RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

vineri, 31 decembrie 2010

Profeţiile maya şi cercurile din lanuri - conexiuni extraordinare (31.12.2010)

MAYAN PROPHECIES AND CROP CIRCLES (2010)
An Extraordinary Connection


Multumim Marian Matei (BLOGUL Dezvaluiri www.antiiluzii.blogspot.com) si pentru urmatorul articol si documentar tradus! Ritmul si entuziasmul cu care traduci aceste documentare este unul fantastic! Multumim ca existi!

LA MULTI ANI TUTUROR!
"Calendarul Maya, se află în centrul unui fenomen cultural. Pentru unii, 2012 va fi sfârşitul lumii; pentru alţii, aduce promisiunea unui nou început şi tot pentru alţii, 2012 reprezintă explicaţia, pentru unele realităţi tulburătoare - precum schimbările climatice - care par să fie scăpate de sub control, din motive necunoscute."

The New York Times, 1 Iulie, 2007

Ca un ultim cadou, de An Nou, vă ofer acest mini documentar, multi premiat - International UFO Congress EBE Awards, Best Documentary, Best Historical Documentary and Peoples Choice Award - realizat de Jaime Maussan, moderatorul unei emisiuni OZN, difuzată la televiziunea mexicană, în ultimii 20 de ani, într-un interval de audienţă maximă, care a descoperit că mesajele codificate, în aşa-zisele "cercuri din lanuri", din ultimii ani, poartă semnătura enigmaticei civilizaţii mayaşe, părând a indica, de asemenea, spre mult disputatul an, 2012, când Kukulcan - sau Quetzalcoatl, al aztecilor - va reveni printre noi.

Ce vor să spună, oare,  toate aceste simboluri, despre care mulţi oameni şi din ce în ce mai mulţi savanţi, încep să creadă că reprezintă un sistem structurat de coduri, acoperind vaste intervale istorice şi chiar spaţiale ?

În ultimii ani, cu sprijinul tehnologiei informatice, tot mai avansate şi a muncii asidue a tot mai multor cercetători străluciţi, s-a reuşit conectarea multor puncte, ale marii enigme, numită antichitate, descifrându-se mesaje ce par să prezică un viitor deosebit de luminos, al planetei, prin intrarea într-o nouă Epocă de Aur şi confirmarea originilor extraterestre ale umanităţii.

După ce au prezis corect, explozia de lumină a Cometei Holmes 17P, din octombrie 2007, când şi-a amplificat emisia de lumină cu un factor de 500.000, devenind, pentru scurtă vreme, cel mai mare obiect din sistemul solar, vizibil chiar cu ochiul liber, se presupunea că aceşti creatori invizibili de cercuri în lanuri, îşi vor îndrepta atenţia spre evenimente astronomice apropiate de data de 21 decembrie, 2012.

Două astfel de imagini, par a confirma direct, evenimente astronomice ce vor avea loc atunci, cel de la Waylan's Smithy din 2006 - care sugerează că razele unei puternice explozii, din adâncul spaţiului, vor atinge Terra cam prin martie, 2013 - şi cea de la West Kennett din 2006 - sugerând că puternice emisii energetice, emanând din centrul galaxiei, vor ajunge pe Terra cam pe 14 decembrie, 2012, la vreme de lună nouă şi în prezenţa unei comete, în interiorul sistemului nostru solar.

În ultima vreme, activitatea de decodare a misterelor, acestor figuri din lanurile britanice, pare să fi făcut un puternic salt înainte, dar cu toate corelaţiile, evidente, cu unele evenimente astronomice, precum cometa amintită mai sus sau impactul lui Shoemaker-Levy cu Jupiter, din 1994, comunitatea academică rămâne la fel de încremenită, într-o ignoranţă  agresiv-sfidătoare, de sorginte inchizitorială, triada fiind completată de slugarnica mass media şi desigur, guvernele.

Din nefericire, nu puţini sunt scepticii, care continuă să afirme şi să întrebe: "Asta este imposibil ! Cum este posibil ca sute de oameni să cunoască aceste rezultate, doar la modul privat, fără ca nici unul dintre aceste importante fapte, să nu fie difuzate în principalele mijloace mass media, unde ar putea fi studiate de toată lumea, în condiţiile în care, informaţia de pe Internet, este nesigură şi contradictorie ?"

Naivitatea marii majorităţi a oamenilor, este aproape fără limite, când mai cred că o industrie profilată în întregime pe pâine şi circ, pentru care sunt importante doar tacticile de intimidare, reclama făcută celor mai incompetente fiinţe, politicienii şi cel mai proaspăt scandal - cu cât mai abject şi mai penibil, cu atât mai bine - poate da dovadă de o integritate pur şi simplu incompatibilă, cu raţiunea ei de a fi.

Filmul de faţă răspunde magistral neîncrederii şi indiferenţei, prin cercetările făcute de o echipă compusă din Winston Keech, Gary King şi Terje Toftenes (realizatorul incitantului documentar, The Day Before Disclosure, postat deja pe acest blog), care au filmat apariţia, din senin, a unei figuri de peste 300 de metri lungime, în East Field, lângă Avebury, în noaptea de 7 iulie, 2007.
Care a fost reacţia mass media ?

În timp ce un manelist, cu dantură de rechin pensionar, poate face furori, de exemplu, etalându-şi fizicul prin revistele franceze, de parcă ar fi altceva decât o infamă nonvaloare a acestei lumi, un eveniment poate epocal, ce înlătură multe dintre dubiile aruncate de mistificatorii, Doug Bower şi Dave Chorley, privind originea cercurilor din lanuri, s-a bucurat de notă succintă într-un ziar local din Wiltshire şi de o şi mai mică menţiune pe un website regional, al BBC.

Jaime Maussan
Fără efortul, meritoriu, al acestui jurnalist de excepţie, care este Jaime Maussan, ce a avut iniţiativa concetizată în acest mini documentar, era foarte posibil ca această descoperire să se scufunde în uitare.

Un aspect poate neaşteptat, al fenomenului, este "conexiunea maya",  unele dintre figurile ce apar anual, preluând parcă, vechi teme din mitologia maya şi cea aztecă.

"Când, savanţii europeni, au început să decodifice anticele hieroglife maya, unul dintre primele succese a constat în înţelegerea sistemului numeric, utilizat de mayaşi, a sistemului lor de calendare, bazate pe mişcările aparente ale Lunii, Soarelui sau planetei Venus. Pe scurt, matematica şi ştiinţa au furnizat fundaţia unei noi forme de comunicare, aşa cum savanţii SETI prezic că se va întâmpla, în cazul comunicaţiilor interstelare."
www.seti.org, "Decodarea E.T. în căutarea unei pietre Rosetta, cosmice"

 Calendarele solar-venusiene, folosite, cu multă vreme în urmă, de ambele civilizaţii meso-americane, Maya şi Aztecă - laolaltă cu faimosul lor calendar pe termen lung - au apărut recent în lanurile engleze, fie lângă Silbury Hill, în 2004, fie lângă Woolstone Hill, în 2005, remarcabilă fiind apariţia lor într-un moment semnificativ, chiar la finalul unui ciclu Maya, de 5.125 de ani.

Calendarul lung, se încheie la 21 decembrie, 2012, marcând finalul celei de-a cincea epoci solare, începută pe 13 august 3114 î.e.n., în timp ce calendarul solar-venusian, se va termina pe 28 martie, 2013, marcând finalul ciclului de 52 de ani, început pe 10 aprilie, 1961 şi totodată, intrarea în cel de-al şaselea ciclu solar, de peste 5.000 de ani.

LA MULŢI ANI, TUTUROR ROMÂNILOR !


Mayan Prophecies And Crop Circles - An Extraordinary Connection
cu acest link

- sursa BLOGUL DEZVALUIRI! www.antiiluzii.blogspot.com

marți, 28 decembrie 2010

SECRETUL - Dovada că nu suntem singuri (28.12.2010)


THE SECRET (2010)
- Evidence We Are Not AloneVa prezentam astazi inca un documentar si un articol "marca Marian Matei " (adica propus, tradus, revizuit, comentat de Marian Matei - blogul Dezvaluiri!).  Cuvintele sunt de prisos. Ritmul sau de a traduce depaseste capacitatea multora de a viziona filmele traduse, ceea ce spune multe ;)
Tine-o tot asa prieten bun! Multumim din suflet!

RECOMANDAREA TRADUCATORULUI: MERITA VAZUT! E CEL MAI TARE DOCUMENTAR DESPRE OZN-uri , mai tare decat orice am vazut pana acum EVER!
...  Ramane de vizionat (revenim si noi cu o opinie).

