Ieşirea Din MATRIX: noiembrie 2009

vineri, 27 noiembrie 2009

Dr. Míceál Ledwith - Profunde Înșelări (26.11.2009)

DEEP DECEPTIONS (2005)
Science and Spirit - Vol. 1
The Great Questions in the Hamburger Universe
Știință și Spirit
Marile Întrebări în Universul Hamburgher

Dr. Miceal Ledwith, L.Ph., L.D., D.D., LL.D (Dumnezeu stie ce inseamna toate aceste distinctii), este un fost membru distins al Comisiei Teologice Internaţionale timp de 17 ani, este deci, un fost om al Bisericii Catolice, preot catolic, profesor de teologie si presedinte de colegiu teologic pentru mai mult de 25 de ani in Irlanda, deci unul dintre cei mai distinsi catolici din lume, care se "converteste" la invataturile "Şcolii de Înțelepciune Străveche a lui Ramtha" , fiind un membru foarte vechi . Miceal Ledwith mulţumeşte cu recunoştinţă pentru anii de învăţătură, inspiraţie şi bogată înţelepciune de la învăţătorul lui, Ramtha cel Iluminat, care continuă să-i influenţeze în mod profund înţelegerea miilor de surse istorice legate de alte noţiuni înţelepte fundamentale, privind ceea ce este necesar ca să devii un Christos.   
El este unul dintre personajele care au apărut și au vorbit în documentarul "What the Bleep Do We Know," și în reeditarea acestuia  "What the Bleep - Down the Rabbit Hole" , documentar pe care l-am postat si noi pe blog aici.

luni, 23 noiembrie 2009

CHEMTRAILS - Moartea din aer (23.11.2009)

CHEMTRAILS - Urme Chimice Pe Cer

După multă așteptare, avem bucuria să vă prezentăm un alt documentar tradus, în premieră pe țară, despre un alt subiect important, despre care nu am vorbit până acum, dar care în occident, face multă vâlvă de mult timp. Este vorba de poluarea prin substanțe chimice cu ajutorul avioanelor ... Acestea par a fi urme de condens sau CONTRAILS (termenul englezesc) de la avioanele cu reacție, dar în realitate, nu sunt.

Mulțumim Cosminei pentru traducerea acestui documentar foarte important.

Pe site-ul lui Viorel Urban am descoperit un articol foarte bun pe această temă:

Fost primar belgian poarta cruciada impotriva Chemtrails

duminică, 22 noiembrie 2009

CĂDEREA REPUBLICII - Președenția lui Barak Obama



FALL OF THE REPUBLIC (2009)
- The Presidency Of Barak Obama


Iată că au venit din nou algerile pentru un nou președinte.

Dacă voi încă mai credeți că votul dumneavoastră contează în această societate totalitară de piață vă recomandăm să urmăriți și filmul de astăzi ca să înțelegeți că democrația este doar un concept utopic pentru a prosti mulțimea, așa cum a fost și comunismul și cum este orice alt concept , doctrină, sistem ...
Este nevoie de o schimbare de conștiință, de perspectivă, de paradigmă, la nivelul maselor de oameni, sau măcar la nivelul unei mase critice de oameni , care, conform efectului celei de a 100 maimuțe (despre care am vorbit în articolul despre Creierul Global), să producă o schimbare în restul mulțimii, o trezire a bunului simț, a iubirii și a empatiei în sufletul oamneilor (căci asta este ceea ce lipsește lumii, cu adevărat).

"Schimbarea este trezirea inimii umanităţii. Această transformare a conştiinţei, cea mai mare înregistrată vreodată, a devenit vizibilă iniţial în anii ’60, iar de-atunci a luat proporţii.

vineri, 20 noiembrie 2009

Creierul Global (20.11.2009)


THE GLOBAL BRAIN (1983)
Mintea Globală

După cum am promis, în articolul "De la știință la Dumnezeu"  vă vom prezenta astăzi un al doilea documentar, în regia lui Peter Russell, un vizionar, care încă din 1983 a vorbit despre această conștiință globală de care puțini erau conștienți la acea vreme.

