Ieşirea Din MATRIX: Natura, Educaţia şi Puterea Iubirii: Biologia "Părintitului" Conştient

duminică, 16 noiembrie 2008

Natura, Educaţia şi Puterea Iubirii: Biologia "Părintitului" Conştient

Nature, Nurture and the Power of Love: The Biology of Conscious Parenting - By Bruce Lipton (2002)

Celor care le-a plăcut documentarul (conferinţa) WHERE MIND AND MATTER MEET, o să le placă şi această nouă conferinţă, care vine cu nişte argumente şi informaţii noi menite să clarifice şi mai mult cele discutate în cealaltă conferinţă, punându-se de data asta accent şi mai mult pe aspectul "Părintitului" Conştient. Acest documentar este adresat tuturor, nu numai părinţilor (pentru părinţi şi pentru cei care vor să devină, informaţiile acestea sunt VITALE!) , fiind o unealtă extraordinară în procesul de autocunoaştere.

Chiar în seara asta ascultam ştirile de la PRO TV iar acolo se afirma încă odată că genele cauzează nu mai ştiu ce, nu am reţinut exact ce ... Cred că aud destul de des astfel de ştiri ... Ni se inoculează mereu şi mereu ideea determinismului genetic, ideea întâietăţi ADN-ului în lanţul cauzal al controlului biologiei ...


Şi în această conferinţă se demască încă odată conspiraţia corporaţiilor farmaceutice care ne vând nişte pastile ce conţin molecule diverse, generatoare de imense profituri şi totodată prin menţinerea ideei de determinism genetic, materialist în esenţă, oculţii, prin intermediul caracatiţei corporaţiilor farmaceutice, menţin mentalul colectiv în ignoranţă, în sclavia materialismului şi astfel şi pe această cale se obţine controlul absolut al omenirii prin ţintuirea acesteia într-o cuşcă invizibilă care o privează de putere şi îi limitează accesul la potenţialul său latent, ascuns.

Poate nu sunteţi conştienţi care este esenţa acestei probleme , nu realizaţi implicaţiile.

Citiţi interviul luat de DL. CRISTIAN MURESAN de la CLUJ lui Bruce Lipton să vă faceţi o idee despre ceea ce vreau să spun. Interviul poate fi citit pe blogul rEvoluţia Interioară.

Acest documentar demontează încă odată proteină cu proteină, aminoacid cu aminoacid, mitul determinsimului genetic şi al cauzalităţii ADN.

Sunt prezentate încă odată informaţii care ne arată imensa legătură dintre ştiinţă şi spiritualitate, mergând de la biologie şi fizica cunatică la corpul energetic, de dincolo de materie. Mai ştiinţific şi mai evident decât atât nu ştiu dacă se poate. Oricine are noţiuni elementare de fizică şi biologie poate înţelege.

Se demontează deasemenea încă odată teoria evoluţionistă darwinistă conform căreia mutaţiile genetice au loc întâmplător, iar Bruce Lipton ne spune că teoria lamarkiană ( prima teorie evoluţionistă, care susţine ereditatea caracterelor dobândite) este mult mai probabilă conform noii biologii si care mai nou este luată din nou în vizor şi de epigenetică ...

Mi-am mai exprimat părerea personală referitoare la acest subiect şi în comentariul de la Descifrând Misterul Vieţii , unde se abordează ideea designului inteligent ca teorie evoluţionistă (ca o noutate, de curând aflata de mine, Rupert Sheldrake numeşte matricea energetică de care vorbeam eu in comentariu, prin intuiţie, matrice existentă ca substrat al corpului fizic, câmp morfic) .

Sunt multe de spus pe această temă ... au făcut-o alţii mult mai bine decât mine.

Ce pot face eu însă original este să vă ofer acest documentar/conferinţă tradus/ă în limba română, în premieră în Romania.

Le mulţumesc mult şi pe această cale Andreei şi lui Octavian Ţigănuş pentru suportul material pe care mi l-au oferit ca să mă focalizez pe traducerea acestor două documentare (Where Mind And Matter Meet şi cel de astăzi) care şi pentru mine au devenit de referinţă pentru această viaţă.

Iată şi un articol din revista NEXUS Magazin din Romania, intitulat:

VEZI FILMUL TRADUS, AICI - link 1

SAU AICI - LINK 2




Pentru cei care doresc sa aprofundeze si mai mult subiectul, le recomandam sa cumpere cele doua carti ale lui Lipton, publicate si in Romania de Editura For You:

1) Biologia credintei - Bruce H. Lipton 

2) Evolutie spontana - vol. 1+2 - Bruce H. Lipton Steve Bhaerman

Un comentariu:

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...