"The Secret, prezintă povestea unei scurgeri de documente guvernamentale, care dovedesc că SUA a recuperat epavele unor obiecte zburătoare neidentificate, sau farfurii zburătoare, începând din 1941 şi desigur, a secretizat toate informațiile obținute, lansând una dintre cele mai ample operațiuni de mușamalizare, din istorie.

Aceste documente, au fost examinate cu metode judiciare şi au fost declarate ca fiind autentice, de către experţii care verificat: natura hârtiei, vechimea cernelurilor folosite, filigranul hârtiei, fonturile de dactilografiere, ştampilele de secretizare şi desecretizare, sistemul numeric de îndosariere ş.a.m.d.

Documentarul nu reiterează povestea, deja cunoscută, a prăbuşirii unui OZN la Roswell, în vara lui 1947, deşi este amintită şi este intervievat fiul mr. Jesse Marcel, ofiţerul de informaţii care a investigat primul locul accidentului şi a dat prima declaraţie publică, în 1978, chiar lui Stanton Friedman.

Sunt aduse dovezi ale unei recuperări anterioare, a epavei unui OZN prăbuşit în 1941, la Cape Girardeau, în Missouri, fapt ce explică existenţa procedurilor de mușamalizare, şase ani mai târziu, la Roswell şi reacţia foarte rapidă a gen. Roger Ramey, comandantul Eighth Air Force, care a contestat în interval de numai o oră, declarația col. William Blanchard, superiorul lui Jesse Marcel şi comandantul Roswell Army Air Field, privind recuperarea unui "disc zburător" şi expedierea acestuia la baza aeriană Wright Field, Ohio, pentru cercetări.

Un nou martor, June Crane, secretară la Wright-Patterson Air Field, la finalul anilor '40, a dat declaraţii ce confirmă ascunderea de către armată, a epavelor recuperate.

Nu numai că acest documentar oferă mărturiile unor personalităţi marcante, ce se situează pe poziţii de susţinere a documentelor prezentate, ca astronautul Ed Mitchell şi cercetătorii Stanton Friedman, Timothy Good şi Michael Lindemann, dar sunt prezentate şi opiniile unor sceptici.

Întrebarea pusă de majoritatea oamenilor, pe problema OZN, este: "De ce ar acoperi guvernele un astfel de fenomen ?"

Aşa cum reiese, atât din opinia experţilor, cât şi din documente, răspunsurile privind necesitatea acestei secretizări, paranoice, ar putea include:

- protecţia tehnologiei obţinute de la epavele recuperate;
- menținerea în ignoranță a publicului, privind natura reală a acestor astronave şi a motivaţiei sosirii lor repetate pe Terra;
- obţinerea monopolului aplicaţiilor tehnice rezultate, gen: fibre optice, circuite integrate, vizoare cu vedere în infraroşu, materiale tip Kevlar, surse energetice revoluţionare ş.a.m.d.;
- evitarea panicii publice, aşa cum a rezultat din difuzarea radiofonică în 1938, de către Orson Welles, a piesei "Războiul lumilor" şi nu din grijă pentru oameni, ci doar ca o posibilitate de izbucnire a unor revolte ce ar afecta sistemele politice existente;
- prevenirea oricărui impact asupra ierarhiilor religioase oficiale, care, de fapt, reprezintă o altă faţă a puterii.

Compania producătoare a filmului, iO Productions, a fost înfiinţată în anii '80, de către Claude Gaignaire, un renumit jurnalist şi corespondent de război francez şi este singura companie care lucrează numai pentru companii şi reţele de televiziune europene, ce a devenit, în timp, un adevărat magnet pentru corespondenţi din marile ţări europene, fiind totodată "furnizorul de Oscar-uri" pentru European Broadcast Union, în ultimii câţiva ani.

The Secret, se bazează pe mii de documente secrete, care au fost supuse unei analize judiciare intensive, de către minuţioasa echipă tată-fiu, formată din dr. Robert M. Wood şi Ryan S. Wood, ambii cu referinţe impresionante ca investigatori şi oameni de afaceri, concluziile muncii lor fiind popularizate prin diferite mijloace, incluzând: un site web, CD-uri şi documentarul video.


Efortul lor combinat, reprezintă încă o justificare a rezultatelor sondajelor Gallup, care indică peste 50 % dintre americani, ca fiind neîncrezători în politica stupidă a guvernului SUA, de negare a oricăror evidenţe ale fenomenului OZN, prin folosirea sfidătoare a unor argumente penibile.

Ultimele cercetări, făcute de către cei doi investigatori, au relevat că cerneala roşie folosită la ştampilele pentru secretizarea documentelor, nu conţine nici un fel de coloranţi moderni şi că unele documente au fost, în mod cert, tipărite de rotativele guvernului, în anii '50.

Astfel de dovezi, indică cu tărie autenticitatea acestor documente secrete, primele care certifică existenţa controversatului comitet Majestic 12 sau MJ 12, mai mult sau mai puţin cunoscut, marelui public.

Documentele strict secrete ale guvernului american, provin de la surse interne, din serviciile secrete sau armată, dovedind realitatea şi amploarea fenomenului de muşamalizare organizat de administraţia SUA şi deciziile cinice de încălcare a aşa-ziselor libertăţi şi drepturi constituţionale, chiar prin eliminarea fizică,  "prematură şi regretabilă", a martorilor incomozi, ca James Forrestal.

Ryan şi Robert Wood, furnizează 500 de pagini de noi documente, anterioare Roswell, ce completează arhiva lor personală Majestic-OZN, de peste 100 de documente, totalizând peste 3.500 de pagini certificate judiciar, ceea ce transformă cazul în ceva prea puternic, pentru a mai putea fi ignorat, după cum declară fostul astronaut, dr. Edgar Mitchell.

Ryan S. Wood, este absolvent al Cal Poly San Luis Obispo, California, cu specializare în ştiinţe matematice şi informatică, având o carieră de succes la Intel Corporation şi Toshiba Digital Equipment Corp. şi o carte publicată: Majic Eyes Only - Earths Encounters with Extraterrestrial Technology.


Dr. Robert M. Wood, este inginer aeronautic, absolvent al Universităţii Colorado şi are un doctorat în fizică la Universitatea Cornell. A avut o carieră de 43 de ani la McDonnell Douglas, ca manager al proiectelor de cercetare şi dezvoltare.În documentar, îşi exprimă opiniile:  

- Michael T. Lindemann, analist social, autor de cărţi OZN,
- Stanton T. Friedman, fizician nuclear, autor de cărţi şi filme OZN,  
- Timothy S. Cooper, fost United States Marine Corps şi criptograf militar, investigator privat, scriitor şi destinatar al documentelor MJ 12,  
- Brian Parks, cercetător şi autor de cărţi OZN,
- Karl Pflock, fost ofiţer CIA, fost asistent al Secretarului Apărării al SUA,
- Charlette Mann, nepoata reverendului William Huffman, martorul prăbuşirii de la Cape Girardeau,
- dr. John Alexander, colonel în retragere, fost ofiţer de informaţii,
- gen.mr. John A. Samford, Directorul Serviciului de Informaţii al USAF,
- mr. Donald Keyhoe, pilot în United States Marine Corps şi autor al cărţii: Flying Saucers are Real,
- Timothy Good, cercetător şi autor de cărţi OZN,
- Jesse Marcel Jr., colonel în retragere, martor ocular,
- Frank Kaufmann, fost ofiţer de contrainformaţii al armatei SUA, martor ocular la Roswell,
- James E. Clarkson, poliţist în retragere şi investigator judiciar,
- dr. Donald Menzel, astrofizician, preşedinte al Observatorului Harvard, membru al Majestic 12,
- dr. Edgar Mitchell, astronaut Apollo 14,
- Don Berliner, preşedinte fondator al UFO Research,
- Joseph P. Firmage, preşedinte al Motion Science şi fost comandant al US Web Corp. 

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:

The Secret - Evidence We Are Not Alone
" - sursa BLOGUL DEZVALUIRI! http://antiiluzii.blogspot.com
P.S.  Un articol interesant: OZN-uri gigant vor ajunge pe Pamant in 2012 http://www.ziare.com/magazin/ozn/previziuni-trasnite-ozn-uri-gigant-vor-ajunge-pe-pamant-in-2012-1064614

vineri, 24 decembrie 2010

ORIGINILE CRACIUNULUI (24.12.2010)

THE ORIGINS OF CHRISTMAS

In data de 24.12.2008 scriam un articol cu acelasi nume in care va facem si o invitatie la tradus. Acestei invitatii i-a raspuns Marian Matei, acum cateva zile si iata ca acum avem acest film tradus.
Multumim Marian! Efortul tau este extraordinar si coplesitor. Multumim ca existi!

