luni, 28 iunie 2010

10 Trilioane ... Deocamdata (28.01.2010)

TEN TRILLION AND COUNTING ... (2009)" Toate eforturile guvernului federal al SUA de a împiedica rostogolirea bulgărelui iniţiat de criza imobiliară nu a făcut decât să adauge sute de miliarde de dolari la datoria naţională SUA şi aşa foarte mare. În aceste condiţii, fără o reformă fiscală adecvată, s-ar putea ca guvernul SUA să se confrunte cu o criză generată de datorii, pe lângă care actuala criză ar părea o joacă de copii."

"Mai pe scurt, un film despre cum de sunt americanii în criza până-n gât şi se tot afundă."

 Iata inca un film care ne dezvaluie si alte dedesubturi ale acestei crize artificiale.
Am primit si un articol interesant , prin email, articol care aduce niste explicatii interesante in ceea ce priveste spinoasa problema finaciara cu care se confrunta intreaga planeta:
"Se tot vorbeşte în presă de ani de zile despre “enorma responsabilitate” şi despre hotărârile luate în conformitate cu aceasta, de către Mugur Isărescu, guvernatorul pe vecie al BNR, adică “Banca Naţională a României”. Cei în cunoştinţă de cauza ştiu desigur că banca centrală a fost privatizată în secret, în timpul guvernului Tăriceanu .  Aşa am ajuns şi noi în situaţia de ne-invidiat în care toate hotărârile privitoare la economia României, sunt luate de către camarila bancherilor care au pus laba pe BNR.

