Ieşirea Din MATRIX: iunie 2012

joi, 28 iunie 2012

Trance-formation



TRANCE - FORMATION (2012)

" Problema noastră nu este nesupunerea civică. Problema noastră este obedienţa civică. Problema noastră este că oamenii din întreaga lume s-au supus ordinelor unor lideri şi milioane dintre ei au fost ucişi din cauza acestei obedienţe. Problema noastră este că oamenii din întreaga lume sunt obedienţi în faţa sărăciei şi înfometării şi prostiei şi războiului şi cruzimii. Problema noastră este că oamenii sunt obedienţi atunci când închisorile sunt pline de hoţi mărunţi şi marii hoţi ne conduc ţara. Asta este problema noastră !"

Howard Zinn
(1922-2010)

luni, 25 iunie 2012

ZERO. De ce versiunea oficiala despre atacul de la 11 septembrie este un fals

 ZERO - Investigation into 911 (2008)

Va prezentam astazi un documentar despre evenimentele de la 11 septembrie, bazat pe cartea „Zero. De ce versiunea oficiala despre atacul de la 11 septembrie este un fals” de Giulietto Chiesa. 

In ciuda nenumaratelor dovezi care demasca evidenta conspiratie de la 11 septembrie, cabala oculta merge linistita mai departe si foarte putini oameni au curajul sa vorbeasca deschis de acest subiect, dovedindu-se inca odata, cat de lasa este omenirea.

„Cainii latra, ursul merge mai departe„ ... din pacate.

Consideram aceste evenimente ca fiind punctul de plecare pentru orice investigator incepator onest al teoriilor conspiratiei, pentru a intelege dimensiunea extrem de adanca si complexa a caracatitei intunecate ce conduce din umbra, aceasta lume.

Nu o sa mai intram in detalii. Am postat pe blog numeroase documentare si articole care analizeaza pe toate partile aceste evenimente, demascand in detaliu oribila conspiratie. In acest sens va invitam sa studiati cu atentie Categoria 11 Septembrie 2001.

Iata cateva idei despre cartea si documentarul cu acelasi nume:

miercuri, 20 iunie 2012

Odiseea lui Kubrick: Secrete ascunse în filmele lui Stanley Kubrick; Partea I: Kubrick și Apollo


Kubrick's Odyssey (2011) 
- Secrets Hidden in the Films of Stanley Kubrick -
Part One: Kubrick and Apollo

„Exista idei, descoperiri inedite, disponibile pentru cei care pot elimina unul din straturile de protecţie ale adevărului
Neils Armstrong, ˝primul om pe lună˝,  20 Iulie 1994
 
Pe 20 iulie se împlinesc 43 de ani de la irealele aselenizări făcute de NASA și gașca lor Apollo. De obicei oamenii se împart în două categorii, când vine vorba despre aceste călătorii ale omului pe Lună. Primul grup, cel mai numeros, continuă să creadă că NASA a ajuns pe Lună cu succes de 6 ori și că 12 oameni chiar au pășit pe suprafața Lunii. Cel de-al doilea grup, așa numiții conspiraționiști, deși mult mai puțini decât primii, susțin că omenirea nu a ajuns niciodată pe lună și că toată treaba asta este o făcătură.

luni, 18 iunie 2012

Walter Julius Weith - Viața la superlativ (18.06.2012)

"Walter Julius Veith este un om de știință cunoscut în întreaga lume prin prelegerile sale pe diferite subiecte sensibile, precum religiile lumii, interpretarea Genezei din Biblie, creaționism vs evoluționism, societățile secrete și agendele lor, Noua Ordine Mondială, legătura dintre alimentația modernă și creșterea incidenței bolilor.
Profesorul Veith s-a născut pe 25 ianuarie 1949 și a absolvit Universitatea din Stellenbosch, Africa de Sud în 1971. Șapte ani mai târziu, obține doctoratul în zoologie magna cum laude. A profesat până în 2004, când s-a retras din activitatea academică, pentru a se dedica celei de conferențiar. În această calitate, a călătorit atât în țările vestice, cât și în cele din fostul bloc comunist, inclusiv România. A fost invitat să țină prelegeri la numeroase universități de prestigiu, ca și în școli sau comunități religioase, pe teme ca nutriția și bolile degenerative, știința și religia, politica actuală și viitorul planetei.
Profesorul Walter Veith este o persoană modestă, carismatică, cu un umor subtil. Prezentările lui fac dese referiri la spiritualitate, ceea ce pe unii ar putea să-i lase reci, dar dincolo de acest aspect (de altfel, deloc de neglijat) el oferă informații științifice, bine documentate, care ne pot pune serios pe gânduri.
Vă invit să urmăriți o serie de cinci prezentări excepționale ținute de profesorul Walter Veith, pe tema obiceiurilor alimentare actuale, ca principală cauză a creșterii numărului îmbolnăvirilor în țările „civilizate”. Veți afla lucruri pe care nu le-ați învățat niciodată la școală, care nu apar în mass-media oficială și pe care medicul dumneavoastră nu le cunoaște, sau le trece sub tăcere cu bună știință..."
VEDETI AICI CELE 5 FILME TRADUSE:

