luni, 29 septembrie 2008

CONSTRUIREA MOTORULUI CU APĂ! (29.09.2008)Am extras din revista NEXUS MAGAZIN proiectul motorului cu apa. Se pare ca cel care l-a inventat, Stanley Mayer se numea, a fost omorat de Pentagon. Am si vazut cu functiona masinuta lui (va recomand Stenley Meyer - Water driven car (sub RO)
(pentru acesta daca il downloadati si-l transformati in fisier avi cu un convertor , aveti si subtitrarea pe www.titrari.ro facuta de mine, cautati la uploader FreeYourMind sau FYM)

sau
Water Fuel Car - Danny Klein
sau
Masina cu apă japoneză
sau
Water Car -Billy Williams design
sau
Water Car ...Daniel Dingel

Cred ca este posibil sa mearga schema. O am in romana si am verificat-o cu cea din limba engleza. par a fi identice (nu am verificat-o cuvant cu cuvant).
Deci e nevoie de cineva care cunoaste cat de cat tehnica, are timp, bani (nu foarte multi ... nu stiu exact cat ar costa "ingredientele", dar nu cred ca prea mult) si vointa.

Iata si paginile scanate din revista NEXUS MAGAZINE nr.3 (aici găsiţi primele 10 numere)
Cred ca un astfel de motor trebuie realizat fara a urmari , plini de lacomie, un profit. Cred ca este spre binele atat al nostru cat si al acestei planete un astfel de motor. Trebuie sa ne eliberem de dependenta de altii, de alte genuri de combustibili, sa iesim de sub controlul companiilor petroliere multinationale. In plus facem un serviciu mediului inconjurator implicit noua insine. Stiu ca un astfel de motor poate fi folosit si in sens negativ, dar asta nu inseamana ca daca un cutit poate omori nu va mai trebui sa tai paine cu el. Cred ca aparitia unui astfel de motor este permisa acelei civilizatii eliberate de goana dupa profit, o civilizatie dornica sa faca un bine si celorlalti nu numai noua insine. Daca incet, incet fiecare dintre noi va avea cate un motor de genul asta , nu ne vor putea inchide gura la toti. Doar fuga dupa profit si aprobarile la OSIM (pentru ca apoi sa fii dat in urmarire si izolat, in cel mai bun caz, amenintat sa renunti sau omorat), patentarile samd au fost dusmanii acestor genuri de inventii ( si numai, dusmanii sunt cu gramada, dar cu abilitate cred ca ii putem infrange). Haideti sa acceptam odata pentru totdeauana ca suntem cu totii una, facem parte din acelasi organism universal, iar aceste idei de inventii nu sunt ale noastre ci ale Universului, ale lui Dumnezeu sau mai stiu eu cui entitati, care curg prin noi catre ceilalti. Doar asa cred ca putem invinge. Trebuie sa ne eliberam de egoism ca sa trecem la nivelul urmator de civilizatie.

Sa ne auzim de bine .

COMENTARII:

Postez si aici comentarile primite la postarea mea de pe forumul The Truth is Out Here:

Overmind wrote:

Ar trebui sa constuim un model la scara mica, sa vedem daca functioneaza.
Ce mi-a atras atentia este ca un astfel de sistem de separare H-O, necesita o cantitate relativ mare de energie electrica pentru a se obtine suficiente molecule de H2 si O2.


FreeYourMind wrote:

Da ... socrii mei chiar au o dacie super veche si varza printr-o sura pe undeva, un cotet de gaini pe roti Smile , cu un motor totusi functional.
Socrul chiar a zis ca se pricepe si vrea sa se bage fiind curios, dar nu prea are timp sa se ocupe si stau dupa el, amintindu-i din "gând în gând" Blue
... oricum, orice motor care consuma combustibil fosil e bun pentru testul nostru. Eu din cate am inteles consumul de curent electric este chiar foarte scazut si acolo e reglajul fin care determina o electroliza super eficienta.
Va recomand sa vedeti XOGEN - Efficient Electrolysis
XOGEN - Super-Efficient Electrolysis that produce oxy-hydrogen gas (Sub RO)
Acest mini documentar informativ l-am tradus, dar la vremea cand am facut asta l-am gasit in google video si l-am putut downloada si converti din gvi in avi cu Naevius gvi Converter. Subtitrarea o gasiti pe www.titrari.ro.
Deci exista si alte aplicatii care folosesc acelasi principiu si daca va uitati bine o sa gasiti o gramada de alti inventatori care au descoperit acelasi lucru, in diverse parti ale globului. Este suficient sa mergeti pe google video si sa dati un search Water Car si o sa vedeti cate gasiti.
DECI SE POATE ...
Din pacate suntem doar vreo 50 de "gushteri" pe forumul acesta si sansele sunt mici sa gasim persoane capabile sa faca asta.
Eu tot sper si daca e ceva va anunt. Dau la toata lumea patentul ;)

Overmind wrote:
Noi vrem sa punem la punct chiar un laborator de cercetare... deci vom putea porni si proiecte de contructie de dispozitive.

FreeYourMind wrote:
Va admir optimismul, insa cercetarea necesita bani multi ... foarte multi, timp mult , foarte mult ... si oameni priceputi, foarte priceputi ...
In fine, sa va dea Dumnezeu taria sa-l faceti (laboratorul). Pana atunci sper sa o rezolv eu (sau cine mai vrea) si fara laborator ;)

Overmind wrote:
Vom incepe cu cercetari ce nu necesita investitii mari. Apoi ... om vedea in functie de posibilitati.


CorsarulStelar wrote:
Freeyourmind,Overmind, ..... daca macar 2% din specia noastra ar fi ca voi , noi toti eram muuult mai departe si nu trebuia sa facem inca focul ca sa ne deplasam.Caci sistemul asta de locomotie cu explozie de mic mi s-a parut medieval.

O sa ne intilnim intr-o zi frumoasa si ne vom cunoaste personal.
Astept acea zi.
_________________
Corsarul Stelar

P.S. Dupa mine revista NEXUS este cea mai importanta si adevarata revista din Romania ...
NEXUS este o revista internationala de stiri alternative, acum tradusa, de ceva vreme si in Romania. In plus mai puteti gasi si unele articole ale generalului Emil Streinu, articole care nu apar decat in revista romana.
Ea contine subiecte legate de Enigme, Conspiratii planetare, Medicina Alternativa, Free Energy, Istorie si arheologie interzisa, Spiritualitate, Stiinte de frontiera, OZN (UFO), etc, subiecte in general, cenzurate, interzise , top secret, subiecte pe care nu prea le gasiti in nici o alta publicatie din Romania.

Desi ofer aici gratuit aceste reviste scanate, deoarece consider ca informatiile oferite aici sunt extrem de importante pentru toata lumea, va rog din suflet sa cumparati, totusi, aceasta revista minunata pentru a sustine si in continuare activitatea extraordinara a echipei care o editeaza (am inteles ca sunt vreo 3 oameni din Sibiu care se chinuie si ei cum pot sa scoata aceasta revista la un pret acceptabil si pentru noi, asta fiind ca o a doua slujba pentru ei). Cred ca se merita din plin cumparata aceasta revista si data si altora mai departe. Daca nu o gasiti la taraba se poate face comanda prin posta asa cum am facut si eu. Exista chiar anumite promotii si posibilitatea de abonare.


Pentru mai multe detalii vizitati www.nexusmagazine.ro

NOUTĂŢI:

1) www.energielibera.net
2) Apa - transformată în combustibil auto de către un inventator arădean

duminică, 28 septembrie 2008

SCRISOAREA EXTRATEREŞTRILOR CĂTRE PĂMÂNTENI (28.09.2008)

Vreti ca extraterestrii sa se arate?

Am primit astăzi un mesaj emoţionant pe yahoo messenger de la o prietenă. Este un mesaj universal, în mai multe limbi, inclusiv limba română, de la extratereştrii (sper) pentru Pământeni. Mesajul este complex si de bun simţ ... mă rog la Dumnezeu să fie şi adevărat.

Unii spun că s-ar preconiza in 14 oct 2008 primul contact la nivel de masă, la nivel planetar, cu extratereştrii. Sunt şi câteva filmuleţe în youtube în direcţia asta : ăsta , ăsta sau ăsta (nu sunt singurele). Chiar şi în emisiunea Acces Direct cu Mădălin Ionescu) de la Antena 1 se spune asta.

Unii spun totuşi că va exista însa o înşelatorie a guvernelor prin proiectul BLUEBEAM .

Asa că fiţi sceptici, dar totodată şi open mind. Cine ştie?

Aceasta este scrisoarea extratereştrilor:

SCRISOAREA DE LA EXTRATEREŞTRII:
VEZI CELE PATRU FILMULETE AICI :

 Pentru limba engleză, mesajul este acesta:

ET MESSAGE : PART 1, PART II, PART III, PART IV


Un astfel de contact se pare că a mai avut loc și în 26 Noiembrie 1977. Vedeți aici detaliile.Daca este adevarat ceea ce ei spun, va incepe cu adevarat o noua era pe acest pamant nenorocit, o era a iubirii, a adevarului, a luminii ... Dumnezeu sa ne ajute!
Aceasta ar putea fi inceputul sfarsitului societatilor secreto-discrete, sfarsitul controlului, sfarsitul manipularii, sfarsitul multor rele de pe acest pamant. Ar fi o cale de iesire din Matrix mai rapida, mai plina de bucurii, mai fericita.

Ca o completare la acest mesaj vă recomand să vizionaţi Episodul 2 (Awakening) din serialul TV (care rulează la AXN SCIFI) Masters Of Science Fiction. Poate nu intamplator a aparut anul
acesta.

