Ieşirea Din MATRIX: ianuarie 2009

sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Important! Nu Uitaţi de Mitingul de Maine 1.02.2009! (31.01.2009)



Coalitia Impotriva Statului Politienesc anunta doua actiuni stradale de protest fata de incercarea de restrangere a drepturilor inalienabile ale cetatenilor romani prin introducerea documentelor de identitate cu cip biometric si instaurarea controlului total al mijloacelor de comunicare electronice.

Prima demonstratie va avea loc duminica, 1 Februarie 2009, intre orele 12.30 si 14.30, in Bucuresti, la Crucea de la poalele Dealului Patriarhiei, in Piata Unirii.
A doua manifestatie de protest va avea loc in ziua de miercuri, 4 Februarie 2009, intre orele 12.30 si 14.30, in Bucuresti, Piata Victoriei, in fata sediului Guvernului Romaniei.


Coalitia Impotriva Statului Politienesc este o organizatie fara personalitate juridica, deschisa tuturor persoanelor si asociatiilor dispuse sa apere Constitutia tarii si drepturile fundamentale ale cetatenilor romani, formata in prezent din mai multe organizatii civice, printre care: Asociatia Adevar si Dreptate, Asociatia Civic Media, Asociatia Pentru Apararea Drepturilor Apatrizilor si Refugiatilor (APADAR), Grupul Independent pentru Democratie (GID), s.a.
Campaniile Coalitiei Impotriva Statului Politienesc vizeaza desfiintarea masurilor adoptate de stat pentru Controlul Total al populatiei, respectiv:


1) Obligativitatea introducerii cipurilor biometrice in toate documentele de identitate – prin Hotararea de Guvern nr. 1566/15.12.2008 - contrar Articolului 23 din Constitutia tarii - Libertatea individuala si siguranta persoanei sunt inviolabile - respectiv a Articolului 29 - Libertatea gandirii si a opiniilor, precum si libertatea credintelor religioase nu pot fi ingradite sub nici o forma; si
2) Legea privind inregistrarea si inmagazinarea tuturor comunicatiilor electronice personale ale cetatentilor Romaniei - Nr. 298/2008 - contrar Articolului 26 din Constitutia tarii - care obliga autoritatile publice sa respecte si sa ocroteasca "viata intima, familiala si privata"; a Articolului 28 - Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri postale, al convorbirilor telefonice si al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil; si a Articolului 53 - care prevede ca "restrangerea exercitiului unor drepturi sau al unor libertati poate fi dispusa numai daca este necesara intr-o societate democratica. Masura trebuie sa fie proportionala cu situatia care a determinat-o, sa fie aplicata in mod nediscriminatoriu si fara a aduce atingere existentei dreptului sau a libertatii".
Coalitia Impotriva Statului Politienesc este fidela Apelului Parintelui Justin Parvu - "Luptati pana la capat! Nu va temeti!" - si este bazata pe reactia categorica si imediata a cetatentilor informati ai Romaniei, exprimata prin semnaturile la Petitia "Impotriva cipurilor cu date biometrice premergatoare pecetluirii cu numarul Fiarei, 666" - peste 10.000 de semnatari - si la "Petiţia impotriva (si pentru abolirea) legii nr. 298/2008 (privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice destinate publicului sau de retele publice de comunicatii...)
PETIŢIA CONTRA LEGII ÎNREGISTRĂRII COMUNICAŢIILOR
- peste 15.000 de semnatari, ambele in crestere vertiginoasa.

Coalitia Impotriva Statului Politienesc saluta initiativa ziarului ZIUA de a contesta la Curtea Constitutionala, prin Avocatul Poporului, Legea 298/2008 si reafirma ca va actiona de asemenea pentru desfiintarea acestor acte anti-constitutionale si pentru protectia drepturilor cetatenilor romani in fata abuzurilor statului.

Asteptam sprijinul si participarea tuturor organizatiilor si persoanelor care doresc sa se implice in acest demers.

Secretariatul Coalitiei este asigurat de: Asociatia Adevar si Dreptate - www.adevar-si-dreptate.info, Asociatia Civic Media -www.civicmedia.ro, Asociatia Pentru Apararea Drepturilor Apatrizilor si Refugiatilor - www.apadar.ro.
Persoana de Contact: Avocat Mihai Rapcea
GSM: 0727673376 * E-mail: rapcea@gmail.com * E-Group: refuzimplant@yahoogroups.com

- mulţumim blogului Ultima Luptă pentru comunicat.