Pe site-ul aynstein.blogspot.com am descoperit un articol foarte interesant,  care vorbeste despre subiectul abordat astăzi, într-un mod foarte elaborat:

"O echipa care reuneste cercetatori din intreaga lume, inclusiv din Romania, incearca sa demonstreze ca forta gandurilor poate actiona in plan fizic. Initiat la Universitatea Princeton din New Jersey (SUA), proiectul este dezvoltat actualmente in 55 de locatii de pe Terra, intre care una se afla la Cluj.
Forta mintii
Proiectul Constiintei Globale (PCG) incearca sa demonstreze ca minti­le umane se pot sincroniza si pot actiona coerent si simultan asupra lumii fizice, determinand modificari si efecte masurabile. PCG verifica astfel posibilitatea existentei unei constiinte de grup sau chiar a unei constiinte colective sau globale, care ar reprezenta un fel de superminte planetara. Constiinta colectiva se manifesta cu predilectie in cazul unor evenimente importante: conflicte majore (razboaie, revolutii), catastrofele naturale, accidente teribile, atentate, festivitati si ceremonii traditionale (Anul Nou), evenimente colective (demonstratii, rugaciuni pentru pace, vizite ale unor personalitati etc.) sau evenimente astronomice (eclipse de Soare si Luna, alinieri ale planetelor).

miercuri, 18 noiembrie 2009

Despre Sclavia Modernă (18.11.2009)

"De la servitude moderne" 
(On modern servitude) - 2009
Despre Servilismul Modern

Iată un film documentar-eseu din 2009 despre conditia omului modern ca sclav în societatea dictaturii de piață.

Filmul a fost realizat de Jean-François Brient si Victor L Fuentes.

Puteti descarca filmul de la adresa (copy-left!, adica FREE, fara copyright): http://www.megaupload.com/?d=8T3PIPQN

"Servilismul modern este voluntar, susținut de acei sclavi care se târăsc la suprafața pământului. Ei cumpără mărfurile care îi înrobesc pe zi ce trece, tot mai mult. Sclavii aleargă după slujbe alienatoare care le sunt date cu multă delicatețe, dacă dovedesc că sunt suficient de îmblănziți. Ei aleg stăpânii cărora să li se supună. Pentru ca această tragedie absurdă să se întâmple,  a fost necesar ca sclavii să fie deposedați de conștientizarea propriei exploatări și alienări. Aceasta este bizara modernitate a timpurilor noastre. Contrar sclavilor din antichitate, servitorilor din Evul Mediu sau clasei muncitoare din prima revoluție industrială, astăzi vedem oameni care sunt total înrobiți.

"Nimeni nu este mai inrobit decat cel care crede in mod gresit ca este liber." - Johann Wolfgang von Goethe "Cel mai bun sclav este cel care se crede liber". ...

 Diferența este deci aceea că ei nu sunt conștienți de robia lor și aceia care sunt conștienți  aleg să o ignore. Ei aleg să ignore rebeliunea care ar trebui să fie singura reacție reală a celor exploatați. Sclavii acceptă fără a se întreba, viața demnă de milă care a fost planificată pentru ei. Renunțarea și resemnarea sunt sursele nenorocirii lor. Iată coșmarul sclavului zilelor noastre a cărui singură aspirație este să fie dus mai departe, de macabrul dans al mașinii alienării". - sursa http://www.delaservitudemoderne.org/english1.html 

Așa cum am mai spus de mai multe ori pănă acum, sclavia este în esență de natură mentală  ... este Matricea ...este Iluzia, Maya, care ne ascunde adevărul identității noastre ... Rebeliunea exterioară este superficială. Adevărata rebeliune este cea a celui care se cunoaște pe sine și iși descoperă adevărata identitate.

Iti multumim din suflet draga Stalker, AngelA, Ion Marin sau cum te mai numesti, pentru acesta subtitrare.

VEZI FILMUL, TRADUS, AICI:


Despre sclavia moderna from Kindelina Nova on Vimeo.


marți, 17 noiembrie 2009

IEȘIREA DIN MATRIX

Un admirator al blogului nostru a realizat doua filme: unul mai lung, de 46 de minute, intitulat "IESIREA DIN MATRIX - Închisoarea minții" și al doilea , de 12 minute, intitulat "IEȘIREA DIN MATRIX - Al treilea ochi".
Filmele sunt niște compilații captivante (diverse clipuri și bucăți de filme lipite într-un tot interesant , o muzică de fundal inspirată și din când în când, texte mobilizatoare, menite să trezească), iar mesajul lor este evident.
Considerăm că este un bun început și-l sfătuim să nu se oprească aici. Și alții au realizat documentare asemănătoare și au avut mare succes (vezi The Big Picture, de exemplu, diferenta fiind doar aceea ca vorbeste tipul acela, Max Igan, in loc sa apara text scris).
Îți urăm să ajungi mare producător de filme dragă prietene (ziggy5) , cu minunate împliniri pe toate planurile.