Viața la superlativ 
Life at its Best (Romanian) / Life at its Best - Walter Veith

Sănătatea e alegerea ta 
Your Health Your Choice (Romanian) / Life at its Best - Walter Veith 
Stând pe o bombă cu ceas 
Sitting on a Time Bomb (Romanian) / Life at its Best - Walter Veith
Laptsolut uimitor
Utterly Amazing (Romanian) / Life at its Best - Walter Veith
Sănătatea și fericirea 
Health and Happiness (Romanian) / Life at its Best - Walter Veith 


sâmbătă, 16 iunie 2012

Doctrina șocului

THE SHOCK DOCTRINE (2009)
 
Doar o criză – actuală sau în perspectivă – produce schimbarea reală. Atunci când se produc crizele, acţiunile care sunt întreprinse depind de ideile aflate în circulaţie. Aceasta, cred, este funcţia noastră de bază: să dezvoltăm alternative pentru politicile existente, să le menţinem în viaţă şi disponibile până când ceea ce este politic imposibil devine politic inevitabil. 
Milton Friedman, economist

Guverne şi popoare ţipând de durere sunt forţate să îngenuncheze în faţa noastră, frânte, terorizate şi dezintegrate, cerşind o fărâmă de echitate şi de decenţă din partea noastră. Dar noi le râdem cu cruzime în faţă, şi tortura continuă nedomolită.

Davison Budhoo, senior economist la FMI în anii ’80, însărcinat cu programele de ajustare structurală în America Latină şi Africa
   
Doctrina şocului. Naşterea capitalismului dezastrelor este o carte apărută în 2007, scrisă de jurnalista canadiană Naomi Klein și reprezintă baza pentru documentarul din titlu.  Cartea a devenit un best seller internațional, fiind tradusă în 28 de limbi, printre care și româna (Editura Vellant, tradusă de către Bogdan Lepădatu şi Ciprian Şiulea). După cum era și de așteptat, cartea a stârnit reacții din cele mai diverse. Între cea mai importantă carte de economie a secolului al XXI-lea, proiectată din start pe listele de lecturi obligatorii ale multor canale de presă, şi acuzaţii de superficialitate conjugate cu tendinţa de a aluneca înspre teoriile conspiraţiei și chiar catalogări ca fiind pură propagandă comunistă. Doctrina șocului duce mult mai departe poziția antiglobalistă prin care jurnalista independentă se impunea în 2000 cu primul ei best seller, intitulat No Logo, strângând în cele peste 500 de pagini ale cărții, numeroase studii de caz ale terapiilor de șoc practicate și aplicate de mecanismul capitalismului dezastrelor.

joi, 14 iunie 2012

Drunvalo Mechizedek - Noi Informatii despre Inaltare si Merkaba

Information on Ascension and the Merkaba (2012)

  Astazi, va prezentam mai multe filmulete noi cu Drunvalo Melchizedek, traduse de partenerii nostrii de la Universul Sacru Inainte de asta dorim sa va prezentam un text tradus de Ana Nicolai, postat pe site-ul http://elenacocis.ro/merkaba-inimii/ si adus la cunostinta noastra de newsletterul Editurii For You., un text intitulat „Merkaba Inimii”.

„Sunt foarte multe lucruri referitoare la Mer-Ka-Ba – Corpul de Lumina creat de creier si care ne inconjoara corpul fizic – care sunt gresit intelese în intreaga lume. Legatura dintre Mer-Ka-Ba si procesul de inaltare intr-o noua lume este si ea gresit inteleasa. In  materialul audio (transcris in limba romana, de astazi), se vor  explica partile esentiale ale acestei cunoasteri si, de asemenea, motivul pentru care a fost modificata metoda de activare a campului Mer-Ka-Ba , din jurul corpului nostru. Ea nu mai este activata manual, asa cum s-a facut în seminariile de Floarea Vietii, acum fiind activata în maniera straveche, prin intermediul inimii, care este mult mai usoara. Aceasta noua/straveche invatatura se numeste Trezirea Inimii Iluminate. Sper ca lucrurile pe care le avem de spus în acest material audio va vor ajuta sa va aduceti aminte de cunoasterea adevarata a inimii/integrarea Mer-Ka-Bei si de felul în care ea va va conduce, în final, spre un nou Pamant si un nou mod de a fi. 

