Ieşirea Din MATRIX: 11 Septembrie 2001 : MAREA ILUZIE - Jocul Final Al Illuminaţilor, Alegerea Noastră : Frică sau Iubire?

marți, 12 septembrie 2017

11 Septembrie 2001 : MAREA ILUZIE - Jocul Final Al Illuminaţilor, Alegerea Noastră : Frică sau Iubire?

Pfff ... acum realizez că ieri a fost un nou 11 Septembrie, împlinindu-se acum 16 ani (16 ANI!!!!) de la evenimentele care au dus lumea pe un nou făgaș, iar elefantul roz cu picățele galbene din sufragerie și din fiecare studio de presă, de care nu vrea să vorbească nimeni, este tot acolo, a devenit o piesă de mobilier de care nimeni nu se atinge. Nimeni nu are curajul să demaște oribila mizerie, acea piesă din domino care ar fi răsturnat cu roțile în sus toată șandramaua. Deci mi se pare noaptea minții această evitare continuă și propagandă neîncetată a poveștii oficiale care în sine este cea mai mare conspirație a tuturor timpurilor. Mi se pare oribil că această lume, planetă, sistem să continue să funcționeze cu acest imens cadavru din debara, una dintre cele mai cumplite crime și mai evidente conspirații ...

Asta arată cât de putred este acest sistem cu adevărat și ce fetid este mirosul  pe care-l degaja în urmă, pentru cine are nas de mirosit. Aceast subiect ne arată gradul de lasitate si obedienta al omenirii in general si al jurnalistilor in particular. Omenirea isi cam merita soarta, din pacate. Simtim un sentiment acut de descurajare si alienare fata de specia umana in general de care ni se face cam greata. Idiotii care inca mai cred propaganda oficiala legata de 911 le dorim sa gaseasca minimul de luciditate sa se uite la filmul de astazi, sa-si depaseasca indoctrinarea si sa studieze si celelalte 32 de  articole, carti si documentare de la noi de pe blog, din categoria 11 SEPTEMBRIE 2001, (pe care o puteti explora in CUPRINS), unde se demasca fara drept de apel, cea mai evidenta conspiratie din istorie, o conspiratie a conspiratiilor, care odata descifrata (ceea ce nu este greu) ar  demasca si ar sparge pojghita valului de imbecilizare aruncat pe ochii umanitatii de atata amar de vreme.

Acestea fiind spuse, m-am gândit să readuc în atenție primul documentar publicat pe blog (în 16.10.2008) despre evenimentele de atunci, unul dintre cele mai bune din categoria lui.

9/11: THE GREAT ILLUSION
- End Game Of The Illuminati, Our Choice:
Fear Or Love?

Am gasit un articol foarte interesant pe siteul depindedenoi.ro , un articol numit " Ajuta Lumea! - O strategie in 7 pasi " . Cititi acest articol. Nu pot să ma gândesc la un comentariu mai bun pentru acest film documentar.

Cei care inca mai credeti in teoria oficiala legata de 11 sept 2001, sunt curios ce argumente aduc sa explice doveziile si intrebarile ridicate de acest documentar.

Acest important film va ajuta deschiderea ochilor prietenilor si familiilor dvs. către marea iluzie pe care mass media a creat-o in jurul atacurilor din 11 Septembrie 2001. Povestirea faptelor intarite de dovezi vizuale, imagini semnificative si o muzica originala va determina pe cel care va vizioana sa puna deoparte celealte explicatii si sa treaca mai departe catre o mai mare intelegere a Noii Ordini Mondiale.


"This is one of the best 9/11 films I've ever seen. It covers the broad spectrum of facts exposing the globalists' orchestration of 9/11."
-- Alex Jones

VEZI FILMUL AICI :
(cu subtitrare în română şi în premieră pe ţară, ca de obicei, bineînţeles :p)

Pentru a viziona acest film subtitrat FĂRĂ RECLAME oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (de preferat să vă faceți abonament lunar)  prin Paypal, Revolut (pe id-ul @stefanrmsv), TransferGo sau transfer bancar 
Mai multe detalii AICI

 FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE! 
(pentru fiecare în parte - detalii AICI )

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.


Ajuta Lumea! - O strategie in 7 pasi

Dragi prieteni,
Daca cititi aceste randuri, participati si contribuiti deja la trezirea in masa a constiintei oamenilor.

O trezire fara precedent se preconizeaza in viitorul apropiat si depinde de noi, de fiecare individ in parte, sa facem ca aceasta trezire sa aiba loc cat mai curand.

