Ieşirea Din MATRIX: ianuarie 2011

duminică, 30 ianuarie 2011

La sud de graniţă (30.01.2011)

SOUTH OF THE BORDER (2009)
 
Iata inca un articol si documentar tradus, marca Marian Matei.
Multumim din suflet draga prietene! Efortul tau este colosal si cuvintele prea mici pentru a ne exprima multumirea!

"Lansat în 2009, la Festivalul de Film de la Veneţia, acest documentar, South of the Border, regizat de binecunoscutul şi controversatul Oliver Stone, după un scenariu de Tariq Ali, este un periplu prin cinci ţări sud americane, într-o încercare de a explora mişcările politice şi sociale ale Americii Latine, intervievând şapte preşedinţi regionali, pe care reuşeşte să-i "exorcizeze" de aura demonică, imprimată de corporatista mass media occidentală.

Filmul îi obligă pe Stone şi echipa lui, la un tur de forţă cinematografic, din insulele Caraibe până pe vârfurile Anzilor, în altiplano, reuşind să explice un fenomen politic, al preşedintelui Venezuelei, Hugo Chavez, care paradoxal, deşi este vopsit permanent în negru închis, de toată mass media, a reuşit să răspândescă rozul socialist - sau bolivarian, cum îl denumeşte el - aproape pe un întreg continent, creând o coaliţie latină inimaginabilă în urmă cu doar 10 ani, când era singura voce dizidentă într-un cor de osanale la adresa SUA şi a asasinilor financiari, FMI şi Banca Mondială - şi nu fac decât să-l citez pe John Perkins, folosind acest termen blând, la adresa lor.

marți, 25 ianuarie 2011

TVRR - O Televiziune Interesanta! (25.01.2011)

Salutam aparitia unei televiziuni ce se doreste a fi o adevarata alternativa mediatica , nealiniata mass mediei mari, o televiziune cu o misiune asemanatoare blogului nostru, doar ca la o scara mult mai mare deoarece este vorba de un post TV cu o mai mare vizibilitate decat un site.
Televiziunea poate fi urmarita momentan, online. Pentru mai multe detalii studiati pagina 
http://tvrr.ro/?page_id=5.

De asemenea , in cadrul acestei televiziuni poate fi urmarita o emisiune deosebita,  intitulata Non - Conformist , in care avocatul Mihai Rapcea (presedintele Coalitiei Impotriva Statului Politienesc) , are rol de invitat permanent. Mihai Rapcea este un neobosit luptator antisistem, pentru care avem tot respectul.

Iata si cateva dintre emisiunile acestui post de televiziune:

  Revista presei TVRR - 21.01.2011  

(interesant este ca la inceputul acestei emisiuni, moderatorul spune ceva de genul "noi nu pretindem ca detinem adevarul absolut , ceea ce vrem sa facem aici este sa va oferim o alternativa ..." inspirandu-se parca din avertismentul de pe blogul nostru ... mai mult ca sigur ;)



Prima editie a emisiunii Non-conformist, la TVRR - Romania Renaste  (mai multe detalii despre aceasta emisiune gasiti aici : http://rapcea.ro/2011/01/prima-editie-a-emisiunii-non-conformist-la-tvrr/ )

Prima Parte



A II - a Parte


Bad Politics - 20.01.2011



Uram viata lunga acestei televiziuni !

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Dovezi pentru Creator (22.01.2011)


THE CASE FOR A CREATOR  (2006)