Drunvalo Melchizedek

ASCULTA IN ENGLEZA INREGISTRAREA AUDIO AICI.

"Pamantul se trezeste: Profetii 2012-2030" - de Sal Rachele

Apariție „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030”,
de Sal Rachele și Fondatorii, la Proxima Mundi

Pe 23 mai 2012, la Editura Proxima Mundi, a aparut cartea "Pamantul se trezeste: Profetii 2012-2030", scrisa de Sal Rachele in colaborare cu Fondatorii (creatorii formei umane) - un ghid pentru prezent si anii urmatori, care se anunta plini de transformari, atat interioare, cat si exterioare. Cei care au citit "Transformari planetare 2012-2030 - Mesaje de la Fondatori" si "Viata la frontiera cunoasterii" vor intalni aprofundarea unor notiuni, precum si introducerea altora, in premiera. Cartea contine informatii extrem de importante pentru cei ce cauta alternative pe termen lung la starea de lucruri actuala si cauta o imagine de ansamblu mai cuprinzatoare. Este una dintre cartile esentiale ale prezentului.

Redam mai jos prezentarea si cuprinsul detaliat al acestei carti extrem de pragmatice. Din lecturarea cuprinsului va puteti face o idee destul de clara despre subiectele pe care le trateaza.

marți, 12 iunie 2012

Bruce Lipton, Ph.D - Revoluţia evoluţiei şi apariţia creatorilor culturali (12.06.2012)

Revolution of the Evolution and The Emergence of Cultural Creatives

EPIGENETICA

„Profesorul dr. Bruce H. Lipton, expert în biologie celulară la Şcoala de Medicină a Universităţii Wisconsin a pus bazele cercetării şi studierii unei noi ştiinţe numită epigenetică care explică legătura dintre gene şi mediul înconjurător. Dr. Lipton a descoperit faptul că atunci când fiinţa umană nu trăieşte clipa prezentă, subconştientul rulează aproape în permenanţă „casete” cu diferite înregistrări mai vechi. El a pornit de la fizica cuantică care explică dualitatea corp-minte. Atitudinea noastră de conştienţă şi prezenţă este cea care favorizează comunicarea cu impact rezonant molecular ce reprezintă cheia principală a mecansimului prin care gândurile, atitudinile şi credinţele noastre creează condiţiile de existenţa o corpului şi lumii exterioare.

luni, 11 iunie 2012

CONSPIRATIA ILLUMINATI - DEMONICA SAU REPTILIANA?


CONSPIRITUS REMAKE 

Va prezentam astazi doua puncte de vedere in ceea ce priveste Conspiratia OZN si Illuminati. Cele doua puncte de vedere desi par intr-o contradictie, cine are ochi de vazut isi da seama ca sunt de fapt complementare. Filmul documentar sugereaza ideea ca toti extraterestri sunt demoni, sunt rai si acesta este punctul de vedere al multora, mai ales al unor bigoti inchistati in dogma crestin oprtodoxa. Noi credem ca exista extraterestrii si rau intentionati si bine intentionati, de aceea rezonam mai degraba cu tonul articolului de mai jos, insa va prezentam ambele puncte de vedere si alegeti voi care corespunde mai mult adevarului dvs. personal.

Asadar, mai intai articolul, luat de pe AIM, transmis de Tolec, reprezentantul Consiliului Andromeda. Desi am inceput sa cam facem alergie la astfel de texte transmise prin fel si fel de channelleri, transmisiunile acestui individ (Tolec), ofera o condensare de informatii, intr-o singura poveste destul de interesanta, care ne este confirmata si din alte surse de incredere. Suntem destul de circumspecti la toata aceasta avalansa de channelleri din ultimii ani care ne prezinta 100 de triliarde de puncte de vedere si tindem sa-i dam dreptate lui George Kavassilas care afirma in filmele lui ca nu toate entitatile de lumina sunt bine intentionate, nu toate spiritele care ne vorbesc sunt atat de evoluate pe cat se cred, chiar daca au calitati angelice sunt adeseori destul de limitate in conceptii. Din cate am inteles Tolec transmite mesaje telepatic nu prin channelling, ceea ce ni se pare mai putin invaziv ca in cazul channellerilor obisnuiti.

sâmbătă, 9 iunie 2012

Mâine să VOTAȚI cu capul si cu inima!