Si încă un filmuleţ
"Despre pasapoartele biometrice si permisele de conducere cu cip-Maica Ecaterina Fermo"

vineri, 30 ianuarie 2009

ECKHART TOLLE - Invitat la Oprah Winfrey (EP. I - III)

Eckhart Tolle On Oprah's Soul Series - Webcast 1 - 3 (2009)


De mult timp dorim să vă vorbim despre Eckhart Tolle, dar am simţit că subiectul este mult prea vast şi copleşitor de profund pentru a-l aborda pe fugă. Ştiam că va fi mult de muncit ca să-i facem o prezentare pe măsură. Acum însă lucrurile s-au schimbat un pic, deoarece au apărut mai multe traduceri la mai multe dintre conferinţele sale şi mai multe articole despre el, a devenit mult mai popular şi asta înseamnă că putem să scriem mai puţin, în mai multe articole la distanţă în timp, plus că e greu să-i faci o prezentare mai bună decât o face vestita prezentatoare de emisiuni din SUA, Oprah Winfrey, considerată cea mai influentă, puternică şi mai bogată femeie din showbiz, în dialogul purtat de cei doi în emisiunea prezentată de noi astăzi pe blog.
Am mai adus şi noi vorba de el, pe ici pe colo deoarece şi pentru noi Tolle reprezintă un maestru spiritual căruia îi purtăm o dragoste spirituală "platonică", iar prima sa carte apărută în România, "Puterea Prezentului" o considerăm ca fiind una dintre cărţile noastre de căpătâi. Deasemenea a apărut şi varianta interactivă a cărţii, pe primul site dedicat lui Eckhart Tolle din Romania. Se merită citită şi aşa.

joi, 29 ianuarie 2009

2012 - Singularitatea Matricei - Ieşirea Din Matrix?


2012: MATRIX SINGULARITY


Ce este singularitatea?
Conceptul de singularitate a fost adoptat de futurologie pentru a descrie acel salt calitativ al cunoasterii stiintifice si tehnice atat de amplu si de profund, incat sa revolutioneze in mod drastic si imprevizibil omul si lumea. În contextul documentarului de astăzi poate reprezenta îndreptarea către un punct zero, al infinitelor posibilităţi , o gaură neagră pe toate nivelele, un punct de translaţie de la material la energetic, de la materialism la spiritualitate ... intrarea într-un vortex energetic care ne poate propulsa, ca o trambulină într-o dimensiune spirituală, asemănătoare cu o ieşirea din matrice, din filmul Matrix ("rostogolindu-ne prin gaura de iepure ajungem în Ţara Minunilor" - ascultaţi piesa Alice din player.).

miercuri, 28 ianuarie 2009

YOGA - Un Mod De Viaţă - Yoghinii din Tibet

THE YOGIS OF TIBET(2002)

Yoghinul Tibetan: O persoană care a petrecut ani în izolare practicând exerciţii secrete fizice şi mentale de auto-transformare şi prin acestea a câştigat un control extraordinar asupra minţii şi corpului.
Yoghinii pe care-i veţi vedea în acest film şi-au asumat riscuri fără precedent. Deşi au jurat să păstreze secretul strict pentru a menţine puritatea practicilor lor, ei au fost de acord cu aceste interviuri unice şi demonstraţii rare pentru a ajuta la păstrarea pentru posteritate a culturii lor pe cale de dispariţie.
Acestor yoghini le este dedicat acest film.

duminică, 25 ianuarie 2009

ATENŢIE! MITING DE PROTEST - Actualizare 29.01.2009 (25.01.2009)

MITING DE PROTEST!

ACTUALIZARE: 28 + 29.01.2009
În josul acestui articol am pus un mesaj aditional!
CITEŞTE ŞI DĂ MAI DEPARTE!