Va prezentam astazi inca un documentar marca  Marian Matei. (blogul Dezvaluiri!). Multumim prietene , este un documentar foarte bun.  Tematica abordata in acest documentar a fost dezbatuta de noi de mai multe ori pe acest blog, dar se merita readusa in discutie  din cand in cand. 
Avem insa cateva mici observatii in ceea ce priveste acest documentar.
La un moment dat se face nu stiu ce calcul cum ca viata nu ar fi prea posibila in Univers deoarece conditiile existentei vietii pe Terra sunt foarte greu de gasit in alta parte. Cine a spus totusi ca viata trebuie sa fie la fel ca cea de pe Terra. Si cine spune ce este viata in realitate? De ce nu s-ar putea dezvolta alte forme de viata pe alte planete, cu alte conditii decat cele de pe Pamant? Chiar si pe Terra a fost descoperita viata in conditii considerate imposibile pana de curand de stiinta. Din punctul nostru de vedere viata este constiinta, iar aceasta viata se exprima in tot ceea ce exista. Prin anumite forme, de ex. oamenii, aceasta constiinta se exprima, poate mai bine decat o face prin plante sau asa zisa materie "moarta". Iar in ceea ce priveste viata pe Terra, in special in crearea noastra ca oameni, exista posibilitatea unei atingeri a unor creatori mai putini divini decat se spune in acest film. Aparitia primei celule poate fi considerata un act creator inteligent , insa dezvoltarea ulterioara poate fi atribuita unei evolutii in parte darwiniste. (nu in totalitate).
Asa cum am afirmat pe blogul nostru, credem ca exista o combinatie de creationism, evolutionism, design inteligent (incluzand aici si interventionismul) si lamarkianism (ereditatea caracterelor dobandite).
Asa cum am mai spus, darwinismul nu este o singura idee, ci 3 idei majore pe care le-am expus aici: 
http://fymaaa.blogspot.com/2009/04/creationism-vs-evolutionism-vs-design.html si doar una dintre ideile evolutiei darwiniste are baze stiintifice si poate de aceea este si asa de multa confuzie. Cine vrea sa sustina darwinismul se va lega doar de ideea sustinuta de stiinta cine vrea sa dea in darwinsim ataca celelate doua idei. Acea idee sustinuta stiintific, este cea conform careia evoluţia poate însemna schimbări minore în caracterisiticile speciilor individuale pe parcursul a unei perioade destul de scurte (relativ) de timp. De aceea putem afirma ca evolutionismul nu este 100 % fals, ci doar partial (33 %).
Vă mai recomandăm să urmăriţi şi celelalte documentare din Categoria Origini, în special conferinţele lui BRUCE LIPTON ("Where mind and matter meet" şi "Nature, nurture and the power of love") , Miracolul din Celula , The disasters darwinism brought to humanity şi alt documentar dedicat designului inteligent, "Unlocking the mistery of life", unde ne-am exprimat pe larg, părerea legată de această dezbatere.

 Iata si articolul deosebit de bun, ca de obicei, spus cu patos , din suflet si foarte inteligent, de Marian Matei pe blogul sau:

"Bazat pe best-seller-ul promovat de New York Times, "The Case for a Creator", acest film remarcabil, relatează călătoria de peste 20 de ani, a lui Lee Strobel - fost editor al Chicago Tribune - de la scepticismul spiritual, la credinţa profundă într-un Creator, a cărui semnătură inconfundabilă, o găsim plecând de la celula umană, până la nivelul Universului.

Ce ne spun, de fapt, descoperirile moderne din biologie, fizică şi astronomie, despre originile reale ale Universului ?

Analizate obiectiv, dovezile ştiinţei contemporane  indică, oare, prezenţa sau absenţa divinităţii ?

Teoria designului inteligent, a câştigat în ultimii ani, tot mai mult teren, în detrimentul mistificării materialiste, încorporate în teoria masonului Charles Darwin, care promovează ideea unei evoluţii aleatoare a vieţii pe Pământ, plecând de la simple substanţe chimice, ce au reacţionat în "supa primordială" şi au generat, în miliarde de ani, organisme vii din ce în ce mai complexe.

Locaţia Terrei în cosmos şi în particular în Calea Lactee şi în propriul nostru sistem solar, s-a dovedit a fi extrem de importantă, pentru generarea condiţiilor necesare dezvoltării vieţii planetare, ştiinţele naturii demonstrând că sunt necesare atât de multe criterii, ce trebuiesc a fi îndeplinite simultan, încât probabilitatea matematică, ca toate acestea să fi fost impuse de simplul hazard, tinde spre zero.

Curentul oficial din astronomie, fizică, chimie, biologie, paleontologie şi antropologie, consideră Pământul şi evoluţia vieţii complexe, ca fiind "accidente norocoase" ale interconectării unor factori aleatori, urmând legi impersonale, dictate de mecanica newtoniană, evoluţia darwinistă şi ecuaţiile aride ale lui Einstein, pe care, el însuşi, a fost incapabil să le rezolve.

