Ieşirea Din MATRIX: iulie 2009

vineri, 31 iulie 2009

DINCOLO DE LIMITE (31.07.2009) - Prima Emisiune

BEYOND THE LIMITS

Avem onoarea, emoţia, şi bucuria de a va prezenta aparitia unei noi emisiuni TV pe piaţa mass media din Romania, la televiziunea din Piatra Neamţ, ACTUAL TV , emisiune care se numeste Dincolo De Limite.
Emisiunea va putea fi urmărită atât live, pe internet direct, de pe site-ul Televiziunii Actual TV , sau, cei din zona Piatra Neamţ, care doresc, o pot urmări şi la televizor, de la ora 21 în fiecare vineri si in reluare duminica de la ora 19 si deasemenea mai poata fi vizionată, pe blogul Dincolo de limite - Beyond The Limits http://www.dincolo-de-limite.blogspot.com/ si pe blogul nostru (atunci cand vom fi in fata calculatorului sa putem mentiona asta ... saptamana viitoare nu vom fi online asa ca amintiti-va voi de emisiune, notati-va undeva).
Putem spune ca emisiunea a fost inspirata si de tematica abordata de blogul nostru, dând un impuls de inspiratie celui care sta in spatele acestei emisiuni, prietenului nostru, Gabriel Vasilescu (si ne bucuram ca a reusit sa stranga o echipa inimoasa in jurul lui - multumim si echipei sale, pe aceasta cale, că a făcut posibilă naşterea unei astfel de emisiuni). Multumim din suflet ca ne-ati mentionat si pe noi in emisiune, desi aportul nostru este minimal ...

Despre ce este vorba in emisiune?

Emisiunea se doreste a fi o abordare originala atat prin format cat si prin continut a subiectelor aflate la limita, la frontiera.
"Este o emisiune care prezinta o multitudine de subiecte din aria vasta a "necunoscutului" din jurul nostru...Fenomenul OZN, spatiul cosmic, stiinta, paranormal, spiritualitate, astrologie, mistere, conspiratii, descoperiri, etc.

Aceasta emisiune este realizata in urma unei munci colective in scopul de a informa si a prezenta cat mai multe cazuri/evenimente care au avut loc sub ochii nostrii in fiecare zi si pentru care autoritatile nu au reusit sa gaseasca explicatii stiintifice...

Exista o limita de care nu putem trece?... si daca da…de ce?...cine ne impune limita asta? Sunt intrebari de care ne lovim in fiecare zi si de multe ori, pentru ca asa este “ normal”, zicem, “asa trebuie sa fie”. Exista limite spatiale, exista OZN-uri, existam noi ca si entitati sau e doar o carcasa a ceva care nu a fost descoperit inca sau a fost descoperit dar nu avem acces. Suntem limitati in gindire pentru a nu trece anumite bariere, pentru a nu depasi anumite conditii. Dincolo de limite este ceea ce vreti voi sa fie, sunt alte lumi dar de multe ori nu vrem sa avem capacitatea sa le cunoastem, sa le intelegem. Suntem indoctrinati sa credem ca nu exista nimic dincolo de limite, dar daca priviti atent la tot ceea ce ne inconjoara descoperiti ca nu suntem singuri in univers, poate de aceea, doctrina ne face orbi intr-un univers in care se petrec multe. Dincolo de limite o sa descoperiti adevarul si veti constientiza puterea mintii. De multe ori ne intrebam, cine suntem, ce scop avem, de ce suntem aici… Cum s-au construit piramidele, ce este sfinxul, exista viata dupa moarte, exista omuleti verzi, ce reprezinta Babele din Masivul Bucegi, ce este soarele, exista gauri negre? …Sunt doar câteva dintre intrebarile omenirii, la care nu s-a dat nici pana azi un raspuns clar…de ce?...sunt secrete mondiale?...interese?...de ce?...primim raspunsuri de la cineva?...de la specialisti?... Existam dincolo de limite?...