Cine mai dă doi bani pe “dedicaţia” lui Itzaresku de a menţine finanţele ţării în bună regulă, ori e o ţârâ idiot, ori în acută nevoie de educaţie economică adevărată, care este şi tema acestui articol. Datorită “abnegaţiei” sale a ajuns România datoare vândută străinilor care nu vor întârzia să rupă hălci din pământul nostru ca şi recompensă pentru creditele date     ( Roşia Montană ne sună familiar, nu?)
Articolul pare lung, dar se citeşte uşor, căci e oferit de un om deştept, “oblioo”, vechi contributor la forumul ziarului Ziua acum defunct şi re-înviat ca Ziua veche.  Când terminaţi veţi fi cu 100% mai înţelepţi dpv. economic şi veţi privi cu alţi ochi puzderia de bănci care au făcut cele mai bune profituri din toată Europa la noi în ţară, datorită trădării guvernului.
Nu vă veţi mai împrumuta lor niciodată, ci doar familiei şi cunoscuţilor, la nevoie. Treptat vor începe să apară şi cooperativele de credit al căror scop va fi într-ajutorarea economică a membrilor lor şi nu profitul. Sunt excelente dacă sunt conduse de oameni competenţi şi cinstiţi, vă rog să mă credeţi pe cuvânt.
Încă ceva: celor care cred că zilele au intrat la fundul sacului şi că urmează apocalipsa, deci nu mai avem decât să aşteptăm resemnaţi: TREZIŢI-VĂ fraţilor! Exact asta vor duşmanii noştri, să aşteptăm cu capul pe buturugă sfârşitul lumii.
Atitudinea asta nu face decât să perpetueze o stare de lucruri absolut intolerabilă şi să-i ducă direct în sclavie pe urmaşii noştri.  Mai bine daţi cu barda-n buturugă, decât să staţi umili în faţa gunoaielor ăstora!  Ţara-i a noastră şi nu a lorsă începem să ne-o luăm înapoi, educându-ne şi apoi acţionând ca cetăţeni informaţi şi siguri de noi şi nu ca turma manevrabilă pe care şi-o doresc vrăjmaşii României!
Studierea sistemului bancar si monetar britanic este complexa in masura in care foarte mare parte din activitatile sale sunt secrete.
Sistemul bancar despre care am invatat la scoala induce complet in eroare. Ni s-a spus ca banii pe care noi ii economisim, ii depunem la banca pentru a fi in siguranta. Banca ne inmaneaza un carnet de economii, in care noteaza suma pe care am depus-o. Banca ne da o mica dobanda anuala, care se adauga la suma depusa. Ni s-a spus ca banca imprumuta clientilor sai banii pe care noi i-am depus in banca, pentru o dobanda mai mare decat cea care ne-a fost acordata, iar diferenta dintre cele doua dobanzi este pastrata de banca pentru a-si plati angajatii, a cumpara si a intretine cladiri de birouri, sa produca valuta si pentru profit. Acesta este un model de comert onorabil, dar este doar o parte infima din ceea ce se petrece intr-o banca. In realitate este doar «efectul de vitrina», care ajuta la ascunderea falsificarii de valuta la scara uriasa, ce are loc in cadrul bancilor.
De-a lungul anilor, personae care cunosteau in detaliu sistemul monetar si bancar, au spus lucruri care ar fi trebuit sa declanseze toate sistemele de alarma.
Iata 3 exemple:
1) Henry Ford I. Magnatul motoarelor, care a fost pionierul productiei de masa in fabrici, scria:
`Este bine ca oamenii acestei natiuni nu inteleg sistemul monetar si bancar, caci daca l-ar intelege, cred ca, pana maine dimineata, ar incepe o revolutie. `
2) Nathan Rothschild (1777-1836), bancher, spunea: `Dati-mi mie voie sa tiparesc si sa controlez banii unei tari si nu ma mai intereseaza cine face legile.`
3) Reginald McKenna, fost ministru al finantelor si presedintele bancii Midland, spunea intr-un discurs in fata actionarilor acestei banci: ” Bancile creaza bani, atunci cand imprumuta sau cumpara ceva. Persoanele care au controlul asupra creditului, intr-o anumita tara, tin in mainile lor destinul acelei tari si determina politicile ce vor fi adoptate de respectiva tara. “
Care au fost inceputurile
Pentru a intelege sistemul monetar sunt necesare anumite cunostinte legate de istorie. De la inceputurile comertului, aurul a fost folosit pentru a masura bogatia, desi este nefolositor in a mentine viata, iar in ceea ce priveste viata, alte metale sunt mult mai folositoare.
Au fost batute monezi din aur, iar gramajul unei monede era echivalent cu valoarea unei livre de argint. De aici termenul de Pound Sterling ( livra de argint ). Argintul si cuprul erau cateodata folosite pentru monezile de mica valoare.
Siguranta a fost intotdeauna o problema in ceea ce priveste aurul, asa ca, spre sfarsitul Epocii Medievale, cei care detineau mari cantitati de monede sau bare din aur, au inceput sa duca aurul la aurari, pentru ca aurul sa fie in siguranta, pentru ca aurarii aveau cele mai mari si mai sigure seifuri. Proprietarii aurului plateau o taxa de inmagazinare aurarilor pentru serviciul lor si primeau in schimb o chitanta, echivalenta cu aurul depozitat.
La inceput, proprietarii recuperau aurul, in functie de necesitatile lor de comert, iar chitantele erau anulate.
Totusi, dupa o anumita perioada de timp, oamenii au devenit asa de increzatori in siguranta aurului lor, depozitat in seifurile aurarilor, incat au inceput sa schimbe intre ei doar chitantele obtinute la depozitarea aurului. Aceste chitante se numeau cecuri si a fost inceputul tipului de sistem monetar prin cecuri.
Pe masura ce chitantele treceau dintr-o mana in alta, aurul ramanea in seifurile aurarului, fara sa produca nimic. Aurarul si-a dat seama ca seifurile lui erau intotdeauna pline cu aur, asa ca s-a gandit sa-l imprumute, in schimbul unei dobande de 10 %. In practica, aurarii nu inmanau in mod fizic clientilor aurul respectiv, ci doar emiteau o chitanta, in acelasi mod in care emisesera o chitanta proprietarilor respectivului aur.
Aurul nu apartinea aurarilor, care fusesera deja platiti de proprietari pentru a avea grija de el- dar acum il imprumutau altora si primeau in plus o dobanda de 10 % !!
Aurarii erau in marea lor majoritate evrei si pot fi considerati drept primii bancheri ai omenirii.
Acestia au devenit in curand deosebit de bogati, cu ajutorul aurului care nu le apartinea !  
Aceasta este camatarie prin definitie!!!
Atunci cand regele Edward 1 s-a urcat pe tronul Angliei in 1272, acesta si-a dat imediat seama de problemele sociale si economice cauzate de membrii comunitatii evreiesti prin practicile lor camataresti. Acesta nu s-a lasat mituit pentru a proteja aceste activitati camataresti si a dat un edict regal in care prevedea ca membrii comunitatii evreiesti din Anglia isi pot castiga existenta doar ca fermieri, comercianti, mestesugari sau soldati- ocupatii oneste pe care le aveau si concetatenii lor neevrei.
Evreilor nu le-a convenit acesta lege si au continuat practicile lor camataresti in secret, ajungand sa perceapa dobanzi de 20% pentru imprumuturile lor. S-au ocupat si cu topirea monezilor de aur si argint pe care le-au exportat in Europa, punand astfel economia Angliei in primejdie si secatuind tara de aur.
Regele Edward si-a pierdut rabdarea fata de aceste practici corupte si in 1290 a promulgat Statutul Evreimii. S-a decretat expulzarea tuturor evreilor din tinuturile regale, impreuna cu averile lor personale si s-a interzis pentru eternitate reintoarcerea lor in Anglia. Majoritatea evreilor au fost escortati in siguranta pana in Franta.
Anglia a rezistat reintoarcerii evreilor pentru aproximativ 350 de ani- pana la inceputul domniei lui Carol 1 (1625). Dintr-o scrisoare datata 16 iunie 1647, scrisa de Oliver Cromwell, aflam ca ” va fi sprijinita reintoarcerea evreilor in Anglia, in schimbul unei recompense financiare. Totusi, aceasta reintoarcere este imposibila, atat timp cat Carol 1 este in viata. “
In urma unui sir intreg de ilegalitati si acte de coruptie in Camera Comunelor, o ramasita de tip comunist, cunoscuta drept «cartitele», s-au investit cu « Suprema Autoritate in Anglia».
Enciclopedia Evreiasca confirma faptul ca Oliver Cromwell era in contact cu puternice interese financiare evreiesti din Olanda si ca a fost platit cu mari sume de bani de catre Menasse Ben Israel, in timp ce alt evreu, Fernandez Carvajal, era principalul contractor care se ocupa cu furnizarea de armament si echipament pentru Armata de Tip Nou a lui Cromwell.
Dupa distrugerea multor cladiri impozante din Anglia si executia lui Carol 1 in 1649, in urma unui proces de tip stalinist, Cromwell a instaurat dictatura in Anglia si s-a proclamat Lord Protector (1653-1658). A fost succedat de catre fiul sau Richard (1658-1659). Pe timpul domniei lui Cromwell, evreii s-au reintors in Anglia, dar fara permisiune oficiala.
In Scotia domnea Carol al 2-lea, iar dupa moartea lui Richard Cromwell, a fost inscaunat rege al Angliei si al Scotiei, in 1660. Pe Carol al 2-lea nu il interesa problema evreiasca si a ignorat experienta si intelepciunea regelui Carol 1.