Să analizăm puţin, câţiva dintre factorii cosmologici, "întâmplători", ce ar trebui să fie îndepliniţi simultan, pentru apariţia unei planete ce poate susţine forme complexe, de viaţă:

- soarele trebuie să fie de tip G2, pentru ca radiaţia sa, să permită şi nu să extermine viaţa;
- planeta trebuie să fie protejată, de alţi giganţi gazoşi;

- orbita planetară, trebuie să se afle într-o zonă de habitat unică, în sistemul solar,  pentru menţinerea temperaturii globale;
- prezenţa unei luni, a cărei masă să poată stabiliza înclinarea axei planetare şi să poată genera mişcările mareice ale oceanelor, esenţiale în echilibrul climatic;


- prezenţa câmpului magnetic, ce are rol în protecţia faţă de excesul de radiaţie solară, sau radiaţie cosmică de fond;
- prezenţa largilor mase continentale:
- distanţa, faţă de soare, trebuie să permită o atmosferă stabilă, bogată în oxigen;
- crusta planetară trebuie să aibă grosimea ideală, pentru a permite mişcarea plăcilor tectonice ş.a.m.d.

În ciuda criticilor aduse teoriei designului inteligent, există de asemenea un curent de opinie, tot mai viguros, după cum veţi constata din film, format de savanţi care contestă rigiditatea ideologică a ştiinţei, ce se opune, cu încăpăţânare, oricărei schimbări aduse teoriei evoluţiei naturale, pur aleatoare, a cosmosului şi a vieţii, solicitându-se cu tupeu, aş putea spune, argumente ştiinţifice, pentru combaterea unor teorii (darwinism, relativitate), ce s-au impus prin mecanisme obscure şi în nici un caz prin dovezi ştiinţifice concrete.

Argumentele academice, bazate pe simpla impotenţă, a tehnologiei actuale, de a sonda domenii ce ţin de transcedental şi nu de material, de energie şi nu de substanţă, sunt ridicole, fie şi numai luând în considerare zona minusculă, pe care o putem explora, prin simţuri sau tehnologie, din întregul spectru electromagnetic, de exemplu.

Savanţilor li se permite enunţarea de teorii, oricât de fanteziste, fără a fi susţinute de dovezi concrete, adeseori, dacă respectă tabuul oficial, de a nu se apropia deloc, de ideea implicării unei inteligenţe supranaturale, în proiectarea Universului cunoscut şi mulţi dintre ei au fost suficient de oneşti, să şi recunoască acest fapt.

Elucidarea în 1953, a structurii moleculei ADN, de către Francis Crick şi James D. Watson, a reprezentat doar vârful aisbergului, unei probleme nici astăzi pe deplin rezolvate, deşi zeci de ani s-a lucrat cu super computere Cray la descifrarea software-ului halucinant, generat de cele patru baze azotate, adenina, citozina, guanina şi timina, simbolizate prin iniţialele lor, din moment ce 95% din molecula de ADN, căreia nu i s-a descoperit rolul concret, este declarat "gunoi ADN" şi am ajuns să ne mulţumim doar cu strictul necesar de 5%, pentru clonarea unei fiinţe umane, de pildă.

Teoria evoluţionistă, după dispariţia lui Stephen J. Gould, îşi are liderul în persoana lui Richard Dawkins, profesor la Oxford şi autor al cărţii "Ceasornicarul orb", care afirma, totuşi:

"...rezultatele vii, ale selecţiei naturale, oferă impresia copleşitoare a designului unui maestru ceasornicar..."

Dar asta nu-l împiedică să rămână un ateu convins, care susţine că acest design este doar o iluzie şi că sisteme extraordinar de complexe, nu pot fi decât rezultatul accidental, al unei selecţii naturale, conştiinţa sa fiind probabil împăcată, prin folosirea unei sintagme ca "maestru ceasornicar", în loc de Dumnezeu.

