Ieşirea Din MATRIX: De ce fac copiii cancer si care sunt originile cancerului pe Pamant

duminică, 18 august 2013

De ce fac copiii cancer si care sunt originile cancerului pe Pamant


Va prezentam astazi alte filmulete despre Noua Medicină Germană/ică, un interviu video cu Dr. Crina Veres și un articol interesant scris de Costea Paul George de la site-ul terapieinarmonie.ro despre originea cancerului. 
Cu aceasta ocazie inauguram si categoria NOUA MEDICINA GERMANĂ deoarece avem deja 3 articole dedicate acestui subiect si tot mai multe informatii apar. De aceea va oferim si acest intrument sa le explorati mai usor (mai ales in CUPRINS, dand click pe aceasta categorie).
Consideram aceasta medicina ca fiind un fundament pentru intelegerea de sine, iar boala un indicator prin care va puteti obiectiva mai bine aceasta cunoastere, un invatator util pentru cei deschisi sa inteleaga ceva mai mult despre ei insisi si mediul in care traiesc.
Ii multumim Crinei pentru tot ceea ce impartaseste cu noi si tuturor celor care au sustinut-o pana acum sa faca acest lucru. La sfarsitul articolului veti gasi apelul Crinei pentru toti cei apreciaza ce face si care vor si pot sa se implice mai mult in sustinerea ei materiala si a acelor voluntari inimosi de pe langa ea.

Originile Cancerului sunt la inceputurile Vietii pe Pamant !!!
un articol de Costea Paul George