Articolul din 2008 despre Adevaratele Origini Ale Craciunului http://fymaaa.blogspot.com/2008/12/adevratele-origini-ale-craciunului.html este destul de cuprinzator si merita citit.  Astazi va prezentam o completare binevenita la acel articol si anume, cel creat de Marian Matei pentru documentarul tradus, de astazi.

" Este larg recunoscut faptul, că această sărbătoare atât de dragă tuturor, Crăciunul, încorporează multe elemente ce ţin de tradiţii religioase ancestrale, solare, ce preced cu mult creştinismul, unele dintre ele nu tocmai ortodoxe, poate, dar dincolo de dogmă rămân datinile, ce impun o sărbătoare a cărei principală menire este de a celebra naşterea Mântuitorului nostru, Iisus Hristos.

Care-i sunt totuşi originile ?

Deloc uşor de răspuns, în condiţiile în care sursele sunt vagi, sumare şi nu rareori, contradictorii, ca în orice studiu ce implică istoria, din păcate mult prea denaturată, de timp şi mai ales, de oameni.

Documentarul de faţă, oferă o variantă de răspuns, rememorând religii şi tradiţii de multă vreme dispărute, plecând de la mitraism, la religia politeistă a anticei Rome, a triburilor germanice, britanice sau scandinave şi ajungând, într-un final, la modul cum parte din tradiţiile acestor religii, aşa-zise păgâne, au fost integrate în creştinism, din motive diverse, mai uşor de înţeles doar în contextul primelor secole, de după Iisus.

Una dintre primele teorii, acceptată în genere, leagă Crăciunul de sărbătoarea romană numită Saturnalii, ce se desfăşura în toate cele şapte zile, ulterioare datei de 15 decembrie şi care era dedicată, după cum indică şi numele, zeului agricol, Saturn.

Solstiţiul de iarnă cădea adesea în jurul datei de 25 Decembrie, în vechiul calendar iulian, la finalul acelor şapte zile de petreceri şi chiar orgii, când toate ierarhiile sociale erau ignorate, pretext de celebrare a începerii creşterii graduale a activităţii solare, motiv pentru care romanii l-au integrat în mitologia lor şi pe zeul antic solar, persan, Mithra.

Despre Mithra aflăm din Avesta, scriptura sacră a unei religii şi filozofii ce îl are ca personaj central pe profetul Zoroastru sau Zarathustra - numit de Platon, fiul lui Oromazdes, amintit de asemenea, de Herodot, în "Istorii", de Plutarh, în "Despre Isis şi Osiris" şi chiar de Dio Chrisostomus - religie care are multe similarităţi cu Vechiul Testament.

Incapabilă de a stopa vechile practici religioase păgâne, biserica creştină timpurie s-a dovedit capabilă, însă, de o diplomaţie ce nu s-a manifestat prea des, ulterior - când a preferat autodafeurile, blândeţii - absorbind aceste tradiţii, într-o sărbătoare care celebra naşterea Fiului lui Dumnezeu, a cărui dată reală de naştere - ca şi întreaga sa existenţă, de altfel - rămâne incertă.

Sub presiunea maselor, probabil, au fost încorporate simultan şi practici de genul "regelui dezordinii", care i-au oferit un pretext perfect puritanului Lord Protector al Angliei, Oliver Cromwell, ce călca pe urmele rigidului Martin Luther, de a declara ilegală întreaga sărbătoare de Crăciun, forţând-o să se manifeste doar clandestin, în intimitatea familiilor, cam până pe la 1656, când şi-a reintrat în drepturi, pare-se în Canterbury.

Nici puritanii din Lumea Nouă nu s-au lăsat mai prejos şi au interzis sărbătoarea, începând din 1659, în virtutea inerţiei poate, amenda pentru nesupunere fiind de 5 şilingi, o sumă considerabilă, probabil, la acea vreme, din moment ce Crăciunul a revenit în casele americanilor abia după revoluţia de la 1776, continuând să manifeste însă, multe dintre racilele trecutului, fiind considerat o bună ocazie pentru beţii si solicitarea de favoruri sexuale.

Cam în aceeaşi vreme, în Anglia, s-a instituit practica interpretării de colinde religioase, de către grupurile care mergeau din uşă-n uşă pentru a solicita băutură şi alte componente necesare amestecului numit "wassail."

Imaginea clasică a Crăciunului, se poate considera ca fiind statuată, simultan cu publicarea în 1843 a romanului clasic "A Christmas Carol", al lui Charles Dickens, care a constituit pentru clasa mijlocie britanică un ghid, ce definea o sărbătoare a bunăvoinţei, milosteniei, dăruirii, a desprinderii de grijile cotidiene, prin petrecerea timpului în cadrul intim asigurat de familie şi prietenii apropiaţi, deşi Revoluţia Industrială sărăcise destul de consistent ţara.

Acest aspect spiritual, intim, al Crăciunului, a fost interpretat cu totul diferit în ţara mercantilismului extrem, SUA, unde a fost folosit ca strategie de piaţă, amplificând rapid profiturile comercianţilor, actualmente făcându-se auzite tot mai multe voci ce critică denaturarea spiritului acestei sărbători, care s-a transformat dintr-o vreme a bucuriei sufleteşti, într-una a freneziei comerciale.

Rămân totuşi multe aspecte seculare ale Crăciunului, total diferite de smulgerea de profit de pe urma comercializării cadourilor şi unul dintre cele mai plăcute, este dat de figura centrală a sărbătorii: Moş Crăciun.

Se poate scrie o întreagă istorie pe tema conceperii acestui personaj, a cărui natură pur mitologică ne-a întristat pe mulţi dintre noi, la un moment dat al copilăriei, personajul principal rămânând însă Sfântul Nicolae, un episcop altruist - un adevărat oximoron, astăzi - ce trăia în Asia Mică a secolului IV e.n., faimos totodată pentru minunile pe care le făcea - precum învierea a trei băieţei ucişi de un hangiu lacom şi sadic - cunoscut acum, ca protector al copiilor, marinarilor ş.a.m.d.

În Germania, Olanda şi Italia, el este imaginat ca un bătrân cu barbă mare şi albă, zburând prin cer călare pe un cal alb, îmbrăcat în straiele de episcop - de unde provine probabil culoarea roşie a veşmintelor lui Moş Crăciun - însoţit adesea de un spiriduş, care-i pedepseşte pe copiii obraznici.


Deşi ziua dedicată lui, este cea de 6 Decembrie, în multe ţări această sărbătoare a fuzionat cu cea de 25 Decembrie. În ţările Benelux însă, copiii lasă şi acum un sabot de lemn lângă foc, plin cu fân pentru calul Sfântului Nicolae, ziua de 25 Decembrie nefiind decât o simplă sărbătoare religioasă.

Data de 25 Decembrie pentru Crăciun, ca zi a naşterii lui Iisus Hristos în ieslea din Betleem, înconjurat de darurile aduse de cei trei Magi de la Răsărit, este fixată în 350 e.n. de Papa Iuliu I, într-o încercare probabil disperată, de a face cât mai puţin dureroasă tranziţia păgânilor Romei, la creştinism.

Prima "punere în scenă" - ca să mă exprim astfel - a naşterii Mântuitorului, scenă devenită clasică între timp, îi aparţine celei de-a doua personalităţi a creştinismului, care a inspirat parţial crearea personajului Moş Crăciun, Sfântul Francisc de Assisi, ce trăia pe atunci, în anul 1224,  într-o peşteră lângă oraşul italian Greccio.

Cu sau fără puritanismul lui Martin Luther, germanii sunt probabil primii care au decorat un pom de Crăciun, cu mere, azimă, ornamente de sticlă, mici îngeri şi lanţuri de hârtie, tradiţie introdusă în Anglia la 1841, de prinţul consort de origine germană - al reginei Victoria - Albert, imigranţii englezi şi germani, purtând cu ei această tradiţie şi  în Lumea Nouă, impunând, în timp, cel mai puternic simbol al Crăciunului.

Vă voi lăsa plăcerea de a descoperi singuri, restul poveştii Crăciunului şi a simbolurilor lui de basm, în filmul care urmează, urând tuturor fidelilor acestui blog:
Crăciun fericit, alături de cei dragi !" 
- sursa BLOGUL DEZVALUIRI!