În orice domeniu de cercetare ştiinţifică, se aplică cu rigurozitate principiul că "orice plan necesită un proiectant", metodologia de detectare a tiparelor, stând la baza multor discipline, inclusiv arheologie, antropologie, medicină legală, criminalistică şi ah da... să nu uit, SETI, un proiect steril, finanţat cu miliarde de dolari, vreme de peste 40 de ani, care se bazează pe simpla prezumţie a recepţionării unor unde radio, modulate în amplitudine sau frecvenţă, ca semn al unei inteligenţe extraterestre.

Şi cu toate acestea, ştiinţa oficială acceptă doar întâmplarea, ca fundament al complexităţii, excluzând cu ambiţie intenţia şi ca atare, extinzând raţionamentul, în mod cert, literatura universală beneficiază de sonetele lui Shakespeare, dar fără Shakespeare.

"...o comunicaţie inteligibilă, prin semnal radio, din cine ştie ce galaxie îndepărtată, este larg acceptată ca semn al unei surse emiţătoare, inteligente.

De ce oare secvenţele informaţionale, din molecula de ADN, nu reprezintă la fel de evident, dovada unei surse inteligente ?

La urma urmei, informaţia ADN este, în egală măsură, un mesaj secvenţial, pe cât este şi un mesaj transmis în cod Morse."

Charles B. Thaxton,
doctor în chimie,
Universitatea Harvard"

- sursa http://antiiluzii.blogspot.com/

VEDETI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI
The Case for a Creator
 

joi, 20 ianuarie 2011

MAI AVEM DOAR 2 ZILE IN CARE SA NE EXPRIMAM DEZACORDUL FATA DE CARDUL DE SANATATE CU CIP!!!! SA LUAM ATITUDINE! (20.01.2011)

Exprimati-va dezacordul fata de noul card de sanatate cu cip, solicitand o alternativa

Hotarare de Guvern pentru aprobarea normelor metodologice de aplicarea prevederilor referitoare la cardul national de asigurari sociale de sanatate din titlul IX Cardul european si cardul national de asigurari sociale de sanatate din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, cu modificarile si completarile ulterioare.
Contact: Calin Alexandru 0213072566
Afisat de la 11-01-2011 pana la 10-02-2011 HG norme card 11 ian 2011 Observatiile si propunerile privind proiectul de act normativ pot fi transmise pe adresa: propuneri@ms.ro.
Termenul limita pana la care se pot face propuneri este cea de a 10-a zi de la data introducerii pe site a textului proiectului de act normativ (21 ianuarie)

marți, 18 ianuarie 2011

BBC - POVESTEA CREIERULUI - Seria Completă

BBC - BRAIN STORY(2000)
- 6 Episoade - 

Va propunem astazi o serie de documentare de sorginte pur materialista, dar totusi utila in cunoasterea intelectuala, de sine. Cu ajutorul acestui documentar vom intelege mai bine care este influenta creierului asupra mintii si invers, putem intelege mai clar ce  apartine acestui complex corp-minte si prin excludere, ce nu apartine. Sa intelegem poate, ceea ce transcende , ce este dincolo de acest mecanism extraordinar, sa aflam cine suntem noi cu adevarat si poate, sa nu ne mai halucinam si sa ne identificam cu cine stie ce stari mistico-extatice (crezand astfel ca ne-am realizat sinele sau cine stie ce altceva) stari care pot fi pure reactii biochimice in corp (in special in creier).

Documentarul se straduieste din rasputeri sa ne convinga ca noi suntem creierul nostru si ca de fapt, constiinta este un produs al creierului si o face destul de bine. Insa, in acest documentar nu se explica telepatia, decorporalizarea, proiectia astrala constienta, vederea la distanta, viziunile din vietile anterioare si multe ale fenomene extracorporale ce demonstreaza clar ca aceasta misterioasa constiinta este mai mult decat creierul.

duminică, 16 ianuarie 2011

Fuziunea la rece - Foc din apă (16.01.2011)

COLD FUSION (1999)
- Fire From Water

 Iata inca un articol si un documentar tradus, marca Matei Marian (blogul Dezvaluiri!).
Multumim prietene! Munca ta este fantastica.Tine-o tot asa!