Astăzi am primit un mass pe messenger şi vi-l transmitem şi vouă. Nu ştim cine îl va organiza , dar presupunem că tot Coaliţia Împotriva Statului Poliţienesc, deoarece data mitingului este programată exact în data procesului de la Curtea De Apel despre care am vorbit în articolul trecut. Apelul la miting sună aşa:

" ATENŢIE!!! În data de miercuri 11.02.2009, între orele 9-11, se va oragniza în Bucureşti, un miting de protest împotriva aplicări hotărârii de Guvern nr. 1566/15.12.2008 privind inserarea cipurilor biometrice în paşapoarte. Vom cere ANULAREA Hotărârii de Guvern şi SUSPENDAREA ei de către instanţa de judecată. Intenţia noastră e de a face mitingul în faţa sediului Curţii De Apel Bucureşti, pentru a arăta judecătorilor seriozitatea cazului, importanţa lui precum şi larga susţinerea a populaţiei faţă de această cerere de suspendare."

sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Cerere Suspendare - Citeşte Şi Dă Mai Departe (24.01.2009)

CITEŞTE ŞI DĂ MAI DEPARTE

Astăzi am primit un email prin care suntem rugaţi şi noi să luăm atitudine faţă de noua lege a înregistrarii comunicatiilor şi deasemenea referitor la implementarea cipurilor în paşapoarte (subiect despre care am discutat pe larg în rubrica MICROCIPURI)

Felicităm iniţiativa avocatului Mihai Rapcea şi a grupului său (Coalitia Împotriva Statului Politienesc) si redam aici continutul integral al emailului si al modelului cererii pe care fiecare dintre noi ar fi bine sa o completeze si sa o trimita (macar atat putem face cu totii) ...
Ne bucurăm că cineva a reuşit să abordeze acest subiect într-un mod coerent, fără referiri religioase, reuşind să se adreseze astfel tuturor oamenilor indiferent de credinţa lor.
Aceste probleme ne privesc pe toţi. Am mai spus asta şi cu alte ocazii.
Detaliile le găsiţi mai jos. Redam aici continutul emailului:

"Dragii mei,

la solicitarea si sugestia mai multor persoane, ingrijorate de noua lege a inregistrarii comunicatiilor si a pasapoartelor cu cip, am hotarat sa numim coalitia noastra, Coalitia Împotriva Statului Politienesc, pentru a raspunde si la acest nou atac la adresa intimitatii noastre.
Avem in pregatire actiuni si pe acesta chestiune.

Va aduc la cunostiinta ca am inregistrat astazi la Curtea de Apel Bucuresti cererea de suspendare privind aplicarea hotararii privind introducerea cipurilor in pasapoarte. Dosarul are numarul 543/2/2009 si se judeca in data de 11.02.2009 ora 9 la Curtea de Apel Bucuresti, Sectia a VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal, Completul 5 (puteti verifica pe http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=2&d=MjAwMDAwMDAwMTg1NDMz).

Poate pentru multi dintre voi, fara pregatire juridica, este greu de inteles demersul meu, sau care pot fi efectele unei astfel de actiuni. Daca aceasta cerere va fi admisa de judecator, hotararea de guvern privind cipurile cu date biometrice din pasapoarte nu va putea fi pusa in aplicare pana la judecata finala a contestatiei propriuzise (ce poate dura ani de zile), si Guvernul va fi fortat sa ne emita in continuare pasapoarte fara cipuri.

Este foarte important sa participati si voi la aceasta actiune si chiar sa ii indemnati si pe alti oameni sa o faca!

Cum puteti participa, va intrebati ? Intr-un mod - dupa parerea mea - mult mai eficient decat semnand o petitie on-line.


Anume, depunand fiecare o cerere in dosarul deschis de noi, prin care aratati ca sunteti de acord cu solicitarea noastra, si ca veniti alaturi de noi in proces, cerand suspendarea hotararii privind introducerea cipurilor in pasapoarte. Daca la dosar se vor aduna pana la termenul de judecata cateva mii de astfel de cereri, impactul asupra judecatorului va fi covarsitor.

Din punct de vedere mediatic, o asemenea actiune va fi de asemenea receptata ca o actiune de masa, ce reprezinta vointa unei majoritati a cetatenilor.