VEDETI FILMUL, TRADUS, AICI - link 1:
The Origins Of Christmas - Originile Crăciunului
SAU AICI - link 2


DOWNLOAD RAPID

S-ar putea să îţi placă şi:
1) PHARMACRATIC INQUISITION (poate cea mai credibila explicatie a Craciunului)
2) THE REVELATIONS OF A MOTHER GODDESS
http://fymaaa.blogspot.com/2009/12/david-icke-revelatiile-unei-mame.html

P.S. Pentru noi, Craciunul este evident o data ce are legatura cu "re-nasterea soarelui" (cresterea duratei zilei)  si merita sa ne bucuram si sa sarbatorim cum se cuvine acest eveniment alaturi de cei dragi. Si poate ar fi si mai indicat sa acordam aspectului spiritual mai multa importanta decat aspectelor materiale (umplerea matzului cu bunatati, imbuibarea cu alcool si zacutul intr-o stare de greutate mult sporita, alaturi de cei dragi.) Sarbatori fericite!

duminică, 19 decembrie 2010

BASHAR - Deplasandu-ne Prin Infinit (19.12.2010)

BASHAR
- Shifting Through Infinity
O seara cu Bashar 
- 19 iunie 2010

Continuam sa va prezentam astazi, inca un film tradus, cu Bashar (un extraterestru care ne vorbeste prin intermediul lui Daryl Anka). Cronologic vorbind filmul de azi se desfasoara cu o zi inainte de ultimul film prezentat de noi data trecuta.

BASHAR - Sacred Circuitry

Celelate filme, articole si informatii cu si despre BASHAR de pe blogul nostru pot fi vizionate aici : 
BASHAR - EVENIMENTUL EXTRATEREȘTRII 
 http://fymaaa.blogspot.com/2010/08/bashar-prezent-la-evenimentul.html si aici :
BASHAR - Download  
http://fymaaa.blogspot.com/2010/09/bashar-download-28092010.html.
BASHAR - Take Action! - Part I
http://fymaaa.blogspot.com/2010/10/bashar-actioneaza-partea-i-17102010.html
BASHAR - Sacred Circuitry

Multumim inca odata Danielei Grigore care si-a asumat aceasta munca titanica de a traduce cat mai multe dintre filmele si interviurile cu BASHAR.

De asemenea va prezentam si partea a doua a Interviului THE SPAN cu Bashar. Multumim Daniela Griogore!
Prima parte poate fi citita aici: 