P.S. Am reusit sa fac rost şi de transcrierea scrisorii extratereştrilor. Îi mulţumesc pe această cale lui Radu (nickname "mishlulika" dinYM şi lui Ionuţ că a postat-o în comentarii la Gardianul. (între timp i-am găsit şi site-ul şi am văzut că şi bloggul MISA a postat-o încă din 24 August).
Începusem şi eu să o transcriu şi era enorm de muncă. Mi-a luat aproape o oră, două treimi din prima parte, că acolo ajunsesem. Ce bine că am găsit-o. Oricum, personal vă recomand să vedeţi filmuleţele mai întâi şi apoi să vă întipărţi mai bine mesajul citiţi şi transcrierea.

Pentru început, Ionuţ face o introducere elegantă:

citez

"Vreti ca extraterestrii sa se arate?

Va supun atentiei o scrisoare ce poate fi o confirmare a autenticitatii afirmatiilor din articol si totodata o provocare. Aceasta scrisoare adresata tuturor oamenilor a aparut pe internet fara a avea o adresa a expeditorului. Se gaseste postata aici si acolo.
Desi nu i se poate atesta validitatea, pot sa spun ca pare a fi o idee buna, are coerenta, este scrisa cu dibacie la un nivel de inteligenta si maturitate si recunosc in aceasta expunere un discurs serios, nontehnic si obiectiv. Nu contine tente rasiste/etnice si autorul are o foarte buna intelegere asupra limbajului si asupra psihologiei umane, cu toate ca pe alocuri gramatica difera de cea cu care suntem obisnuiti si are cateva greseli de exprimare. Cel mai important, nu se folosesc constructii imposibile sau alte cuvinte ce tin de jargonul religios sau New Age. Aceasta e o scrisoare simpla si la obiect, dupa cum veti vedea.
Drept urmare o postez si eu aici pentru voi, spre a o 'consulta' si spre a vedea cat poate creierul nostru sa inteleaga. V-o trimit de asemenea pentru ca ar putea sa fie adevarata.
Afirmatia de baza a acestei scrisori este ca civilizatia umana se afla acum intr-o implozie, cadere libera din care nu se poate opri din launtrul sistemelor sociale actuale. Implozia va cauza o ruptura majora la toate nivelele umanitatii. Calea pe care merge umanitatea este o cale intunecata ce conduce la inrobirea populatiei umane intr-un mediu degradat si nesanatos, prin folosirea anumitor tehnologii distructive. Cei care ne conduc pe aceasta cale, multi dintre ei neintentionat, au marele avantaj al controlului resurselor si posibilitatea de a castiga in urma manifestarii dezechilibrelor ce ameninta umanitatea. Sunt multi ce vor alege calea eliberatoare, ei pot ajunge sa prevaleze daca ei INTELEG ALEGEREA si vor putea sa-si abandoneze frica, sentimentele de izolare si ignoranta referitoare la adevarata fata a lucrurilor.
Ideea din aceasta scrisoare e ca o aparitie in masa a navelor extraterestre pe cerurile planetei, in aceste momente, ar putea sa ajute umanitatea in a da la o parte valurile iluziei si minciunilor, ar putea sa clarifice multe dileme existentiale si ar putea sa fie catalizatorul ce va putea extrage mentalitati pozitive din vortexul social maladiv in care se afla si ar putea sa ne conduca spre urmatoarea faza de evolutie.
Principala intrebare in aceasta scrisoare este daca tu vrei ca navele extraterestre (ET) sa se ARATE astfel. Mesagerul extraterestru sugereaza ca un contact direct si unele schimburi culturale ar oferi posibilitatea de a depasi blocajele majore cu care umanitatea se confrunta la nivelul evolutiei sociale si culturale. ET argumenteaza ca baza mental/emotionala trebuie pregatita pentru un asemenea contact. Consimtamantul si asteptarea deliberata a unui asemenea contact trebuie sa se produca la nivelul intregii planete, altfel se risca o reactie in masa dictata de frica, aceasta facand posibila manipularea maselor de catre cercurile elitei, in mainile carora se va afla astfel puterea. ET sugereaza ca un raspuns mental clar, exprimat atunci telepatic, din partea fiecarui cititor va fi suficient in a le indica ET directia ce o vor da atunci actiunilor lor.
Cu toate ca raspandirea internetului devine o constanta universala de-a lungul acestui rastimp, ET cer ca aceasta scrisoare, sa fie transmisa in masa, sa fie tradusa si transmisa in intreaga lume. ET sugereaza ca aceasta sa se realizeze de la om la om, ignorand posibila utilizare a mass mediei. Iata scrisoarea. Ea nu este modificata in nici un fel de catre mine. Decideti singuri ce veti face mai departe."

TRANSCRIEREA SCRISORII:

Schimba lumea! "Decide daca vrei sa ne aratam!"
Oricine ti-ar fi trimis acest mesaj tradus este irelevant si ar trebui sa ramana anonim in mintea ta. Conteaza ceea ce vei face cu acest mesaj! Fiecare dintre voi are dreptul sa isi exercite liberul sau arbitru si sa experimenteze fericirea. Acestea sunt atribute ce ne-au fost aratate noua si la care noi acum avem acces. Liberul vostru arbitru depinde de cunoasterea pe care o aveti despre propria voastra putere. Fericirea voastra depinde de iubirea pe care o aratati celorlalti si de iubirea pe care o primiti. Asemenea tuturor raselor constiente aflate in aceasta faza de evolutie, s-ar putea sa va simtiti izolati pe planeta voastra. Aceasta impresie va face sa fiti siguri de destinul vostru. Totusi, va aflati la marginea unor revelatii majore la care numai o minoritate a avut acces. Nu este responsabilitatea noastra sa va schimbam viitorul fara ca voi sa alegeti aceasta. Considerati aceasta actiune un referendum la nivel mondial! Si raspunsul vostru ca un vot valid!
Cine suntem noi?
Nici oamenii vostrii de stiinta si nici reprezentantii religiei nu vorbesc in mod unanim despre aparitiile misterioase de pe cerurile planetei carora omenirea le-a fost martor de mii de ani. Pentru a cunoaste adevarul, fiecare e necesar sa experimenteze adevarul in mod direct si nu prin filtrul mental al altei persoane, oricat de respectabila acea persoana ar putea sa fie. Un numar crescand de cercetatori de-ai vostrii exploreaza noi cai de cunoastere si se apropie foarte mult de adevar. In prezent, civilizatia voastra este inundata cu un ocean de informatie din care numai o (nu "mica", nn) micuta parte, cea care e cea mai putin suparatoare, e difuzata intr-un mod notabil. Ceea ce in istoria voastra a parut ridicul sau improbabil a devenit adesea posibil, apoi s-a si produs, mai ales in ultimii cincizeci de ani. Fiti constienti ca viitorul va fi si mai surprinzator. Veti descoperi ceea ce e mai rau si de asemenea ceea ce e mai bine. Precum miliarde de alte fiinte din aceasta galaxie, noi suntem fiinte constiente pe care unii le numesc "extra-terestre", cu toate ca realitatea este mai subtila. Nu exista o diferenta fundamentala intre voi si noi, cu exceptia experientei anumitor trepte de evolutie. Ca in oricare alta structura organizata, exista o ierarhizare in relatiile noastre interne. Structura noastra organizationala este bazata pe intelepciunea catorva rase. Cu consimtamantul acestei ierarhii ne adresam acum voua. Asemenea celor mai multi dintre voi, suntem in cautarea Fiintei Supreme. Asadar nu suntem dumnezei sau dumnezei mai mici ci efectiv egalii vostrii in Fratia Cosmica. Fizic, suntem intrucatva diferiti de voi, dar avem, in cele mai multe cazuri, o forma umanoida. Existenta noastra este reala, insa majoritatea dintre voi nu o percepeti inca. Nu suntem doar simplii observatori, suntem constiinte, la fel ca si voi. Nu reusiti sa ne intelegeti pentru ca ramanem invizibili simturilor si aparatelor voastre de masura in cea mai mare parte a timpului. Dorim sa umplem acest gol din istoria voastra in acest moment. Noi am luat aceasta decizie colectiva, dar aceasta nu este suficient. Avem nevoie de decizia voastra. Prin acest mesaj, voi deveniti cei care decideti! Fiecare dintre voi. Nici un reprezentant uman de pe Pamant nu va poate ghida decizia.
De ce nu putem fi vazuti? La anumite etape de evolutie, "omenirile" cosmice descopera noi forme de stiinta, dincolo de aparentul control al materiei. Dematerializarea materiei si materializarea sunt astfel de forme de stiinte. Aceasta este ceea ce umanitatea a reusit in cateva laboratoare, in stransa colaborare cu alte creaturi extra-terestre contra unui cost al unor compromisuri extraordinare ce raman intentionat ascunse voua de catre unii dintre reprezentantii vostrii. In plus de obiectele aeriene sau spatiale sau fenomenele cunoscute in comunitatile voastre stiintifice, pe care le numiti OZN-uri, sunt de fapt nave spatiale multidimensionale ce aplica aceste capacitati. Multe fiinte umane au fost in contact vizual, audio, tactil sau fizic cu asemenea nave, unele dintre ele aflandu-se sub puterea oculta ce va guverneaza. Putinele voastre contacte cu aceste nave se datoreaza avantajelor extraordinare date de starea dematerializata a acestor nave. Neputandu-le cunoaste voi insiva, in mod direct, nu puteti crede in existenta lor. Intelegem acest lucru intru-totul. Majoritatea contactelor sunt realizate intr-un cadru individual, astfel incat sa se atinga sufletul celui vizat si nu pentru a modifica indiferent ce sistem organizational. Acest lucru este facut in mod deliberat de catre rasele ce sunt in preajma voastra, dar fiecare avand motive diferite si urmarind sa obtina rezultate diferite. Pentru fiintele multidimensionale negative, ce joaca un rol in jocul ascuns al oligarhiei umane din umbra, discretia lor este motivata de dorinta de a mentine necunoscuta existenta si accesul/acapararea lor. Pentru noi, discretia este motivata de respectul ce il avem fata de liberul arbitru pe care oamenii il pot exercita pentru a-si conduce propriile lor actiuni astfel incat sa atinga pe cont propriu maturitatea tehnica si spirituala. Intrarea civilizatiei umane in familia civilizatiilor galactice este foarte mult asteptata. Noi putem aparea in lumina zilei si va putem ajuta sa realizati aceasta uniune. Nu am facut-o pana acum, pentru ca prea putini dintre voi au dorit aceasta cu adevarat, din cauza ignorantei, indiferentei sau fricii, si pentru ca gradul de urgenta al situatiei nu a justificat o asemenea interventie. Multi dintre cei ce studiaza aparitiile noastre numara lumini in noapte fara a lumina calea. Adesea ei gandesc referindu-se la obiecte, cand de fapt este vorba despre fiinte constiente.
Cine sunteti voi?
Sunteti vlastarul multor traditii care, de-a lungul timpului, v-au imbogatit prin contributia fiecareia. Acelasi lucru este valabil si pentru rasele de la suprafata Pamantului. Telul vostru este de a va uni in respectul pentru aceste radacini comune si sa realizati un proiect comun. Aparentele culturilor voastre par sa va tina separati pe unii de altii pentru ca le-ati substituit esentei voastre profunde. Forma nu este mai importanta decat esenta naturii voastre subtile. Pentru puterile actuale, aceasta prevalare a formei in fata esentei constituie conceptia pe care se bazeaza ca voi sa o pastrati in fata oricarui pericol. Sunteti invitati sa depasiti diferentele de forma, respectandu-i insa bogatia si frumusetea. Intelegand constienta formei ne face sa iubim oamenii in diversitatea lor. Pacea nu inseamna sa nu faci razboi, inseamna sa devii ceea ce esti in realitate: o aceeasi Fraternitate. Intelegand aceasta, numarul de solutii ce le aveti la indemana descresc. Una dintre ele consta in contactul cu o alta rasa care sa va reflecte imaginea a ceea ce sunteti in realitate.
Care este situatia voastra?
Cu exceptia unor rare ocazii, interventia noastra intotdeauna a avut o foarte mica incidenta asupra capacitatii voastre de a lua decizii colective sau individuale pentru viitorul vostru. Acest lucru este motivat de cunoasterea noastra asupra profundelor voastre mecanisme psihologice. Am ajuns la concluzia ca libertatea se cladeste pe zi ce trece, pe masura ce o fiinta devine constienta de ea insasi si de mediu, iesind progresiv de sub incidenta conditionarilor si inertiilor, oricare ar fi acestea. In ciuda a numeroase constiinte curajoase si doritoare, acele inertii sunt mentinute in mod artificial pentru profitul unei tot mai puternice puteri centralizatoare. Pana de curand, omenirea a avut un control satisfacator al deciziilor ei. Dar pierde din ce in ce mai mult controlul asupra propriei sorti din cauza crescandei utilizari a tehnologiilor avansate, a caror consecinte letale asupra ecosistemelor atat umane cat si ale planetei devin ireversibile. Incet dar sigur va pierdeti extraordinara capacitate de a face viata un lucru de dorit. Optimismul, mobilitatea voastra spirituala vor scadea in urma acestor actiuni artificiale, independent de vointa voastra. Asemenea tehnologii care sa va afecteze corpul si mintea in aceeasi masura exista. Asemenea planuri sunt pe cale a fie puse in aplicare. Aceste lucruri pot lua o alta directie atata timp cat pastrati in voi aceasta putere creatoare, chiar daca coabiteaza cu intentiile intunecate ale potentialilor vostrii suverani. Acesta este motivul pentru care ramanem invizibili. Aceasta putere individuala este sortita disparitiei daca o reactie colectiva de mari proportii nu va avea loc. Este timpul unei rupturi, indiferent in ce directie. Dar trebuie sa aspteptati pana in ultimul moment pentru a gasi solutii? Ar trebui sa anticipati sau sa treceti prin durere? Istoria voastra nu a incetat sa fie marcata de intalniri intre oameni ce s-au regasit adesea in conditii conflictuale. Cuceririle s-au petrecut aproape intotdeauna in detrimentul altora. Pamantul a devenit in prezent un oras in care toata lumea cunoaste pe toata lumea numai ca conflictele persista si amenintarile de toate felurile se inrautatesc in durata si intensitate. Cu toate ca o fiinta Umana ca si individ, cu toate ca are multe capacitati latente, nu le pate manifesta cu demnitate. Acesta este cazul pentru majoritatea dintre voi din motive care sunt in esenta geopolitice. Sunteti cateva miliarde. Educatia copiilor vostrii si conditiile de viata, precum si conditiile a numeroase animale si plante sunt cu toate acestea la degetul a unor putini reprezentanti politici, financiali, militari si religiosi. Gandurile si convingerile voastre va sunt modelate de interese partizane de a va transforma in sclavi si in acelasi timp inducadu-va sentimentul ca sunteti in total control al destinului vostru, ceea ce in esenta este adevarat. Dar este o lunga cale intre dorinta si fapte atata timp cat adevaratele reguli ale jocului sunt necunoscute. De aceasta data voi nu sunteti invingatorii. Favorizarea informatiei este o strategie milenara pentru fiintele umane. Inducerea anumitor ganduri, emotii sau organisme care nu va apartin via tehnologiilor ad hoc este o chiar si mai veche strategie. Oportunitati minunate de a progresa stau foarte aproape de mari amenintari de subjugare. Aceste pericole si oportunitati exista acum. Totusi, nu puteti percepe decat atat cat va este aratat. Sfarsitul resurselor naturale este prevazut si in acelasi timp nici un proiect colectiv si de lunga durata nu a fost demarat. Distrugerea mecanismelor ecosistemelor au depasit limitele reversibile. putinele resurse si incorecta lor distribuire - resurse ale caror preturi de pornire vor creste zi dupa zi - vor aduce lupte fratricide la o scara ampla, dar si chiar in inima oraselor voastre si a zonelor rurale. Ura incepe sa creasca dar la fel si iubirea. Aceasta va face increzatori in abilitatea de a gasi solutii. dar masa critica nu este suficienta si un sabotaj este cu indemanare dus la realizare. Comportamentele umane, formate de generatiile trecute si de programele de formare, au o asa inertie incat aceasta perspectiva duce la un drum inchis. Voi incredintati aceste probleme conducatorilor vostrii, a caror constiinta a unui bine comun incepe sa scada treptat in fata intereselor corporationiste, cu acele dificultati. Ei desbat intotdeauna asupra formei si rareori asupra continutului. Exact in momentul actiunii, intarzierile se vor acumula ducand la situatia in care nu mai aveti decat sa va dati consimtamantul, fara a mai putea alege. Acesta este motivul pentru care mai mult decat niciodata in istoria voastra, deciziile voastre de astazi vor avea un impact direct si semnificativ asupra supravietuirii voastre de maine. Ce eveniment ar putea sa modifice aceasta inertie care este caracteristica pentru orice civilizatie? De unde sa vina o colectiva si unificatoare constienta, care sa opreasca aceasta graba oarba spre inainte? Triburi, populatii si natiuni umane s-au intalnit mereu si au interactionat intre ele. In fata unor amenintari la adresa familiei umane, este poate timpul ca o mai mare colaborare sa aiba loc intre voi. Un mare val este pe punctul de a se dezlantui. El amesteca aspecte foarte pozitive cat si foarte negative.
Cine este "cea de-a treia parte"?