Deoarece maine sunt alegerile locale simtim sa mai reamintim, daca mai este necesar, cine conduce aceasta tara si va indemnam sa alegeti schimbarea puterii din ultimii 22 de ani.

Stim ca o mare parte din voi alegeti sa nu votati, deoarece credeti ca nu cine voteaza conteaza, ci acela care numara voturile si sunteti resemnati cu aceasta idee. Noi, in naivitatea noastra inca mai credem ca, fraudele electorale se intampla mai usor atunci cand voteaza mai putini. De asemenea multi simt ca nimeni nu-i reprezinta sau doresc sa nu mai existe democratie prin reprezentanti politici alesi ci prin reprezentare directa (si noi suntem printre acestia). Din pacate momentan, votul celor care nu voteaza nu este luat in considerare in niciun fel, cu toate ca si acela este un vot. In Romania si 1 om daca voteaza este considerat valid votul, asa ca nu va imbtatati cu apa rece ca absenteismul la vot va insemna ceva pentru cineva, ci doar un semn al apatiei oitelor bune de muls.

miercuri, 6 iunie 2012

Este omul superior?


THE SUPERIOR HUMAN? (2012)

"Ca profesor, aflat la catedră de mai bine de 40 de ani şi care a predat etica animală timp de 35 de ani, arareori am folosit, drept argument, altceva în afara materialelor tipărite. Dar acest film este atât de bine realizat şi atât de provocator, că, de acum înainte, îl voi include în cerinţele mele de curs, ca pe o unealtă educaţională extrem de puternică."

Bernard Rollin,
Profesor de filozofie şi ştiinţe biomedicale
Universitatea de stat, Colorado

Un documentar cu adevărat superb, "The Superior Human ?", scenariul şi regia Samuel McAnallen, narat cu sarcasm şi umor de vocea extraordinară a doctorului Nick Gylaw, a fost dedicat Zilei Pământului, în acest an, 2012, fiind primul documentar care contestă, sistematic şi logic, credinţa părtinitoare umană în superioritatea speciei noastre asupra tuturor celorlalte specii care ne populează planeta, motivaţie a masacrului pe care-l orchestrăm de sute de ani, pe baze "ştiinţifice" sau din pură distracţie.

luni, 4 iunie 2012

Conştiinţa Christică (4.06.2012)

”Un subiect spinos, fiind acoperit de atât de multe straturi de dogmă. Conştiinţa Christică este o stare de conştiinţă extinsă, un nivel colectiv al Fiinţei şi care, totuşi poate fi trăit personal. Conştiinţa Christică este un nivel al propriei noastre Fiinţe. “Caută-mă în Inima ta”, spunea El, “după ce vei fi închis uşa cămăruţei tale, şi voi fi acolo”. Conştiinţa Christică este o experienţă, chiar dacă din această experienţă ministerele credinţei au făcut o teorie şi o dogmă. Ea este accesibilă oricui are curajul de a trece dincolo de ficţiunile egotice ale personalităţii liniare, oricui are onestitatea de a se privi dincolo de orice negaţie şi de orice judecată, oricui are puterea de a rămâne transparent în faţa realităţii, în Acceptare.

De ce în Inimă trebuie căutată experienţa Christică? Pentru că Inima este spaţiul interior în care se încrucişează două moduri fundamentale de a percepe întreaga realitate: a gândi şi a simţi. Mintea nu poate accepta niciodată, căci natura ei este întrebarea, problematizarea şi dihotomia. Aceasta este gândirea. Alternativa este a simţi realitatea mai curând decât a o gândi. Acesta ste secretul, marea schimbare, marea transformare interioară pe care fiecare poate alege să o facă. Sau nu.

Cât de greu este să linişteşti mintea, pentru a putea simţi realitatea şi a deschide larg uşile percepţiei către conştiinţa Christică? E uşor. Eşti la distanţă de o respiraţie conştientă de marea poartă.