Carol al 2-lea a fost urmat la tron de James al 2-lea. Pe timpul domniei lui, in intregul regat, a fost raspandita multa propaganda dusmanoasa impotriva sa. Majoritatea propagandei isi avea originea in Olanda si a fost urmata de debarcarea in Anglia a lui William de Orania si fuga regelui James al 2-lea in Franta in 1688. Printre cei care l-au tradat pe James al 2-lea s-a numarat si John Churchill, care va deveni primul Duce de Marlborough si care, aflam din Enciclopedia Evreiasca, era platit cu suma de 6000 de lire sterline pe an, de catre un evreu olandez, pe numele de Solomon Medina.
Obiectivul real al finantistilor invadatori a fost indeplinit cativa ani mai tarziu, in 1694, prin asa-zisa «Revolutie Glorioasa». Aceasta a fost o catastrofa pentru natiunea engleza si a avut loc prin Consimtamant Regal dat de regele olandez William al 3-lea de Orania, pentru infiintarea Bancii «Angliei» si institutiei Datoriei Nationale. Aceasta Carta Regala a incredintat unui comitet anonim misiune de a bate moneda, convertind baza bogatiei in aur si a permis camatarilor internationali sa-si asigure credite pe baza taxelor percepute de la cetateni.
Din acel moment s-a pus in miscare o masinarie economica care a facut ca toata bogatia sa se bazeze pe termenii fictivi ai aurului, aur controlat in totalitate de catre strainii evrei. Aceasta masinarie a secatuit regatul si i-a distrus bogatia reala, care era un drept prin nastere al poporului englez.
In curand i s-a impus Scotiei uniunea politica si economica a Angliei si Scotiei cu scopul de a distruge Monetaria Regala Scotiana, inca independenta si a atrage Scotia in capcana Datoriei Nationale, prin intermediul Bancii «Angliei».
Acum, cu Marea Britanie in totalitate in ghiarele camatarilor evrei si a chibitilor lor, exista pericolul real ca, mai devreme sau mai tarziu, membrii noului parlament unit, in spiritul stramosilor lor, sa rastoarne aceasta stare sordida a lucrurilor. Pentru a preveni asa ceva, s-a inventat sistemul politic de partide, care a impiedicat rezistenta nationala si le-a permis sforarilor sa stapaneasca prin discordie, folosind puterea monopolului financiar proaspat obtinut, asigurandu-se ca politicile si servitorii lor, vor supravietui diverselor incercari, cu ajutorul ziarelor, a pamfletelor si a conturilor bancare.
Aurul a continuat sa fie la baza creditelor pana dupa primul razboi mondial. Creditele erau permise pana la o valoare de 10 ori mai mare decat cea aflata in conturile bancii, sistem cunoscut sub numele de Rezerva Fractionala de 10 la suta. Cu alte cuvinte, 100 de lire echivalent in aur detinute de banca ii permiteau acesteia sa ofere un credit de 1000 de lire, cu dobanda aferenta, clientilor care prezentau bonitate, adica un gaj, 900 de lire materializandu-se din aer.
Pentru o dobanda de 5%, 100 de lire echivalent in aur aduceau un venit anual de 50 de lire din dobanda, 1000 de lire care trebuiau returnate in totalitate catre banca, plus un venit anual de 50 de lire din dobanda pe activele bancii (gajul), profituri bunicele pentru munca de stilou depusa !
Desi aurul nu mai este folosit la baterea de moneda, acesta continua sa aiba un rol misterios in lumea finantelor. In fiecare zi lucratoare, la ora 11 dimineata, in Londra, domnul Rothschild, dupa ce da cateva telefoane unor prieteni din intreaga lume, stabileste personal pretul aurului pentru urmatoarele 24 de ore. Deasemenea, pe diferitele bancnote, sub Banca Angliei, sta scrisa urmatoarea propozitie :«Promit sa platesc purtatorului acestei bancnote, la cerere, suma de 5 (sau ce valoare este inscrisa pe bancnota) livre»
Sistemul bancar modern este in general similar cu cel care functiona la sfarsitul secolului 17, dar in prezent 97% din tranzactii sunt reprezentate de numere si coduri testate sau intrari electronice in computere. Astazi, doar 3% din tranzactii se realizeaza cu ajutorul bancnotelor de hartie sau a monedelor metalice, care trebuie sa fie cumparate de catre banci de la Banca «Angliei».
Astazi, bancile si societatile de constructii creaza bani din nimic pentru credite purtatoare de dobanda, fara restrictiile impuse se sistemul de Rezerva Fractionala, cu conditia ca cel care imprumuta sa prezinte un gaj adecvat. Atunci cand creditul este returnat bancii, impreuna cu dobanda aferenta, acesti bani sunt considerati active ale bancii, desi la inceput banca nu avea nimic si nu si-a asumat niciun risc, tranzactia fiind protejata de gajul oferit de client.
Cum functioneaza sistemul
O prospera companie care are productie doreste sa se extinda intr-o cladire mai mare si are nevoie de 500 000 de lire sterline pentru acest proiect. Nu poate realiza asta, in timpul necesar, din veniturile obtinute de companie, datorita taxelor foarte mari pe profitul realizat, asa ca cere un credit de la banca.
Directorul bancii examineaza bilantul contabil al companiei, pentru a se asigura ca aceasta este solvabila. Daca este satisfacut, acesta cere companiei un gaj de, sa zicem, 600 000 de lire sterline, sub forma de actiuni ale companiei, titluri de proprietate, polite de asigurare,s.a.m.d., ce for fi incuiate in seiful bancii, in contul creditului.
Dupa acordarea creditului, directorul de banca detine un gaj de 600 000 de lire sterline, pentru un credit de 500 000 de lire sterline, iar secretara companiei iese de pe usa bancii doar cu un carnet de cecuri si cu permisiunea directorului de banca de a scrie file de cec, pentru a plati constructia noii cladiri.
Directorul de banca nu a imprumutat cele 500 000 de lire sterline luand bani din conturile altor clienti sau din seifurile bancii la care este director. Nimic nu s-a schimbat, cu exceptia unei intrari contabile, care consemneaza ce gaj a lasat compania de inginerie si valoarea acestui gaj, acum aflat in seiful bancii, plus un cont purtator de dobanda, care evidentiaza ca aceasta companie datoreaza bancii 500 000 de lire sterline. Creditul de 500 000 de lire sterline a fost creat, dar nu din resursele bancii, care a dat doar un carnet de cecuri, a facut cateva insemnari in registrul de intrari si a depozitat gajul oferit.
Valoarea reala
Valoarea reala in ceea ce priveste bunurile si serviciile provine din cadrul comunitatii. Bunurile necesare pentru constructia extensiei fabricii sunt luate de la oameni si acum exista un plus de 500 000 de lire sterline in circulatie, la care trebuie platita o dobanda.
Compania care face productie isi mareste productia, cu ajutorul unei fabrici de dimensiuni mai mari si returneaza creditul luat. Documentele tinute drept gaj sunt returnate de catre banca, companiei. Cele 500 000 de lire sterline sunt inregistrate de banca ca si active, iar dobanda incasata este inregistrata ca si venit.
Banca risca putin sau nimic si obtine un profit scandalos de mare, printr-o simpla operatiune de contabilitate. Aceasta este contrafacere de valuta pe cai legale, este camatarie.
Exista o penurie permanenta de bani in economia nationala si aceasta penurie poate fi remediata in sistemul actual doar prin noi credite, purtatoare de dobanda, create de catre bancile private din nimic. Acesta stare de fapt trebuie sa inceteze, iar un guvern responsabil trebuie sa emita valuta pentru toate tranzactiile, fara dobanda, in cantitate suficienta, care sa fie egala cu Produsul National Brut.
Portiunea din Datoria Nationala Britanica acumulata prin camatarie trebuie anulata.
Toate bancile si societatile de constructie sunt controlate in Marea Britanie de catre Banca «Angliei», avant jumatate din directorii lor numiti de catre guvernul aflat la acea data la putere si avand drepturi depline de vot. Cealalta jumatate sunt numiti in mod secret, putand fi chiar nebritanici, desi si acestia au drepturi depline de vot !
Membrii Parlamentului Britanic nu au dreptul de a adresa interpelari in parlament, legate de Banca«Angliei».
Solutia ar fi nationalizarea «Bancii Nationale».. Dakota de Nord este singurul stat component al SUA a carui banca centrala este in proprietatea statului. Bank of North Dakota (BND)a ajutat acest stat sa scape de criza de credit prin care trece mare parte a omenirii in acest moment. BND are o baza de deponenti captivi foarte mare deoarece legea prevede ca toate veniturile statului sa fie depuse in aceasta banca, asa incat banca a fost solventa indiferent ce s-a intamplat pe piata de imprumuturi interbancare. Un articol in The Economist remarca ca bancile puternice cu capital public din India, China si Brazilia au ajutat aceste tari sa evite in ultimii 2 ani o criza bancara. Si Romania a fost obligata sa mentina fonduri de rezerva foarte mari, capital irosit, in conditiile in care este nevoita sa taie din servicii, pentru a-si echilibra bugetul. Statele sunt obligate sa procedeze asa, pentru ca nu au acces la linii de credit cu dobanda aproape zero, la care au acces bancile private. Avand propria banca guvernamentala, se poate crea «credit bancar» in acelasi mod in care il creeaza bancile private.
Dakota de Nord are o banca guvernamentala de peste 90 de ani, are cea mai scazuta rata a somajului din SUA si poate sustine si in prezent un surplus bugetar. Nu are niciun fel de probleme de finantare. Si asta pentru ca bancile cu capital public functioneaza dupa un alt principiu, ele sunt in slujba comunitati".