Am atasat un model de astfel de cerere, pe care fiecare dintre voi o poate completa cu datele sale personale, si semna individual. Cererea poate fi adaptata si semnata si din partea unei asociatii sau fundatii. De asemenea, sunteti liberi sa interveniti cum doriti asupra continutului ei, expunandu-va ce tip de argumente doriti in favoarea suspendarii hotararii privind introducerea cipurilor in pasapoarte.

Esential este sa fie trimise pana la termenul de judecata cat mai multe asemenea cereri la dosarul instantei, nu numai de catre cei din Bucuresti, dar si din toata tara.

Daca semnati si depuneti o astfel de cerere, acest lucru nu va angajeaza si nu va obliga la nimic din punct de vedere legal. Puteti sa nici nu va prezentati in instanta, ea se poate respinge sau admite, nimeni nu va va trage vreodata la raspundere, nu va va costa nimic.

Cererea completata cu toate datele, inclusiv semnatura, trebuie trimisa fie prin posta, avand ca destinatar: Curtea de Apel Bucuresti, Sectia a VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal cu sediul in Splaiul Independentei nr. 5, sector 4 Bucureşti.
sau pe fax, la nr. de fax: 021/319.51.76

Succes ! Daca aveti eventuale nelamuriri, va raspund oricand cu placere la ele. Cei care doresc, ma pot contacta si telefonic.

Aveti permisiunea si chiar va indemn sa postati acest mesaj si modelul de cerere atasat, in alte locuri pe internet, pentru ca un numar ct mai mare de oameni sa se implice in aceasta actiune, care ne ofera SANSE REALE de a stopa aplicarea hotararii privind introducerea cipurilor in pasapoarte.

Tineti minte:
SINGURA CONDITIE CA RAUL SA TRIUMFE, ESTE CA
OAMENII CU ADEVARAT BUNI SA NU FACA NIMIC!

Avocat Mihai Rapcea (rapcea@gmail.com)"

MODELUL CERERII este acesta:

"

Curtea de Apel Bucureşti

Secţia a VIII- a Contencios Administrativ şi Fiscal

Completul 5 fond

Dosar nr. 543/2/2009

Termen: 11.02.2009

DOMNULE PREŞEDINTE

Subsemnatul/a ………………………….., cu domiciliul în ……………., str. ………………. nr. ………, bloc ….., etaj …., apart. …., Sector/Judeţ …..…, formulez potrivit art. 49 şi următoarele Cod Procedură Civilă, prezenta


CERERE DE INTERVENŢIE ÎN INTERES PROPRIU

În dosarul nr. 543/2/2009al Curţii de Apel Bucureşti Secţia a VIII- a Contencios Administrativ şi Fiscal, având ca petenţi Cabinet Individual de Avocatură Rapcea Mihai şi Asociaţia Adevăr şi Dreptate, iar ca pârât GUVERNUL ROMÂNIEI, în cauza având ca obiect cererea de suspendare a dispoziţiilor Hotărârii de Guvern nr. 1566/2008 din 25/11/2008 publicată in Monitorul Oficial, Partea I nr. 842 din 15/12/2008 pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 557/2006 privind stabilirea datei de la care se pun în circulaţie paşapoartele electronice, precum şi a formei şi conţinutului acestora, precum şi a punctului privind „Dezvoltarea cooperării interinstituţionale pe teritoriul naţional prin: … integrarea datelor biometrice în documentele de călătorie, în scopul creşterii gradului de securitate al acestora;” din CAPITOLUL 24 - Ordine publică şi siguranţa cetăţeanului al Programului de guvernare 2009 2012 din 22/12/2008 publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 869 din 22/12/2008.

Solicit admiterea în principiu a cererii de intervenţie în interes propriu şi introducerea mea în această cauză.

Pe fondul cauzei, solicit admiterea cerereii de suspendare a dispoziţiilor Hotărârii de Guvern nr. 1566/2008 din 25/11/2008 publicată in Monitorul Oficial, Partea I nr. 842 din 15/12/2008 pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 557/2006.

MOTIVELE CERERII:

ÎN FAPT: subsemnatul justific un interes propriu şi nemijlocit în prezenta cauză prin faptul că sunt cetăţean român, beneficiar al drepturilor constituţionale privitoare la viaţa intimă şi privată a persoanei, precum şi cele referitoare la libertatea de gândire, conştiinţă şi religie, consfinţite prin prevederile art. 20, 26 şi 29 din Constituţia României.