Sunt doua modalitati de a stabili un contact cosmic cu o alta civilizatie: prin reprezentantii ei sau direct cu indivizii ce o formeaza, fara nici o distinctie. Prima modalitate determina lupte de interese, cea de-a doua aduce constienta. Prima modalitate a fost aleasa de un grup de rase motivate sa tina omenirea in sclavagism, controland astfel resursele pamantului, rezerva genetica si energia emotionala umana. Cea de-a doua modalitate a fost aleasa de un grup de rase aliate pentru a fi in serviciul Spiritului. La randul nostru, subscriind acestei cauze impartiale, ne-am prezentat persoanelor aflate la putere care au refuzat mana noastra intinsa sub pretextul incompatibilitatii de interese cu viziunea lor strategica. Din acest motiv, in prezent fiecarui individ ii ramane sa faca aceasta alegere in parte fara interferenta altor reprezentanti. Ceea ce am propus in trecut acelora despre care credeam ca pot contribui la fericirea voastra, va propunem acum. . . voua!Cei mai multi dintre voi, ignora faptul ca fiinte non-umane au luat parte la exercitiul acelor puteri centralizatoare, fara ca ei sa fie nici macar suspectati si nici accesibili simturilor voastre. Aceast lucru este atat de adevarat, incat ei aproape ca au luat foarte subtil contolul. Ei nu se afla neaparat in planul vostru material, si aceasta e exact ceea ce-i face extrem de eficienti si inspaimantatori in viitorul apropiat. Oricum fiti constienti ca mare numar al reprezentantilor vostrii lupta cu acest pericol! Fiti constienti ca nu toate rapirile sunt facute impotriva voastra. Este dificil sa recunosti adevarul! Cum ati putea voi, in astfel de conditii sa va exercitati liberul arbitru, cand el este manipulat atat de mult ? De ce sunteti voi cu adevarat eliberati ?Pacea si reunuficarea oamenilor vostrii ar fi primul pas spre o armonie cu o alta civilizatie. Aceasta e exact ceea ce cei care va manipuleaza din spatele cortinei, vor sa evite cu orice pret, pentru ca prin dezbinare, ei conduc! Ei de asemenea conduc deasupra celora care va conduc pe voi. Puterea lor vine din capacitatea acestora de a distila neincrederea si frica in voi. Aceasta va raneste considerabil insasi natura voastra cosmica. Acest mesaj nu ar fi de nici un interes, daca actiunile acestor manipulatori nu ar fi atins punctual maxim si daca planurile lor mincinoase si ucigase nu s-ar materializa in cativa ani de acum incolo. Termenele lor limita sunt aproape si omenirea va intra in chinuri fara precedent pentru urmatoarele zece cicluri. Pentru a va apara in fata acestor agresiuni invizibile, trebuie macar ca voi sa aveti suficienta informatie care sa conduca la solutie. Precum este de asemenea si cazul cu oamenii, rezistenta exista printre acele rase dominante. Aici din nou, aparitia nu va fi suficienta pentru a face diferenta dintre dominator si aliat. In prezenta voastra stare de psihism, este extrem de dificil pentru voi sa faceti aceasta diferenta. In plus, pe langa intuitia vostra, antrenamentul va fi necesar atunci cand va veni momentul. Fiind constienti de nepretiuta valoare a liberului arbitru, va invitam la o alternativa.
Ce putem sa oferim?
Va putem oferi o mai mare viziune holistica a Universului si a vietii, interactiuni constructive, experienta unor relatii corecte si fraterne, cunoastere tehnica eliberatoare, dezradacinarea suferintei, controlul exercitarii puterii individuale, accesul la noi forme de energie si in final o mai buna intelegere a constiintei. Nu va putem ajuta in a depasi fricile individuale si colective sau sa va aducem legi pe care voi nu le-ati fi ales, sa lucram in locul vostru, sa depunem efortul individual si colectiv pentru a construi lumea pe care o doriti, si nu va putem da aspiratia de a descoperi noi ceruri . Ce veti primi?Daca decideti ca un asemenea contact sa aiba loc, noi am pazi cu bucurie echilibrul fratern in aceasta regiune de univers, schimburi diplomatice rodnice, avantajoase, si o Bucurie intensa de a sti ca sunteti uniti pentru a duce la indeplinire ceea ce sunteti voi capabili (menirea voastra). Sentimentul de Bucurie, este foarte cautat in univers pentru ca energia lui este Divina. Care este intrebarea pe care v-o punem? "Voi vreti ca noi sa ne aratam?"Cum puteti raspunde la aceasta intrebare? Adevarul sufletului poate fi citit prin telepatie. Voi doar trebuie sa va intrebati pe voi insiva cu claritate aceasta intrebare si sa va dati raspunsul cat mai clar voua insiva sau in grup, cum doriti. Ca sunteti in inima orasului sau in mijlocul desertului, nu are nici un impact asupra eficientei raspunsului vostru, DA sau NU, IMEDIAT DUPA CE ATI PUS INTREBAREA !!! Faceti-o ca si cum ati vorbi cu voi insiva, dar gandindu-va la mesaj. Aceasta este o intrebare universala si aceste cateva cuvinte puse in contextul lor, au un sens puternic. Nu trebuie sa lasati ezitarea sa va stea in cale. Din acest motiv, voi ar trebui sa ramaneti calmi si sa va ganditi la aceasta in deplina constienta. Pentru a asocia in mod perfect raspunsul cu intrebarea, este recomandat ca voi sa raspundeti dupa o a doua citire a acestui mesaj. Nu va grabiti sa raspundeti. Respirati si lasati ca toata puterea liberului vostru arbitru sa va patrunda. Fiti mandrii de ceea ce sunteti !!! Problemele s-ar putea sa va fi slabit. Uitati despre ele pentru cateve minute si fiti voi insiva. Simtiti puterea ce izvoraste in voi. Aveti deplinul control al fiintei voastre !!! Un singur gand, un singur raspuns, poate sa schimbe in mod drastic viitorul apropiat intr-un fel sau altul. Decizia voastra individuala de a va intreba in sinea voastra daca sa ne aratam in planul vostru si in plina zi este pretioasa si esentiala noua. Cu toate ca puteti alege calea care vi se potriveste mai bine, ritualurile sunt efectiv inutile. O cerere sincera, facuta cu inima voastra si cu vointa voastra, va fi intotdeauna perceputa de noi, atunci cand ne este adresata. In forul vostru interior, prin vointa voastra secreta, voi veti determina viitorul. Care este efectul de parghie ???Aceasta decizie ar trebui luata de un numar cat mai mare dintre voi, chiar daca ar putea sa para ca o minoritae. Este recomandat sa raspanditi acest mesaj prin toate modaliatile cunoscute si in cat mai multe limbi cu putinta, celor din jurul vostru, indifferent daca sunt sau nu receptivi la aceasta noua versiune a viitorului. Faceti-o folosind un ton umoristic sau batjocoritor daca aceasta va poate ajuta. Puteti chiar in mod deschis si public sa glumiti pe marginea acestui subiect daca va face sa va simtiti mai bine, insa nu fiti indiferenti, macar astfel va veti exercita propriul vostru liber arbitru. Uitati de falsii profeti si de credintele care v-au fost transmise voua despre noi. Aceasta cerere este una de cea mai mare intimitate ce va poate fi ceruta; luand voi insiva o decizie ca individ este in egala masura dreptul fiecaruia, precum si o responsabilitate!!!Pasivitatea duce doar la absenta libertatii. Similar, indecizia nu este niciodata eficienta. Daca cu adevarat doriti sa va agatati de credintele voastre, ceea ce noi am intelege, atunci spuneti NU. Daca nu stiti ce sa alegeti nu spuneti DA dintr-o simpla curiozitate. Acesta nu este un spectacol, aceasta e viata de zi cu zi, NOI SUNTEM VII !!! Si traim !!!!Istoria voastra are o multime de episoade in care barbate si femei hotariti au fost capabili sa influenteze sirul evenimentelor in ciuda numarului lor mic. La fel cum un numar mic este suficient pentru a lua temporar puterea pe Pamant influentand viitorul umanitatii, un mic numar dintre voi, poate sa schimbe radical soarta, ca un raspuns la neputinta unei asa mari inertii si a atat de multe obstacole!!! Voi puteti sterge nasterea umanitatii in Fratie.
Unul dintre ganditorii vostrii spunea:"Dati-mi un punct de sprijin si voi muta Pamantul!" Raspandirea acestui mesaj va fi punctul de sprijin ce va trebui intarit, noi vom fi parghia ce se prelungeste in ani-lumina, voi veti fi artizani de asemenea la…ridicarea Pamantului ca si consecinta a aparitiei noastre. Care ar fi consecintele unei decizii pozitive?Pentru noi, consecinta imediata a unei decizii colective favorabile ar fi materializarea multor nave pe cerul vostru si pe Pamant. Pentru voi, efectul direct ar fi abandonarea rapida a multor credinte si certitudini. Un simplu si concludent contact visual ar avea repercursiuni imense asupra viitorului vostru. Multa cunoastere ar fi modificata pentru totdeauna. Organizarea societatilor voastre ar fi profound modificata pentru totdeauna, in toate campurile de activitate. Puterea va deveni individuala, pentru ca voi insiva ati vedea ca noi existam. Concret, voi v-ati schimba scara valorilor voastre!! Cel mai important lucru pentru noi, este ca omenirea ar forma o singura familie in fata acestui "necunoscut", reprezentat de catre noi!!! Pericolul s-ar diminua gradat din casele voastre, pentru ca in mod indirect i-ati forta pe cei nedoriti, cei pe care i-am numit "a treia parte" sa se arate si sa dispara. Voi toti ati purta acelasi nume si ati impartasi aceleasi radacini: cele ale OMENIRII!Mai tarziu, schimburi realizate in pace si respect, ar fi astfel posibile, daca astfel va fi dorinta voastra. Pentru moment, cel caruia ii este foame, nu poate sa zambeasca, cel caruia ii este frica nu poate sa ne primeasca cu bucurie. Suntem tristi sa vedem barbati, femei si copii suferind intr-o asa masura in trupurile si in inimile lor, cand ei poarta o asemenea lumina interioara. Aceasta lumina poate sa fie viitorul vostru. Reletiile nostre pot fi progresive. Cateva etape ce ar dura cativa ani sau decade ar urma: aparitii demonstrative ale navelor noastre, aparitii ale noastre in prejma fiintelor umane, colaborarea pentru evolutia voastra tehnica si spirituala, descoperirea a parti din galaxie. De fiecare data, noi alegeri va vor fi oferite voua. Voi insiva veti decide atunci sa treceti in noi etape daca credeti ca este necesar bunastarii voastre interioare si exterioare. Nici o interferenta nu ar fi decisa in mod unilateral; noi am pleca de indata ce voi ati dori in mod colectiv acasta. Depinzand de viteza de raspandire a acestui mesaj in lume, cateva saptamani sau cateva luni vor fi necesare inaintea "marii noastre aparitii", daca aceasta va fi decizia facuta de majoritatea celor care isi vor fi folosit capacitatea de a alege si daca acest mesaj a primit suportul necesar. Principala diferenta intre rugaciunile vostre zilnice catre entitati de o natura strict spirituala si decizia voastra actuala, este extrem de simpla: noi suntem echipati tehnic pentru a ne materializa.
De ce o asemenea dilema istorica?
Stim ca "strainii" sunt considerati inamici atata vreme cat ei reprezinta "necunoscutul". Intr-o prima faza, emotia pe care aparitia noastra o va genera, va intari relatiile voastre la o scara mondiala. Cum puteti voi sti daca sosirea noastra este consecinta alegerii voastre colective? Pentru simplul motiv ca altfel noi am fi fost de mult timp prezenti la nivelul vostru de existenta. Daca noi nu ne aflam acolo, este pentru ca voi nu ati luat o asemenea decizie in mod explicit. Unii dintre voi ar putea gandi ca noi va vom face sa credeti intr-o alegere deliberata a voastra pentru a ne legitima astfel sosirea, desi aceasta nu este adevarul . Ce interes am avea sa va oferim in mod deschis ceva la care voi nu ati avut nici un accces pana acum, pentru beneficiul celor mai multi dintre voi ?? Cum puteti fi siguri ca aceasta actiune nu este altceva decat o manevra subtila a celei de "a treia parti" pentru a va inrobi si mai mult?Pentru ca o persoana lupta mai eficient intotdeauna cu ceva ce poate fi identificat decat in situatia opusa. Nu este terorismul cel care va roade ca un exemplu tipator??? Oricum, voi sunteti singurii judecatori in propria voastra inima si suflet!!! Indiferent de alegerea voastra, ea este respectabila si respectata!!! In absenta reprezentantilor umani care ar putea sa va induca in eroare, voi ignorati totul despre noi, cat si despre cei care va manipuleaza fara consimtamantul vostru. In situatia voastra, principiul de a fi precauti si care consista in a nu incerca sa ne descoperti nu mai este convigator/de urmat. Voi va aflati deja in cutia Pandorei ce a fost creata in jurul vostru de cea de "a treia parte". Oricare va fi decizia voastra voi va trebui sa iesiti din ea(din cutia Pandorei, nn). In fata unei asemenea dileme, o ignoranta impotriva alteia, aveti nevoie sa va intrebati intuitia. Vreti sa ne vedeti cu proprii vostri ochi, ori pur si simplu sa credeti ceea ce ganditorii vostri spun. Aceasta este adevarata intrebare!Dupa mii de ani, intr-o buna zi, aceasta alegere va fi inevitabila: a alege intre doua necunoscute. De ce sa raspanditi un asemenea mesaj printre voi insiva? Traduceti si raspanditi acest mesaj la scara larga. Aceasta actiune va va afecta viitorul intr-un mod ireversibil si istoric, la scara mileniilor, altfel, aceasta va amana o noua oportunitate de a alege pentru cativa ani mai tarziu, cel putin o generatie, daca aceasta va supravietui/va mai exista atunci. A nu alege, duce la a lasa pe alti oameni sa aleaga pentru voi. A nu informa pe altii, implica riscul de a obtine un rezultat contrar asteptarii proprii. A ramane indiferent inseamna a ceda propriul liber arbitru. De aceasta decizie depinde viitorul vostru. De aceasta decizie depinde evolutia voastra. Este posibil ca acasta invitatie sa nu intruneasca acordul vostru colectiv si aceasta, din cauza lipsei de informatie, indiferent de motiv acesta va fi neglijat. Totusi nici o dorinta individuala nu trece neauzita in univers. Imaginati-va sosirea nostra maine. Mii de nave. Un soc cultural unic in istoria actuala a omenirii. Va fi atunci prea tarziu sa regretati faptul ca nu ati luat aceasta decizie si nu ati raspandit acest mesaj, pentru ca aceasta descoperire va fi ireversibila. Insistam in a nu va grabi in a lua aceasta decizie, dar ganditi-va la ea! Si decideti! Mass-media nu va fi in mod necesar interesata in raspandirea acestui mesaj. Este de aceea sarcina voastra, ca si anonimi, care totusi actioneaza cu discernamant si iubire, sa il transmiteti. Voi sunteti inca arhitectii propriei voastre sorti. Fie ca pacea sa triumfe pe pamant si in spatiu !