VEDETI FILMUL, TRADUS, AICI:


DOWNLOAD RAPID

Pentru a vă completa şi mai mult imaginea legată de subiectul de azi, vă invităm să studiaţi cu atenţie, toate articolele şi documentarele din CATEGORIA "CRIZA FINACIARĂ" , dar în special următoarele:

1) Semnaţi petiţia "FĂRĂ ÎMPRUMUT LA FMI ŞI BANCA MONDIALĂ!"
2) Cum se realizează asasinarea economică a ţărilor (playlist youtube - 4 parti)
3) ZEITGESIT ADDENDUM
4) Înşelăciunea Obama
5) Money as debt
6) Monopoly Man
7) ZEITGEIST 1 - partea a 3-a a filmului
8) THE MONEY MASTERS 

P.S. STIRE DE ULTIM MOMENT
În octombrie Mugur Isărescu îşi aduce grupul ocult Comisia Trilaterală la Bucureşti
http://misa-yoga.blogspot.com/2010/06/in-octombrie-mugur-isarescu-isi-aduce.html

vineri, 25 iunie 2010

DINCOLO DE LIMTE - Ultimul episod si un anunt (25.06.2010)


Gabriel Vasilescu, realizatorul emisiunii tv "Dincolo de limite", a blogurilor "Dincolo De Limite"  si  "Dincolo De Materie"  initiaza un proiect de film documentar de lung metraj.
Tema lui va fi spirituala si se va numi "Regasirea Interioara" (titlu care inca nu este final).

Gabriel:
"In acest film vreau sa includ cat mai multe interviuri cu persoane din toata tara din acest domeniu si nu numai. Doresc ca acest film sa fie pe intelesul tuturor si sa aduca o mai mare intelegere a anumitor aspecte si lucruri care se intampla in aceste vremuri.
Filmul va fi facut atat in varianta romana cat si in engleza. Sunt deschis la idei si la orice fel de ajutor si astept cu drag pe mail-ul de mai jos sa imi scrieti.
Doamne ajuta!

Datorita situatiei financiare precare, cat si costurilor necesare deplasarilor si realizarii acestui film, rog pe aceasta cale pe cei care au posibilitati sa ajute in realizarea documentarului sa ma contacteze pe e-mail: dincolo_de_limite@yahoo.com

Va multumesc anticipat! Lumina si Iubire!"

VEDETI AICI UN PROMO

Gabriel Vasilescu este un grafician video foarte talentat , realizariile sale fiind deosebite . Emisiunile de la Actual TV (Piatra Neamt) , in special , emisiunea de "DINCOLO DE LIMITE" sunt o carte de vizita excelenta pentru el. Mai nou a inceput sa faca si niste filmulete scurte foarte sugestive .
Iata si UN filmulet:

Cu aceasta ocazie va prezentam si ultima emisiune de la Actual TV, episodul 10, despre chakrele corpului uman.


Emisiunile puteau fi urmărite atât live de cei din zona Piatra Neamţ, la postul de televiziune Actual TV , dar in special, pe blogul emisiunii Dincolo de limite - Beyond The Limits http://www.dincolo-de-limite.blogspot.com/ si pe blogul nostru (cand se putea) ... 

Din pacate, emisiunea a fost oprita acum cateva luni deoarece postul de televiziune a fost inchis 

(din motive politice), se pare si momentan, nu vor mai fi si alte editii.


Le mulţumim şi pe această cale realizatorilor emisiunii, în special lui Gabi Vasilescu pentru reclama care ne-o face prin nominalizarea blogului nostru la sfârşitul emisiunilor, desi aportul nostru este doar de natura inspiratională, deci practic, nesemnificativ.

Iata ce spune Gabi, despre episodul de astazi :

"Chakrele sunt sfere de interconexiune intre corp si spirit, vazute ca niste roti care se invart (in sanscrita, chakra inseamna “roata” sau ”cerc”). Fiecare dintre ele corespunde strict unei locatii in corpul fizic, si raspunde de energia si buna-functionare a organelor aflate in acea parte a corpului.

Este esential sa stim ce functie indeplineste fiecare chakra si care ii este scopul, ca sa intelegem asupra caror regiuni ale corpului e nevoie sa lucram si ce lectii spirituale trebuie sa ne insusim."


VEDETI EMISIUNEA AICI:Celelate 9 editii ale acestei emisiuni pot fi vizionate aici:


PRIMA EMISIUNE

A II -a si a III -a Emisiune

Emisiunile IV, V si VI

Emisiunea VII

Emisiunea VIII si IX

vineri, 11 iunie 2010

ECKHART TOLLE - Dependenta de Suferinta (11.06.2010)

ECKHART TOLLE
Touching the Eternal -
Addiction to Suffering

Continuăm astăzi să vă prezentăm încă o conferință din seria "Touching the eternal", susținută de Eckhart Tolle la Rishikesh, INDIA  în 2002 . Celelalte filme și conferințe cu Eckhart Tolle pot fi găsite accesând Categoria Eckhart Tolle din coloana din stânga a blogului.

De asemenea, continuăm şi seria sfaturilor spirituale (Episodul 9) pe care acest învatator spiritual le dă căutatorilor de adevăr, sfaturi luate de pe blogul lui George Enea (rEvolutia Interioară):

"Sfaturi de Eckhart Tolle 9/10


Te poti afla pe tine insuti, deplasandu-te inapoi si ramanand mai departe in timp, intre vechea constiinta si cea noua, intre identificarea mentala si prezenta. Cat timp va lua aceasta situatie? Nu se pune asa problema, pentru ca vei putea pierde prezentul, iarasi!

• Cum ne recomandati sa ascultam, sa citim sau sa urmarim invataturile din ,,Puterea prezentului”? De ce inregistrarile audio si video au o asa de mare putere de transformare asupra oamenilor? – …Daca s-ar putea sa nu mai fiti angajati si in alta activitate in timp ce ascultati sau urmariti inregistrarile, asa incat sa puteti acorda intreaga voastra atentie nu numai cuvintelor ci si spatiilor de liniste dintre cuvinte. Astfel va va placea sa invatati multe lucruri interesante despre starea de prezenta ca si despre obstacolele de care va veti lovi. Dar aceasta este numai o latura secundara a acestor inregistrari. Scopul lor principal nu este sa transmita informatie ci sa va ajute sa aveti acces la starea de prezenta chiar in momentul ascultarii. Asa cum se intampla la toate invataturile spirituale, semnificatia cuvintelor care sunt spuse, patrunde mult mai adanc decat continutul lor informational. Cuvintele ce apar spontan, direct din starea de prezenta sunt incarcate cu putere spirituala: puterea de constientizare. Tot ceea ce vi se cere este sa fiti intr-o stare de ascultare atenta. Nu ascultati numai cu capul, ci si cu intreg corpul. Simtiti cand ascultati, prezenta vie, prin corp.