THE SPAN 2010-2015 ( 12 oct 2008) – INTERVALUL 2010-2015
Partea II  

[…] Va exista ocazia de a pune intrebari mai tarziu, dar inainte de acest moment, dati-ne voie sa va comunicam o idée - inca o data - pe care ne-am dori s-o numim “Intervalul”.
Aceasta implica ideea unui interval de timp - si de timp potrivit - ce se apropie acum pe planeta voastra. Ceea ce numiti anii dintre 2010 si 2015 este un interval de 5 ani ce reprezinta ideea unei mari accelerari in energia voastra, o uriasa ocazie a unei usi ce se deschide acum pentru o creativitate ridicata; o expansiune exponentiala.
Ideea pe care am discutat-o cu voi de ceva vreme e cea in care am mentionat, in care am perceput si impartasit ideea, conceptul ca, asa cum stiti multi, lucrurile se accelereaza si ca atunci cand va aliniati cu bucuria voastra, cand actionati in functie de ce va entuziasmeaza, veti curge in armonie cu aceasta accelerare, pe marginea din fata, pe val inainte, permitand manifestarea sincronicitatii si experienta acelor lucruri ce sunt reprezentative pentru ceea ce va pasioneaza, pentru ceea ce va captiveaza.
Si au fost dati in care v-am reamintit si de faptul ca, pe masura ce lucrurile se accelereaza, in cazul in care alegeti sa nu actionati in baza bucuriei voastre, sa nu actionati in baza pasiunii voastre cat de repede puteti, acest val accelerator va continua sa progreseze, iar pentru unii va fi din ce in ce mai greu sa-si ajunga din urma visele, daca nu va ingaduiti ocazia de a actiona acum in baza entuziasmului. Acel moment a sosit. Si multi indivizi gasesc acum mai multa dificultate in viata lor pentru ca nu au actionat mai devreme in baza bucuriei lor, pentru ca nu au avut incredere in relatia cu Sinele lor Suprem.
Ideea e ca nu e niciodata prea tarziu si va puteti intotdeauna transforma. Deoarece asta nu e spus sau intentionat in niciun fel sau forma ca sa va speriem, sa va judecam, ci doar sa va anuntam ca asta e fizica implicata, ca e implicata energia si ca pentru orice alegere si actiune exista o consecinta.
Prin urmare, daca inca mai alegeti sa “opuneti rezistenta”, cum spuneti, Sinelui vostru natural, daca inca mai alegeti sa va tarati picioarele, sa nu actionati in privinta acelor lucruri despre care stiti in inima voastra ca sunt reprezentative pentru cine sunteti cu adevarat, atunci, pe masura ce aceasta energie se accelereaza, se extinde, va extinde de asemeni orice rezistenta, orice negativitate; o va amplifica si mari de zeci si sute de ori.
Deoarece, asa cum am spus, prin analogie, cu cat va creste mai mult frecventa, cu-atat mai eficienti, intr-un sens, deveniti. Si atunci, orice nu isi are locul in voi, va iesi in evidenta si va ingheta intreaga miscare inainte. Analogia pe care am folosit-o, din tehnologia voastra, e ideea motorului de mare precizie. Inainte, cand motoarele erau relativ simple, nu prea conta cat erau de murdare; continuau sa functioneze pentru ca pur si simplu aveau putine de facut - functionau pe baza de frecventa joasa. Dar acum ca functionati la frecventa inalta, la fel ca un motor de mare precizie, aveti foarte putina toleranta pentru lucrurile care nu-si au locul. Cel mai mic fir de praf va ingheta pur si simplu intreaga operatie intr-un motor de mare precizie, pana cand acel fir de praf e indepartat.
Acum, mai mult ca niciodata, energia accelerata devine atat de rafinata, de fina, de o vibratie atat de inalta, incat este mai important ca niciodata sa renuntati, sa dati drumul acelor lucruri care nu isi au locul in campul vostru, in atitudini, in comportament, in energia voastra; sa renuntati la felul in care nu preferati sa fiti, sa va armonizati lin cu bucuria voastra, cu pasiunea voastra si sa va relaxati in Sinele voastru natural. Acum mai mult ca niciodata.
Deoarece, pe masura ce aceasta energie se accelereaza in timpul acestui interval de 5 ani, pentru cei care continua sa reziste, care continua sa actioneze in feluri ce nu sunt corespunzatoare adevaratului lor Sine, va deveni si mai dificil sa se ajunga din urma pe ei insisi.
Nu vrem sa traiti experienta unui asemenea grad de conflict, de stradanie, de suferinta, de confuzie. Dar ideea, e bineinteles, ca totul se afla permanent in mana voastra. Este intotdeauna alegerea voastra, iar noi n-o putem face in locul vostru. Trebuie s-o faceti singuri. Trebuie sa ne intampinati pe noi si pe Sinele vostru Suprem la jumatatea drumului pentru a putea forma un parteneriat autentic, pentru a putea primi informatia, energia ce va sunt transmise permanent. Nu e nevoie sa ne rugati vreodata sa va trimitem ceva; nu e nevoie sa ne invitati vreodata sa va trimitem energii, sa va ajutam in vreun fel. Am fost invitati si trimitem la intreaga noastra capacitate. Daca nu pare ca o primiti, verificati-va antena, curatati receptorul, upgradati-va vibratia si sensibilitatea pentru capacitatea de a percepe energia ce a fost dintotdeauna, este permanent si va fi intotdeauna trimisa fara gres.
-Va indemnam cu tarie sa faceti asta; dar depinde de voi.
In anii ce vor veni, in acest interval, pe masura ce va apropiati de trecerea pragului din anul vostru 2012, cand veti inclina balanta de la o energie colectiva predominant negativa la o energie colectiva predominant pozitiva, puteti sa inaintati catre acel moment, sa claditi acel moment, acea trecere aliniidu-va cu Sinele vostru mai complet astfel incat atunci cand va avea loc inclinarea balantei – si asta pentru prima data de foarte mult timp energia colectiva a lumii voastre va fi, in sfarsit, predominant pozitiva - veti putea atunci sa fiti pe acel val, pe acea energie ce se va accelera in avalansa si va continua sa se accelereze si sa se extinda din acel moment incolo. Acesta e intervalul critic, aceasta e urechea acului – acesti 5 ani, 5 fiind numarul umanitatii. Faceti-i sa conteze! Faceti-i sa conteze! Faceti-i sa conteze!
Pe masura ce va veti ingadui sa actionati fara ezitare in baza sincronicitatilor ce se vor extinde si vor exploda in viata voastra, va veti ingadui sa va bucurati, sa va relaxati in stilul comunicarii cu voi insiva si cu altii, ingaduiti-va sa stiti ca veti “sti tot ce aveti nevoie sa stiti, cand aveti nevoie s-o stiti”, ca veti fi intotdeauna sustinuti in orice fel veti avea nevoie sa fiti sustinuti. Nu irositi timp ingrijorandu-va pentru ca atunci asta va fi energia ce va fi amplificata! Din nou, depinde de voi.
Dar in acest interval veti descoperi ca lucruri noi vor incepe sa se intample pe masura ce va deplasati de la o realitate la alta, de la un Pamant paralel la altul. Asa cum am spus deja, in anul vostru 2012 se va incheia carantina, dupa care civilizatiile noastre nu vor mai necesita o politica de tip “hands-off” in ceea ce priveste planeta voastra.
Repet, bineinteles ca asta nu inseamna ca vor avea loc aterizari in masa de-a doua zi. Insa ceea ce inseamna e: rata cu care inainteaza procesul ce duce la contact deschis, din acel moment incolo, se va afla in totalitate in mainile voastre. Noi nu vom mai fi impiedicati sa avem contact deschis cu voi datorita propriei noastre carantine. Voi veti fi singurii ce veti hotari cand vibratia voastra e pregatita. Iar noi vom citi cu usurinta acea energie.
Asa cum am spus, dupa cum va citim acum energia, punctul culminant pentru aceasta deschidere catre contactul deschis va incepe sa existe dupa anul vostru 2015. Vor incepe contacte individuale, din ce in ce mai multe ici-colo. Vor fi mai multe aparitii OZN ici-colo ale navelor apartinand grupului care in cele din urma va initia primul contact deschis cu voi toti; sunt cei pe care noi i-am numit in limba noastra straveche Shalinaya, ceea ce inseamna “Primii”, iar in propria lor limba isi spun Yahyel. Le-ati vazut navele; veti vedea si mai multe pana cand va veti obisnui cu ideea ca nu sunteti singuri; pana cand va veti obisnui cu ideea ca nu aveti de ce sa va temeti.
Amintiti-va ca voi sunteti guvernele voastre; nu exista nicio separare. Insuflati ideea de organizatii, de guverne cu notiunea ca sunteti gata pentru si va doriti contact deschis. Deveniti acele guverne! Luati-va puterea inapoi intr-un mod plin de afectiune, de echilibru, de energie si creativitate. Exemplificati si exprimati-va dorinta de a exista intr-o lume in care nu exista frica de a interactiona cu ceea ce reprezinta lucrurile pe care le-ati ascuns si compartimentalizat in constiinta de atat de mult timp.
Negociati cu structura ego-ului guvernului. Si spuneti-le ca au facut tot ce-au putut ca sa reprezinte lucrul pentru care i-ati ales: sa va protejeze de frica voastra. Anuntati-i ca nu mai e necesar sa faca asta pentru ca acum sunteti gata sa va prelucrati singuri aceste idei si ca nu va mai e teama sa va intalniti toate lucrurile din interior ce necesita integrare pentru ca voi sa va puteti accelera energia pana in punctul in care sa va putem intalni fata in fata.
In timp, in acest interval de 5 ani, pe masura ce va accelerati energia, pe masura ce va creati o relatie mai armonioasa cu Sinele vostru Suprem, incepand cu 2015, odata cu accelerarea contactelor individuale, dupa 2025-2033 se va deschide cel mai probabil fereastra – dupa cum va citim acum energia – pentru ca un contact deschis real, global sa aiba loc, undeva in acel cadru temporal.
Dar e necesar sa ramaneti fideli acestui plan, e necesar sa va folositi de acest interval de 5 ani – 5 = numarul umanitatii – pentru a integra complet relatia cu Sinele voastre Supreme cat de bine puteti; sa renuntati la lucrurile care nu vi se potrivesc cat de bine puteti; sa cinstiti cat de bine puteti chiar si lucrurile care nu au functionat in cazul vostru, ca sa le aduceti la egalitate in energia voastra si sa treceti mai departe la altceva fara a judeca, fara frica, fara a invalida.
Acest interval de 5 ani este critic pentru ca voi sa deveniti mai mult din intreaga masa de oameni ce sunteti, sa deveniti o persoana intreaga, sa deveniti Om, adevarata fiinta umana.
Ingaduiti-va, deci, sa constientizati ca in acest interval de 5 ani vor “rasari” – cum spuneti – incercari. Si pe masura ce apar, va indemnam sa le priviti in fata cu neutralitatea ce e reprezentativa pentru echilibrul dintre voi si credintele voastre si sa le impregnati cu intelesuri pozitive astfel incat sa le puteti intotdeauna transforma in efecte pozitive in viata voastra, indiferent de cum sunt ele. Si sa puteti cladi pe acest fundament an de an, actionand in baza bucuriei voastre an de an in acest interval de 5 ani pana cand va cristalizati in 2015 ca o persoana intreaga, functionand cu intreaga sa fiinta, echilibrata intre mintea fizica si Mintea Superioara, cu un punct de echilibru neutru in centru din care va veti misca prin viata. Si deschideti-va inimile in primul rand fata de voi insiva, catre a va iubi intai de toate pe voi pentru ca meritati. Pentru ca, repet, daca nu ati merita, nu ati exista.
Aveti incredere in iubirea neconditionata a lui Tot Ceea Ce Este Care v-a creat, aveti incredere ca meritati aceasta iubire. Sau altfel - din nou - nu ati exista. Relaxati-va in a STI ca sunteti sustinuti pe vecie, imediat. Relaxati-va in a INTELEGE faptul ca creatia este instantanee. Tot ceea ce faceti este creat imediat. Singurul motiv pentru care ar putea parea sa nu fie asa este pentru ca nu creati o diferenta prea mare intre un moment al creatiei si urmatorul si astfel creati iluzia unui proces lent.
Insa fiecare moment e un moment nou si fiecare schimbare e o schimbare completa si fiecare creatie e o creatie imediata. Prin urmare, nu aveti nevoie sa invatati cum sa accelerati crearea lucrurilor. Aveti nevoie sa invatati cum sa creati urmatorul lucru mai diferit de cel dinainte ca sa puteti constientiza cat de repede creati, cat de repede va deplasati, cat de repede va schimbati prin realitatile paralele. E gradul de diferenta dintre un moment si urmatorul cel care va spune ca va miscati repede, ca creati instantaneu. Cand aveti o diferenta mica intre o creatie si alta, nu puteti vedea ca aveti o creatie instantanee pentru ca va pierdeti in continuitatea spatiu-timpului.
Keneth ne-a impartasit un download. E despre o idée care, daca e pastrata in inima, va va ajuta sa tineti minte cat de maleabil este spatiu-timpul vostru, cat de flexibila e crearea realitatii voastre. Si iti multumim, Keneth, pentru participarea ta in acest download.