Ce inseamna trezire?

Oamenii sufera in prezent de un anumit “autism spiritual”, sunt prinsi in aceasta “matrice” a lumii contemporane si isi traiesc viata conform unor tipare create in mod artificial.

Mai mult decat atat, intreaga lume ste condusa din umbra de liderii unor organizatii secrete, aceste “Secret Societies”, care formeaza asa numita “elita” a omenirii.

S-au facut multe investigatii pentru a se descoperi cine sunt acesti lideri din umbra si care este motivul pentru care vor sa domine lumea. S-au publicat sute de carti si mii de articole pe internet si, cu toate acestea, oamenii sunt orbi si surzi la aceste realitati.

Fiecare dintre noi traim in cadrul unor tipare mentale, emotionale, comportamentate corespunzatoare nivelului de educatie, inteligenta, experienta. Daca in viata noastra se petrece ceva ce este complet in afara acestor tipare proprii, noi pur si simplu nu percepem acel fapt sau eveniment. Este un aspect cunoscut si dezvoltat in psihologie: anumite evenimente creeaza o trauma psihica ; deoarece aceasta trauma le violenteaza sistemul de credinte si valori, oamenii aleg uneori sa refuleze acea trauma si de aceea nu-si mai amintesc nimic de acele evenimente.

Acesta este elementul cheie pe care se bazeaza societatile secrete si liderii lor. Actiunile lor sunt atat de socante, incat pentru noi sunt imposibil de sesizat.

V-ati fi putut gandi vreodata ca evenimentele de la 11 septembrie 2001 au fost puse la cale de americani? Poate ca ati primit pe email cateva prezentari cu poze si argumente serioase pentru a proba acest lucru, caci au circulat cateva astfel de prezentari. Nu-i asa ca vi s-a parut imposibil de crezut?

Aceasta dovedeste ca suntem atat de puternic inoculati cu aceasta lipsa de reactie, de “adormire”, care ni se transmite in mod repetat prin mass media, incat nu mai vedem si nu mai auzim decat ce ni se permite sa vedem si sa auzim. Ne-am indepartat foarte mult de la valorile esentiale ale crestinismului – adevar, iubire, altruism, credinta – am ramas fara coloana vertebrala si mergem incotro bate vantul.

E trist ca vantul bate acum intr-o directie nefericita. Chiar daca nu cred in profetii, tot mai multi oameni incep sa se ingrijoreze de lumea in care traim si sa isi puna problema daca nu cumva acele profetii - privind sfarsitul lumii ca urmare a decaderii spirtuale a omenirii - sunt chiar autentice.

Cand cititi aceste randuri, oricat de sceptic ati fi, intrebati-va subcontientul, acel nivel profund al fiintei voastre: sunt oare acestea adevarate? Si verificati-le personal, multe dintre ele pot fi usor obtinute daca exista o preocupare adecvata.

Veti afla pe acest site informatii cutremuratoare, socante si veti fi tentati sa alegeti varianta usoara si sa spuneti: “Prostii”. E o chestiune de alegere personala. Unii sunt atat de resemnati incat spun: “Ce pot sa fac eu, atat de neinsemnat, pentru a ajuta?”. Altii spun, precum cei rai din Star Trek: “Rezistenta e zadarnica”. Iar altii spun: “Eu am o viata buna, de ce trebuie sa-mi fac probleme?”.

Aceasta “elita” autoaleasa a lumii controleaza bancile, mass mesia, guvernele, tehnologia de ultima ora si mintile multor oameni. Vi se pare corect?

Aici este punctul in care credinta trebuie sa devina firul calauzitor. Credeti in Dumnezeu? Daca da, credeti ca El, Creatorul, vrea ca familiile noastre, cultura, traditiile, valorile, lumea intraga sa fie dominata, controlata de o mana de oameni materialisti, egocentrici si care vad 90% din populatia lumii ca pe o turma?

Ignoranta si refuzul sunt sentinte la moarte.

Ar putea fi locuri in care sa te retragi, sau in care sa emigrezi pentru a fi in siguranta. Dar ele nu vor fi in siguranta pentru mult timp, daca nu facem ceva sa oprim aceasta monstruasa masinarie operata de “elita” si care ne submineaza in fiecare zi viata si “sacrifica” generatii dupa generatii sub pretextul Creearii Noii Ordini Mondiale. Ce Noua Ordine Mondiala, mai buna, se poate crea prin razboi, dezinformare, manipulare si dictatura acestei “elite”?