• Si va mai recomand sa urmariti sau sa cititi aceste texte sau inregistrari, din nou si din nou! De fiecare data cand cititi sau ascultati va veti simti ca si cand le-ati afla, pentru prima oara. Atunci cand veti relua un text sau o inregistare, veti creste in prezenta! Dar nu ascultati compulsiv. Luati o pauza de 2-3 zile,… ideal este mai mult, inainte de a citi sau asculta iarasi textul. De fiecare data cand se intampla aceasta, din nou, incercati la inceput, doar sa stati in liniste pentru cateva minute.

• Bucurati-va de marea aventura a fiintelor umane si astfel veti lua parte la aparitia unei noi constiinte!

• TU NU ESTI MINTEA TA! Un cersetor statea pe marginea drumului de 30 de ani. Odata, trecea pe acolo un strain. ,,Da-mi si mie un ban!” spuse cersetorul, scotandu-si mecanic sapca din cap. ,, nu am nimic sa-ti dau”, ii spuse strainul. Dupa care il intreba: ,,Ce este in cutia pe care stai?” ,,Nimic” ii raspunse cersetorul. mmE doar o cutie veche”. ,,Stau pe ea de atata timp, ca nici nu mai tin minte”. ,,Te-ai uitat vreodata inauntru?” il intreba strainul. ,,Nu” ii zise cersetorul. ,,De ce sa ma fi uitat? Nu este nimic in ea.” ...,,Uita-te acum!” insista strainul. Cersetorul ridica capacul si arunca o privire, inauntrul cutiei. Cu uimire si bucurie, nu-i venea sa creada – el vazu ca aceea cutie era plina cu aur! Eu sunt acel strain care NU AM NIMIC SA VA DAU si care va spune doar sa va uitati inauntru. Nu in cutie, ca in parabola, ci ceva mult mai aproape: in voi insiva! ,, dar eu nu sunt cersetor”, te pot auzi spunand. Acei care nu si-au gasit bogatia lor adevarata, care este BUCURIA RADIANTA A FIINTARII SI PACEA ADANCA, DE NECLINTIT care vine odata cu ea, aceia sunt cersetori, chiar daca poseda mari bogatii. Ei cauta in afara putina placere sau implinire, pentru aprobare, securitate, sau dragoste, in timp ce EI AU DEJA IN INTERIORUL LOR TOATA BOGATIA LUMII, care include nu numai toate lucrurile, dar si MULT MAI MULT DECAT POATE CEVA SAU CINEVA EXTERIOR SA VA DEA! PACEA, IUBIREA SI FERICIREA TOATA!

• Iluminarea, duce la ideea unor oameni super invatati, si egoului ii place sa pastreze aceasta imagine, dar de fapt este vorba de starea naturala de A FI TU INSUTI, DE A TE SIMTI BINE CU TINE, cu fiinta care esti. Este o stare de conectare cu ceva nemarginit si indestructibil. In felul acesta, iti afli adevarata ta natura care este mai presus de nume si forma. Inabilitatea de a simti aceasta conectare, da nastere iluziei separarii de tine insuti si de lumea din jurul tau. Apoi tu te percepi pe tine, constient sau inconstient ca UN FRAGMENT IZOLAT. Si atunci APARE FIRESC CONFLICTUL DIN INTERIOR SI DIN AFARA, iar in cele din urma, acesta devine norma.

• Imi place definitia simpla a lui Buddha despre eliberare ca ,,sfarsitul suferintei”. Nu este nimic superuman in aceasta, nu-i asa? – Desigur ca definitia este incompleta. Ne spune numai ceea ce nu este eliberarea: nu este suferinta. Dar ce ramane cand nu mai este deloc suferinta? Buddha pastreaza tacerea in aceasta privinta, iar tacerea lui implica faptul ca tu va trebui sa gasesti singur raspunsul. El foloseste o definitie negativa, astfel incat mintea sa nu o poata transforma intr-o credinta sau intr-o insusire superumana, o tinta care sa fie pentru noi imposibil de realizat. In ciuda acestei precautii, majoritatea budistilor cred inca ca eliberarea este pentru Buddha, nu si pentru ei, ca ei mai au mult de lucru pana sa o atinga, si mult de lucru,… si cel putin nu in viata asta.

• Ati folosit cuvantul fiintare. Ce intelegeti prin acesta? – A FI ESTE ETERNA SI INTOTDEAUNA PREZENTA VIATA VESNICA, mai presus de miriadele de forme de viata care sunt subiect de nastere si moarte. Totusi, A FI nu este numai mai presus de, dar este si adanc inradacinat in fiecare forma, este esenta din strafunduri, invizibila si indestructibila. Aceasta inseamna ca VA ESTE ACCESIBILA, CHIAR ACUM, ca fiind sinele vostru din adanc, natura voastra adevarata. Dar sa nu incercati sa-l atingeti cu mintea! Nu puteti sa-l intelegeti! Puteti sa-l cunoasteti numai atunci CAND MINTEA ESTE LINISTITA! CAND SUNTETI PREZENTI,… CAND ATENTIA VOASTRA ESTE CU TOTUL SI INTENS PUSA PE CLIPA ACEASTA!. A FI, POATE FI SIMTIT, dar nu poate fi niciodata inteles cu mintea!

• Important este a capata constiinta fiintarii, iar A RAMANE IN STAREA DE SIMTIRE A FIINTARII, ESTE ELIBERAREA!

• Cand spui fiintare, vorbesti de Dumnezeu? Daca asa este de ce nu Il numesti? - Cuvantul Dumnezeu a ajuns sa fie inteles gresit timp de mii de ani, de utilizare nepotrivita. Il folosesc uneori dar fac asta rar. Prin utilizare gresita, vreau sa spun ca cei care chiar au luat cunostiinta cu realitatea sacrului, infinitul vast mai presus de cuvant, acestia il utilizeaza cu o mare convingere, ca si cand ar sti ceea ce spun. Ori ei de fapt argumenteaza impotriva Lui, pentru ca afirma ca stiu ceea ce este El - dar de fapt Il neaga. Aceasta neintelegere, produce credinte absurde, tot felul de afirmatii, si deziluzii egoiste, cum ar fi spre exemplu: ,,Dumnezeul meu/nostru este singurul Dumnezeu, iar al tau este fals”, sau faimoasa afirmatie a lui Nietzche, cum ca ,,Dumnezeu este mort’’. Cuvantul Dumnezeu a devenit un concept prea mult folosit.