„Da! Ai auzit bine! Originile cancerului, precum si a tuturor bolilor, se afla intr-adevar la inceputurile vietii, acum milioane, miliarde de ani… Faptul cum a aparut viata, prima celula, o sa las spre dezbatere filozofilor, biogeneticienilor si biochimistilor, pentru ca despre asta se poate discuta la nesfarsit. Chiar si aparitia, existenta, punctul zero al ceea ce se numeste viu poate duce la multe dezbateri. Conform biogeneticii, viul este o formatiune a proteinelor care, la o anumita compozitie, se denumesc vii.Astfel, in conceptul biogeneticii, ARN-ul este cea mai arhaica formatiune proteica care se poate denumi ca fiind vietate. Dr. Hamer ia ca punct de pornire aceasta prima celula si toata teoria lui porneste observand modificarile care au loc la nivelul primelor celule si adaptarea prin care trec ele pe parcursul evolutiei.
Prima celula formeaza prin proliferare celulara mitotica, prin inmultirea sa insasi, alte celule specializate in anumite domenii de supravietuire (absorbtie hrana, eliminare resturi, respiratie sau asigurarea de oxigen pt arderile interne). Este unanim recunoscut faptul ca mediul in care a aparut aceasta prima celula era cel acvatic, oceanul planetar. Aceasta prima celula face  proliferarea respectiva din simplul motiv ca incearca sa supravietuiasca, sa ramana la aceeasi structura (vie).
Cel mai interesant este ca aceste celule incep sa comunice intre ele pentru a-si transmite celorlalte nevoile. Comunicarea este chimica iar la acel nivel arhaic se transmit nevoile in sensul de surplus ori carenta, lipsuri de nevoi primare (hrana, eliminare, oxigen). Aceste lucruri extraordinare (biochimie organica) se invata in anii II si III in facultatile de medicina.
Dr. Hamer de fapt nu a descoperit nimic nou ci a reusit sa observe functionalitatea viului si sa faca legatura la conditiile actuale de viata. Nu trebuie sa faci o facultate de medicina sau sa inveti o gramada de lucruri pentru a nu mai face boli niciodata! ci doar sa intelegi aceasta functionalitate simpla, sa intelegi de ce se comporta organele noastre intr-un anumit fel si care e rolul, rostul de a face acel lucru. Nici nu mai trebuie sa inveti despre boli ci doar sa te interesezi din ce tesut embrionar (endoderm, mezoderm sau ectoderm) s-a dezvoltat organul problema. Va fi astfel foarte clar care a fost asocierea pe care ai facut-o, care a fost continutul, culoarea conflictului care a dus la aparitia modificarii din organism, a bolii.
Dar sa merg mai departe… Mica noastra “vietate”, ajunsa deja pluricelular, va incerca in continuare sa se organizeze, avand celule specializate in domeniile ce ii va asigura supravietuirea (absorbtie hrana, eliminare resturi, asigurarea de oxigen pt arderile interne). Spre exemplu, anumite celule procura oxigenul necesar pentru reactia de reducere de oxigen, denumita oxidare interna (procesul de extragere a anumitor saruri si minerale din mediul ambiant cu ajutorul oxigenului). Cel mai frumos exemplu, care este si vizibil, este cel din celulele sanguine, care au un continut ridicat de fier, tocmai ca sa poata lega oxigenul din aer, iar prin oxidarea fierului are loc inrosirea acelor celule sanguine, care erau inainte albastre! (din cauza dioxidului de carbon), iar acel oxigen sa fie transportat la celulele care au nevoie de el…
Odata cu evolutia si dezvoltarea acestui pluricelular a aparut in timp o problema de comunicare datorita faptului ca pe drum avea loc o pierdere de structura a componentelor chimice ce trebuiau sa transmita informatia, ceea ce putea sa duca la periclitarea supravietuirii intregului sistem. Din aceasta cauza, pentru ca informatia sa fie mai sigura, mai usor transmisibila si mai rapida, mica “vietate” a “inventat” o noua formatiune, un organ centru de comanda, numit trunchiul cerebral, care era legat direct si individual cu fiecare organ specializat in parte. Trunchiul cerebral avea o singura functie si anume de a transmite informatia intre organe, celule. Daca, de exemplu, din diverse motive, anumite celule aveau nevoie de mai mult oxigen, transmiteau rapid trunchiului cerebral informatia iar celulele responsabile de asigurarea oxigenului incercau sa satisfaca aceasta cerere de oxigen in limita capacitatii lor. Daca cererea de oxigen depasea posibilitatile de obtinere a cantitatii necesare, trunchiul cerebral dadea comanda de proliferare de celule specializate in obtinerea de oxigen.
Evolutia neavand loc in acelasi ritm pentru toate vietatile existente, aceste pluricelulare au trebuit sa “suporte” alte “vietati”(microorganismele de astazi), care s-au atasat de ele si cu care au inceput sa convietuiasca in simbioza iar, in cazuri ca cel povestit mai sus, sa se foloseasca de ele pentru descompunerea celulelor create suplimentar din lipsa de oxigen suficient, cand nu mai era nevoie de ele, nivelul de oxigen necesar revenind la limite “normale”.
Acum, dupa milioane si milioane de ani de la aceasta poveste, celulele noastre se comporta la fel. Toate organele care deriva din trunchiul cerebral arhaic, responsabile cu supravietuirea “primara” (absorbtie hrana, eliminare resturi, asigurarea de oxigen) se comporta in acelasi mod. Ele se vor dezvolta din tesutul embrionar endodermal (interior germinativ al blastocistului) iar modificarile la nivelul acestor organe vor fi de proliferare celulara (exemplu: cancer de plamani, de ficat sau de colon) in faza activa, de necesitate, si de descompunere cu ajutorul microorganismelor a celulelor suplimentar create, in perioada imediat urmatoare…
Dr.Hamer explica foarte frumos in cartea sa cum ca primul conflict a inceput la nivelul unei celule, a unui organ. Trairea emotionala de frica ca nu va avea suficient oxigen sau hrana si prin urmare frica ca nu va putea sa mai functioneze, sa supravietuiasca, se numeste conflictul de imbucatura (de aer, de hrana). La ora actuala, la mult timp dupa ce a luat fiinta acest conflict, noi il asociem cu imbucatura reala, concreta: hrana, apa, aer… sau cu una imaginara, de “aerul” pe care ti-l ia soacra, pentru ca vorbeste non-stop iar tu nu ajungi la cuvant. In ambele cazuri, trairea ta este aceeasi la nivel organic, de lipsa aerului iar organismul va reactiona cu o proliferare de celule la nivelul plamanilor, pentru a-ti asigura aerul de care ai nevoie! In cazul fricii de moarte, conflictul este acelasi: “am nevoie de aer, ca sa nu mor” si va duce tot la un cancer de plamani.
Precum am amintit, trairea emotionala primara este la nivelul organului, de acolo pleaca prima informatie. Atunci cand te supara cineva, de exemplu, prima data ti se strange stomacul si abia dupa aia iti apar emotiile de enervare, suparare. “Nu pot sa il “diger” pe “boul” asta” – trunchiul cerebral primeste aceasta informatie de la celule dar el nu stie ca nu e ceva real, concret, nu stie ca tu nu ai inghitit respectiva persoana si da comanda de proliferare de celule ce produc suc gastric ca sa poti digera ce ai de digerat…
Da… acestea au fost doar cateva exemple de cum ne imbolnavim si murim, doar pentru ca nu stim sa fim constienti de trairile si emotiile noastre, nu am fost invatati aceste lucruri si nu spunem niciodata persoanelor in cauza ce ne doare, ce simtim in urma comportamentului lor, pentru ca nu e frumos sau nu se cuvine ori pierdem prietenia, admiratia, pozitia pe care o avem… Daca crezi ca merita, continua pe acel drum. Eu nu mai vreau. Dar stiu, simt totusi ca nici tu…”
SURSA: http://terapieinarmonie.ro