Daca stiti, in adancul sufletului, ca exista acea forta creatoare, Dumnezeu, atunci stiti ca acest mars tiranic catre Noua Ordine Mondiala nu este ceva ce Dumnezeu vrea. Acest cosmar este creatia acelor reprezentanti ai rasei umane care au uitat de conexiunea cu spiritul si care au facut alegeri gresite.

Si daca va spuneti acum ca Noua Ordine Mondiala e un concept prea abstract, raportati-va la Uniunea Europeana, care este un pas important catre crearea Noii Ordini Mondiale: Tratatul Constitutional European prevede pentru UE un singur presedinte, un singur guvern: CONTROL ABSOLUT!

Depinde de noi, individual, sa ne analizam si sa decidem daca ne focalizam viata pe iubire si adevar, justitie si luam pozitie pentru aceste valori, ori alegem sa ne dam batuti, sa renuntam la suveranitatea noastra spirituala, in favoarea acestor maestri ai inselaciunii.

Daca intr-adevar credem in Dumnezeu si decidem sa ne exersam aceasta trezire spirituala, atunci avem in fata noastra o munca imensa. Datorita faptului ca un procent foarte mare de oameni isi ascund capul in nisip cand ne referim la evenimentele de la 11 septembrie, inseamna, o data in plus, ca avem foarte mult de lucru.

“Rezistenta fata de tirani este obedienta fata de Dumnezeu”

Strategia in 7 pasi

1. Rugaciunea

Adanceste-te cat mai mult in profunzimea sufletului tau si conecteaza-te la sinele tau divin, forta creatoare a universului. Cere claritate, ghidare si putere. Aminteste-ti ca puterea rugaciunii este mai mare decat puterea urii. Daca exista un timp care e cel mai potrivit pentru a ne pune deoparte egoismele si a cere ajutor, acum este acel timp.

2. Fiti constienti de jocul fortelor ascunse

Membri ai Iluminati, Francmasoneriei, Skulls and Bones si alte societati secrete, aceste persoane din elita cu minti deformate, au creat aceasta mare iluzie, au creat aceasta extraordinara frica, prin care noi suntem privati de a vedea actiunile lor teribile si au creat-o cu un succes incredibil.
11 septembrie 2001 nu este punctul culminant al dramei, este abia dinceputul. E foarte probabil ca si alte evenimente Hegel-iene sa aiba loc – Problema – Reactia – Solutia. Filozoful german a creat prima data aceasta trilogie: creeaza o problema ( 9/11), asteapta reactia la ea (ura impotriva teroristilor) si apoi vino cu solutia (razboiul impotriva Irakului). Daca vom continua sa vegetam, ca si pana acum, “solutii” noi vor fi fabricate si vor veni la noi ca ”de la sine intelese”.

3. Strangeti cat mai multe informatii

Francis Bacon: “ Cunoasterea este putere”

Informatiile din acest articol sunt doar cateva dintre multele disponibile, la fel de teribile si de socante.

4. Impartaseste cu ceilalti descoperirile tale

Prieteni, familie, colegi, toti cei cu care aveti o relatie de suflet trebuie sa stie despre aceste lucruri. Acesta este un foarte bun start. Unii dintre ei nu vor putea primi informatiile, dar fiti siguri ca, in fiecare zi, tot mai multi si mai multi oameni se trezesc si realizeaza minciunile care le sunt inoculate, manipularea si probele fabricate cu care “elita” isi justifica actiunile.
Fiecare dintre noi este capabil sa realizeze aceasta raspandire a informatiilor. Asta ne cere timp si energie, dar bucuria de a vedea si alti oameni trezindu-se este o rasplata foarte mare.

Sa ne cream web site-uri, grupuri de discutii, chiar televiziuni. Sa alocam timp si resurse pentru asta, fiecare dupa propriile posibilitati. Sa NU ne subestimam! Depinde de NOI toti ce viitor vom avea cu totii si numai impreuna putem reusi sa-l facem mai bun.

Sa spunem NU manipularii si controlului mintii!

5. Inceteaza sa mai fii partas la jocul lor

Suficienta este cuvantul cheie. Nu traiti pe credit. Arma numarul 1 cu care ei ne controleaza , ne fac sclavi, este puterea financiara: BANII.

Nu le mai cantati in struna. Politicieni, tirani, dictatori, toti vor sa fie mereu in centrul atentiei. Mass media noastra este plina de “vedete”. Inchideti televizorul. Cu adevarat este un aspirator de minti. Incetati sa spirjiniti aceasta “biserica a Hollywood-ului “

Acum e timpul pentru ca oamenii sa devina suverani pe destinul lor, sa isi creeze propriul sistem de comunicare, scoli, afaceri, economii bazate pe dezvolatre durabila si pe valori divine.