VEDEȚI AICI FILMELE:

"IESIREA DIN MATRIX - Închisoarea minții"
"IEȘIREA DIN MATRIX - Al treilea ochi".


BONUS




FILMELE SUNT OPEN SOURCE.

duminică, 15 noiembrie 2009

Gripa A H1N1, un virus provoaca dezabateri (15.11.2009)


"La grippe A, un virus fait débat" (franceza) - "Profiteure der Angst"(germana)
(Profitorii panicii - afacerea cu gripa porcina)

"Dati mai departe la prietenii si cunoscutii din toata lumea acest documentar realizat de Arte TV, un canal de televiziune respectabil si independent, ce dezvaluie excrocheria si genocidul planificat la nivel mondial. Este disponibil atat vorbitorilor de limba franceza cat si celor de limba germana. Documentarul dublat in limba franceza contine cateva minute in plus care reprezinta comentariile foarte interesante ale unui ziarist, la inceput si la final, asa cum au fost difuzate pe postul Arte.

Doctori, farmacisti, profesori dezvaluie interesele industriei farmaceutice, lobby-ul politic, falsurile in declaratii, tacerea pe care reprezentantii ei o adopta atunci cand sunt acuzati.

vineri, 13 noiembrie 2009

Interviul dat de David Icke celor de la Proiectul Camelot (13.11.2009)

PROJECT CAMELOT in Conversation with David Icke 
(Sedona, Arizona, SUA, feb 2009)

Suntem bucurosi ca avem onoarea si privilegiul , sa va prezentam in premiera pe tara, acest interviu cu David Icke, tradus de Daniela Grigore careia ii multumim din suflet. Sunt peste 2 ore de informatii exceptionale, unice, care ne ajuta sa ne formam o imagine si mai cuprinzatoare despre lumea in care traim, dar in special despre lumea interioara a lui David Icke. Sunt informatii valoroase, care merita aflate si cu aceasta ocazie veti intelege, poate, si mai bine, cine este David Icke.

joi, 12 noiembrie 2009

Programul HAARP - Vandalism pe cer (12.11.2009)

HOLES IN HEAVEN?

H.A.A.R.P And Advances In Tesla Technology
GĂURI ÎN CER?
P.C.A.A.I.F (Programul de Cercetare Aurorala Activa de Inalta Frecventa) și Progresele Tehnologiei Lui Tesla

Vă prezentăm astăzi un alt documentar (tradus, ca întotdeauna) și de asemenea, tot ca de obicei, un articol pe măsura subiectului dezbătut:

[Articol extras din Nexus Magazine, Anul I, Numarul 4 (decembrie 2005- ianuarie 2006)] 

"Programul HAARP - Vandalism pe cer

Pentru public, HAARP se prezinta ca un program de cercetare ce are ca scop modificarea ionosferei in vederea imbunatatirii comunicatiilor. 

Unele documente ale armatei americane arata lucrurile mult mai clar: HAARP are scopul de a descoperi metode de „exploatare a ionosferei in folosul Departamentului de Aparare”

marți, 10 noiembrie 2009

Tabăra Iisus (10.11.2009)


JESUS CAMP (2006)

Am mai vorbit despre fanatismul religios si cu alte ocazii, dar credem ca, din cand in cand, e bine sa ne mai reamintim cat de daunator poate fi acest flagel pentru omenire, pentru copii in special ...

"Sinopsis:Un număr tot mai mare de creştini evanghelici cred că o reînviere este pe cale de a se produce în America şi că aceasta necesită ca tineretul creştin să îşi asume roluri conducătoare în sprijinirea cauzei mişcării religioase. Filmul îi prezintă pe aceşti copii în tabără, în exerciţiul darurilor lor profetice de a readuce America la Christos. Rând pe rând, toţi copiii sunt aduşi la lacrimi. Iar dacă alăturăm aceste scene unor imagini ale unui post de radio creştin moderat (care este îngrozit de asemenea tactici), Jesus Camp pare să pună o întrebare clară: li se spală acestor copii mintea?