Asadar ramâne sa ne deconectam pentru putin timp de ceea ce cunoastem atât de bine (rutina, banal) si sa cautam raspunsuri si in alta parte, in galaxie, in mintea noastra, in fiecare din noi. Vom face o legatura intre tot ceea ce credem ca stim si ceea ce credem ca nu stim si vom prezenta fapte care trec pe lânga noi si nu le luam in seama. Nu suntem singuri si asta nu o spun eu, o spun ani buni de cercetari si semne pe care nu le apreciem. Exista ceva, ce?...avem puterea sa intelegem dincolo de limite!?" - un articol preluat de pe blogul DINCOLO DE LIMITE http://www.dincolo-de-limite.blogspot.com/

Urăm acestei emisiuni SĂ TRĂIASCĂ ŞI SĂ ÎNFLOREASCĂ ANI BUNI DE ACUM ÎNCOLO, SĂ ATINGĂ INIMILE OAMENILOR ŞI SĂ AJUTE LA SCHIMBAREA PE CARE CU TOŢII O DORIM SĂ SE ÎNTÂMPLE ÎN LUME!

VIZIONARE PLĂCUTĂ!

Dincolo de limite - emisiunea din 31-07-09

Dincolo de limite - Introducere, Crop Circles, Roswel from Gaby S on Vimeo.

miercuri, 29 iulie 2009

Adevărul despre Vitamine (30.07.2009)

BBC HORIZON - The Truth About Vitamins (2004)

Tinem sa precizam de la inceput ca in acest film si in acest articol este vorba despre vitaminele din pilule si nu de vitaminele existente in alimente. Ideea de fond este aceea că excesele pot dăuna. Luarea în exces de vitamine sau neasigurarea necesarului de vitamine minim pot fi cauzatoare de boală ... Cateva mituri despre vitamine sunt demontate in acest film si de aceea este bine sa-l vedeti.
"Ne fac vre-un bine vitaminele? Ar putea fi ele periculoase?
În fiecare an se cheluie miliarde de euro (300 milioane lire sterline numai in UK) pe suplimente cu vitamine, dar ne fac ele vre/un bine? Unii cred că ele oferă prevenirea şi chiar tratamentul unora dintre cele mai mari ucigaşi: cancerul şi boliile de inimă. Alţii consideră că a lua cantităţi mari de vitamine ar putea fi, în anumite cazuri nociv. Deci care este adevărul?
Vitamin C, cea mai populară dintre toate
Cu aproape 40 de ani în urmă, unul dintre cei mai mari oameni de ştiinţă ai secolului 20 şi dublu câştigător al premiului Nobel, Linus Pauling, a revoluţionat felul în care oamenii se gândeau la vitamine. El susţinea că prin luarea unei cantităţi mari de vitamina C ai putea preveni sau chiar vindeca răceala banală.
El a prezis că dacă toată lumea i-ar urma sfaturile, răceala comună ar putea fi chiar eradicată. Mulţi oameni de ştiinţă a dezaprobat această teorie considerând-o de nedovedit, dar publicul a iubit-o şi a ajutat astfel lansarea unei industrii gigantice.
Dar ultimile dovezi arată că marele om greşise. Vitamina C te poate ajuta când ai prins o răceală, dar pentru majoritatea oamenilor nu face nimic pentru a ajuta la prevenirea ei. Chiar daca largi doze de Vitamina C nu ajută la prevenirea răcelii comune, unii susţin că ar putea oferi nişte beneficii şi mai profunde. Este unul dintre grupul de vitamine numite anti-oxidante de care unii cred că pot prevenii boli precum cancerul, Alzheimer şi boliile de inimă.

Prea mult dintr-un lucru bun?

În 2004, oamenii de ştiinţă americani susţineau că oamenii ar putea să nu beneficieze de potenţialele beneficii aduse de luarea unuia dintre cei mai populari anti-oxidanţi prezenţi în suplimentele cu vitamine, Vitamina E, deoarece corpurile lor ar putea să nu o absorbe. Dar propria noastră investigaţie sugerează că concluzia oamenilor de ştiinţă americani ar putea fi greşită.
În timp ce majoritatea experţilor în siguranţa produselor alimentare şi medicale cred că Vitamina C şi E pot fi luate în siguranţă chiar şi în doze mari, există dovezi îngrijorătoare că una dintre vitaminele comune, vitamina A, ar putea fi legată de osteoporoză şi alte boli ale oaselor. " - un articol tradus şi adaptat de aici http://www.bbc.co.uk/sn/tvradio/programmes/horizon/vitamins_prog_summary.shtml
Alte articole interesante:


VEDEŢI FILMUL, TRADUS , AICI :



DOWNLOAD RAPID

marți, 28 iulie 2009

CODUL LUI ORESTE - Mai Multe Emisiuni 2 (28.07.2009)

CODUL LUI ORESTE
- câteva emisiuni din 2009 ...