Interesul meu vădit în această pricină este motivat de faptul că actele administrative a căror suspendare a punerii în aplicare se cere, îşi produc efecte şi asupra mea, ca cetăţean român, violându-mi în mod grav drepturile fundamentale constituţionale.

Prin obligarea noastră, a tuturor cetăţenilor români, de a accepta paşapoarte ce conţin cipuri cu date biometrice, ni se răpeşte dreptul la viaţă privată.

ÎN DREPT îmi întemeiez cererea pe disp. art. 49 şi următoarele Cod Procedură Civilă.

Solicit judecarea in lipsa mea a cererii de interventie.

Intervenient

………………………..

____________________ Data:

DOMNULUI PREŞEDINTE AL CURŢII DE APEL BUCUREŞTI

SECŢIA a VIII-a CONTENCIOS ADMINISTRATIV ŞI FISCAL "




P.S. Am vorbit prin email cu Domnul avocat Mihai Rapcea si i-am sugerat că amprentarea (unul dintre aspectele solicitate pentru noile paşapoarte) este o încălcare a unui drept al omului şi anume : prezumţia de nevinovăţie şi a fost de acord şi o să adauge acest aspect la motivarea procesului. Aşadar, dacă ştiţi cum şi pe unde, puteţi să adăugaţi şi acest aspect în acestă cererea de mai sus (cerere pe care o selectaţi cu mouseul, îi daţi copy şi apoi paste într-un document word (doc) sau rtf sau de care vreţi voi, completaţi apoi acolo cu datele voastre, scoateţi la imprimantă, vă semnaţi şi o trimiteţi prin poştă cât mai curând, ca să ajungă înainte de 11.02.2009 când e data procesului).

vineri, 23 ianuarie 2009

ANIMALELE - Niste Creaturi Extraordinare (23.01.2009)

LOVE ANIMALS!
Iubiţi Animalele!

Mulţi oameni cred că animalele sunt doar nişte fiinţe total instinctuale, că nu simt, nu gândesc şi de aceea noi trebuie să le dominăm, să le vânăm, să ne batem joc de ele, să le exterminăm acolo unde este cazul, să ne înfruptăm din ele ... Oare animalele din clipurile de mai jos vă trezesc aceleaşi idei?
Sperăm că imaginile de mai jos vă vor convinge că nu este aşa ... dimpotrivă, adeseori animalele sunt mai iubitoare, mai talentate, mai sincere, mai umane decât oamenii ...
Şi adevărul este că, în realiate, omul este un potenţial ... omul se poate coborî în manifestarea sa mult sub animale, are un comportament mai îngrozitor decât orice animal, adeseori sau poate să se înalţe mai sus ca zeii. El poate acoperi toată gama. Este singura fiinţă care are completă libertate de alegere .... dacă alege asta ... paradoxal, nu? El poate alege să nu aleagă (deşi chiar şi atunci face o alegere), să lase lucrurile să se întâmple, să fie alese de alţii pentru el, să fie purtat de condiţionările şi programările sale subconştiente, complet, orb, inconştient ... Da, poate alege şi asta şi din păcate, mulţi fac această alegere, mulţi sunt ca Cypher, din filmul Matrix, bagă capul în pământ, preferând să uite, considerând că IGNORANŢA ESTE BEATITUDINE! (Fericire, Extaz).
Şi poate nici noi nu cunoaştem cu adevărat, potenţialul animalelor. Ele pot fi adeseori foarte surprinzătoare şi misterioase prin comportamentul lor şi dau dovadă de o inteligenţă, dragoste şi devotament rare, chiar şi la oameni.
Aşadar, mai mult respect şi iubire faţă de suprema tehnologie existentă pe Pământ : NATURA ... Noi mai credem că multe dintre animale ne pot fi adevăraţi maeştrii spirituali, dacă ştim să le ascultăm şi să învăţăm de la ele şi că ne pot vindeca sufletele.
Suntem de acord şi cu Eckhart Tolle, care spunea că pisicile i-au fost maeştrii zen. Sau mai sunt unii care spun că pisicile sunt fiinţe care practică yoga spontan. Adevărul e că sunt nişte sufleţele simpatice, delicate, sensibile ... în blăniţă :-)
Aşa că, nu le mai măcelăriţi, nu le mai vânaţi, nu le mai bateţi, nu le mai subapreciaţi, considerându-vă superiori, că adeseori, nu sunteţi.
Mintea şi conştienţa de sine de la om, fac diferenţa, că e mai mare la noi, într-adevăr, dar multe animale o au şi ele, mai rudimentar e drept, dar această minte umană este mult supraevaluată (ea poate fi atât o binecuvântare cât şi un blestem). Ea ne-a adus în pragul distrugerii întregului Pământ, dar tot cu acest instrument minunat, numit minte, putem să ne salvăm. Folosiţi-o cu înţelepciune ... (nu vă lăsaţi folosiţi de ea, ieşiţi din sclavia minţii voastre). Dacă mintea vă ajută să înţelegeţi că trebuie transcensă, că este necesar un salt în supramental (în sterea de no-mind de care vorbesc toţii înţelepţii planetei) atunci şi-a atins scopul, dacă nu ... nu prea. Mintea nu este semnul şi garantul superiorităţii noastre sau al măreţiei noastre spirituale, un semn clar al evoluţiei ca specie decât atunci când ne ajută să fim mai buni, mai iubitori, mai empatici, când ne ajută să înţelegem că ieşirea din minte la comanda, de fapt şi o centrare în suflet mai mare, ar fi soluţia la multe dintre problemele noastre ca specie. Este necesar un echilibru între minte şi inimă (există şi o expresie, "minte în inimă şi inimă in minte" = cheia echilibrului). Multe animale dau dovadă de mai multă inimă ca noi şi deşi au mai puţină minte, sunt mai frumoase, mai înţelepte, mai în armonie cu viaţa şi cu tot ceea ce există, mai fericite.
Vă recomandăm în acest sens filmul INSTINCT, cu Anthony Hopkins şi Cuba Gooding Junior.


