Ieşirea Din MATRIX: iulie 2010

sâmbătă, 24 iulie 2010

VINDECÂND CANCERUL DINSPRE INTERIOR - Adevărul despre Cancer

“HEALING THE CANCER FROM INSIDE OUT” 
A practical guide to healing cancer with THE RAVE DIET and Life Style
 Un ghid practic pentru vindecarea cancerului folosind Dieta naturista si un nou mod de viata

"Filmul de astazi este un documentar cutremurător care dă la o parte cortina şi ne descoperă cum miliardele de dolari $$$ investite în tratarea cancerului sunt nejustificate, cum de zeci de ani nu s-a făcut practic nici un progres real, cine sunt interesaţi să păstreze această stare de lucruri şi cine pierde de fapt… BOLNAVUL DE CANCER! Aflaţi totodată, în a 2-a parte, unde să vă îndreptaţi atenţia dacă suferiţi de această boală şi care sunt adevăratele remedii." 
Iata inca un documentar important din Categoria pentru SANATATE ce merita vizionat si dat mai departe.
"Acest film este impartit in 2 parti: 

miercuri, 14 iulie 2010

STAYA ERUSA - Găsiți cartea cunoașterii (Aventuri in sfera cunoasterii)


STAYA ERUSA - Find the Book of Knowledge (2007)


Staya Erusa este o serie de filme, un fel de documentare, numite deasemenea si Notion Pictures (Imagini Concept), care ofera inspiratie si intelegere. Aceste filme se straduiesc sa faca legatura intre necesitatile lumii si masura in care noi suntem, ca si Omenire, constienti. Staya Erusa sustine ca , printr-o perspectiva mai cuprinzatoare si mai multa constiinta, pot fi gasite solutii la problemele pe care umanitatea le infrunta. Folosind animatii ale invizibilului si interviuri cu oameni de stiinta si autori renumiti, ni se ofera intelegeri legate de constiinta, cosmos, viata si moarte, in special viata de dupa moarte.

In esenta, Staya Erusa  vrea sa contribuie la expansiunea constiintei omenirii. Impreuna putem schimba lumea!

Astazi va prezentam unul dintre aceste filme si anume "Find the Book Of Knowledge".

Iata ce contine acest film:

marți, 6 iulie 2010

MICHAEL TSARION - Arhitectii Controlului - Programul I - Discul I si II

ARCHITECTS OF CONTROL
- Program One (2008)
Disk I and II
Mass Control and Future of Mankind
(Controlul Maselor si Viitorul Omenirii)


“Adevaratul razboi este razboiul asupra constiintei. Este foarte important ca intotdeauna, sa va amintiti asta. Controlul mental este omniprezent. Aproape ca se pune intrebarea : cine nu este de fapt controlat mental? Aceasta problema referitoare la ceea ce este constiinta si cum poate fi ea manipulata, este una dintre cele mai importante intrebari ale timpurilor noastre.

vineri, 2 iulie 2010

OSHO - Schimbarea nu vine din minte ...

OSHO - Meditatii Pentru Oameni Contemporani

 Postam azi alte trei filmulete noi si traduse  cu OSHO , dar mai intai va prezentam un articol excelent despre adevarata schimbare interioara, un articol specific gandirii paradoxale a lui OSHO.

Enjoy!

"Mediteaza si apoi totul, inclusiv hrana ta, se va schimba - Osho

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...