• In momentul in care un cuvant este spus, se creeaza o imagine mentala, nu pentru mult timp, probabil, a unui batran cu o barba alba, dar totusi o reprezentare gandita, a cuiva sau ceva din afara ta, si, da, bineinteles, aproape inevitabil a unui barbat, sau ceva de acest gen. Nici Dumnezeu si nici fiintare, si nici-un alt cuvant, nu poate defini sau explica realitatea inefabila mai presus de minte, asa ca singura intrebare cu adevarat importanta este daca cuvantul este un ajutor sau un obstacol in a-ti permite sa experimentezi pe Acela spre care toate lucrurile converg. Poate el sa arate spre mai sus de el insusi, spre aceea realitate transcedenta, sau se indica pe sine prea usor spre a deveni nu mai mult decat o idee in capul tau, in care crezi,… un idol mental?

• Cuvantul fiinta nu explica nimic, si nici Dumnezeu. Fiinta totusi, are avantajul ca este un concept deschis. Ea nu reduce infinitul invizibil la o entitate finita. Este imposibil sa formezi din ea o imagine mentala. Nimeni nu poate cere exclusiv posesia fiintarii. Este vorba de esenta ta adanca, ce ESTE DE FAPT IMEDIAT ACCESIBILA TIE CA SIMTIRE A PROPRIEI TALE PREZENTE, realizarea lui Eu sunt, care este lucrul primordial - a fi aceasta sau aceea. Asa ca mai este doar un mic pas de la cuvantul fiinta la experimentarea fiintarii.

• Care sunt marile obstacole in TRAIREA ACESTEI REALITATI? – IDENTIFICAREA CU MINTEA TA, care face ca gandurile sa fie compulsive. Nu sa fii capabil sa-ti opresti gandirea. Ea nu este acel lucru ingrozitor. Noi nu realizam asta, pentru , fiecare din noi suferim datorita ei, asa ca o consideram normala. Acest zgomot mental neincetat va opreste sa aflati aceea realitate a linistii adanci din voi care este inseprabila de fiintare. Mai si creeaza un sentiment de sine mental care produce o umbra de teama si durere.

• Filosoful Descartes a crezut ca el a gasit cel mai fundamental adevar cand a facut faimoasa sa declaratie ,,cred, deci exist”. Atunci de fapt, el a dat expresie celei mai fundamentale erori: sa identifici gandirea cu fiintarea si apoi aceasta cu gandirea.

Multumesc enorm Forumului Unique pentru aceste materiale!"

VEDETI FILMUL TRADUS, AICI:BINE DE STIUT!

In completare va invitam sa studiati categoria ECKHART TOLLE, pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS si sa cititi urmatoarele carti scrise de Tolle:
1) PUTEREA PREZENTULUI - Ghid de dezvoltare spirituala
2) PUTEREA PREZENTULUI - Ghid practic. Invataturi esentiale, meditatii si exercitii din Puterea Prezentului 
3) UN PAMÂNT NOU 
4) LINIŞTEA VORBEŞTE 
5) SECRETUL LUI MILTON
 
Daca simititi ca demersul intelectual este insuficient si ca nu puteti avansa in cunoasterea de sine doar cu recomandarile lui Tolle, va recomandam un curs de Vipassana (click aici pentru detalii), unde veti experimenta cu adevarat , in fiinta voastra, efemeritatea structurilor egoului, printr-o cufundare in clipa prezenta, ca niciodata inainte. Pentru a vedea efectele pe care un astfel de curs le poate avea asupra oricui, chiar si asupra unor puscariasi, vizionati filmul Practica Vipassana in Inchisoare (click aici)

Anul trecut , in 2009, cursul s-a ţinut  în Romania, la 
Vila Cristina din Moroieni, în perioada 4 - 15 august 2009. Anul acesta 
se organizează un curs în perioada 30 august- 10 septembrie în apropiere de Cluj, la Someşul Rece. Vă rugăm să revizitaţi pagina aceasta http://www.ro.dhamma.org pentru informaţii actualizate. Este bine sa va inscrieti cat mai devreme ca sa aveti sanse sa prindeti un loc. 
Dar, pentru cei care cunosc limba engleză şi doresc cu adevărat să participe la un astfel de curs, există şi alte locuri şi centre de meditaţie Vipassana în Europa (http://www.dhamma.org/en/bycountry/eu/) unde sunteţi bineveniţi, dar important este să vă faceţi înscrierea cât mai din timp.

P.S. In perioada 12 - 20.06.2010 vom fi plecati din localitate, iar accesul nostru la internet va fi limtat. Vom putea raspunde comentarilor si mesajelor voastre din email dupa data de 20. 
Sa ne revedem cu bine!

miercuri, 9 iunie 2010

METACONTACT (8.06.2010)


Metacontact si secretele

KGB-ului 

(perceptia extrasenzoriala sau 

autohipnoza)


La recomandarea prietenului blogului nostru, Dl. Daniel Rocsin, va prezentam astazi o alta carte deosebita, scrisa de un ofiter rus si publicata in premiera in Romania. De ce in Romania si nu in alta parte, veti afla din filmuletele inregistrate de la N24 si TVRM pe care le puteti gasi aici http://www.metacontact.ro/.

Iata si o descriere a carti asa cum este prezentata ea aici http://www.librarultau.ro

"Senzationalului volum METACONTACT, sub semnatura presedintelui Asociatiei Nationale a Garzilor de Corp din Rusia, fost ofiter KGB, Fonareff Dmitry Nicolaevici. Colaboratori: Boris Ratnikov, general-maior in retragere, SBP Rusia, Georgi Rogozin, general-maior in retragere, SBP Rusia, Alexei Savin, general-locotenent in retragere, Cartierul General al Fortelor Armate ale Rusiei si Constantin Buzatu, presedinte IBSSA Romania.
Cartea prezinta activitatea comuna a serviciilor secrete din Federatia Rusa si a savantilor militari in domeniul tehnologiilor informational-energetice cum ar fi perceptia extrasenzoriala sau autohipnoza. Originalitatea lucrarii consta in faptul ca materialele documentare care stau la baza acestei carti au fost oferite de catre conducatorii departamentelor din fostul KGB al URSS si de Serviciul de Securitate al Presedintelui Boris Eltin, Marele Stat Major al Ministerului de Interne a URSS si Rusiei.
pg. 48: "Metacontactul (din gr. meta - dupa, deasupra, in afara) reprezinta un contact in afara lumii fizice. Esenta acestei tehnologii consta in obtinerea informatiei ca rezultat al energiilor universale ce se intrepatrund. Elementele de baza - spiritualitatea individului, capacitatea universala de perceptie a realitatii. Metodele de lucru - aplicarea aptitudinilor informational-energetice, aptitudini cu care omul de naste."
Cartea prezinta activitatea comuna a serviciilor secrete din Federatia Rusa si a savantilor militari in domeniul tehnologiilor informational-energetice printre care se afla perceptia extrasenzoriala sau autohipnoza. Ideea cartii se bazeaza pe o serie de descrieri si fapte, sistematizate si adaptate pentru publicul larg, a fenomenului inexplicabil pentru stiinta ortodoxa-metacontact-fenomen care consta in capacitatea extra-ordinara a omului, aflat in starea modificata de constiinta, sa obtina orice tip de informatie, fara a intra in campurile informational-energetice ale Universului.
Originalitatea lucrarii consta in faptul ca materialele documentare, care stau la baza acestei carti, au fost oferite de catre conducatorii departamentelor din fostul KGB al URSS si de Serviciul de Securitate al Presedintelui Boris Eltin, Marele Stat Major al Ministrului de Interne a URSS si Rusiei."
VEDETI AICI, EMISIUNEA DE LA N24 -PRIMA PARTEVEDETI AICI, EMISIUNEA DE LA N24 - A 2-A Parte


Mai puteti viziona emisiunile aici (click aici) si/sau aici (click aici).