THE LION CUB REUNION
Reunirea Cu Puiul De Leu

Acesta este un mic fragment din documentarul "CHRISTIAN - The Lion". Am primit astăzi acest link emoţionant din youtube şi am simţit nevoia să-l împărtăşim cu toată lumea.



AN ELEPHANT PAINTING
Un Elefant Pictează


No comments ...



VERY SMART ANIMALS
Animale Foarte Inteligente

Incredibil , nu?



EINSTEIN - The Bird
Papagalul Einstein

Ce se mai poate spune?



GENIUS DOG
Căţelul Genial


Simpatic nu?



VERY SMART DOG ... MATHEMATICAL
Un Câine Care Ştie Să Socotească




EMPATIA ANIMALELOR 



un colaj fain




O PASĂRE FOARTE INTELIGENTĂ



A SMART CHIMP, FASTER THAN HUMANS!
Un Cimpanzeu Deştept, Mai Rapid Decât Oamenii!


Acest cimpanzeu pe lângă faptul că recunoaşte numerele, ordinea lor, are şi o memorie fotografică mai bună ca a oamenilor. Ce să mai ... priviţi şi cugetaţi.
Iar dacă doriţi să vă testaţi reflexele şi memoria vizuală puteţi încerca joculeţul online aici.
1) Se da Start; 2) Se aşteaptă 1,2,3; 3)Se reţin numerele care apar pe ecran şi urmăriţi apoi să daţi click pe ele în ordine crescătoare. Succes!



Papagalul care-si construieste unelte


O pisica incearca sa resusciteze o alta pisica?





 Ce face exact acea pisica si de ce procedeaza astfel, nu stim.
   Sa ne amitim si de acel caine vagabond din Chile, ce a tras de pe carosabil un alt caine lovit de o masina:

  

Iată şi un filmuleţ despre sensibilitatea la muzică (cel puţin) a vacilor:




VA URMA ...

Binenţeles că există sute de astfel de exemple şi cu alte animale: delfini, orci, cai, alte primate ... aici am prezentat doar câteva exemple ... cătaţi pe YOUTUBE clipuri ce contin cuvinte cheie gen : clever animal, smart animal, smart dog, smart cat, smart dolphin, şamd.
Şi ca să încheiem cu o glumă, oare întâmplător se spune că:
"Pe măsură ce cunoaştem oamenii , ne iubim mai mult ... animalele" ?