Continuăm astăzi prezentarea unei alte tranşe de emisiuni de la Codul Lui Oreste. Celelate emisiuni postate pe blog, le puteţi vedea în Categoria CODUL LUI ORESTE.
Nu am mai avut acces la TV şi nu am mai înregistrat noi emisiunea, dar am găsit-o pusă pe Forumul Softpedia şi vrem să-i mulţumim şi pe această cale, membrului FreeSpeech, care a înregistrat emisiunea în calitate foarte bună, a scos reclamele, a unit părţile într-o singură bucată si apoi a avut răbdarea să le urce pe www.megaupload.com (toate emisiunile de astăzi sunt puse şi pe acest server şi linkurile către download pot fi găsite pe Forumul SoftPedia, click aici) ... Excelent. Să-ţi dea Dumnezeu sănătate prietene!
Deşi am observat că Oreste este în continuare un susţinător al masoneriei prin unele din emisiunile sale (ceea ce în ochii noştrii i-a scăzut enorm din valoare si obiectivitate), considerăm că are şi emisiuni interesante care merită cunoscute. Alte zvonuri spun că Oreste ar fi şi el mason cavaler al Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim (OSMTH) ... Posibil ... Cineva spunea că a fost nevoit să prezinte şi emisiuni despre masonerie nu din convingere, ci pentru că patronii de la B1 Tv sunt masoni şi a făcut un compromis de dragul menţinerii emisiunii pe piaţă. Noi nu credem că acest argument este valabil, mai ales în cazul lui Oreste, fiind un argument prea convenabil pentru o fiinţă cu pretenţii la evoluţia spirituală.

sâmbătă, 25 iulie 2009

OPUS-ul (25.07.2009)

THE OPUS (2009)

Iată un nou film inspiraţionalo - motivaţional cu tentă spirituală, de tip educaţional şcolăresc, asemănător documentarului "THE SECRET - Law Of Atraction" (click aici pentru vizionarea acestuia).
Ideile din filmul de azi sunt oarecum asemănătoare cu cele din Secretul, dar prezentate în alt ambalaj, însă cel puţin la fel de atractiv ca şi primul.

"Ce este OPUS-ul?

Unul dintre dicţionare defineşte opusul ca fiind "Cea mai memorabilă şi grandioasă compoziţie a vieţii şi moştenirii unui compozitor". Aceasta este definiţia care explică cel mai bine obiectivul acestui film, cel puţin.

Fiecare persoană născută pe această planetă vine cu un potenţial de a crea un Opus incredibil. Dar numai câţiva oameni fac asta. De ce?

În aceast film, care este o frumoasă continuare a filmului "Secretul - Legea Atracţiei", veţi găsi sfaturi pline de înţelepciune oferite de oameni de succes şi învăţători de top ai lumii occidentale (Jack Canfield, Dr John Demartini, Dr Joe Vitale, Morris “Omul Miracol” Goodman, Mark Victor Hansen şi Douglas Vermeeren, ca să numim câţiva), legate de modul în care îţi poţi face visele realitate, iar intenţiile, împliniri în toate domenile: sănătate, prosperitate, relaţii şi realizare de sine. Majoritatea acestor învăţători au participat şi în filmul SECRETUL.

Filmul The Opus, este povestea unui tânăr care îşi urmează visul înfruntând provocări aproape insurmontabile şi reuşeşte să răzbată - acest tânăr este Vivaldi! "
- o traducere şi adaptare după textul de prezentare al filmului de pe site-ul oficial
http://www.goko.com.au/theopus/

VEDEŢI FILMUL, TRADUS, AICI:


miercuri, 22 iulie 2009

ILUMINAŢII 3 - Ucişi de Monarhie


THE ILLUMINATI III (2008)

- Murdered By The Monarchy

Acesta este cel de-al treilea episod al seriei ILLUMINATI de la Enigma Channel.
Celelalte două părţi, pot fi vizionate aici (prima parte - click aici) şi a II - a parte (Conspiraţia Antichrist - click aici).