RECUNOȘTINȚĂDragii nostri donatori si vizitatori ai blogului nostru,

Interesul vostru in ceea ce priveste blogul nostru, aprecierile voastre, atentia oferita, comentariile voastre, gandurile voastre bune, mai ales cele concretizate si intr-o donatie materiala ne bucura enorm, ne surprind extrem de placut si ne onoreaza.
Sustinerea voastra este extrem de importanta pentru noi. Genul acesta de feedback ne da putere sa continuam , sa tinem faclia aprinsa, sa trecem mai usor peste momentele grele, amintindu-ne ca ceea ce facem conteaza pentru multi dintre voi (implicit pentru noi).

Daca simtiti sa contribuiti in alt fel decat prin bani ne puteti contacta aici in comentariu sau prin email, mess, facebook sau twitter , vorbim si vedem cu ce ne puteti ajuta. 

EMAIL: freeyourmindandheart@yahoo.com 
sau iesireadinmatrix@gmail.com
FACEBOOK: http://www.facebook.com/IesireaDinMatrix
TWITTER: https://twitter.com/FYMaaaa
SKYPE: FYMaaa
YAHOO MESSENGER: freeyourmindandheart 


  Va multumim din suflet pentru ca existati, pentru sufletul vostru care a simtit sa se ofere atat de frumos!

Dorim sa reamintim celor care citesc aceasta pagina care este ideea blogului:

ACEST BLOG ESTE PRODUSUL UNEI MUNCI COLECTIVE, DEPUSE CU PASIUNE, CU INTENȚIA DE A CONTRIBUI LA AJUTORAREA ROMĂNILOR DE PRETUTINDENI (ŞI NU NUMAI), DE A LE PREZENTA REALITATEA LUMII IN CARE TRĂIM. 
SUNTEM O ECHIPĂ A CĂREI PREOCUPARE ESTE ADUCEREA LA LUMINĂ A ACESTOR INFORMAȚII CENZURATE ȘI CARE S-A GÂNDIT SĂ OFERE ROMÂNILOR DIN ÎNTREAGA LUME O OCAZIE, SĂ PARTICIPE ȘI EI CUMVA, FIE ȘI CU O CONTRIBUȚIE MODESTĂ, LA ACEST PROIECT, PRIN CARE ECHIPA ACESTUI BLOG, SA-ȘI POATĂ PERMITE REZERVAREA DE TIMP ȘI ATENȚIE ÎN CONTINUARE, PENTRU ADAPTAREA, COLECTAREA, CATALOGAREA, COMENTAREA, ENCODAREA, ÎNCARCAREA PE NET ŞI NU ÎN ULTIMUL RÂND, TRADUCEREA CÂT MAI MULTOR DOCUMENTARE PREŢIOASE PE ACESTE TEME ALTERANTIVE (INVITAŢIE PE CARE O FACEM TUTUROR) .
PÂNĂ ACUM NOI AM FACUT-O (SI O VOM FACE ȘI ÎN CONTINUARE) DIN PURĂ PASIUNE ȘI VOLUNTAR, DAR AM CONSIDERAT TOTUŞI, CĂ UN ASTFEL DE AJUTOR ESTE POATE, CEL MAI EFICACE, UMAN, PRACTIC ȘI MODEST DE OFERIT, PENTRU CA ACEST PROIECT SĂ IA AMPLOARE ȘI SĂ ÎMBOGĂȚIM VIDEOTECA CU ALTE ZECI SAU CHIAR SUTE DE FILME SI DOCUMENTARE NOI, DE ACEAST FEL, SUBTITRATE ÎN ROMÂNĂ. 
DACĂ SIMȚIŢI CĂ ACESTE INFORMAȚII MERITĂ CUNOSCUTE ȘI POT AJUTA ACEASTĂ LUME, O ASTFEL DE OCAZIE ESTE LA ÎNDEMANA TUTUROR, AICI ŞI ACUM, OFERIND UN SUPORT CELOR CARE PUN LA DISPOZIȚIE ACEASTA PLATFORMA DE  EXPRIMARE, COMUNICARE ȘI INFORMARE.
MULŢUMIM DIN SUFLET!

Iata si lista donatorilor care ne-au sustinut si ne sustin in aceste momente dificile, de criza (efortul lor este cu atat mai important si mai de remarcat).
Aceasta lista era insirata undeva pe coloana din dreapta a blogului si ne-am gandit ca ar fi mai frumos sa dedicam un articol intreg acestui subiect, deoarece lista tot creste si urmarim sa optimizam un pic aspectul blogului.