Poezia este dupa cum urmeaza:[1]  -Iar o parte dintre voi poate ati auzit-o deja pentru ca exista pe planeta voastra.
“There was a young lady named Bright
Who set out at the speed of light
She set out one day
In a relative way
And arrived the previous night.”[2]
Ideea e ca realitatea voastra ESTE atat de flexibila! Iar cand va veti armoniza in intregime cu Sinele vostru Suprem, veti intelege ca viteza luminii nu e altceva decat vibratia ce reprezinta marginea constructiei realitatii voastre anume. In acest sens, e un efect secundar, un efect secundar pentru rata la care sunteti constienti ca va creati realitatea.
Cand va veti da ocazia de a realiza ca fiecare moment creat este creat instantaneu, cand veti crea diferente mai mari intre un moment de realitate creat si urmatorul, cand veti constientiza o diferenta mai mare intre o realitate paralela si urmatoarea in loc sa va deplasati prin unele ce sunt atat de asemanatoare cu a voastra incat nu puteti vedea ca s-a schimbat ceva, cand veti crea un asa mare grad de diferenta, veti urca in vibratie catre ideea de viteza a luminii. Si pe masura ce veti incepe sa va potriviti din ce in ce mai mult pe acea frecventa, realitatea voastra fizica va incepe sa se dezlipeasca, va incepe sa se dizolve. Spatiul si timpul vor fi flexibile, maleabile. Va veti trezi ajungand in anumite locuri inainte de-a va porni la drum. Veti ingadui ca spatiul si timpul sa devina alunecoase. Va veti minuna de sincronicitatile ce vor apare brusc, simultan, in realitatea voastra. Din nou, multe dintre ele va vor transforma viata in ceea ce-ati visat intotdeauna ca fiind basme; dar veti descoperi ca asa functioneaza de fapt realitatea.
In acest interval de 5 ani renuntati la constructiile pe care le-ati creat! Renuntati la ideea ca lucrurile trebuie facute intr-un anume fel. Renuntati la vechea idée despre cine credeti ca trebuie sa fiti. Renuntati la vechile idei apartinand de credinte ce nu functioneaza pentru voi. Renuntati la lucrurile care nu va apartin; nu aveti nevoie sa le purtati dupa voi. Dati-le drumul! Dati-le drumul! Dati-le drumul!
Cand vibrezi aproape de viteza luminii, pe masura ce te potrivesti pe frecventa realitatii tale, vei deveni realitatea insasi. Sau – cum am spus – ascensiunea si accelerarea inseamna simplu constientizarea faptului ca de fapt ESTI REALITATEA in care ai crezut anterior ca existai, ca ESTI  DIMENSIUNEA REALITATII in care ai crezut anterior ca existai.
Va exista o diferenta din ce in ce mai mica intre tine si realitatea insasi. Vei incepe sa intelegi – sa intelegi clar – ca tot ceea ce experimentezi in realitatea ta ESTE O VERSIUNE A TA, este un simbol al tau, este o reflectie a ta. Asta nu invalideaza pe nimeni altcineva, pentru ca toti ceilalti au exact aceeasi experienta – de a vedea totul in realitatea lor ca pe o reflectie a lor insile. Astfel, cand te vei potrivi pe acea frecventa, lucrurile se vor misca impreuna. In acest sens, vei putea la propriu sa muti munti pentru ca vor fi o parte din tine, o extensie a ta. Vei fi inteles asta, vei fi clarificat asta. Vei intelege ca TU ESTI MUNTELE, ca tu esti copacii, ca tu esti pasarile, ca tu esti albinele.
Ingaduiti-va aceasta constientizare in acest interval de 5 ani. Nu opuneti rezistenta. Nu opuneti rezistenta. Nu opuneti rezistenta.
Fiindca, daca o faceti, veti descoperi ca durerea doar va creste, negativitatea doar se va extinde, lucrurile vor deveni si mai grele pentru voi. Iar noi nu va dorim asta.
Dar daca alegeti sa va doriti asta singuri, noi va vom onora intotdeauna alegerea. Si la fel va face si Creatia. Deoarece Creatia sustine ORICE alegeti sa creati, fara exceptie, fara exceptie, fara exceptie!
“Cu exceptia mea?” Nu! Nicio exceptie!
Va rog tineti minte!
In incercarea ta de a gasi smerenia, sa gandesti ca esti o exceptie de la regula de a fi sustinut de Creatie, e in realitate cea mai aroganta atitudine pe care o poti avea. Pentru ca de fapt spui ca tu, din toata Creatia fara nicio indoiala, esti singurul pentru care Creatia nu functioneaza la fel. Asta e aroganta!
Relaxati-va in intelegerea ca vi s-a facut darul – marele dar -  ca viata nu are inteles. Nu are niciun inteles prestabilit. Voua vi s-a dat darul de a hotari ce inseamna viata pentru voi in fiecare clipa.
Iar in acest interval de 5 ani, asta va deveni si mai important: sa etichetati viata in felul in care preferati, sa etichetati toate circumstantele si situatiile in felul in care preferati. Chiar daca mintea fizica si constructia ego-ului nu vor putea intelege tot timpul intelectual care ar putea fi acel rezultat pozitiv, amintiti-va doar ca mintea fizica nu stie – nu e capabila sa stie – cum va va servi acea situatie. Tot ce are nevoie sa stie e ca va va servi! Iar Sinele Suprem va va arata ca va va servi. Garantat! Daca veti colabora cu Sinele Suprem in acest fel.
Si va reamintesc inca o data ca in acest interval de 5 ani sa aplicati cu tarie principiul de prin rang pe care l-am discutat recent, care e punctul de sprijin si de echilibru pentru tot ce experimentati in realitatea fizica – “Circumstantele nu conteaza! Conteaza numai starea ta de spirit!” Circumstantele sunt rezultatul starii in care esti; nu starea in care esti este rezultatul circumstantelor.
Ai putea alege sa creezi circumstante care consolideaza anumite stari de spirit, insa starea ta e cea care a cauzat circumstantele. Si, astfel, circumstantele sunt iluzorii, nu sunt reale; sunt o reflectie, o halucinatie, o proiectie.
Asa ca, atunci cand vezi circumstantele, neutralizeaza-le, fii neutru fata de ele; nu le da, nu le impregna cu intelesuri pe care nu le preferi. Ia-ti acel moment de pauza dupa care da-le intelesul pe care il preferi pentru ca apoi circumstantele sa-ti ofere efectul pe care il preferi.
Si tineti minte!
Realitatea fizica, fiind una spatiu-timp, va avea intotdeauna ecouri. Nu judeca faptul ca te-ai schimbat dupa faptul ca exteriorul s-a schimbat sau nu. Masoara-ti schimbarea dupa felul cum raspunzi acum exteriorului, fie ca exteriorul s-a schimbat, fie ca nu. In felul asta stii ca te-ai schimbat, iar nu dupa felul cum arata exteriorul. Felul in care raspunzi tu exteriorului e ceea ce face diferenta. Si abia atunci lucrurile se pot schimba pentru ca tu raspunzi diferit fata de ceva ce arata la fel – asta e afirmatia care spune ca te-ai schimbat cu-adevarat! Si-atunci exteriorul poate reflecta aceasta schimbare a ta.
Dar daca o faci… Daca spui: “Ma voi schimba in interior CA SA obtin schimbarea exterioara” o faci tot pe dos.
Va reamintim acum de toate aceste principii pentru ca toate aceste principii formeaza trusa cu instrumente pe care e nevoie s-o tineti la indemana in acest interval de 5 ani. Inspirati-va din aceste instrumente, ascutiti-le, folositi-le in acest interval de 5 ani. Acesta e momentul in care sa va acordati fin motorul. Acesti 5 ani sunt proiectati energetic in mod special sa va acordeze fin motorul, sa va permita sa treceti prin canalul, sa va permita sa inclinati balanta, sa va permita sa incalecati pe valul energiei colective pozitive ce va incepe sa se insamanteze in lumea voastra, sa se infiltreze in lumea voastra dupa trecerea pragului in mijlocul lui 2012.
Fiti gata! Acordati-va fin! Nu lasati nicio piulita sau vreun surubel pe jos! Asamblati totul la loc! Atunci va functiona. Se va potrivi, va functiona ireprosabil daca ii veti ingadui.
Daca veti face asa in acest interval de 5 ani, ne veti oferi noua ocazia, pe langa multor altora care se pregatesc pentru un contact deschis in cele din urma – ne va ingadui noua mai multa usurinta pentru a folosi, de asemeni, energia voastra colectiva pentru a ne armoniza si a face acorduri cu energia voastra colectiva pentru a ajuta la echilibrarea energiei planetei voastre, pentru a ajuta la netezirea oricarui mecanism determinat de aceasta trecere care pana in acel moment ar fi putut fi experimentat ca si catastrofa – sa le netezim in tranzitii usoare, line, cu mici denivelari in loc de munti intregi.
Pe masura ce veti face asta in acest interval de 5 ani, vom lucra intim cu voi in starea de vis pe multe nivele energetice diferite, pe realitatea voastra sablon impreuna cu Sinele vostru Suprem, pentru a netezi si echilibra energia lumii voastre impreuna cu voi. N-o vom face noi in locul vostru! N-o putem face noi in locul vostru! Dar o putem face impreuna cu voi! Deci, daca voi va veti face partea voastra de treaba in acest interval de 5 ani, vom putea si noi sa ne facem partea noastra cu mai multa eficienta. Pentru ca, la urma urmei, noi trebuie sa lucram cu energia voastra. E planeta voastra! E lumea voastra! Voi trebuie sa luati decizia pentru cum vreti sa mearga aceasta energie. Iar noi vom ajuta si asista la echilibrarea ei astfel incat tranzitia sa poata fi lina. Dar trebuie sa va jucati si voi rolul vostru pentru ca altfel ne lasati prea putin material cu care sa lucram. Iar noi putem face doar atat. In acest sens, ni se permite sa facem doar atat pentru ca nu putem face asta in locul vostru si sa va inlaturam responsabilitatea pe care o aveti.
Ingaduiti-va sa stiti ca nu veti fi singuri in aceasta tranzitie, ca nu veti fi singuri in acest interval, ca veti lucra cu noi. Si pe masura ce va armonizati si va sensibilizati ca o antenna mai puternica pentru aceste frecvente mai inalte, veti deveni din ce in ce mai constienti de lucrarea pe care o desfasuram permanent impreuna la nivele mai inalte. Visele va vor reflecta asta, inspiratia va va reflecta asta, imaginatia va va reflecta asta; sincronicitatea va va reflecta, cu certitudine, asta. Garantat!
Si pana cand ajungeti in 2015, veti fi – ei bine, poate ca unii dintre voi chiar la propriu – dincolo de Sine.
Ideea e ca acest interval de 5 ani este un moment extrem de accelerant in constructia spatiu-timp.  Va vom ajuta sa fiti pe acel val in punctul sau de echilibru astfel incat sa fie cea mai puternica – cea mai puternica – redirectionare a energiei ce poate fi.
Tineti minte! Amintiti-va ca in toate artele martiale adevarata putere sta in a te potrivi pe frecventa atacatorului si a ajunge in punctul de echilibru in care nicunul dintre voi nu se misca unul relativ la celalat. Cand ambii sunt armonizati unul cu altul, cea mai usoara atingere e de ajuns pentru a redirectiona energia unui atac negativ pentru ca nu exista niciun moment puternic de inertie ce trebuie depasit deoarece va miscati in armonie totala unul cu altul.
Si asa cum am spus si va reamintim acum, cea mai mare putere necesita cea mai usoara atingere. De aceea pe cea mai mare putere ce exista – Creatia, Tot Ceea Ce Este, Dumnezeu, Zeita, oricum vreti sa-I spuneti – abia de o simtiti daca nu sunteti cu-adevarat atenti. Atat de puternic este! Nu are nevoie sa-si exercite vointa fata de lucruri. Nu are nevoie sa-si etaleze puterea fata de lucruri. De ce? Pentru ca ESTE TOTUL! Prin urmare, totul se misca in interiorul Sau, totul se misca in concordanta cu El. Iar voi nu-L simtiti pentru ca impulsul, inertia Sa si a voastra se potrivesc perfect.
Cand va veti ingadui adevarata constientizare a acestui impuls perfect armonizat, veti simti acelasi flux, aceeasi curgere, veti simti aceeasi putere si va veti minuna de lipsa de efort necesara pentru a da voie lucrurilor sa se manifeste sincronic in viata voastra. Va deveni aproape ilar de simplu. Si veti rade.
Deci, ingaduiti-va ocazia de a conlucra cu noi in acest fel pentru a permite sa se desfasoare planul ce conduce la contact direct. Si dati-ne voie sa va reamintim ca atunci cand vorbim de ideea de contact, nu vorbim doar de ideea de a-i contacta pe ce cei ce vin din alte parti, ci si de a contacta fiecare aspect al constiintei proprii si de a le integra pe toate intr-o fiinta holistica, fiinta holistica cu care am incheiat acordul de a avea contact.
Vom ajunge impreuna in acel punct de contact. Sunteti pe drum, sunteti pe drumul bun. Folositi acest interval de 5 ani cu intelepciune, cu bucurie, cu creativitate, cu afectiune intr-o maniera relaxata si lipsita de efort. Nu va nelinistiti! Relaxati-va! Simtiti-va bine!