Acum 2000 de ani, cel cunoscut sub numele de Isus în lumea ortodoxă, trăia starea de conştiinţă numită Christos. Era Acela care semăna seminţele marilor transformări pe care le trăim astăzi în conştiinţa întregii umanităţi. Aceste timpuri nu ar fi fost posibile fără acest mare Maestru. A fost un revoluţionar extraordinar, un vizionar neconformist, un neascultător, o adevărată oaie neagră a timpului său. Cuvintele sale izvorâte din experienţa Christică au fost răstălmăcite şi răsucite până când au ajuns ceea ce el înfiera cel mai aspru: literă moartă a fariseilor şi cărturarilor. Dogmă. Cel mai important lucru care a fost omis din credinţa oficială ar putea fi doar o completare aparent neimportantă la celebrul citat: “Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Şi tu eşti asemenea.” Asta ar fi răsturnat totul. Oamenii ar fi căutat înlăuntrul lor în loc să caute înafară. Puterea ar fi rămas fără obiect.

Şi totuşi Umanitatea, această rasă superbă de îngeri care şi-au asumat experienţa de a fi în trupuri de pământ, ajunge în zilele noastre la o rezoluţie. Conştiinţa Christică erupe de pretutindeni, sub toate formele, în toate manifestările Conştiinţei, schimbând pentru totdeauna istoria Creaţiei. Sistemele puterii se prăbuşesc, doar din cauză că puterea este o iluzie. Frumuseţea, Adevărul, Libertatea erup şi ele din adâncurile acelui spaţiu interior pe care Maestrul umanităţii l-a indicat de atunci: din Inimă. O nouă Identitate, celestă este gata de a fi îmbrăcată de Umanitatea ce-şi recapătă

Conştienţa.

Fiecare dintre voi, cei care citiţi aceste rânduri simţiţi crescând din adâncuri acest adevăr care nu mai poate fi oprit. Altfel aceste rânduri nu ar fi ajuns până la voi. Sunteţi aceia aflaţi în Călătoria Inimii, care nu este altceva decât călătoria Sufletului aflat în experienţa umană, în drumul vostru către o nouă stare de conştienţă a ceea ce sunteţi cu adevărat. Voi sunteţi aceia în care creşte Conştiinţa Christică. Aceasta este marea transformare prin care trece Umanitatea, aceasta este “cea de-a doua venire”, acesta este “sfârşitul timpurilor”, aceasta este “noua conştiinţă şi noua energie”. O puteţi numi Conştiinţa Christică. Sunteţi la o singură respiraţie conştientă de această experienţă aflată dincolo de orice dogmă.”
SURSA: http://www.calatoriainimii.net

VEZI AICI, Conferinta "Constiinta Christica", Brasov, 29 martie 2012


Mai multe articole si filmulete despre/cu Horia Turcanu gasiti AICI.

sâmbătă, 2 iunie 2012

Regina Soarelui: Ce ne spun albinele ? (2.06.2012)


QUEEN OF THE SUN (2010)
- What are the bees telling us?

„Mulţi bâzâie precum albina şi se miră că nu iese miere"

Regizat de Taggar Siegel, documentarul a apărut în 2010 și a fost tradus în limba română cu sprijinul Societăţii Antroposofice din România. Evident, este vorba de un film despre albine, care se numește Queen of the Sun: What Are the Bees Telling Us?, și prin intermediul lui, săracuțele albinuțe ne vor spune printre altele că lor nu le place deloc ideea asta promovată de corporatia Monsanto si agentii ei (cum au fost ministrii agriculturii Tabra si Fuia de pe la noi de ex.- n.n.) , cu plantele modificate genetic. Ba mai mult de-atâta, sunt foarte afectate și toată această industrie a OMG-urilor, în care Mosanto (votată și cea mai malefică corporație din lume pe 2011) este lider suprem, le ucide și pe bietele de ele, nu doar pe noi.

Despre mierea de albine și beneficiile ce le aduce ea sănătății omului s-au scris probabil biblioteci întregi și cu siguranță se vor mai scrie, deoarece mierea este alimentul cel mai uimitor, iar valențele ei terapeutice sunt pe departe de a fi complet descoperite. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au folosit mierea pe post de îndulcitor sau medicament, fiind mereu un aliment foarte apreciat în orice gospodărie.

vineri, 1 iunie 2012

Daniel Roxin la NASUL TV astazi ora 22 (1.06.2012)


Avem bucuria sa va anuntam aparitia unei noi emisiuni la o televiziune mica, dar in crestere: „ADEVĂRURI TULBURĂTOARE” - cu Daniel Roxin, vinerea de la ora 22 (la NASUL TV).
Asadar, astazi de la ora 22 puteti vedea prima emisiune. 
Desi in ultima vreme pe Nasul (Radu Moraru) l-am vazut ca fiind in postura un Basist gretos (cel putin cat era la B1TV, dupa aceea nu i-am mai urmarit aparitiile), cu aceasta emisiune isi mai spala din pacate. Bravo Nasule, tine-o tot asa!
gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...