1) MANUELA A. - 10 Euro - prima care sparge gheatza ... Multumim din suflet Manu (4 jan 2009)
2) N.N. - 10 Euro (12 jan 2009)
3) M.T. - 100 Euro 31 Jan 2009)
4) Laura S. - 10 Euro (8 Jan 2009)
5) Gabriel P. - 50 Euro (2 Mar 2009)
6) C.C. - 300 Lei (15.03.2009)
7) Alin M. - 50 Euro (19.03.2009)
8) LINELIV SRL - 500 LEI (23.03.2009)
9) Alin S. - 30 euro (14 aprilie 2009)
10) Tudorel I. - 10 Euro (6 mai 2009)
11) Dan C. - 10 Euro (3 mai 2009)
12) Ovidiu C. - 10 Euro (16 mai 2009)
13) Ion G. - 50 lei (31.07.2009)
14) Laura S - 10 Euro (22.08.2009)
15) Donator necunoscut - 500 lei (30.09.2009) 
16) XXXWho -  50 de lei  (ian 2010)
17) Sorin R - 20 Euro (17 feb 2010)
18) Alin H - 10 Euro (9 Mar 2010)
19) Sabin O B - 100 Euro!  (27.04.2010)
20) Pavel C - 5 euro (1.06.2010)
21) Adi A - 200 lei (8.06.2010)
22) DONATOR NECUNOSCUT! 500 lei!!!! (candva prin mai- inceputul lui iunie 2010) - ne-ar face placere sa te cunoastem dragul nostru sustinator (noi verificam contul bancar odata la 1 luna aproximativ si daca nu suntem anuntati de donatie nu stim cine trimite si cand trimite. Contul este facut in alt oras decat locuim noi in prezent, iar banca nu ne ofera mai multe detalii despre donator). Oricine ai fi, iti multumim!
23) Sabin O B (26 iulie 2010) - DIN NOU!!!! - de data asta 50 Euro 
24) Mihai DC (16.08.2010) - 300 lei
24) Alexandru T (24.08.2010) - 25 Euro 
25) Donator anonim (11.10.2010) - 500 lei ! !!! 
26) Adi A - 300 lei (6.11.2010) 
27) Ovidiu C - 13 dolari (8.01.2011) 
28) Adi A. - 500 lei (11.02.2011) DIN NOU!!!
29) B. Gabriel 100 Lei (23.02.2011)
30) A G Lucian - 1$ (9.03.2011)
31) Adrian L - 100 LEI (25.03.11)
32) Cosmin LM - 10 $ (7.04.2011) 
33) A G Lucian - 1$ (10.04.2011)
34) Sabin O B - 20.04.2011 - 100 Euro (a treia oara)!!! 
35) Cosmin L M - 30 Euro (22.04.2011) 
36) Sabin D. - 100 lire (2.06.2011)
37) Silviu R - 1500 euro (1.05 - 500 euro, 1.06. - 500 euro, 1.07. 2011 - 500 euro) 
38) Adrian I - 500 lei (26.08.2011)
39) Diana P - 5 euro (25.12.2011)
40) Cristian Z - 5 euro (25.12.2011)
41) Iulian V M - 10 euro (30.12.2011)
42) Flaviu D - 10 Euro (30.12.2011)
43) Florin V - 9 Euro (31.12.2011)
44) Adrian P - 0,7 Euro (31.12.2011)
45) Elena B. - 5 Euro (2.01.2012)
46) IANCU N. A.  - 500 lei (6.01.2012)
47) Lucian  C.M. - 16 euro (6.01.2012)
48) Odilia C. - 7 Euro (18.01.2012)
49) George S - 3 Euro ( 18.01.2012)
50) Corina R F - 20 lei (21.01.2012)
51) Alexandru S - 30 Euro (21.01.2011) 
52) Claudiu H - 5 Euro (23.01.2011) 
53) Stefan R. - 10 Euro (29.01.2011) 
54) George B - 1 Euro (30.01.2011)
55) Liliana S - 70 Euro (31.01.2012)
56) Liviu A G - 1 Euro (31.01.2012)
57) Maria I - 20 lei (3.02.2012)
58) Mariua A L 50 lei (7.02.2012)
59) Costel M 25 Euro (10.02.2012)
60) Robert D R - 0,26 Euro (16.02.2012) 
61) Constantin M - 10 Euro (20.02.2012)
62) Corina C - 10 Euro (5.03.2012) 
63) Virgil N.D.B - 20 Euro (6.03.2012) 
64) Florin I. B. - 10 Euro (13.03.2012)
65) Iuliu V. M - 30 Euro (9.05.2012)
66) Adrian C - 10 Euro (24.05.2012)
67) Iancu N.A. 300 lei (3.08.2012) 
68) Apostol C.D. 50 lei (10.08.2012)
69) Aurel F G 0,62 euro (13.09.2012) 
70) Nicolae S 10 euro (27.10.2012) 
71) Adi A 300 Lei (27.11.2012) 
72) Alin L 10 Euro (19.12.2012) 
73) Tudor F 5 Euro (23.12.2012) 
74) Eugen C 5 Euro (31.12.2012)
75) Christian M 15 Euro (7.01.2013) 
76) Georgiana T  20 Euro (24.01.2013)
77) Victor M.B. 2 Euro (24.02.2013)
78) Andrea P. 200 lei (13.05.2013)
79) Marcela CV 7 euro (21.05.2013)
80) Sergiu H 30 lei (18.07.2013)
81) IANCU N. A.  - 200 lei (26.08.2013)
82) Bogdan S. - 10 euro (15.09.2013)
83) Pop M - 100 lei (23.01.2014) 
84) Marioara F. A - 50 lei (2.05.2014) 
85) Corina I - 50 Euro (16.05.2014) 
86) Marioara F. A - 100 lei (19.08.2014)
87) Maria C. - 15 Euro (21.12.2014) 
88) Ion R - 49 euro (23.01.2015), 40 euro (14.03.2015) si 40 (13.05.2015)
89) Plo Mar  - 3 euro (13.02.2015)
90) Constantin A - 3 euro (2.06.2015)
91) Emanuel S - 100 euro (7.06.2015) 
92) Horatiu V - 1500 lei (6.08.2015) 
93) Corina I - 77 euro (11.09.2015) 
94) Kazimir B - 75 lei (7.09.2015) 
95) Kazimir B - 115 lei (21.09.2015) 
96) Corina I - 77 euro (22.09.2015) 
97) Christian M - 10 euro (22.09.2015) 
98) Silvia H - 100 lei (1.11.2015)
99) Kazimir B - 100 lei (20.11.2015) 
100) Corina I - 50 Euro (21.12.2015) 
101) Ioan D - 20 euro (24.12.2015)
102) Adi D.  - 100 lei (25.12.2015)
103) M and M - 7 euro (4.01.2016)
104) Daniela C. S. - 20 euro (9.01.2016) 
105) Corina I  - 70 euro (15.01.2016)
106) Florin B - 5 Euro (19.01.2016)
107) Corina I - 80 Euro (9.03.2016)
108) Corina I - 100 Euro (7.05.2016)
109) Paul N. I. - 100 Lei (14.06.2016)
110) Marius D. M. - 2 euro (29.08.2016)
111) Razvan CB - 1,02 euro (30.09.2016)
112) Corina I - 100 Euro (30.09.2016)
113) Simona R - 50 Euro (3.11.2016)
114) Corina I - 400 Lei (11.11.2016)
115) Onu R. - 100 Lire S (22.11.2016)
116) Aurica A - 10 Euro (8.12.2016)
117) Corina I - 400 Lei (29.12.2016)
118) Monica M. M. - 35 Euro (25.02.2017)

Dacă fiecare dintre cei 2000 de vizitatori/zi ai acestui blog, care simt că îi ajută aceste informaţii, ar oferi drept multumire, de fiecare dată când intră aici, măcar 10 bani (0.1 lei) ajutorul lor ar fi minim, practic insesizabil pentru ei, însă pentru noi ar însemna enorm.
UN GEST MIC PENTRU VOI, UN AJUTOR URIAȘ PENTRU NOI!

O donaţie poate fi o modalitate mai profundă şi mai
concretă de a mulţumi!

BUTONUL PENTRU DONAȚII ESTE MAI JOS!
De asemenea se mai pot face donaţii în contul deschis la 
ING RO77INGB0000999905256440 pe numele Mihai Stefan sau prin BITCOIN, absolut ANONIM, la adresa
  1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug
SA FITI FERICITI, IUBITI, SANATOSI si SA VI SE INTOARCA INMILIONIT!

Va imbratisam cu drag,
Echipa Ieşirea din Matrix

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...