 ACTUALIZARE (15.09.2012)

Declaratie a oamenilor de stiinta de la Cambridge: animalele prezinta constiinta, ca si oamenii


luni, 19 ianuarie 2009

Cine A Ucis Maşina Electrică? - UNDE ESTE ENERGIA GRATUITA?

Who Killed The Electric Car? (2006)

"Filmul documentar “Cine a omorat masina electrica?” (”Who Killed The Electric Car?”) este cronica de baza a primei masini electrice, EV 1, care a fost lansata in 1996 si a fost scoasa de pe piata in 2003. Filmul pune intr-o lumina conspiratorie evenimentele din jurul General Motors si a masinii sale electrice, aratand cu degetul spre administratia Bush, companiile auto si industria uleiurilor." - prezentare luata de pe siteul EcoMagazin.

Acesta este al II-lea documentar cu care participăm la concursul organizat de siteurile Ecomagazin şi Naturalist.
Aşa că, dacă vă va place articolul ce va urma ne puteţi vota înscriindu-vă pe siteul NATURALIST şi apoi să ne votaţi pentru a căpăta şi noi acele 5 voturi minime, care să ne permită intrarea efectivă în concurs şi cu acest documentar.
Deasemenea, încă mai puteţi să votaţi şi pentru primul documentar cu care participăm încă la concurs, "Consumaţi de Consumism" (SURPLUS - Terrorized Into Being Consumers). Cu cât mai multe voturi avem cu atât mai multe şanse de câştig.
Mulţumim din suflet tuturor celor care au votat până acum şi mulţumim anticipat celor care vor vota de acum înainte :-)

miercuri, 14 ianuarie 2009

ÎNGERUL DIGITAL 1 - Spuneţi NU MicroCipurilor! (14.01.2009)


DIGITAL ANGEL

Deşi eram foarte în temă cu subiectul Microcipurilor nu am crezut că Romania va fi printre primele ţări în care se va implementa acest sistem diabolic de monitorizare.
Părea ceva îndepărtat care pe noi nu ne va atinge prea curând, ceva faţă de care să avem timp să reacţionăm cumva, să ne împotrivim, ceva ce am crezut că se va implementa mai ales în Occident şi că acolo vor exista mişcări de mase ceva, o opoziţie fermă, dură, dar se pare că noi suntem oile de experiment, dobitoacele unde se implementează în primele rânduri (NOI CEI DIN LINIA ÎNTÂI) acest sistem de urmărire global, (România este singurul stat din lume care emite un model de paşaport electronic care cuprinde, chiar de la momentul introducerii, ambele elemente de identificare, respectiv imaginea facială şi impresiunile digitale).

marți, 13 ianuarie 2009

Codul Lui Oreste - OZN-uri şi Servicii Secrete (13.01.2009)