MAI MULTE DESPRE MEDICINA GERMANĂ PUTETI CITI AICI . 
VEDETI RASPUNSUL VIDEO LA INTREBAREA DE CE FAC COPII CANCER? AICI

APELUL CRINEI VERES
„Am lucrat emisiunile despre cancere si boli cu Cristian Muresanu de la TVR Cluj si cu echipa lor de filmare la care am participat voluntar, de la filmare, traducere, corectare documentare, studiu, desenat, facut desfasuratoare de emisiuni, vreo 3 luni de munca din care 6 saptamani din vara, zi si noapte am stat pe documentarul din limba germana dupa care am facut cu Cristian cele 9 emisiuni DESPRE ORIGINEA SI VINDECAREA CANCERULUI SI BOLILOR...



Deoarece multa lume imi solicita sa fac materiale scrise sau filmate cu anumite boli, cancere pe baza experientei personale de vindecare de leucemie si cancer de colon cu metastaze oasoase si hepatice si din cazuistica ulterioara, m-am tot gandit cum sa fac sa pot inregistra materiale fiind mai usor sa vorbesc decat sa scriu...



Am facut cu o echipa de filmare o inregistrare video despre cancere si boli  la copii, de ce si cum apar... credeam ca totul e simplu, se pune o camera si se filmeaza insa ei sunt profesionisti si dincolo de orele in care am inregistrat am stat cateva zile si nopti in Bucuresti sa montam materiale, sa lipeasca un sunet fara zgomot de fond peste sunetul de la camera de filmat, apoi scos de tot sunetul de la camera care este bruiat de un fasait continuu, eu doar asistam si cenzuram anumite parti din materialul filmat...


Mi-am dat seama la final ca daca la inceput parea o bagatela sa pot filma la fel si alte patologii, de fapt imi ia foarte mult timp atat mie cat si unei echipe de filmare, mai ales ca din acest material mi-am dat seama ca a vorbi liber despre un subiect fara un fir director are nevoie mare de ajustare ca sa sune coerent structurarea informatiei si ca e nevoie pentru mine sa am anterior un dialog despre tot ce as vorbi sa il ascult inregistrat si apoi sa vad ce as mai adauga dupa ce totul pare cat mai clar si mai complet, ca sa pot face un script in ordinea care sa il faca cel mai coerent si accesibil oamenilor direct interesati.



Asta inseamna ca oamenii astia care lucreaza cu mine nu isi mai iau cateva zile din viata voluntar ca si mine, ca am facut emisiunile si postat scripturi ca sa aduc picaturi de lumina, de speranta, de sanatate in vietile oamenilor din jur care sufera de boli de care am putea sa nu suferim, pe care sa stim sa le prevenim si mai ales sa le vindecam si sa traim fericiti cu lectia adusa de boala invatata.



M-am tot gandit cum sa fac sa obtin o sponsorizare pentru aceste filmari timp de 6 ani si nu am obtinut sponsorizare fiindca nici nu am avut timp sa caut, eu crescand singura si 4 copii pe care i-am adus pe lume


Am pus in aceasta idee in partea dreapta sus pe blog un loc pentru donatii insa nimeni nu a donat nimic...

