Ieşirea Din MATRIX: aprilie 2010

joi, 29 aprilie 2010

ASCENSIUNEA PAMÂNTULUI - Serialul - Episodul II - Tehnologiile în secolul 21(29.04.2010)

EARTH RISING SERIES (2005)
Technologies in the 21st Century


Astăzi vă prezentăm cel de-al doilea episod din seria de documentare ASCENSIUNEA PAMÂNTULUI, care contine 4 episoade. 

Momentan sunt doar doua traduse, dar speram sa se traduca in continuare. Multumim oricum traducatorului (pășunel fost pădurel) pentru munca facuta pana acum.

Acestea sunt cele 4 episoade ale seriei:

 •  Vol 1 - Mind Control
  •  Vol 2 - Technologies of the 21st Century
  •  Vol 3 - HAARP: The Update
  •  Vol 4 - Earth Changes: The Ripple Effect


Primul episod, Mind Control: A Brave New World or Enhancing Human Performance, poate fi vizionat aici.

Această serie de documentare explorează avantajele și dezavantajele tehnologiilor actuale într-un mod foarte bine argumentat și cercetat. Fiind un reporter de investigații și totodată un profesor,  Dr. Nick Begich ne oferă o expunere lucidă , clară , prezentându-ne materiale care ne dau de gândit , incitând astfel la discuții și dezbateri de bun simț.

vineri, 23 aprilie 2010

CODUL ARMONIC - Armonica Realității


THE HARMONIC CODE (2007)
- The Harmonics Of Reality

" Expertul in OZN si antigravitatie,  Bruce L. Cathie ne explica secretele nestiute ale realitatii in acest documentar despre viata si cercetarile sale.

Descoperiti adevarul si klegaturile dintre materie si antimaterie, calatoria in timp, viziunile OZN, reteaua energetica a Pamantului, calculatiile armonice, testele atomice si activitatea vulcanica. "
 - traducerea si adaptarea de aici http://www.antigravitymovie.com

miercuri, 21 aprilie 2010

Floarea Nirvanei - Ce este illuminarea? (21.04.2010)

Il Fiore del Nirvana (2008)
 - Che cos’è l’Illuminazione
(film con 10 maestri illuminati)


"Siddhi (Dafna Moscati), producatoarea documentarului de astazi (impreuna cu Tao (Marco Mazzotti), este o persoana care s-a apropiat de căutarea spirituală după o criză personală si a ales sa impartaseasca cu noi experienta ei transformatoare ...

Profesorii intervievaţi in acest film, pe care Dafna ii considera iluminati spiritual, sunt: AVAS (Ţara Galilor) Gangaji (SUA), Kalika (Italia), Madhukar (Germania), Maitreya Ishwara (Anglia), Pari (Grecia), Prajnaji (Panama), Premananda (Anglia), Samarpan (SUA) şi Sri Satguru Vast (India ).

Cei doi producatori ai filmului au trait timp de trei ani, in apropierea Kalika-ei (unul din cei 10 invatatori intervievati).

Acesti invatatori vorbesc pentru toţi cei care doresc să trăiască  "adevărata lor natură" luminata, pacea, dragostea şi bucuria, care sunt stari naturale ale fiintei. Acest video poate fi un ajutor preţios pentru toti cautatorii spirituali, pentru că numai cei care au umblat pe cale pot indica drumul.

sâmbătă, 17 aprilie 2010

SEXUL - Poarta Secreta Spre Rai?

SEX - The Secret Gate To Eden (2006)

La recomandarea unor fani ai blogului, care considerau acest film printre cele mai bune documentare vazute vreodata, il postam si noi astazi.

Am urmarit acest film si nu prea suntem entuziasmati ... de loc.

Putem incadra cu usurinta acest film in categoria "Daca nu reusesi sa-i convingi, zapaceste-i".