CODUL LUI ORESTE
OZN-uri şi Servicii Secrete

Desi am remarcat cu tristeţe, că Oreste este "pe faţă" cu masonii că si-a pierdut obiectivitatea devenind partinitor si un sustinator al masoneriei (zvonurile spun că face parte din Ordinul Cavalerilor Templieri sau Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim), desi am spus ca nu ne mai putem uita la emisiunile sale cu acelasi entuziasm si ca nu o sa-i mai facem reclama pe blog (am pus o gramada de emisiuni in categoria CODUL LUI ORESTE), totuşi emisunea cu Emil Streinu, de vineri 9 ianuarie 2009, a fost excelenta, ca de altfel, toate emisiunile in care invitat este generalul Emil Streinu (nu numai la Oreste).
Deci, facand trimitere la unele emisiuni ale lui Oreste nu ridicam in slavi masoneria, sa fim înţeleşi. Nu punem pe blog toate emisiunile sale ci doar pe cele care rezoneaza cu noi. Luam ceea ce consideram noi ca este bun si mergem mai departe (emisiunile in care invitaţi au fost Gelu Voican Voiculescu şi Olimpian Ungherea, masoni recunoscuţi, purtătorii de cuvânt ai masoneriei, de fapt, nu le vom pune pe blog, deoarece ni se par greţoase)
Ne pare rău că Oreste a ales o tabără şi nu a rămas independent şi liber în opiniile sale. Ne pare rău că a ales să se considere parte dintr-o elită superioară (că aşa se consideră masonii), separată de restul lumii profane, de prostimea ignorantă, o elită "iluminată" , influentă, puternică, mai presus de legea profanilor (primează interesele organizaţiei, regulile interne ale organizaţiei care sunt superioare legiilor noastre şi apoi cele ale societăţii în ansamblu, acoperindu-se unii pe alţii, se susţin unii pe ceilalţi urmărind să păstreze nepătată imagine organizaţiei şi a membrilor ei, indiferent cât de abjecţi sunt aceştia). Poate asta a fost compromisul cerut de lumea asta handicapată în care trăim ca această emisiune să reziste. Nu ştim şi ne pare rău că a trebuit să se facă frate cu "dracul" ca să treacă puntea. Îl apreciam pentru integritatea lui morală, îl apreciam că era cumva singur împotriva tuturor, dar acum că are "spate" nu ne mai place.
Şi nu contează până la urmă dacă e din masonerie, sau că e un reprezentant al bisericii ortodoxe, sau de altă confesiune, sau de la MISA, sau dintr-un partid politic sau un grup anume de interese ... nu conteză cu cine s-a aliat ... cert este că acum este părtinitor şi automat va susţine acea organizaţie, grup sau ce-o fi chiar dacă realitatea arată adeseori cu degetul împotriva susţinătorilor săi (va vedea totul din prisma susţinerii acelei organizaţii, in cazul nostru masoneria). Şi-a pierdut independenţa şi aura de liber cugetător, de minte liberă. Păcat ...

Iată şi emisiunea:

Prima Parte:


A IIa Parte:



duminică, 11 ianuarie 2009

GREGG BRADEN - Trezirea La Punctul Zero - O Iniţiere Colectivă (11.01.2009)

AWAKENING TO ZERO POINT (1996)

Putem spune ca autorul acestui documentar, Gregg Braden, este unul dintre primii care au vorbit de 2012 şi de corelaţiile acestui eveniment cosmic cu ştiinta si spiritualitatea (nu ma refer aici la religii, dimpotriva, religia rareori are de a face cu spiritualitatea) şi pe drept cuvânt, poate fi considerat un pionier, un deschizator de minţi şi de drumuri.

Deşi acest video a apărut în 1996, paradoxal, poate fi considerat cu mult mai elaborat şi mai argumentat decât majoritatea apărute de atunci încoace şi nu sunt puţine. Majoritatea teoriilor şi filozofiilor serioase, legate de 2012 au pornit de la acest exceptional vizionar.

Efortul sau de a aduce la lumina aceste informatii este cu atat mai mult de apreciat cu cat perioada in care a fost scrisa cartea (înainte de 1996 - abia aparuse windows 95 şi pentium I), accesul la internet era mult mai redus, cantitatea de informatii accesibila era infinit mai mica decât acum si cu toate astea complexitatea muncii sale, corelatiile si implicatiile acestora, referirea la diversele tradiţii şi culturi spirituale, este coplesitoare.

duminică, 4 ianuarie 2009

CRONICILE de la 11 Septembrie 2001 - Adevărul Iese La Iveală - Prima Parte

The 911 Chronicles (Part One)
- Truth Rising (2008)



Acesta este printre ultimile documentare traduse în limba română, pe tema 11 Septembrie 2001. Aşa că puteţi să răsuflaţi uşuraţi ... nu vă mai stresăm cu subiectul asta. Nu prea curând ... sperăm.
Le mulţumim din suflet celor de la Infocon si Altermedia pentru efortul facut de a prezenta publicului larg acest documentar important despre cumplitul eveniment de la 11 Septembrie 2001 (le multumim inclusiv pentru efortul de a-l traduce).
Am spus deja prea multe pe acesta temă în toate documentarele din categoria 11 Septembrie 2001 , asa ca de data asta vom prelua aproape integral articolul de pe Infocon:

„Cronicile 9/11. Prima parte: Adevărul iese la iveală” a fost difuzat în premieră în România în cadrul festivalului televiziunilor locale și producătorilor independenți, SIMFEST 2008. Proiecția a avut loc vineri, 29 august 2008 .
gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...