“Trebuie ca oamenii sa fie ceea ce sunt nascuti sa fie: Liberi si Independenti!”
(J.F. Kennedy)

Focalizati-va atentia pe lucrurile cu adevarat bune ale vietii, ca valori autentice traditionale.

6. “Iubiti-i pe toti si serviti-i pe toti”!

Acesta este pasul extern pe care trebuie sa-l faceti. Eliminati frica si manifestati dragostea, pentru voi insine, prieteni, familie, si chiar dusmani. Ajutati-i pe cei mai putin norocosi decat voi. Traiti in prezent, detasati-va de rezultatele actiunilor voastre, cu multa credinta in Dumnezeu.

Dovediti curaj, putere, intelepciune.

7. Bucurati-va de viata!

Mergeti afara, in natura, respirati adanc, petreceti timp cu prietenii, familia, jucati -va si, mai ales, radeti. Este ceea ce ei incearca sa va opreasca sa faceti.
Sa ne TREZIM aici si acum! Sa-i ajutam si pe ceilalti sa se trezeasca.

Sa cream impreuna viitorul! Depinde de NOI!

Articolul ca a fost inspirat din filmul 9/11 The Great Illusion de George Humphrey.
Pentru mai multe informatii, în limba engleză, accesati site-ul www.fearorlove.com."

4 comentarii:

  1. Cutremurator, intr-adevar.Va reamintesc, cu voia Dvs., una dintre minunatele rugaciuni pentru meditatie:
    "Mama/Tata/Dumnezeule, da-mi, da-i fiecaruia dintre noi ce avem nevoie cel mai mult, da claritatea scopului nostru, intentia corecta si curajul de a ramane integri in toate situatiile", W.Gammill -"Reuniunea".Va multumesc pentru postare, fiti sanatosi si sa va mearga bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cea mai buna rugaciune este cea prin care iti exprimi recunostinta si nu cea prin care ceri ceva.
    Va recomand acest articol http://www.spiritus.ro/FORUM/semne_si_miracole.htm
    care este un Fragment din cartea " Conversatii cu Dumnezeu" de Neale Donald Walsch.
    Personal cred mai mult într-un Dumnezeu observator care ne-a lăsat liberul arbitru să ne creem viaţa aşa cum credem noi de cuviinţă, care ne-a înzestrat cu puterea sa creatoare, făcându-ne după chipul şi asemănarea sa, ne dă libertatea să ne creem realitatea cu ajutorul minţii (credinţelor noastre).
    Cartea o puteţi găsi aici:
    http://www.scribd.com/doc/3120685/Walsch-Neale-Donald-Conversatii-cu-Dumnezeu-Vol-1 ... sunt 12 volume scrise, dar la aceată adresă îl puteţi găsi pe primul.
    Mulţumesc pentru comentariu oricum.
    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. am vazut toate filmele de gen, am urmarit cat de multe articole si carti posibile despre subiectele astea, da sunt adevarate dar si autorii cat si unii care le urmaresc faceti o greseala, condamnarea lui Hitler directa , cititi cu atentie cartea lui Hitler pe urma luati cateva zeci de carti care trateaza perioada 1987-1939 pe urma o sa inceapa sa se contureze o altfel de idee, daca rationati la rece, Hitler a stiut ce face doar ca din nefericire i-au scapat lucrurile de sub control, din pacate cred ca e nevoie de un al doilea Hitler ca sa se schimbe ceva, oamenii cel putin romanii au devenit prea indobitociti ca sa mai faca ceva voluntar sau sa fie in stare a rationa ceva ... mare rusine , oricum respect blogul , un mare respect pt Mircea , va sustin ideile dar repet din nefericiree nevoie de un nou Hitler sau Antonescu

    RăspundețiȘtergere
  4. E nevoie de Dumnezeu, nu de Hitler. E nevoie sa ne rugam Lui si sa mergem pe calea Lui, nu sa ucidem.
    Acesta este un articol foarte bun, pentru ca prezinta solutii. M-am bucurat foarte mult cand am vazut ca solutiile sunt la indemana fiecaruia dintre noi. Totul e sa ne exercitam liberul arbitru si sa urmam calea cea buna, nu sa dormim sau sa ne resemnam. Nu e imposibil sa ne ridicam din mocirla.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...