Premii si nominalizari:
2006 – Academy Awards, USA – Nominated for the Oscar Award, for Best Documentary
2007 – Silverdocs Documentary Festival – Grand Jury Award"
 - o preluare de pe http://oneworld.ro

Iata ce crede cineva despre acest film:

duminică, 8 noiembrie 2009

ECKHART TOLLE - Practica spirituala si Modele de rezistenta

ECKHART TOLLE

Touching the Eternal -
Spiritual Practice and Patterns of Resistance

Continuăm astăzi să vă prezentăm încă o conferință din seria "Touching the eternal", susținută de Eckhart Tolle la Rishikesh, INDIA  în 2002 . Celelalte filme și conferințe cu Eckhart Tolle pot fi găsite acesând Categoria Eckhart Tolle din coloana din stânga a blogului.

De asemenea, continuăm şi seria sfaturilor spirituale (Episodul 8) pe care acest învatator spiritual le dă căutatorilor de adevăr, sfaturi luate de pe blogul lui George Enea (rEvolutia Interioară):

"Sfaturi de Eckhart Tolle 8/10

• Voi va luptati sa atingeti un scop in viitor, cand lucrurile vor fi, poate, mai sigure, mai pline de viata, abundenta, dragoste, bucurie,…dar, de fapt acele lucruri sunt esenta a ceea ce sunteti voi deja. Tot ceea ce vi se cere pentru a avea acces la esenta, este sa va imprieteniti cu momentul prezent. Si veti putea sa realizati ca mai tot timpul in viata voastra ati facut din momentul acesta, un dusman. Voi nu ati spus ,,DA” la ceea ce este, si nu l-ati imbratisat asa cum vine el. Ati fost nealiniati la ,,clipa de acum” si de aceea viata a devenit o lupta.

joi, 5 noiembrie 2009

ANTIVACCIN - Noutati



SPUNEŢI NU VACCINURILOR!


Continuam sa va tinem la curent cu cele mai noi informatii care au venit catre noi in ultima vreme:

1) Un mesaj primit prin email (multumim Dan Dumitru):

"Pentru cei care nu vor putea evita vaccinarea fiind constransi sa faca acest lucru (amenintati cu diverse "represalii" - concediere, diminuarea salariului sau chiar amenintarea cu inchisoarea) .

Va trimit acest mesaj exact asa cum l-am primit. Cei care sunteti medici, asistenti sau aveti tangenta cu terapiile naturiste puteti sa confirmati sau sa infirmati ceea ce se spune mai jos. Si chiar ar fi bine daca ati mai adauga si alte metode de neutralizare a unui vaccin, eventual tratamente alternative (naturiste sau de alt gen) impotriva oricarui tip de gripa (inclusiv AH1N1)

* * * *


Cum poti neutraliza o vaccinare facuta (in cazul vaccinarii fortate)

duminică, 1 noiembrie 2009

De la Știință la Dumnezeu (1.11.2009)


FROM SCIENCE TO GOD (2005)
Misterul Conştiinţei şi Semnificaţia Luminii

"Peter Russel a absolvit fizica si psihologia experimentala la Universitatea din Cambridge, Anglia, având si studii postuniversitare în informatica. A studiat meditatia si filozofia orientala în India, iar la întorcere a cercetat neuropsihoogia meditatiei la Universitatea din Bristol.

Ca si autor a explorat potentialul constiintei umane - integrarea întelepciunii orientale în stiinta occidentala si a împartasit lumii descoperirile si gândurile sale despre natura constiintei, schimbarea globala si evolutia umana.

Peter Russel a fost una dintre primele persoane care au aplicat programe de dezvoltare personala în cadrul companiilor. În ultimii 20 de ani a fost consultant pentru IBM, Apple American Express, Banca Barclays, Swedish Telecom, Nike, Shel, British Petroleum s.a.

Între alte titluri publicate se numara: Tehnica MT, Cartea Mintii, Upanisadele, Marea trezire a mintii, Trezirea în timp.

De asemenea, a creat premiatele casete video: Mintea Globala si Gaura alba în timp.


gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...