AMIN
FILMELE POT FI DOWNLOADATE ŞI DE PE SITE-UL DE TORRENTE ALFASCENE.

ACTUALIZARE (18.12.2009)


MESAJ EXTRATERESTRU 2

marți, 23 septembrie 2008

DESPRE POSTUL NEGRU SI DETOXIFIEREA COLONULUI (23.09.2008)

CE AVEM ÎN COLON?
... MOARTE AVEM


Unul dintre pasii de inceput care duc la iesirea din Matrix il reprezinta un corp sanatos, echilibrat, care este totodata si o reflectare a unei minti sanatoase si echilibrate (Mens Sana In Corpore Sano - Minte sanatoasa intr-un corp sanatos). Este valabila si viceversa, deoarece complexul corp-minte este interconectat si interdependent.

A locui intr-un corp si a ne stradui sa-l mentinem sanatos, evitand excesele este tot o ramificatie a bunului simt si un prim pas pe calea spirituala de iesire din Matrice.

Cum sa ne mentinem mintea sanatoasa voi discuta mai pe larg in alte articole.

Momentan sa incepem cu corpul fizic.

Nu sunt medic, dar stiu din proprie experienta ca postul negru si curatarea colonului sunt extrem de utile in echilibrarea in mod natural, a corpului. Studiati pe net aceasta chestiune.

In articolul de mai jos am raspuns unora care isi dadeau cu parerea despre postul negru si erau total in afara subiectului pe forumul Softpedia (mi-au sters postarea de aici )

-preluat din Softpedia forum (sters intre timp) -

Fratilor, cei care habar n-aveti de postul negru nu va mai dati cu parerea ca nu stiti ... sunteti efectiv ignoranti, ca sa nu spun altfel. V-o spun asa mai delicat ...

Doar cei care practica pot avea o parere . Doar cei care nu postesc judeca aiurea.

Mai puneti si voi mana pe o carte o revista ceva si mergeti in piata, faceti cornete si videti niste seminte ceva, nu va mai dati cu parerea despre post ca sunteti jenant de penibili.

Postul negru este o comoara, o mina de aur.

Eu sunt de acord si cu Valeriu Popa si cu Stelian Fulga si cu o gramada de multi alti (studiati subiectul pe internet, in special siteurile din strainatate, cititi carti de sanatate alternativa, despre tratamentele naturiste, incercati si voi, ca nu o sa muriti), vezi cartea lui Daniel Reid de la editura Polirom, "Tao pentru sanatate, sex si longevitate"


POSTUL SI EXCRETIA

  Sau aruncati-va un ochi aici sa vedeti ce colcaie prin matele voastre, mai ales in colon www.drnatura.ro

Personal consider terapia prin post negru numai cu apa, prelungit, (si eventual adjuvante pentru eliminarea depunerilor de pe colon si intestine, tratament cu de pe colon si intestine, tratament cu argila, diverse plante , sau tratamentul DETOX al lui Daniel Reid,  sau altele gen DETOXICOLON COLO VADA Plus Nr. 2 sau COLONHELP ) de minim 10 zile, plus irigari colonice de 2 ori pe zi, dupa trezire si inainte de culcare, de 3 - 4 ori pe an, un fel de medicament miracol....
Fara irigarile colonice, postul negru este extrem de greu de tinut, cantitatea de toxine este mult mai mare si implicit senzatiile neplacute, de greata, dureri de cap, ameteli, samd. Sigur, e dificil sa tii post 10 zile dintr-odata, dar un bolnav grav credeti ca nu ar incerca? Totusi nu numai bolnavi gravi ar incerca, ci si orice fiinta constienta si educata, care stie valoarea terapiei de prevenire a bolilor. Eu personal nu vreau sa ma imbolnavesc asa ca previn. Si merge ...

Eu sunt convins ca trupul nostru este atat de perfect si are o capacitate de regenerare asa de mare incat, singur poate rezolva orice problema, trebuie doar sa-i dati ragaz, sa nu-l mai distrageti cu procesele digestive, cel putin pana isi revine din socul toxic al alimentelor de kko pe care le bagati in voi si in al doilea rand sa va curatati colonul pentru ca si acolo organismul face un efort energetic enorm sa compenseze gradul de toxicitate si de putrefactie existent, altfel am fi murit de mult si mult mai repede. Oricum de aia si imbatranim asa de repede, in primul rand pentru ca am acceptat ideea ca trebuie sa imbatranim si in al doilea rand din cauza toxinelor.

Credeti-ma ca practic aceasta tehnica de cel putin 3-4 ori pe an si stiu ce vorbesc. Este metoda ideala de a spori capacitatea sistemului imunitar, datorita numarului de toxine diminuate, astfel si rezistentala boli ... se vindeca rapid o gramada de afectiuni usoare care va sacaiau de multa vreme, dureri stomacale, balonari, gaze puturoase, dureri de burta, paraziti intestinali si altele, iar in timp, daca perseverati, si sunteti atenti ce bagati in voi, si bolile grave.

