-i arate si alta fata a realitatii pe care poate, nu o stie.

Iata ce spune el despre interviu:

marți, 1 aprilie 2014

ISTORIA GALACTICĂ cu Andrew Bartzis - Partile 1 - 4 din 20

Our Galactic History (2013)

Astăzi va prezentam primele 3 episoade (din 20) dintr-un interviu  realizat de Lance White cu un istoric cu totul special, pe nume Andrew Bartzis, un individ care spune ca poate citi inregistrarile akashice IAR in aceasta serie de episoade ne povesteste despre istoria universala din ultimii 55 milioane de ani. Interviul este realizat in data de 21 iunie 2013 cu ocazia Solstitiului de vara, undeva pe langa Muntele Shastra (in Stewart Springs Road). 

Andrew a crescut in Nord-estul statului Ohio (SUA), este un colectionar de cristale si meteoriti pe care multe dintre ele le-a gasit singur (avand in colectia lui peste 2000 de piese) si fost in ultimii 20 de ani un clarvazator si un vindecator, maestru Reiki, un "walk-in" - cum singur se expune si saman. Mai multe despre Andrew gasiti in film si pe site-ul acestuia http://www.andrewbartzis.com
gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...