Aşa cum am spus legat şi de celelalte părţi, simţim nevoia să ne repetăm, documentarul vine cu noi informaţii la fel de şocante ca în primele două părţi, totuşi multe dintre ele sunt interpretabile şi greu de dovedit. Sunt nişte informaţii uluitoare pe care se merită să le avem undeva acolo în arhiva noastră mentală. Pot fi sau nu adevărate, iar în caz că sunt să nu fim chiar aşa de bulversaţi şi surprinşi. Oricum, câteva puncte noi sunt conectate şi imaginea de ansamblu al acestui mare puzzle al conspiraţiilor se mai clarifică.

duminică, 19 iulie 2009

ENRON - Băieții "deștepți" din sistemul energetic american

ENRON - The Smartest Guys In The Room (2005)

 Pe site-ul old.bihoreanul.ro am descoperit un articol deosebit de bun, care face o istorie a marilor "tunuri " pe care aceşti "săraci patroni" care suferă de dragul nostru şi al democraţiei, le-au dat cu sânge rece şi "miserupism" maxim, articol pe care îl preluăm şi noi în totalitate.

Binenţeles că se vorbeşte în acest articol despre hoţii prinşi, că vorba aia, "hoţul neprins este negustor cinstit".
Credem că numărul hoţilor neprinşi este în realitate "fără număr", iar cel menţionat mai jos nesemnificativ, tendinţa către corupţie fiind inerentă unui sistem putred, orientat către trezirea şi amplificarea individualismului acerb, a egoului, iar în Romania cel puţin, există senzaţia de fond conform căreia sistemul te împinge să fii necinstit ca să rezişti, să supravieţuieşti şi astfel devi şantajabil şi obedient în faţa autorităţilor mafiote.

Din punctul nostru de vedere, unele dintre cele mai mari escrocherii au fost crearea Rezervei Federale şi această criză financiară din prezent, deasemenea evenimentele din 11 septembrie 2001 (care au determinat intrarea într-un război fără sfârşit, în care anumite companii , de armament de exemplu, câştigă anual mii de miliarde de dolari) , evenimente care au precipitat orientarea către o Nouă Ordine Mondială şi către această criză financiară (precursoare a acestei Noi Ordini Mondiale), atent orchestrată de marii finanţişti internaţionali, criză care înghite triliarde de euro din banii contribuabililor prostiţi la maxim, escrocherii care menţin marea parte a omenirii într-o sclavie economico-financiară care în esenţă este spirituală. Sigur, există numeroase alte înşelătorii pe care nici noi nu le menţionăm acum nici acest articol, dar e bine să luăm la cunoştinţă şi să ne amintim şi de aceste escrocherii, pe deplin cunoscute şi acceptate de conştiinţa publică.

miercuri, 8 iulie 2009

STĂPÂNII BANILOR - Cum au Câştigat Bancherii Internaţionali Controlul Americii


THE MONEY MASTERS (1995)
How International Bankers Gained Control Of America

Acesta este, poate cel mai complex şi mai bine realizat documentar despre aceasta aşa zisă "Criză Financiară".
Este un documentar profetic, făcut în anul 1995, când accesul la internet, la informaţie, era mult mai greu accesibil. Pe vremea aceea abia apareau Windows 95 si calculatoarele Pentium 1, iar internetul era un lux aproape inexistent. De aceea este cu atât mai mult de apreciat efortul acestor jurnalişti , de a se documenta atât de trainic şi de a concepe un documentar de 3 ore jumate, în care ni se dezvăluie în profunzime, cum au apărut banii, cum se fac banii, care sunt centrele monopoliste ale puterii finaciare din lume, cauzele crizelor lumii contemporane, cine e în spatele lor. Pe lângă faptul că demască într-un mod fără echivoc elita ocultă aflată în spatele tuturor marilor evenimente ale secolului 20, acest documentar propune şi soluţii practice pentru a preîntâmpina o eventuală criză financiară (la vremea respectivă , 1995, economia americană era pe val şi nimeni nu anticipa o eventuală criză economică) sau pentru a stopa eventuala criză financiară, pornită deja în prezent.

luni, 6 iulie 2009

Practica Vipassana În Închisorile Indiene


DOING TIME, DOING VIPASSANA (2007)
Fiind Prezent, Practicând Vipassana

Acum aproape o lună, vă aduceam la cunoştinţă o excepţională tehnică de evoluţie spirituală accelerată, numită Vipassana.