Dati pauza organismului sa se refaca. Aveti incredere in el. A fost creat ca o masina perfecta capabila sa supravietuiasca in orice conditii, este o masina nemuritoare. Exista nenumarati oameni care traiesc fara mancare si chiar fara apa de ani de zile. Vezi cazul lui JASMUHEEN, care a si tinut cateva conferinte prin Romania, are si o gramada de carti scoase LEGEA IUBIRII sau aici. Exista cazuri de oameni care traiesc de mii de ani, dar care binenteles se oculteaza deoarece ar fi repede eliminati sau cel putin studiati in laboratoare ca soarecii. Corpul uman a fost creat sa nu depinda de mancare, apa, aer, somn chiar si caldura sau acoperis deasupra capului (vedeti cazurile calugarilor tibetani care practica tumo si stau goi in zapada, noaptea, la temperaturi de -40 de grade, si nu numai ca nu ingheata dar usuca si cearsafurile ude in care au fost inveliti) ... sau chiar sa nu mai imbatraneasca ... este o masinarie perfecta, insa omul si-a uitat natura divina, omnipotenta, omniscienta, omniprezenta. Am fost creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, suntem fiecare DUMNEZEU incarnat, dar cu diverse forme. Asadar suntem ca el, trebuie doar sa ne amintim asta sa ne trezim, sa iesim din conditionarile si limitarile mintii noastre, caci ea este cea care ne impiedica sa vedem adevarul. De aceea omul foloseste doar 4-5 % , hai 7% in cazul genilor, din creier. Daca omul ar folosi 100% din creier ar avea potentialul latent trezit, diverse puteri asa zis paranormale, telepatie, levitatie, telekinezie, samd, ca eroii nostrii din filme. (citeste cartea lui Baird Spalding de la editura Herald, Vietile maestrilor, sau Autobiografia unui Yoghin de Paramahansa Yogananda , sau Iluzii de Richard Bach)

Sunt enorm de multe cazuri de acest gen despre care se stie, s-a scris enorm (important este sa va faceti timp si stare sa studiati) , dar sunt tinute secrete, deoarece nu exista interesul ca omenirea sa-si descopere adevaratul potential, pentru ca astfel nu ar mai putea fi tinuta in frau si controlata ca o turma de dobitoace ignorante la pascut. In plus Mariile Corporatii Farmaceutice care cashtiga mii de miliarde de dolari ar da faliment. Nu ar mai exista nici frica asadar nu ar mai exista control. In plus acest gen de oameni liberi si puternici sunt suficeient de plini de bun simt si umilinta sa nu faca nota distincta. Se pierd in multime adeseori si ofera ajutor atunci si numai atunci cand acesta e cerut cu adevarat, real si din tot sufletul. Nu intervin in liberul arbitru al nimanui.

Stiu ca am vrea sa vina sa ne salveze NEO , sau Iisus calarind o armata de ingeri :)), dar adevarul e ca noi insine trebuie sa ne salvam, pentru ca noi suntem una cu Iisus , una cu Dumnezeu, sau cu oricine asteptam sa ne salveze. Ei sunt in noi si noi in ei. Singuri ne salvam. Pana si Neo (din Matrix) a fost inspirat sa-i spuna acelui baiat care i-a multumit ca s-a salvat de fapt singur. Credinta noastra ne salveaza .... cu mintea ne cream realitatea asa cum e. (Vezi documentarul The Secret - Law of attraction sau What the bleep down the rabbit hole).

Exista intr-adevar multi maestri , indrumatori care care va pot ghida, va pot arata drumul dar nimeni nu poate aplica in locul vostru. Practica ne face maestri si un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.Una e sa stii teoretic ca marul e dulce si alta e sa-l gusti.
Una e sa stii ca citesti Kama Sutra , alta e sa practici ... hehehe :P.

Avem puterea lui Dumnezeu de a crea. Noi creem clipa de clipa .. clipa de clipa aducem in realitatea noastra ceva. Totul porneste din gand, care apoi se transforma in cuvant si apoi in fapta. Clipa de clipa avem aceasta natura trinitara ca a lui Dumnezeu.


Oameni buni, nu am timp sa va scriu aici tot ce stiu, v-am dat cateva linkuri si carti care merita studiate.

Oameni din toate religiile si credintele stiu de puterea postului. Pana si Iisus, a postit 40 de zile, el care era perfect, nu? Pana si el si-a pus la incercare demonii ... Ce nevoie avea el de post, daca era perfect si constient de propria sa divinitate? Buddha a postit cateva luni ... astea ar fi exemplele cele mai cunoscute. Cunosc personal oameni care au postit 40 de zile nu odata, ci de 7 ori, si au tinut si mai multe zeci de posturi mai scurte de 20 , de 14 zile..

Sigur, este necesara o pregatire psiho mentala in primul rand, ca aici e buba. Luati-o gradat. Incepeti cu o zi de post pe saptamana de ex, vineri, duminica sau marti...e mai usor. Incercati cure de cruditati de 3 zile, odata pe luna. Un alt regim bun este cel al doctorului Oshawa, de 10 zile numai cu orez, grau, hrisca, mei sau numai cu mere. Sunt asa de multe cure de purificare mai accesibile decat postul negru ... studiati internetul ... este plin. Apoi incercati un post de 3 zile, cand va simtit mai pregatiti. Apoi unul de 5, apoi unul de 7 samd. Eu asa am ajuns la 10 zile. Nu e simplu, dar m-am obisnuit psihologic si mental cu ideea , cu senzatia adeseori neplacuta, datorita eliminarilor masive de pe colon (am dizlocat cantitati uriase de materie intarita, putrezita, cu miros salciu de cadavru, care s-a acumulat an de an, de mic copil, strat cu strat) ... stiu ca nu patesc nimic, stiu ca este benefic. Sunt uluit cum de poate rezista organismul asaltului otravei permanent revarsate in corp de colonul nostru.

Postul negru si curatarea colnului sunt un fel de panaceu universal. Sunt baza oricarui tratament naturist. Cam degeaba te dopezi cu plante si tot felul de tratamente naturiste daca nu-ti cureti colonul. E ca si cum 2 incarca 3 descarca. Da se obtine o ameliorare da, dar cauzele majoritatii bolilor nu. Curatati groapa de gunoi (tomberonul launtric) care este colonul.

O alta tehnica faina faina care curata tot tractul digestiv este Shank Prakshalna (http://goth3o47.blogspot.com/2009/11/shank-prakshalana.html) , dar este mai mult de intretinere si de asemnea Vamana Dhauti, care curata stomacul exceptional ... Eu practic lunar Shank si la nevoie Vamana si le consider deasemenea exceptionale.

Asa cum va spalati pe dinti , si faceti baie la fel are nevoie corpul de o curatare interioara, de ingrijire ... nu ezitati sa o faceti ... el se autopurifica, dar in ziua de azi are nevoie de o mana de ajutor ca nu mai face fata ... altfel se strange jegul si nu o mai scoateti la capat. Sunteti ca niste mere frumoase pe dinauntru gaunoase.

In fine, nu stiu cati au rabdarea sa citeasca tot ce am scris.Pentru mai multe detalii sunt de gasit la freeyourmindandheart@yahoo.com .

Iar pentru cei care au avut rabdarea sa citeasca le impartasesc un secret … in 2 totul e mult mai usor. Incercati asta cu sotia, iubita, sotul, iubitul sau cu prieteni de suflet. Va va fi cu mult mai simplu. Tineti in doi sau mai multi orice post sau dieta.

Bafta!

P.S. (in raspuns la o intrbare de pe forum)

Normal ca se revine gradat din post ... nu tineti post aiurea in tramvai ... intrebati, cautati informatii, mergeti la doctori, cititi pe net samd. Nu va hazardati. Un link util ar fi aici www.sanatatea.ro

E recomandat sa se revina intr-un timp egal cu numarul de zile de post, in primul rand cu legume, sucuri de legume, supe usoare, fructe, sucuri de fructe (nu faceti combinatii aiurea), ceaiuri, orez foarte fiert cu unt, pireuri, dar mancarea gatita termic mai tarziu totusi ... gradat, cat mai gradat. Cititi despre combinatiile alimentare. Nu fiti inconstienti .... sunt scrise carti despre asta, aici nu se pot da decat indicatii succinte.

Ma bucur ca exista oameni care au tinut asa mult...sunt un exemplu pentru toti...bravo!

Un mare adevar este ca nu dispare senzatia de foame, ci pur si simplu te obisnuiesti cu ea, psihologic .... cel putin in cazul meu si a altora pe care-i stiu.

Oare alte tratamente sunt mai placute? Ganditi-va ce indura oamenii la chemioterapie (cand ai o stare de greata si ameteala puternica, permanenta, iti cade tot parul si arati palid ca un platou de maioneza) sau cand beau tot felul de medicamente amare gretzoase, sau dupa operatii chirurgicale ... Ce mai, cand te doare si suferi faci orice sa scapi ... Boala doare mai tare. Ganditi-va ca scapati de toate bolile si ramaneti tineri si proaspeti. E un mic efort comparat cu efertul de a suferi boala si de a te vindeca. Si de cele mai multe ori vindecarea nu e completa, iar medicamentele folosite determina imbolnavirea altor si altor organe, intoxicare si mai puternica. E o reactie in cascada al carui final este moartea.

De fapt, mai bine zis, sunt uneori pusee mai intense de senzatii neplacute diverse, alteori nu ...uneori uit de foame, mai ales cand muncesc, da muncesc (e bine sa faceti miscare, plimbari, sa stati la soare - soarele aduce un aport caloric mare si purifica deasemenea, faceti streching, mentinenti coloana dreapta, respirati profund mai ales atunci cand senzatiile neplacute se amplifica sau daca simtiti senzatii de ameteala usoara sau slabiciune ... vor trece, nu va ingrijorati, samd), cand ma implic in diverse activitati si atunci cand beau multa apa si dupa curatarea colonului care deasemenea hidrateaza si curata toxinele datatoare de foame. Stiu cazuri de oameni care nu au simtit senzatia de foame ca mine .... ori nu erau sinceri ori erau suficient de puri sa nu simta toxinele.