[1] Este vorba despre un “Limerick” -, o poezie comica, pare-se de origine irlandeza, cu forma fixa avand rimele in ordinea a-a-b-b-a. La origine bazat exclusive pe absurd, limerick-ul a evoluat ajungand sa imbratiseze azi o gama larga de teme: ironie, poanta anecdotica, grotesc, trivialitate etc. Este o manifestare specifica a umorului englezesc.
[2] Era o tanara pe nume Bright
Care s-a pornit cu viteza luminii
A plecat intr-o zi
Pe un drum oarecare
Si-a ajuns in noaptea precedenta.”

VEDETI FILMUL TRADUS AICI:
Sau aici:


BASHAR-Shifting through Infinity 2 from Gaby Gaby on Vimeo.

vineri, 17 decembrie 2010

DMT - Molecula Spiritului (2010)

DMT: The Spirit Molecule (2010)

Am vorbit de mai multe ori pe acest blog despre DMT , despre experientele samanice, despre plantele psihedelice, despre rolul acestora in evolutia spirituala si in revolutionarea paradigmelor, iar documentarul si articolul de astazi aduc si mai multa clarificare si un plus de validitate celor afirmate de noi pana acum.
Pe fondul extraordinar de virulent din mass media de azi, cand orice substanta psihodinamizanta este anatemizata , considerata drog doar  cu efecte negative, pe fondul acestei hartuiri continue a consumatorilor de astfel de substante si unei blamari a etnobotanicelor  de orice fel, acest documentar ne face , poate ,sa intelegem , de ce una dintre caile regale de iesire din matrix  (chiar daca numai temporar) este asa de mult atacata de "öamenii in negru".
Cand te duci la orice "drug store" (farmacie) pentru orice "drog " (medicament) ai o serie de prescriptii si indicatii de folosire a acestor droguri (medicamente). Asa este si cu substantele psihodinamizante, care pot fi considerate niste medicamente spirituale (care pot vindeca fiinta umana pana in cele mai profunde nivele - inclusiv in crizele spirituale, de care vorbeste Stanislav Groff in psihologia transpersonala), Nu se consuma oricum, in orice conditii si in orice stare trupeasca si sufleteasca. Se recomanda purificari corporale si mentale, un ghidaj spiritual adecvat (eventual din partea unui saman adevarat) si o motivatie profunda (eventual de natura spirituala) care sa te faca cat mai constient si  mai atent la experienta. Muchia de cutit pe care se merge in aceste experiente este foarte ascutita si orice dezechilibru te poate taia foarte rau. Asadar, folositi-va cu intelepciune , cu discernamant si maturitate de aceste substante naturale, lasate de Dumnezeu tocmai cu acest scop (unele plante sunt pentru ceaiuri si tincturi, altele pentru vindecare spirituala). 
Sunt tot mai multe dovezi care atesta faptul ca societatiile antice dintr-un trecut mai indepartat decat istoria oficiala, au fost niste societati spirituale , iar experientele samanice (catalizate de diversele plante psihodinamizante) o parte importanta a culturii acelor societati.
Ii multumim din nou, neobositului nostru prieten Marian Matei, (blogul Dezvaluiri!!)  care a mai adaugat o nestemata la colectia de documentare traduse! Multumim din suflet si pentru articolul de mai jos, la care subscriem in intrgime (ca de obicei):
"Acest documentar, lansat în 26 septembrie 2010 în SUA (Wappinger Falls, New York), se bazează pe cercetările doctorului Rick Strassman, profesor de psihiatrie la Universitatea din New Mexico, făcute între 1990 şi 1995, cu sprijinul a 60 de voluntari, unii dintre ei fiind intervievaţi în film şi rezultatele fiind publicate în cartea DMT: The Spirit Molecule, ajunsă, acum, la a XV-a editie.

Dimetiltriptamina sau N,N-dimetiltriptamina, pe scurt DMT, este un compus halucinogenic din familia triptaminei.

DMT este prezentă, natural, nu numai în plante, ci şi în organismul unor mamifere şi mai ales în corpul uman, fiind o substanţă derivată a unui aminoacid esenţial pentru metabolismul uman, triptofanul, documentarul susţinând ipoteza neortodoxă, a producerii lui, în fapt, de către glanda pineală sau epifiza.

Dimetiltriptamina
Conform ştiinţei oficiale, rolul acestei substanţe în organismul uman ramâne nedeterminat şi mecanismul fiziologic al producerii ei nu este elucidat, fiind considerată mai mult, la modul evident simplist, un "reziduu biologic", când ar trebui să fie clar că o substanţă comună plantelor, animalelor şi omului, poate unică, din acest punct de vedere, trebuie să aibă, dimpotrivă, un rol esenţial, unii dintre protagoniştii filmului considerând-o ca fiind "limbajul comun molecular", un gen de mediator spiritual natural.

Ca structură chimică, DMT se înrudeşte cu un neurotransmiţător foarte cunoscut, serotonina, cu hormonul numit melatonină şi, desigur, cu alte triptamine cu efect halucinogen, ca de exemplu: psilocibina (4-hidroxil-dimetiltriptamina - alcaloid ce intră în componenţa ciupercilor halucinogene), 5-metoxi-dimetiltriptamina, bufotenina (5-hidroxi-dimetiltriptamina) şi psilocina (4-hidroxi-dimetiltriptamina).