Cu o voce convingatoare si o muzica pe masura, prezentarea capata un aspect super-profesionist si ti se da impresia ca acela este adevarul absolut.

Este de fapt o viziune a gnosticilor asupra realitatii, oferind una din miile de interpretari posibile ale Bibliei si a altor texte spirituale sau religioase.

Cu multe dintre interpretari rezonam si le consideram de bun simt, altele sunt insa fortate si lasa loc de interpretari (de ex. se spune ca Alchemy vine de la Al + Khem - Al din araba (inceputul de la Allah) si Khem (a fuziona) din greaca. Ce treaba are araba cu greaca? Cum se nimereste asa le potrivesc si ei.

Ideea esentiala a filmului este ca omul a pierdut conexiunea cu divinul datorita pierderii energiei sexuale prin orgasm. Asa ca se recomanda castitatea in cuplu, deoarece, se spune ca o persoana singura nu-si poate ridica Kundalini. Oare? Sa fim seriosi ! Sunt jdemii de exemple de oameni care si-au trezit aceasta energie singuri, in meditatie, in solitudine, in retrageri, in rugaciune, in manastiri, samd ...

Se considera in film ca orgasmul o otrava a sufletului. Oare? 

luni, 12 aprilie 2010

BOB DEAN - Venirea Planetei Nibiru (12.04.2010)

PROJECT CAMELOT PRESENTS 
BOB DEAN
The Coming Of Nibiru (2008)

Asa cum v-am promis, va prezentam astazi, un al doilea interviu cu Bob Dean facut de cei de la Proiectul Camelot, un interviu in care se continua practic, interviul din 2007, An Officer and A Gentleman, postat de noi aici (click aici).

Ii multumim din nou aceleiasi inimoase traducatoare Wannahelp, pentru munca deosebita si rapiditatii cu care a realizat aceasta subtitrare. Fie ca exemplul tau sa fie urmat de cat mai multi draga Wannahelp. Stim ca meriti mai mult decat cuvintele noastre de multumire, dar momentan, atat putem face. MULTUMIM si SA FII FERICITA!

duminică, 4 aprilie 2010

Dumnezeu care nu a fost acolo

THE GOD THAT WASN'T THERE (2005)


Că tot suntem în prima zi de Paşti, vă urăm şi noi să sărbătoriţi aceste zile cu bine, să aveţi parte de lumină, unitate şi bucurie în suflete.

Sigur, Paştele ar fi bine sa fie unul din acele puţine momente de peste an când ne oprim puţin din agitaţia vieţii de zi cu zi şi ne privim sufletele.Asta daca reusim sa nu dormim pe noi din cauza supra-alimentarii, a imbuibarii cu "jdemii" de feluri de mancare si bautura.
Daca reusim totusi, sa ne pastram cumpatarea, ne amintim şi meditam la cuvinte precum: credinţa, speranţa, lumina, iertarea, încrederea, răbdarea…Probabil ca ne gândim la un sens al vieţii şi la un nou început. Uneori ne propunem să fim mai buni şi mai îngăduitori cu semenii noştri. Să le acordăm mai multă atenţie. Să le umplem viaţa de bucurie şi să-i ajutăm să-şi îndeplinească dorinţele.
Adeseori reunim întreaga familie, ne vizităm prietenii, le transmitem cuvinte şi mesaje de bine. Sunt momente când ne amintim cu mult drag de oamenii deosebiţi din viaţa noastră. Şi atunci îi mulţumim lui Dumnezeu că ei există. Oare de ce nu am trăi fiecare zi din viaţa ca o zi de Paşti ?
In spiritul acestei zile , haideti să fim mai buni, să ne bucuram din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară dăruind iubire tuturor…
În fiecare zi, cu seninătate şi în armonie, să ne iubim unii pe alţii, cinstind creaţia supremă a lui Dumnezeu – prin aceasta dovedim că Hristosul e cu adevărat viu în inimile noastre.

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...