 ACTUALIZARE 23.02.2011

 Pavel Chirilă la librăria Sophia, 23 martie 2012


Secretele Longevităţii şi Detoxifierea Organismului - cu Ovidiu Bojor
ACTUALIZARE (28.03.2011)

AUTOTROFII - Oameni care traiesc fara mancare si fara apa


AUTOTROFII - Oameni care traiesc fara mancare si fara apa Zeita Amba sau Durga
- In lume exista peste 3000 de oameni care traiesc fara sa consume hrana solida, multi dintre ei si fara sa consume lichide. Sunt numiti "autotrofi", o denumire data organismelor capabile sa transforme energia solara in hrana, prin fotosinteza. Numai ca specialistii nu pot explica mecanismul prin care autotrofii umani supravietuiesc -

Zeita Amba si hrana divina

Indianul Prahlad Jani are 83 de ani, dar nu a mai mancat si nu a mai baut nimic de la varsta de 8 ani, cand, spune el, a fost binecuvantat de Zeita Amba. Jani este numit Mataji - un adept al Zeitei Mama a Tuturor, Amba sau Durga, foarte populara in Gujarat, locul lui natal. Zeita este o aparatoare a razboinicilor, dar cea mai importanta functie a ei este de a aduce si de a mentine fertilitatea terenurilor agricole. Ea aduce ploaia binecuvantata care uda ogoarele, hranind pamantul. De aceea si Mataji Jani este convins ca pe el il hraneste Amba cu apa divina, tinandu-l in viata. 
In 2010, Jani a fost supus unei atente supravegheri medicale, la Spitalul Sterlin din Ahmedabad. Timp de zece zile, o echipa formata din 30 de medici specialisti i-au monitorizat functiile vitale. Rezultatele i-au naucit, desi in India sunt multi yoghini care fac tot felul de demonstratii ce anuleaza legile fizicii, dar si pe cele fiziologice. Lui Prahlad Jani i s-a interzis sa faca baie, stiut fiind ca apa hidrateaza si prin piele.

Oamenii normali pot trai fara apa doar trei, patru zile, dar cu urmari uneori foarte greu de ameliorat. Jani nu a avut nici o complicatie. In ciuda faptului ca nu consuma nici un mililitru de lichide, urina se forma in vezica, dar, cu totul inexplicabil pentru medicii care l-au asistat, era absorbita ulterior de peretii vezicii. Cat a durat experimentul, Jani nu a mancat, nu a baut si nici nu a avut necesitati
fiziologice.
AUTOTROFII - Oameni care traiesc fara mancare si fara apa
Mataji Jani
Insa functiile organelor interne nu s-au modificat in nici un fel si nu a manifestat nici o afectiune. Prahlad Jani este un om sfant, care traieste ca un pustnic, intr-o pestera, de la varsta de 8 ani, cand i s-a aratat Zeita Amba. El sustine ca este hranit cu apa divina printr-o gaura in bolta pesterii, si ca nu a simtit niciodata nevoia de a manca, de a urina sau defeca. Nu incearca sa explice in nici un fel conditia sa, lasandu-se total in grija zeitei protectoare, pe care o slujeste cu rugile sale si meditatii zilnice. Dr. G. Ilavazahagan, directorul Institutului Apararii Nationale din India, care a participat la examinarea lui Jani, nu intelege cum un om poate supravietui in intregime ca o planta. "Pare evident ca mai exista o sursa de energie care poate fi procesata de corpul uman, in afara caloriei, dar va dura pana o vom descoperi".

"Fenomenul HRM"


Hira Ratan Maneck, in varsta de 67 de ani, este tot din India. Este inginer si a renuntat la mancare in mod deliberat, in urma cu opt ani, vrand sa demonstreze ca organismul uman are mai mult de suferit prin consumul de mancare solida, decat prin nealimentare. Ratan se hraneste cu apa, sucuri si energie solara.
AUTOTROFII - Oameni care traiesc fara mancare si fara apaHira Ratan Maneck
Invitat de specialistii NASA pentru un studiu, a trait doar cu apa si absorbtie de energie solara, pe toata durata supravegherii, timp de 130 de zile. Nestiind cum sa denumeasca procesul prin care supravietuia, specialistii NASA l-au numit "fenomenul HRM", de la initialele subiectului.
Ratan a incetat sa consume hrana solida dupa un pelerinaj in Himalaia. "In fiecare dimineata, statea la soarele ce rasarea, cate o ora, fara sa clipeasca", spune sotia sa, Vimla. "Acesta era meniul principal. Ocazional, mai consuma cate o cafea, ceai sau alte lichide". Ratan crede ca aceasta metoda reda corpului abilitatea naturala de a trai, fara sa fie ingreunat de toxinele generate de hrana solida. "Si creierul se simte mai bine astfel hranit", spune Ratan. "Este o metoda straveche, practicata de ascetii Hindu si Jina. Este chiar demonstrabila stiintific".

Mic dejun cu soare

Ceea ce s-a si facut. In urma unor cercetari efectuate de "British Royal Medical Institution", s-a constatat ca, intr-adevar, energia solara este ideala pentru viata. In prezent, se face o publicitate negativa Soarelui, din cauza exploziilor solare, care afecteaza tehnologia, in primul rand. Dar, din punct de vedere al vietuitoarelor, mult mai multe efecte negative sunt cauzate de lipsa expunerii la soare. Dimineata, la rasarit, soarele este o adevarata hrana energetica. "Consumand legumele care sunt dependente de energia solara, ca sa se dezvolte, oamenii traiesc, practic, dintr-o sursa indirecta de energie solara", este de parere Ratan. "Noi ne hranim cu ceea ce a fost deja procesat de plante. Trebuie sa reinvatam sa absorbim energie solara din sursa directa". Metoda lui Ratan de a "gati" energia solara e simpla: incepi prin a privi cateva secunde la soarele care rasare dimineata; treptat, se prelungeste sedinta pana la 30 de minute. Cand se ajunge la 15 minute de privit soarele diminetii, deja se diminueaza necesitatea de a manca. La 30 de minute, creierul dezvolta capacitatea de a stoca energia solara si de a o transforma in energia necesara activitatilor umane. O plimbare de 40 de minute, cu picioarele goale in soarele diminetii, incarca "bateriile" umane si inlatura orice afectiune psiho-somatica. Cel mai important, spun ascetii indieni, este faptul ca se formeaza in jurul trupului o coroana de energie, care alimenteaza organismul toata ziua. Cu cat aceasta coroana este mai puternica, riscul de imbolnavire scade, pana la a fi eliminat definitiv.
AUTOTROFII - Oameni care traiesc fara mancare si fara apa
Solarian
Neurofizicianul Sudhir Shah, care i-a monitorizat si pe Jani, si pe Ratan, in cursul unui experiment ce a implicat mai multi subiecti, desfasurat la Health Care International Multitherapy Institute, nu poate da o explicatie stiintifica fenomenului. "I-as spune, mai degraba, "adaptarea cronica" a unui organism la conditii vitrege impuse. Astfel, organismul isi reduce voluntar necesarul de energie, pentru a procesa reactiile chimice, fenomen ce intervine cam dupa a 16-a zi de post a ascetilor. Organismul slabeste dramatic, chiar si 40 de kilograme in 200 de zile, dar, in ciuda asteptarilor medicilor, nu se observa nici o dereglare a functiilor vitale. Dupa acest "hop", organismul se adapteaza. Este posibil si sa se activeze acel lob temporal unde credem ca s-ar afla sediul celui de-al saselea simt, responsabil de proprietatile parapsihice. Celelalte parti ale creierului, inclusiv hipotalamusul, glanda pituitara si medulla oblongata, nu sufera nici o modificare".
Ratan, practicant jainist, este ferm convins ca procentul foarte mare de functii ale creierului inhibate la oamenii ce consuma hrana solida se activeaza cu hrana solara. Si ceea ce resimte imediat orice subiect care renunta la hrana solida este inclinatia spre sfere spirituale, uitand de grijile materiale.

Organismul uman este dotat ca si plantele
In conditii de experiment similare, la unii subiecti s-a constatat o scadere dramatica a nivelului de zahar in sange, pana la limita de risc letal maxim, dar ascetii nu prezentau nici un simptom. Ratan nu a mancat si a baut doar apa fiarta, in timpul zilei, pe durata experimentului, ce a durat 200 de zile, dar, in viata de zi cu zi, consuma noua tipuri de lichide, pe langa sedintele solare.
Un grup de calugari jainisti, care fac parte din Societatea Energiei Solare, s-au supus testarilor medicilor pentru a demonstra ca postul ascetic regleaza tensiunea, pulsul, sistemul urinar, sistemul digestiv, sistemul circulator, practic, toate functiile organismului si ale creierului in special. Medicii se straduiesc acum sa dezvolte o strategie de vindecare a anumitor boli prin post, o metoda practicata de animale, care cand se imbolnavesc renunta la mancare si reduc consumul de energie, dormitand tot timpul.
Un studiu de nutritie destul de recent arata ca vitamina B12, absolut necesara organismului uman, se regaseste doar in hrana de origine animala, deci vegetarienii n-ar putea sa supravietuiasca doar cu legume. Si totusi, in organismul autotrofilor se gaseste, inexplicabil, o cantitate suficienta de B12. Continuand cercetarile, s-a descoperit ca in intestinul uman exista o bacterie care genereaza componentele vitaminei B12. Un alt studiu a aratat ca intestinul uman este capabil sa produca o bacterie ce intra in compozitia aminoacizilor, deci omul este dotat cu o microflora capabila sa-l intretina, fara aport din afara. Pana la urma, mitologiile care vorbesc despre cei dintai oameni, ce nu consumau hrana solida, se vor dovedi a fi fost adevaruri demult uitate.