Preparare ayahuasca
În multe culturi, indigene sau moderne, DMT este folosită sub diverse forme, fiind de regulă injectată sau inhalată, dar cea mai cunoscută ramâne totuşi ayahuasca, un compus folosit de indigenii din zona Amazonului, obţinut prin fierbere, dintr-o plantă ce conţine DMT şi o alta ce conţine un inhibitor al monoaminooxidazei, o enzimă produsă de ficat care metabolizează rapid DMT, făcând-o inofensivă, dacă este administrată pe cale orală.

Documentarul are o structură simplă: Joe Rogan defineşte practic capitolele şi conceptele de bază ce urmează a fi dezbătute ulterior, prin prisma a două concepte aflate tradiţional în opoziţie, ştiinţa şi spiritualitatea, de către dr. Strassman, însuşi, Graham Hancock, unii dintre voluntarii ce au participat la experiment sau alţi consumatori de DMT, experţi în medicină, neurologie şi ştiinţe sociale şi  chiar teologi.

Experienţele spirituale narate de cei intervievaţi, sunt însoţite de o grafică ieşită din comun, multe dintre imaginile multicolore, stranii, preluate direct din filmele psihedelice ale anilor '60, reuşind să dea substanţă vizuală cuvintelor pline de semnificaţii, de alfel, ale scenariului.

Dr. Rick Strassman
Dr. Rick Strassmann, se dovedeşte a fi una dintre excepţiile notabile ale psihiatriei, care şi-a depăşit obligaţiile de om de ştiinţă, atât în termenii deschiderii sale evidente faţă de latura spirituală incontestabilă a experimentelor, cât şi a sensibilităţii recunoscute cu care şi-a tratat pacienţii temporari, pe care nu i-a supus niciodată unei atitudini sceptice, reducţioniste, oricât de bizare le-ar fi fost rapoartele, care contraziceau clar, paradigma naturii noastre exclusiv materiale şi a existenţei noastre limitate, încetăţenită de aşa-zisa ştiinţă oficială cu aportul direct a doi masoni celebri, Isaac Newton, în fizică şi Charles Darwin, în biologie.

În carte, dar şi in film, merge chiar mai departe de atât, amintind paralelismele izbitoare dintre stările induse de administrarea artificială de DMT şi experienţele mistice induse natural de DMT, în cazurile de moarte clinică, ce sunt cunoscute ca NDE (Near Death Experiences), când se raportează, aproape generalizat, contactul şi comunicarea cu fiinţe autonome, inteligente, non corporale, în spaţii aparţinând dimensiunilor superioare sau poate, cum îngândurat repeta unul dintre subiecţii experimentelor, pe tărâmul divin.

Extrema stranietate a acestor relatări despre "alte lumi" şi "locuitorii lor", a zdruncinat serios convingerile unui psihiatru de formaţie clasică, până atunci, pe care latura morală a împingerii la limită a unor oameni, numai de dragul cercetării ştiinţifice, nu l-a lăsat deloc indiferent, mai ales că nu avea, practic, explicaţii pentru conţinutul rapoartelor, tot mai numeroase, dar motivaţia principală a stopării experimentelor, a fost presiunea crescândă generată de comunitatea psihiatrică şi de politicieni, pentru a-l forţa să se retragă din cercetarea psihedelică, finanţată din bani publici.

S-a retras, dar nu înainte de a încălca toate preceptele de siguranţă deontologică insuflate colegial de psihiatrul supervizor ce-i fusese impus de organismele de reglementare, Daniel Freeman, de la Universitatea Californiei din Los Angeles, care rezumase magistral interdicţiile oficiale, de a nu căuta cumva remedii eficiente, psihiatrice  sau contra dependenţei de droguri şi alcool, care ar fi ruinat, în timp, monopoluri ale statului şi trusturilor farmaceutice, eliminând clienţii potenţiali.

Documentarul explorează pe larg atitudinea societăţii faţă de uzul de droguri psihedelice şi contrastul dintre politica strictă antidrog a SUA - care interzice nu numai uzul acestor droguri, dar şi cercetările ştiinţifice asupra efectelor lor - şi societăţile mult mai tolerante, din alte părţi ale lumii.

Graham Hancock
Politica SUA în această privinţă este cel puţin tembelă şi  în mod cert ipocrită şi contradictorie, doar aparent lipsita de logică, însă, fiindcă accesul, la realităţi alternative şi în dimensiuni superioare ale existenţei, asigurat de aceste substante, este o ameninţare directă la adresa modelului materialist al lumii terestre impus de "cei aflaţi la vârful puterii", cum spune Graham Hancock în film, declararea naturii ca fiind ilegală şi, simultan, acceptarea patentării ei de către corporaţii lacome ca Monsanto, reprezentând una dintre caracteristicile definitorii ale "minunii umaniste" numită capitalism.

Joe Rogan, prezentatorul acestui documentar, dar şi al celui despre marijuana, Union - The Business Behind Getting High, din 2007, este binecunoscut ca un critic virulent al acestei politici meschine, denunţând aparenta obtuzitate a politicienilor americani, care legitimează folosirea acestor droguri (inclusiv mult detestata marijuana) pentru bolnavii aflaţi în stare terminală, dar nu şi folosirea lor, legală, de către oamenii sănătoşi.

Ce se poate concluziona din (a)moralitatea celor ce impun astfel de legi demente, în timp ce impun, tot legal, folosirea de substanţe ca de exemplu fluorul, acuzat tot mai insistent ca fiind inhibitor al activităţii epifizei şi, implicit, a secreţiei naturale de DMT ?

Fie că bolnavii în stare terminală nu mai reprezintă oricum o ameninţare pentru ei, mai marii lumii, indiferent ce revelaţii spirituale vor avea folosind drogurile psihedelice, fiindcă nu vor mai trăi suficient de mult, cât să şi povestească despre ele, fie că - din moment ce sunt privite ca nocive pentru un om sănătos, al cărui organism şi sistem imunitar ar suporta mult mai uşor o agresiune chimică, decât un bolnav aflat în stadiul terminal, cu sistemul imunitar ruinat de otrăvurile chimioterapeutice - sunt considerate un mijloc sigur de eutanasiere a unor indivizi deveniţi deja o povară, pentru o societate care celebrează "consumismul" şi nu bunăstarea membrilor ei.

În ambele cazuri, ipocrizia asasină a conducătorilor oculti ai acestei lumi este evidentă, nouă muritorilor de rând fiindu-ne permis să consumăm în orice cantitate şi legal, alcool, responsabil de 70-80.000 de decese anual numai în SUA şi de escaladarea violenţei sub orice formă, sau, de ce nu, tutun, bine tratat încă din faza de cultură cu insecticide şi erbicide radioactive, apoi cu amoniac în faza de fabricaţie, pentru a creşte gradul de dependenţă faţă de nicotină (fapt dovedit de documentele companiei Lorillard Tobacco Company deconspirate în anii '70), ceea ce conduce, de asemenea, la peste 400.000 de decese anual numai în SUA." - sursa BLOGUL DEZVALUIRI! http://antiiluzii.blogspot.com/2010/12/dmt-molecula-spiritului.html


VEDEŢI FILMUL TRADUS , AICI:

The Spirit Molecule - Molecula Spiritului - Link 1
 

SAU AICI - link 2
DMT-Molecula spiritului(Documentar)

Vezi mai multe video din cultura

S-ar putea să îţi placă şi:

1)  ARTA SACRA SI PUTEREA EI VINDECATOARE
http://fymaaa.blogspot.com/2010/02/arta-sacra-si-puterea-ei-vindecatoare.html


2) EGIPTUL MAGIC - partea a V-a
http://fymaaa.blogspot.com/2015/01/egiptul-magic-un-tur-simbolist-al.html


3) LSD - Acel dincolo din interior
http://fymaaa.blogspot.com/2008/10/despre-lsd.html


4) INCHIZITIA FARMACRATICA
http://fymaaa.blogspot.com/2010/05/inchizitia-farmacratica-8052010.html


5) UNIUNEA - Adevarul despre Marijuana
http://fymaaa.blogspot.com/2009/06/adevarul-despre-marijuana-24062009.html


6) OTHER WORLDS - un documentar despre Ayahuasca
http://fymaaa.blogspot.com/2010/02/alte-lumi-un-documentar-despre.html


7) PIRAMIDELE PIERDUTE DIN CARAL
http://fymaaa.blogspot.com/2009/05/piramidele-pierdute-din-caral-22052009.html

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...