Daca cei de la TVR Cluj sunt angajati si deci salariati platiti pentru munca lor, echipa din Bucuresti cu care am lucrat la dorinta mea de insanatosite a lumiii, nu este platita pentru zilele de munca, iar daca vreau s mai lucrez cu ei este de dorit sa le pot acoperi timpul mai ales ca eu pot doar la sfarsit de saptamana sa fac aceasta munca... iar cei care beneficiaza de informatiile cu care sa isi rezolve grave probleme de viata si sanatate sunt sigur angajati si nu merg la serviciu sa lucreze fara macar ideea de a primi pe munca lor un salar timp de luni de zile.

Deoarece emisiunile de pe TVR postate aici au fost vazute doar de pe blog de peste 15 mii de oameni m-am gandit ca pentru cei cu adevarat interesati de o patologie ca sa poata avea acces la ea sa contribuie cu o suma modica de 20-30 ron, iar la un procent de 100 de oameni interesati as putea plati acesti oameni cat de cat cu mai mult decat un multumesc frumos pentru timp, efort si rabdare

Mi-ar place sa pot sa fac cumva sa va raspund la intrebari incat sa le vada sau SA poata auzi cat mai multi, fiindca si la telefon vorbesc minim 6 ore pe zi dand explicatii la aceeleasi intrebari zi de zi ceas de ceas...
Asa am ajuns ca diverse persoane sa organizeze pentru a beneficia de ceea stiu, am trait, am inteles si pot impartasi, cursuri prin tara unde lumea dupa ce vede emisiunile poate veni sa puna orice intrebare si sa vada cum se abordeaza in aceasta perspectiva vindecarea cancerului si a bolilor si apoi inregistrarile de la curs sa poata si ele sa fie postate cu sume modice...

Doar ca si ele este nevoie sa fie inregistrate si montate si asta este iar timp din viata cuiva si costa, iar eu cu 4 copii singura nu pot sa imi permit sa fac asta iar cei interesati direct au spus ca le convine varianta privat si cu posibilitatea de acces pentru vizionare cu sume modice.

M-am gandit ca si aceste sume uneori pot parea mult si pentru cei care chiar nu au de unde, desi nu prea cred ca nu au cum da atat pe ceva care le da valoare si posibilitate de vindecare, ei imi pot solicita si le voi permite punctual accesul la filmuletul care este legat de boala lor...

Daca aveti voi idei mai bune abia astept sa le punem in aplicare ca sa facilitam accesul la informatiile acestea, pentru care eu am platit sume imense atunci cand mi-au trebuit... si in plus am dat tone de bani si de timp pentru informatii inutile, cotradictorii pe care le-am experimentat din intentia de a salva viata unor membrii ai familiei mele iar in acel timp ceea ce aflasem nu fusese corect si nici suficient si au plecat din aceasta lume, am suferit pentru ei apoi am trecut eu prin acele boli si am inteles de fapt cum stau lucrurile si cum este posibil sa te vindeci.

Am simtit sa le pun totusi pe public iar pentru cei interesati direct de a primi raspuns la intrebari legate de o anumita boala le voi raspunde la cursuri si voi inregistra acolo iar apoi cei interesati vor primi link dupa ce le voi posta pe internet.

Multumesc de intelegere si va doresc sa va bucurati in fiecare clipa de sanatate si fericire!
Cu mult mult drag
Dr Crina

SURSA: http://autovindecarea.blogspot.ro

BONUS
Pentru cine nu stie cine este Crina Veres va recomandăm urmatorul filmulet :


„S-a vindecat de cancer la colon si de leucemie! Este mama a patru copii si este o invingatoare!”



In completare cititi si:
1) Cartea "Vaccinarea: eroarea medicala a secolului" de Louis de Brouwer din care puteti citi extrase AICI si o puteti achizitiona AICI
2) Cartea "Vaccinurile: preventie sau boala? O noua patologie pediatrica" de Christa Todea-Gross (pe care o oputeti citi AICI si cumpara AICI)
3)  Au inceput sa recunoasca: Vaccinurile provoaca AUTISM, Sindromul morţii subite a sugarului, epilepsie, boli autoimune incurabile, encefalopatii etc. (+ multe alte informatii importante despre vaccinuri)
De asemenea studiati categoria ANTIVACCIN pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS

Un comentariu:

  1. cu precizarea ca nu e vorba de ''creier''..ci de ''minte''...multe din analogii ..daca nu toate...facandu-se prin intermediul corpului ''mental'' si ''suflet''..recomand Eugen Nicolae Gasca ...preluat de Cristian Ganescu..pt a vedea exact cum e cu corpurile

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...