"În acest documentar deosebit, narat de James Doohan, interpretul unuia dintre cele mai îndrăgite personaje din universul Star Trek, "Scotty", veţi afla ce s-a mai întâmplat în domeniul controversat, al fuziunii la rece, în anii care au trecut de la anunţul din 23 martie 1989, al respectabililor chimişti - până atunci - dr. Martin Fleischmann şi dr. Stanley Pons, de la Universitatea din Utah, care susţineau că o celulă de sticlă plină cu apă grea, dotată cu un catod de paladiu, producea - la trecerea unui curent electric slab - foarte multă energie calorică, reacţia de bază trebuind să fie una de natură nucleară, similară poate, celei ce are loc în stele.

Noul "foc din apă", nu putea proveni dintr-o reacţie chimică obişnuită, nefiind implicaţi nici un fel de reactivi chimici în experiment, în afara apei, considerată a fi inertă din acest punct de vedere iar nivelele energetice raportate, le depăşeau cu mult pe cele ale unor reacţii clasice, prefigurându-se noua sursă energetică a viitorului, ce urma să pună capăt negrei ere a combustibililor fosili, cu toată suita de efecte - în principal negative - asociate acestora.

Deci reacţii nucleare "la borcan", extrem de eficiente energetic şi fără produşi secundari nucleari sau radiaţii letale ?

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

MIHAI EMINESCU - sufletul neamului românesc


Din punctul nostru de vedere Eminescu a fost poate, cel mai bun reprezentant al sufletului natiunii romane si soarta lui este asemenatoare cu ceea a acestui popor. Prin toate caile si mijloacele se incearca distrugerea sufletului romanesc si credem ca in mare masura, acest lucru s-a implinit. Sufletul roman e pe moarte ...

vineri, 14 ianuarie 2011

BOICOTATI PETROM/OMV !!! (14.01.2011)

Acum 2 ani faceam un apel asemanator.
http://fymaaa.blogspot.com/2008/10/boicotare.html

Efectul boicotului de atunci s-a simtit imediat. Pretul carburantului scazand cu 1 leu daca ne amintim bine. Insa efectul acelui boicot a disparut incet incet si acum, dupa 2 ani si ceva, preturile au tot urcat fara incetare. 
Pe net circula 2 mesaje legate de aceasta boicotare. Pe de-o parte este acesta:

"Stop Indiferenţei! Protestul de la benzinării trebuie să continue. Aşa că, români, haideţi să nu ne mai lăsăm călcaţi în picioare de patronii multimiliardari ai industriei petroliere şi să-i facem să vadă ce înseamnă să piardă bani! Fiţi solidari cu noi şi în zilele de 17, 18 şi 19 ianuarie 2011 nu alimentaţi, nu intraţi în nicio benzinărie!  Mergem cu mijloacele de transport în comun, cu bicicletele sau pe jos, dar nu mai alimentăm maşinile pentru a nu le mai umple buzunarele".


Producatorul are pretul de aproximativ 370 EUR / tona . Astfel rezulta urmatorul pret pe tona de benzina: 370+467+125+10=972 EUR /Tona (taxe si accize) Se adauga TVA de 24 % adica 233.28 EUR Totalul este de 1205.28 EUR/tona Un litru de benzina este 1.205 EUR (aproximativ 5.15 RON) Producatorul incaseaza 370 EUR/tona Statul!!!! incaseaza 835.28 EUR/tona ASA CA, OAMENI BUNI, REVOLTA ESTE UN CUVANT PREA MIC,,,,

Pe de alta parte este acest mesaj:

 "Protestul din 17 ,18 shi 19 nu insemna mai nimic.. 3 zile nu vor muri ei .. O solutzie mai buna ar fi ca toata lumea sa nu mai cumpere de la o companie combustibil, aceasta fiind nevoita sa scada pretul ca sa nu falimenteze.. atragand apoi clientii si pierzand ceilalti , dupa care vor fi nevoiti sa scada si ei. Cel mai mare impact ar fi falimentarea OMV. IN PERIOADA 15 IAN-15 FEB SA NU MAI ALIMENTAM DE LA OMV. Dupa ce OMV va fi fortat sa scada pretul vom alimenta numai de la ei ... ceilalti vor fi si ei nevoiti sa intre in competitie si astfel vom avea cu adevarat o economie de piata... FORTATA DE NOI !Daca vrei sa ajuti la acest protest chiar daca nu ai masina .. raspandeste acest mass Va multumim si nu uitati UNITATE !"