A renuntat la pizza pentru... nimic

Dar nu numai indienii, practicanti ai unor culte diverse, pot deveni autotrofi. Doctorul Michael Werner, din Brunswick, specialist in chimia cancerului, traieste de patru ani doar cu hrana solara. Werner are 60 de ani, alearga in fiecare dimineata peste trei kilometri, apoi ia micul dejun cu sotia sa, Angelica. Ea mananca destul de consistent, el bea doar o ceasca de cafea. La serviciu, are un program incarcat, dar tot isi face timp si pentru o partida de tenis, sportul lui preferat. Dupa ce se intoarce acasa, cei trei copii, fiecare cu problemele lui, il tin ocupat. Viata lor pare absolut normala. 
AUTOTROFII - Oameni care traiesc fara mancare si fara apaDoctorul Michael Werner
Asa si este, doar ca Angelica nu trebuie sa gateasca pentru Michael. Deloc. Michael Werner n-a mai consumat hrana solida de la Revelionul din 2001, cand a mancat o uriasa portie de salata de cartofi si o bucata mare de tort, dupa care i s-a facut rau. A fost doar o indigestie, dar Michael, doctor in chimie, s-a hotarat sa renunte la mancare. A citit, s-a informat, dar ideea i-a dat-o o prietena de familie care experimenta hrana solara, renuntand la mancarea solida. Treptat, Michael a trecut si el pe hrana solara. I-au trebuit doar trei saptamani sa se adapteze la noua conditie, care ii confera infinit mai multa vitalitate. "E prana din textele sfinte, ki-ul cosmic, energia ideala!", spune Werner. Dieta lui zilnica este formata din patru cesti de cafea si doua sucuri de fructe naturale, plus, ocazional, un pahar de vin. In rest, ...soarele diminetii. "Sunt o persoana absolut normala, fericita si in deplinatatea sanatatii", spune Werner. "Inainte eram dependent de pizza, eram supraponderal si ma simteam epuizat dupa o zi de munca. Multi colegi doctori mi-au spus ca e o nebunie ceea ce incerc sa fac. La un moment dat, chiar mi-au recomandat sa vorbesc cu un psiholog".

Foamea din minte

Adevarul este ca transformarile care se produc in primele 21 de zile par ingrijoratoare, mai ales slabirea dramatica si aspectul de "pruna uscata" al pielii. Dupa care organismul incepe sa proceseze noua dieta. Nu toti reusesc sa se adapteze. "Cei mai multi dintre cei care renunta o fac pentru ca nu reusesc sa-si scoata foamea din minte", spune Werner. Ca specialist in reactii chimice, a observat ca organismul capata o rezistenta uluitoare si o putere de regenerare mult mai mare decat inainte, fapte dovedite de el prin analize si radiografii. Sistemul imunitar pare o reduta de necucerit. Doarme doar cinci ore pe noapte, suficient cat sa se odihneasca pe deplin. O alta functie care a suferit modificari considerabile este memoria, care acum pare un "stick" modern, cu o capacitate de stocare uriasa. Cand reporterii l-au intrebat daca dieta sa nu e cumva o forma de anorexie, dr. Werner a raspuns prompt: "Eu nu mananc, pentru ca imi iubesc corpul, nu pentru ca-l urasc! Si asta schimba toate reactiile din organism, fiind un catalizator".
Dr. Werner nu lipseste de la mesele copioase date de prietenii de familie, desi nu simte nevoia sa consume nimic. Mintea lui nu mai are nici o relatie cu hrana solida. Corespondeaza cu vreo 30 de oameni care se supun voluntar aceluiasi regim. Foarte invocat este si numele lui Wiley Brooks, cel care in 1983 a infiintat, in America, "Institutul Celor ce se Hranesc cu Aer". Din pacate, a fost surprins cand tocmai ingurgita o placinta de pui, dupa ce sustinuse in public ca nu consumase hrana solida de 19 ani! De atunci, multi dintre cei care traiesc cu aer sunt supusi unor teste de control. In 1999, o alta adepta renumita a dietei cu aer, australianca Ellen Greves, a picat testul medicilor, dupa numai patru zile de hrana solara. Sanatatea ei s-a deteriorat atat de sever, incat medicii au pus capat testarii. Dr. Werner a participat insa la doua experimente, de cate zece zile fiecare, si a reusit cu succes sa demonstreze ca prana este hrana ideala.

De ce exista foamete in Africa?!

Problema pe care o ridica acesti oameni nu este una usoara. Cum reusesc ei sa traiasca si sa fie sanatosi, cand in lume exista tari unde oamenii mor literalmente de foame, mai ales in Africa, unde, se spune, soarele este mai stralucitor?! Si pentru aceasta problema, dr. Werner are un raspuns, dar nu o explicatie: "Mor de foame, pentru ca sunt convinsi ca asta se intampla daca nu mananca. A trai cu energie solara este un concept pe care creierul, in primul rand, trebuie sa si-l insuseasca. Sunt convins ca metoda folosita de noi ar salva omenirea de la foamete, dar nu cred ca omenirea este gata sa treaca la acest mod de viata, care este foarte spiritual. Eu, personal, n-as indrazni sa sfatuiesc pe nimeni sa faca ceea ce fac eu". Chiar si el, care si-a "calit" creierul, mai pofteste uneori la pizza si ciocolata. Si chiar vrea sa-si satisfaca pofta, dar imbucatura i se opreste in gat. "Mentalitatea omului guverneaza. E cel mai aprig razboi s-o invingi!".
Expertii nutritionisti nu accepta aceasta idee si au si ei dreptatea lor. Cum ai putea, de exemplu, sa convingi copiii ca pot trai cu soare si aer?! "Poti sa tii un bebelus in soarele diminetii cat vrei, dar, daca nu-l hranesti, va muri", spune dr. Helmut Oberritter. "Numai plantele traiesc cu hrana sintetizata din energia solara, dar vorbim de alt regn". Admite, totusi, ca cei care se hranesc ca dr. Werner au o mentalitate aparte, dar cum poate aceasta mentalitate sa-i tina sanatosi, fara sa se hraneasca cu mancare solida, nu poate explica stiintific. "Sunt inclinat sa cred ca acesti oameni fac parte dintr-o alta rasa umana, foarte restrictiva, care a fost in trecut si a lasat mostenire anumite gene, pe care, cu metodele din prezent, inca nu le-am detectat", spune dr. Oberritter, mai in gluma, mai in serios. "In orice caz, sistemul prin care autotrofii umani supravietuiesc este prea complicat sa se fi dezvoltat intr-o scurta perioada de timp".

Alaptare pana la 7 ani, apoi... soare

Si in Rusia cea plina de cercetatori ai fenomenelor neobisnuite se gasesc autotrofi. Avand o tara greu de hranit, conducatorii au finantat multe studii de nutritie, insa doar filosofii au reusit sa se apropie de "fotosinteza" autotrofilor. Verdanski, de exemplu, era convins ca omul este o fiinta energetica si trebuie sa fie capabil sa se hraneasca doar cu energie din spatiul cosmic. In Rusia, exista un grup de autotrofi, care se intalnesc cu regularitate la Muzeul Konstantin Vasiliev din Moscova. Acestia cred ca au descoperit si solutia pentru copiii autotrofi. 
AUTOTROFII - Oameni care traiesc fara mancare si fara apaZinaida Baranova
"Un copil trebuie alaptat pana la varsta de 7 ani, dupa care este perfect capabil sa devina autotrof", spune Zinaida Baranova, din Krasnodar, cea mai renumita dintre acestia. "Mama, chiar daca nu consuma hrana solida, are suficient lapte pentru a hrani copilul pana la 7 ani". Zinaida a lasat clar sa se inteleaga ca exista femei din grupul lor care au facut acest experiment. Zinaida s-a supus testarii sub supraveghere medicala. Cercetatorii de la Institutul Bauman au constatat ca varsta biologica a femeii pare a fi de 20 de ani, desi e trecuta de 65. Explicatia: ea nu consuma hrana solida de peste patru ani. "Organele ei parca s-au regenerat", a constatat profesorul Spiridonov. Inainte de a renunta la mancare, avea chiar si o boala cronica, la stomac, plus diverse simptome specifice varstei. Acum nu mai are nimic. Nu i-a fost usor sa se adapteze la dieta cu aer. A suferit de epuizare, avea crampe si gura uscata. Starea de bine a inceput sa se instaleze dupa o luna.
Biologii sustin ca orice organism viu are nevoie de energie ca sa supravietuiasca. Plantele, prin fotosinteza, proceseaza energia solara. Mai sunt organisme care isi procura energia din anumite reactii chimice proprii, dar ambele procese necesita enzime sofisticate. Omul nu are asemenea enzime, deci ar trebui sa nu supravietuiasca fara mancare. Totusi, peste 3000 de oameni dovedesc contrariul!
SURSA: FORMULA AS
http://www.formula-as.ro

ACTUALIZARE 3.12.2012

Am descoperit cu bucurie aparitia unei tehnici extraordinare de curatare a colonului, numita ColonHidroterapie . Nu am incercat-o deoarece costa aprox 200 de lei sedinta, dar speram cu prima ocazie deoarece am auzit marturii faine. De asemenea ne bucuram ca apar tot mai multe firme care aduc produse ajutatoare pentru curatarea colonului, in special pentru produsul de la Dacia Plant numit DETOXICOLON care pare cel mai tare de pe piata romaneasca si e si cu o treime mai ieftin ca si COLONHELP. Sigur, ingredientele se gasesc, cantitatiile exista pe net daca le cautati si puteti sa vi le preparati si singuri. 
De asemenea recomandam cartea „Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinală” . 
Pe vremea cand am facut acest articol nu existau nici cartile nici produsele aceastea ... Lucrurile ar trebui sa fie mult mai simple pentru voi.

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...