Atunci v-am făcut o scurtă trecere în revistă şi v-am invitat la cursul de Vipassana de anul acesta din România, curs care se va desfăşura în perioada 4 - 15 august 2009 la Moroieni.

Invitaţia este încă valabilă ... Timpul este scurt şi înscrierile trebuiesc făcute cât mai din timp (deja este ultima sută de metri) ... Pentru mai multe detalii legate de acest curs intraţi pe site-ul oficial al fundaţiei Vipassana din România .

Alte detalii despre Vipassana mai pot fi studiate şi în primul nostru articol "VIPASSANA - Arta de a trai".

Astăzi vă prezentăm însă, un documentar emoţionant despre această tehnică, despre efectele pe care această meditaţie, atitudine înţeleaptă, artă de a trăi, le poate avea asupra comportamentului, atitudinii, psihicului si mentalului oricui, inclusiv asupra unor infractori, criminali sau oameni de joasă speţă, din închisori. Vrem să înţelegeţi astfel că oricine poate practica cu uşurinţă această tehnică şi oricine poate face faţă unui curs de 10 zile. Dacă aceşti oameni pot, puteţi şi voi. Şi nu numai că pot face faţă, dar obţin şi nişte rezultate excepţionale.

"Aceasta este o poveste a vechii tehnici de meditaţie Vipassana, care artă cum oamenii redobândesc controlul asupra propriilor vieţi şi cum acestea sunt schimbate în bine.

vineri, 3 iulie 2009

APĂ, ENERGIE ŞI VIAŢĂ - O Expunere Ştiinţifică Despre Apă (3.07.2009)

WATER, ENERGY AND LIFE:
Fresh Views From The Water's Edge (2008)
Noi perspective de la marginea apei

Acesta este cel de-al treilea articol pe care îl dedicăm apei, misterioasei ape.
Primul articol despre apă de pe blog, "APA - Un Mare Mister" îl puteţi vedea aici (click aici). Al doilea articol despre apă, numit APA REVITALIZATĂ GRANDER îl puteţi vedea aici (click aici).
Un articol unde puteţi afla şi mai multe despre apă, găsiţi pe site-ul prietenului nostru Dan D., www.energielibera.net, un site cu multe articole super documentate, despre energia gratuită. Îţi mulţumim din suflet Dan pentru eforturile pe care le faci în promovarea acestui domeniu de frontieră (FREE ENERGY) şi pentru curajul de a ieşi în faţă. Îţi urăm succes şi putere de muncă în continuare. Îţi mulţumim deasemenea şi pentru ajutorul dat în corectarea subtitrării acestei expuneri ştiinţifice.
Preluăm şi noi o parte a articolului despre apă, de pe site-ul lui Dan , intitulat "Ce este apa?-Expunere stiintifica despre apa ":

joi, 2 iulie 2009

ECKHART TOLLE - Cel mai Profund Adevar al Existentei Umane (02.07.2009)

ECKHART TOLLE
THE DEEPEST TRUTH OF HUMAN EXISTENCE


Am primit astazi un email de la Editura For You care contine un Interviu luat lui Eckhart Tolle , de Kathy Juline cu titlul "A te trezi la scopul vietii tale" care ne-a inspirat sa postam filmul de astazi.
Va invitam de asemenea sa vedeti si celelate filme cu Eckhart Tolle de pe blogul nostru apasand aici.

"Titlul ultimei carti a lui Eckhart Tolle – Un Nou Pamant – se inspira dintr-un pasaj biblic ce promite un nou Rai si un nou Pamant. Este o metafora pentru starea de prezenta constienta a fiintei infinite (Rai), care permanent iese in afara intr-un mod nou, intr-o noua forma (Pamant). Deoarece semnificatia ideilor lui Eckhart Tolle depaseste o abordare intelectuala, ele necesita contemplare si mai degraba ne deschidem catre ele, decat le studiem. Autorul spune ca „Vorbele sunt doar indicatoare. Ceea ce este comunicat se afla dincolo de ele, dar putem folosi vorbele pentru a ne indrepta in directia dorita si asta ne este de ajutor”."

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...