Unii propun boicotarea OMV si Petrom chiar si cu 2-3 luni sau chiar 1 an.
http://www.informatia-zilei.ro/new/2011/01/14/transportatorii-pregatesc-impreuna-cu-soferii-boicotul-benzinariilor-omv-petrom/

Noi suntem de acord cu toate aceste proteste. Si nealimentatrea timp de 3 zile la nici o statie si cu o continuare a boicotului prin focalizartea asupra Petrom/OMV.

In fine ...

Adevartul boicot ar fi renuntarea completa  la combustibili fosili si folosirea unor surse alternative de energie si asta ar da peste cap tot sistemul si o mare parte din controlul elitelor asupra populatiei s-ar diminua.
Una din sursele de energie alternative (printre multe altele) ar fi cea obtinuta din fuziunea la rece.
Pentru a vedea cateva dintre detaliile acestei tehnologii va invitam sa vizionati documentarul COLD FUSION - Fire from water pe blogul DEZVALUIRI! http://antiiluzii.blogspot.com/2011/01/fuziunea-la-rece-foc-din-apa.html (un articol si un documentar marca Marian Matei) . Acest documentar vine , poate, ca o sincronicitate fericita pentru acest Boicot. Si poate nu intamplator, primul articol publicat de Marian Matei, pe blogul sau este legat tocami de BLOCADA PETROM !!! http://antiiluzii.blogspot.com/2010/08/blocada-petrom.html (un articol ce merita citit). Multumim Matei! Esti un vizionar ;)

luni, 10 ianuarie 2011

BASHAR - 2 filmulete scurte

BASHAR

Continuam sa va prezentam astazi, inca doua filmulete traduse,  cu Bashar (un extraterestru care ne vorbeste prin intermediul lui Daryl Anka).

Celelate filme, articole si informatii cu si despre BASHAR de pe blogul nostru pot fi vizionate aici : 
 
BASHAR - EVENIMENTUL EXTRATEREȘTRII 
 si aici :
BASHAR - Download  
BASHAR - Take Action! - Part I
BASHAR - Sacred Circuitry

Multumim inca odata Danielei Grigore care si-a asumat aceasta munca titanica de a traduce cat mai multe dintre filmele, articolele si interviurile cu BASHAR.

Va prezentam de asemenea si alte informatii traduse legate de Bashar:

vineri, 7 ianuarie 2011

VOCEA - Conexiunea cuantică universală

THE VOICE (2007)
 
Documentarul EVIDENCE - the Case For The NASA UFO's facut de David Sereda in 2001, documentar tradus de noi acum vreo 3 ani, a fost unul dintre cele mai impresionante si mai revelatoare filme vazute vreodata. Din 2001 pana in 2007 cand a fost realizat documentarul de azi (produs de acelasi Sereda), atat informatia cat si David Sereda au evoluat mult si totul capata noi dimensiuni si profunzimi. Documentarul de azi, poate fi incadrat, dupa cum ne spune traducatorul acestuia, Marian Matei (de la Blogul DEZVALUIRI), in seria celor de top, A MUST SEE. Promitem sa-l vedem si noi draga Marian! Asadar, inca un documentar si un articol marca Marian Matei (numele sau devine deja o marca, un brand), recomandarea venind de la sine pentru cei care ii cunosc munca si preferintele.
 
 Articolul este unul pe masura filmului, deosebit de muncit si bine realizat, cu pasiune si obiectivitate. Asadar, fara nici o alta prezentare va prezentam articolul si filmul tradus, asa cum sunt pe blogul lui Marian:

"Toată materia, îşi are originile şi continuă să existe, doar în virtutea unei forţe. Suntem nevoiţi să presupunem că, în spatele acestei forţe, există o Minte, conştientă şi inteligentă. Această Minte, este matricea întregii materii."
Max Planck - Părintele fizicii cuantice
(1858 - 1947)
gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...